22. december 2015

Årets Osloborger 2015 blev en kriminel homohadende pakistaner: “Lenge leve sharia”, Dø over israel”

Multikulturalisterne har brug for for rollemodeller, og når pakistanske Mohsan Raja er aktiv i ‘Nattevaktene’ og ‘Refugees Welcome to Norway’ er han automatisk med i opløbet, for en mediebegivenhed som ‘Åres Osloborger’ skal jo nødvendigvis have en minoritetsrepræsentant. Han endte med at vinde, men der var bare et lille problem. Fra Osloby.no – Årets Osloborger: ‘Jeg har en fortid som jeg ikke er stolt av’.

“Vinneren av utmerkelsen Årets Osloborger for 2015, Mohsan Raja, har blitt kritisert for tidligere Facebook-uttalelser det siste døgnet.

‘Mobbing og sjikane er ikke ytringsfrihet, de som gjør det burde være forberedt på at folk kan reagere, og folk reagerer forskjellig..’, skrev han to dager etter angrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo, hvor tolv personer ble drept.

I en annen post skrev på Facebook i sommer skrev han at det er straffbart å være homofil eller lesbisk, ifølge islam.

I tillegg viser en gjennomgang Aftenposten har gjort at han i perioden 2002 – 2010 er straffedømt flere ganger, blant annet for narkotikakriminalitet og vold. … På sosiale medier deles det nå et bilde av Raja der han poserer med en pistol. …

– Skjønner du at mange reagerer på uttalelsene dine om blant annet homofili og sannsynligvis også vil reagere på at du er dømt for ulike straffbare forhold?

– … Jeg var ung og gjorde dumme ting. …

– Men Facebook-kommentarene er jo ikke gamle?

På daværende tidspunkt var jeg ikke en offentlig person.

– På twitter har ulike brukere postet to nye Facebook-meldinger som du skal ha skrevet i 2014:

‘Dø over israel’.

Og:

‘Lenge leve sharia’.”

(Mohsan Raja, krimininel sharia-tro homohadende pakistaner, Årets Osloborger 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71465/trackback

21 Comments »

 1. Denne mand ER fremtidens Osloborger. Hans adfærd og ytringer kan inspirere mange andre. Sådan gør man, sådan siger man, og så bliver man prisbelønnet.

  Nutidens Osloborgere har meget at glæde sig til.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. december 2015 @ 09:48

 2. Jamen, han er da globaliseringens fremtidsborger, for sådan kommer vi alle til at underkaste os sharia tankerne, når nu vi bliver oversvømmet af flodbølgen af jihaderobre som i stadig konstante flodbølger skyller indover vores land, for så bliver de mange nok, til at stemme sharialoven igennem.
  Husk nu på det er ikke antallet af jihaderobre som betyder noget, men integrationen, altså de vantros integration i isislam! og der er der ingen dialog eller integrations tiltag, nej, det er underkastelse nu eller hovedet af.
  Der vil der heller ikke blive sær regler for de vantro underkastede, vi kommer til at udleve venstrefløjens drøm om at blive flået i jizya-skat til muhammedanerne og der vil “vores” dialog politi ikke have svært ved at konfiskere vores smykker og alle værdigenstande, de vil ikke være bange for at komme ind i vores huse efter computer der skal jizya beslaglægges, fordi vi jo ikke starter WW3.
  Vi skal nok heller ikke regne med er teltlejre og da slet, slet ikke en boliger, da vi konsekvent vil kommer bagerst i køen, fordi vi ingen retskrav har på tag over vores enfoldige hoveder.
  Det eneste positive kunne moske være, at samtlige fotofartmåler jizya politi vogne afskaffes………….nok fordi alle de jizya beskattede vantros vogne er beslaglagte.
  Ja,ja vil de enfoldige vantro nok tænke, så galt går det nok ikke, det ville jo være lizzå utænkeligt som to fly i to tårne eller en fransk avis redaktion udryddes.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. december 2015 @ 10:28

 3. På dét kan vi måle, hvor Norge af i dag befinder sig mentalt: Ikke i sync med udviklingen. Skræmmende. Men sundt for dem med denne lille afstraffelse i form af en lærestreg.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. december 2015 @ 10:37

 4. De andre kandidater var mòske værre, så det er vel rimeligt nok i en Norsk/Pakistansk kontekst.

  Kommentar by Santor — 22. december 2015 @ 10:40

 5. “Jeg var ung og gjorde dumme ting”
  Hvis sandheden skal destileres ud af dette udsagn, så er det nok kun “ung”, der er troværdig.

  Kommentar by Menig 442 — 22. december 2015 @ 10:45

 6. Denne kriminelle islamist kan åbenbart ikke udvises da han er en ægte lyshåret og med blå øjne indfødt Nordmand og Skandinav, de højtuddannede orakler på uni skal bruge fantasien når de beskriver en Skandinav i fremtiden, vi er måske alle sammen Inuitter når det kommer til stykket, ham Oslo borgeren ligner mere noget der kravler rundt i træerne nede i Afrika, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. december 2015 @ 10:47

 7. Vi ser det jo også her hjemme.
  Rollemodellerne er jo ALDRIG nogen, som de integrerede, dem som vil dette samfund, kan se op til.

  Uhyre ofte viser de sig at være kriminelle eller islamist-sympatiserende typer, der umuligt kan være et forbillede for nogen, der vil være en del af dette samfunds fremtid.

  Og det virker som om, at disse rollemodeller er udpeget af etniske danskere !

  Kommentar by mb — 22. december 2015 @ 11:01

 8. Jamen, han gør da stadig dumme ting, han tilbeder allahfanden og efterlever bogstavstro Pædofeten muhammmed, det ER da dumt.
  Efterhånden er rollemodel udnævnelsen blevet en tragisk/komisk ny-sprogs handling, altså, vi rykker grænser hver gang, næste gang står der nok en hvid mormornatkjole bærende langskægmandslinge med et vantro afhugget hoved i den ene hånd og et sværd i den anden, og modtager prisen som rollemodel for at holde byen ren.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. december 2015 @ 11:03

 9. Tragisk med de mennesker i vores lande, se på ham, han hører jo ikke til her.

  Kommentar by Johnson — 22. december 2015 @ 14:01

 10. Af en eller anden grund går det altid galt nå godtroende borgere skal udnævne rollemodeller! Enten viser det sig at de er radikaliserede, kriminelle eller har en blakket fortid eller også rager de sig hurtigt ud i noget skidt.

  Kommentar by Robert R — 22. december 2015 @ 15:40

 11. Jeg tror sgu ligefrem magthaverne her i Norden ønsker konfrontationen og borgerkrigen, for den vil de nok få nu. Modstanden mod denne perverse udvikling kan man sige begyndte med Breivik, han bliver sikkert ikke den sidste.

  Kommentar by LarsB — 22. december 2015 @ 16:22

 12. Aftenposten konstaterar nu i efterhand att de borde gjort en bättre bakgrundscheck innan nomineringen……
  Och Raja är pissförbannad på kritiken och funderar nu på att lämna tillbaka priset: – “I valet mellan detta pris och min religion, väljer jag min religion – alltid.”

  http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/aftenposten-utsag-mohsan-raja-till.html

  Kommentar by Knute — 22. december 2015 @ 16:25

 13. Endnu et selvmål af den kulturradiGale herskende klasse😟

  Kommentar by pallegulvballe — 22. december 2015 @ 17:38

 14. Findes der overhovedet en muslimsk rollemodel der IKKE er kriminel eller islamist, eller er det et ansættelskrav?

  Kommentar by per — 22. december 2015 @ 17:46

 15. For dårligt, at ingen er begyndt, at forsvare os mod ham og hans lige.

  Kommentar by Nielsen — 22. december 2015 @ 18:35

 16. Det er dumt at bruge muslimer som rollemodeller, da det går galt hver gang. Find i stedet for nogle muslimer, der kan bruges som skræmmebilleder. Der er mange flere at tage af, og så er de både mere driftssikre og mere troværdige.

  Kommentar by Nils — 22. december 2015 @ 18:54

 17. Nordmænd – var det ikke dem der gav Obama Nobels fredspris for et par år siden? Jo, det var det.

  Kommentar by bastardo — 22. december 2015 @ 21:28

 18. Ha ha, en typisk venstrefløjshelt.

  Kommentar by Phil — 22. december 2015 @ 21:45

 19. >17 Bastardo
  Ja, og det var også dem der gav den samme pris til EU, den homoseksuelle terrorist Yassir Arafat og Amnesty International, for blot at nævne nogle af de storforbrydere, der er blevet hædret.

  Kommentar by Nielsen — 22. december 2015 @ 23:18

 20. Det er faktisk enda verre enn det som kommer fram i media. FØRST skulle Aftenpostens lesere nominere årets Oslo borger. Blant de nominerte var Hege Storhaug fra den islamkritiske organisasjonen Human Watch. Så skulle leserne stemme…og de ga absolutt flest stemmer til Hege Storhaug. Det ble en litt for stor kamel å svelge for Aftenposten, så de forela kandidatene for et ” representativ panel” som ingen den dag i dag vet hvordan ble plukket ut. Og de gjorde allting riktig og stemte på muslimen. Så dermed gikk prisen til en volds- og narkotikadømt islamist som indikerer hvordan det fremtidige Oslo vil være.

  Kommentar by Erik — 23. december 2015 @ 07:36

 21. Ovenstående kommentar bør med i opslaget som “update”!

  Tak for opklaring, Erik.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. december 2015 @ 09:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper