22. december 2015

Syriske Abed Darkalt er utilfreds: “.. beder bare om de mest basale vilkår for at leve, så som egen bolig.”

Søndag aften skrev en hjemløs kvinde til mig på Facebook, for at høre om jeg kendte nogen i København der havde plads til en overnattende gæst. Jeg opfordrede hende til at tage på vandrehjem, hvorefter hun fortalte at alt var optaget. Tilfældigt fortalte hun en historie om en kvinde og en ældre mand, der blev sat ud af vandrehjemmet hvor de boede en lørdag, da alt var booket på forhånd. Det samme gjaldt også vandrehjemmets mange flygtninge, men modsat danskerne, blev de hentet i busser og kørt til et nærliggende hotel… Hun fandt privat husly for natten.

På sin vis har Abed Darkalt jo ret i interviewet herunder. Der findes ikke boliger han kan betale for integrationsydelsen, der kan ses som et kompromis mellem partiet der ikke vil have muslimske flygtninge ind i landet, og flere partier der ikke har mod til at sige det højt. Fra TV2 Nyhederne – Flygtning træt af midlertidig bolig: Har brug for vores eget hjem.

“33-årige Abed Darkalt havde altid har haft sit eget hjem, indtil han i sommer flygtede fra krigen i Syrien til Danmark. Nu bor han i en treværelses lejlighed i Randers med to andre flygtninge.

Han er taknemmelig over at have fået tag over hovedet. Men han håber at få et sted, hvor han kan lukke døren bag sig og skabe sit eget liv. Det er umuligt på den nye integrationsydelse, der afholder ham fra at klare sig selv, mener han.

– Alle ønsker at kunne leve et selvstændigt liv. Vi kom ikke hertil for at bo sammen allesammen. Vi kommer fra det samme land, men vi har forskellige spisevaner, traditioner og sovetider. Nu er vi er tvunget til den samme livsstil. Når jeg vil tale med min hustru, kan jeg ikke gøre det privat. Det er svært, siger Abed Darkalt, der er uddannet ingeniør fra Syrien. …

– Jeg beder ikke om flere penge til at leve af. Vi er taknemmelige over det, kommunen tilbyder – sådan er loven, det respekterer jeg. Jeg søger ikke medlidenhed. Jeg beder bare om de mest basale vilkår for at leve, så som egen bolig. Men pengene rækker ikke måneden ud.”

Oploadet Kl. 09:55 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71472/trackback

27 Comments »

 1. Syriske flygtninge skal ikke være i Danmark, de må søge husly hos deres arabiske naboer

  Kommentar by Rank — 22. december 2015 @ 10:09

 2. “Flygtninge”? Er der flygtninge i Danmark?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. december 2015 @ 10:27

 3. Nu er det jo ikke meningen at ingeniøren Abed Darkalt fra Syrien skal bo i Danmark, han skal rejse tilbage hvor han boede før, der var også krig dengang han blev født i Verdens største sandkasse og der vil fortsat være krig i Verdens største sandkasse den dag Abed lukker sine øjne for sidste gang, de eneste Danskere som Abed skal bebrejde er menneskesmuglerne og Venligboerne, korandyrkning og socialisme er årsag til fattigdom i Verden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. december 2015 @ 10:35

 4. Hvis asylshopperen har svært ved at bo sammen med sine egne, fordi de har forskellige spisevaner, traditioner osv…hvordan har asylshopperen så tænk sig at bo sammen med os vantro der æder gris og i det hele taget har modsatte værdier og traditioner end hans medbragte voldskultur.
  Asylshopperen kunne jo starte med at lære lidt tolerance med sine bofæller, fordi hans udanske isislam traditioner vil få det virkelig svært ude i samfundet, fordi så mange væmmeligboer er der nu heller ikke, som er villige til at underkaste sig den uintegrerbare asylshoppers krav på særregler.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. december 2015 @ 10:41

 5. “…uddannet ingeniør fra Syrien” Hmmm, kan man mon få at vide, hvad det er for en uddannelse eller mangel på sammme. Det kan da være, at han har være i ingeniørtropperne inden for landminer og sprængninger.

  Og han siger, at de er tre, der bor i en treværelses lejlighed, og den ene må vel være hans kone, så er der altså kun een anden fremmed person i lejligheden. Giver det ikke rige muligheder for privatliv og egen livsudfoldelse? Men han omtaler ikke sin kone som en for ham nær person. Også her er der noget mærkeligt i teksten.

  Enten er det en dårlig oversættelse, eller også er han fuld af løgn.

  Kommentar by traveler — 22. december 2015 @ 10:42

 6. Iflg. oversættelsen af interviewet i TV2 “tjente” han ikke nok til at betale husleje. Nu skal man jo ikke forvente store intellektuelle præstationer fra journalister, men et spørgsmål til manden om hvor og hvad han “tjente” må da vist ha` været på plads?
  Der blev ikke talt om “ydelser” eller offentlig forsørgelse.

  Kommentar by Pseudonym — 22. december 2015 @ 11:05

 7. Det er da også lidt af en krænkelse af abad darfaf som nu så helteagtigt har betalt menneskesmugler for at springe flygtninge køen over, vi må straks give abad dafaf et slot, så vi ikke selv er skyld i, at han i afmagt, krigstraumer, krænkelse osv.. brænder nogle ambassader af, som jo plejer at være syrernes måde at kommunikere på, når vi har krænket dem.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. december 2015 @ 11:26

 8. Man skulle tro at han var taknemmelig for at have undgået den regn af bomber af granater han ellers har levet under lige indtil han nåede Danmark.

  Kommentar by Dex Dexter — 22. december 2015 @ 11:48

 9. Der er ikke meget taknemlighed over den betalende flygtninge køen overhopper asylshopper abad darfaf, tænk at han kræver mere end tag over hovedet og penge, alle dem han har betalt menneskesmugler for at springe over, har knap nok et tæppe eller mad nok i flygtningelejrene i nærområderne, men abad darfaf har åbenbart ikke nogle følelser for at trække tæpperne væk under sine i nærområdet strandede flygtninge, for at få sin egen bekostelige større lejlighed i Danmark.
  At eu fører en uanstændig flygtninge politik og støtter menneskesmuglerne og fejlagtigt bruger uforholdsmæssig mange penge på asylshoppernes ve og vel, det burde da ikke få abad darfaf til at kræve mere og integrere sig i eu’s forkerte pengeforbrug, han burde om nogen da tænke på sine strandede nærområde flygtninge uden penge, lejligheder eller tæpper.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. december 2015 @ 12:05

 10. ‘Der afholder ham fra at klare sig selv’
  Hvordan hænger en overførselsindkomst – betalt af folk som går på arbejde – sammen med at klare sig selv?

  Kommentar by Lundahl — 22. december 2015 @ 13:27

 11. Et mindstemål af anstændighed havde sørget for danske blev kørt på hotel.
  Luk grænsen. Hjemsendelser nu.

  Kommentar by Peter Buch — 22. december 2015 @ 13:47

 12. Det er godt at han er ingeniør – der bliver brug for massevis af ingeniører, når hans fædreland skal genopbygges. Så han kan sikkert komme hjem meget hurtigt.

  Kommentar by bastardo — 22. december 2015 @ 14:44

 13. Pengene rækker ikke måneden ud, jamen så beder manden da om flere penge!
  Her er der ingen der skyder på ham, han og hans hustru er sammen og har tag over hovedet, de får mad på bordet. Det er mere end han kan forlange, og så er han utaknemmelig!
  Han skal huske på at når han beder om flere penge, så er der andre der skal betale!

  Kommentar by Robert R — 22. december 2015 @ 15:33

 14. Han kommer til et vidtfremmed land og kræver egen bolig plus gratis penge, underhold og forsørgelse. Ønsket er vist alligevel ikke så beskedent, som journalisten forsøger at fremstille. Tusindvis af danskere vil gerne have det samme – uden at kunne få det.

  Kommentar by Arne Torp — 22. december 2015 @ 16:06

 15. Er det ikke den slags personer Det Radikale Lokum ikke kan få nok af? De skulle skamme sig skulle de, fylde landet med folk der ikke kan integreres og vil koste meget dyrt på mange områder. Alt imens ældre ingen hjælp eller penge får og folk smides på gaden for at få plads til disse flokke. Næste år ventes 75.000. Gang det med familiesammenføringer. Hvornår stopper det, hvor trækker venstrefløjen grænsen for deres vanvid, er det endeløst? Man kan ligefrem se samfundets kollaps på kort sigt, det er ikke langt væk nu hvis der ikke sættes stop for masseindvandringen og omvæltningen af de europæiske samfunds værdinormer.

  Kommentar by LarsB — 22. december 2015 @ 16:18

 16. Hvem stikker dem blår i øjnene og lover dem guld og grønne skove.
  Er det vore egne, der tager ned og lover dem evig forsørgelse.

  Kommentar by P — 22. december 2015 @ 16:23

 17. Han er jo Ingeniør! Så mon ikke Danfoss eller Grundfoss står på spring med et godt job tilbud så han kan tjene sine egne penge. “Diversity” er jo mottoet alle store firmaer messer for tiden…

  Men måske er hans “ingeniøreksamen” ikke helt samme standard som den danske? Eller arbejdsomheden knapt så god som de kinesiske ingeniører samme koncerner stille og roligt får flere og flere af?

  Jeg har førstehånds kendskab til disse mellemøstlige ingeniørers kundskaber. Jeg har ganske vist ikke mødt alle men dem jeg har mødt matcher langt fra danske uddannelser….

  Kommentar by Redneck — 22. december 2015 @ 16:52

 18. Stakkels Abed

  Måske kan vi få Jens Rohde til at arrangere et fakkeltog?

  Eller måske vil han arrangere en indsamling for at opfylde Abeds “basale vilkår.”, hvad det så end indebærer.

  Kommentar by kenneth — 22. december 2015 @ 17:13

 19. Folk der har problemer med blodtrykket, stopper her.
  Livets gang på asylmodtagecenter Haderslev Gamle Sygehus. (Hørt i min øresnegl)
  Maden bliver lavet på et af byens hoteller og den mad der ikke falder i kulturberigernes smag smides ud af vinduerne eller ender i toilettet. Der har været rekvireret slamsugere, men vi ved jo godt, at når toiletter ikke har været i brug længe, stopper de af uransagelige grunde let til.
  Flygtninge manden med retten til at råde over andre folks penge, kan ikke nøjes med at igangsætte én elevator, nej alle skal i gang. Pris, 350.000 kr.
  Nu muntrer de kære børn sig med at køre op og ned.
  Ved siden af sygehuset ligger et tilknyttet helt intakt vaskeri, men det synes flygtningemanden er for besværlig for kulturberigerne og bevilger nye vaskemaskiner til opsætning på gangene. Halvdelen af maskinerne er ødelagt, fordi kulturberigerne syntes, at det gik for langsom med af få dem tilsluttet, og derfor, som de højt uddannede de er, selv gik i gang med at montere dem.

  Kommentar by Menig 442 — 22. december 2015 @ 17:58

 20. Muhammedanere skal ikke være i Danmark! De skal UD, skal de.

  Kommentar by Nielsen — 22. december 2015 @ 18:23

 21. Ingeniør min bare r.. Det er ubegribeligt at der er nogen der stadig gider høre på disse gedehyrders tommetykke løgne. Vi havde en ansat i et prøveforløb på min arbejdsplads, han var HELT blank ! Han kunne måske hvis han gjorde sig umage finde ud af at sætte et batteri i en lommelygte.

  Kommentar by Danskeren — 22. december 2015 @ 19:04

 22. Alt hvad han modtager i Danmark, er betalt af danske skatteydere.

  Der er masser af studerende og andre danskere, der bor på et værelse i en lejlighed, men det er ikke fint nok til “ingeniøren” aka asylshopperen.

  Hvem fanden tror han, at han er?

  Kommentar by Jern Henrik — 22. december 2015 @ 19:19

 23. @19 Nielsen — 22. december 2015 @ 18:23:
  Enig, der behøves ikke at siges mere, nu gælder det handling

  Kommentar by Rank — 22. december 2015 @ 20:50

 24. Araber praler af gruppevoldtægt. Del venligst.

  http://www.liveleak.com/view?i=dc4_1450747201

  Kommentar by Dex Dexter — 22. december 2015 @ 22:00

 25. 23. Dex Dexter.
  Gad vide om de danske politikrer ved dette:

  Hvilken kulturberigelse. !!

  Kommentar by Sindsro — 22. december 2015 @ 23:45

 26. @ 24 Sindsro
  De ved det, men vi skal helst ikke vide det!

  Kommentar by Robert R — 23. december 2015 @ 01:14

 27. Flygtningekonventionen må opsiges. Grænsen skal være overvåget permanent døgnet rundt. “Flygtninge”(læs velfærdsshoppere) f.eks. fra syrien sendes tilbage til det sikre land, de sidst er kommet fra(Tyskland).
  Herboende “flygtninge” skal ikke integreres eller inkluderes, som det desværre er sket i mange år. De sendes ud af landet, så snart det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 23. december 2015 @ 18:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper