23. december 2015

“Men ifølge de to eksperter, er det langt fra alene i muslimske hjem, at den seksuelle frigørelse halter.”

Jeg er ikke altid enig med hende, men man kan kun respektere hendes mod. Hvis man bruger Koranen som facitliste, så er man en del af problemet, uanset hvad velmenende religionssociologer blamerer sig med. Afghanskfødte Geeti Amiri snyder ikke på vægten, og lefler ikke for Koran-tro. Frigørelse handler også om at kæmpe for “Aishas ret til at smide tørklædet, flytte hjemmefra og have sex med hvem, hun vil, og stadig kunne kalde sig en muslim uden at blive udstødt af familien”, lød det eksempelvis tidligere på ugen.

Danske ‘forskere’ er naturlig oprørte over den manglende kulturrelativisme, for har man læst nok bøger så er der ingen videre forskel på æresdrab og dårlig kommunikation om ’sex og følelser’. Fra Berlingske – Eksperter efter seksuelt opråb fra muslim: Etniske danskere er ikke meget bedre.

“Sexolog Joan Ørting og kønsforsker ved Roskilde Universitet Karen Sjørup er enige om, at kvindernes seksuelle frigørelse i 60erne var vigtig, men der er lang vej endnu, lyder det fra begge. …

Debatten er blevet aktuel, fordi den muslimske blogger Geeti Amiri i tirsdagens Berlingske spørger, hvad det nytter, at muslimske kvinder får en fin kandidatgrad, hvis de ikke selv må bestemme, hvem de har sex med og hvornår. …

‘Det er måske nok en kliché, men hvis vi nogensinde skal videre med integrationen, er vi nødt til at tale om sex. Det er i soveværelset, vi skal tage oprøret,’ sigde Geeti Amiri blandt andet til Berlingske. …

Men ifølge de to eksperter, er det langt fra alene i muslimske hjem, at den seksuelle frigørelse halter.

Der er områder, hvor vi ikke har seksuel frihed i Danmark. For eksempel er der stadig mange, der har det sådan, at en pæn pige ikke kaster sig i grams med hvad som helst. Der er stadig seksuel ulighed i Danmark,’ siger Karen Sjørup og Joan Ørting supplerer:

Vi er slet ikke et skridt foran. I Danmark er vi heller ikke nået til, at vi kan kommunikere om, hvordan vi har det med vores partner. Der er for eksempel masser af danske kvinder, der gør præcis det samme i sengen, som de har gjort de seneste 10 år, fordi de ikke tager snakken om, at de måske godt vil prøve noget andet. Så vi er ikke foran, men vi har nogle andre udfordringer,’ siger hun og henviser til, at danskere er dårlige til at tale om sex og følelser med deres partner.”

(Facebook-besked til Geeti Amiri, 27. marts 2015)

Apropos.

“Når jeg siger, at islam gør mig fri, er det på den måde, at jeg ikke skal gå rundt med en identitetskrise og spekulere over, hvad meningen med livet er. Jeg er frigjort fra de irriterende store spørgsmål, som bare gør mit liv svært.” (Rukhsar Asif i Berlingske, 20. december 2015: Muslimske piger gør oprør ved at læse Koranen)

Oploadet Kl. 01:15 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71481/trackback

39 Comments »

 1. Jeg læste begge artikler, og må sige at jeg er ret rystet over, at Karen Sjørup og Joan Ørting sammenligner de problemer Geeti Amiri beskriver, med det småpjat om pæne piger…
  Især Karen Sjørup er pinlig.

  Hvad fanden skal det vrøvl være en støtte til ?

  Kommentar by mb — 23. december 2015 @ 01:27

 2. De er lovligt undskyldt. Jeg tror, det er en automatreaktion, for hver gang et relevant indvandrerproblem omtales : Ja så siger alle salonhumanisterne i kor – danskerne er jo ikke bedre!

  Kommentar by Jakob — 23. december 2015 @ 01:34

 3. Det er mig et evigt mysterie hvorfor folk tager udtalelser fra mennesker som joan ørting seriøst i den slags sager. Det er muligt hun ved noget om sex og parforhold, men hvad fanden ved hun om muslimsk ære og skam kultur så hun kan sammenligne de to ting? Mit gæt er absolut intet, men fordi hun er semi-kendt er hun automatisk også “ekspert” i alt hvad journalisten lige har lyst til at spørge om, og hun stiller villigt op og udtaler sig om ethvert emne uden på noget tidspunkt at indrømme at hun faktisk ikke ved nok om det for at få 2 minutter mere i rampelyset, ligesom alle de andre “kendisser”.
  De medier hvis opgave det er at gøre os klogere bruger desværre alt deres tid på at gøre os ekstremt meget dummere, jeg brækker mig over dem.

  Kommentar by Per — 23. december 2015 @ 01:53

 4. Den muslimske VÆRSTE frygt .. kvinden der gør oprør …..(se SE ..vi må holde vores lidt i gang …hsdgoihsdg)

  Kommentar by john M. — 23. december 2015 @ 01:56

 5. Sædvanlig skodjournalisme fra die Lügenpresse, at spilde tid på at interviewe disse to latterlige kvinder.

  Kommentar by Anonym — 23. december 2015 @ 01:57

 6. ps, og at sige at danskere kulturelt er på samme niveau som de muslimer der tæsker og dræber deres egne familiemedlemmer hvis de får en dansk kæreste er fandme provokerende, jeg håber virkeligt hun mister en masse kunder i butikken med den sammenligning.

  Kommentar by Per — 23. december 2015 @ 01:58

 7. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavokoli/ECE8320925/Har-smidt-t%C3%B8jet-som-julegave-til-politiet/
  Københavns Politi agerer middelalderligt, når det forbyder billeder af nøgenhed

  Nogle mennesker i det her land går med burka og mener, at alle andre kvinder blufærdighedskrænker i det offentlige rum, så hvor går grænsen?

  Det er i hvert fald vigtigt, at vi fortæller politiet, men også politikerne som både har det øverste ansvar for politiet, og vores allesammens friheder, at vi ikke vil finde os i middelalderlig censur.

  Kommentar by Geert — 23. december 2015 @ 02:08

 8. Kim . skal jeg er eller er vi TOTAL uoplyste ang. migranter 2011-udgang 2015– – alle tal stikker modsat dst vs. https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadet.pdf

  mit regnskab .2011 til udgang 2016 !!! min.250.000 –

  Kommentar by john M. — 23. december 2015 @ 02:17

 9. VI skal vide HVEM de er og hvorfra de kommer !

  Kommentar by john M. — 23. december 2015 @ 02:21

 10. Den groteske kulturrelativisme, som Joan Ørting og Karen Sjørup giver udtryk for, viser, at de er nogle hjernevaskede stakler:
  Selvstændigt sansende og tænkende kvinder kan godt kende forskel på ikke at kommunikere frit om følelser og på med livet som indsats at være tvunget til at dække sig til, at skulle have familiens accept af partnervalg, at være påtvunget cølibat inden ægteskabet, ikke at måtte flytte hjemmefra og anden grov social kontrol fra familien.
  Det eneste, der kan få Joan Ørting og Karen Sjørup tilbage til virkeligheden, er at opleve den grove sociale kontrol, muslimske kvinder lever under

  Muslimer af fremmed herkomst skal vi ikke tillade i vort land, da deres ideologi er totalitær og byder dem at erobre verden for islam.
  Hvad angår andre fremmede, så skal 95% sendes hjem, særligt de primitive; Vi danskere har ikke brug for dem, og Danmark er allerede overbefolket. Uden de fremmede vil befolkningstallet i Danmark falde støt og roligt indtil, det finder et bæredygtigt leje – 2-3 mio. er passende til det landbrugsareal, vi råder over

  Kommentar by Rank — 23. december 2015 @ 06:30

 11. “Der er problemer med Islam – MEN – der er sørme også problemer med danske piger.” Sådan starter enhver halalhippies argument.

  Kommentar by k.m. — 23. december 2015 @ 08:11

 12. Gid der var en der ville lænke de to “eksperter” joan ørting og karen sjørup fast til et komfur og stoppe en sok i munden på dem. Så kunne de finde ud af at opføre sig ordentligt. Sådan to hjernedøde gæs der har fået lov at vokse op i et fantastisk samfund med frihed til at leve et værdigt liv og træffe deres egne valg. Hvad er der kommet ud af det ? Dumhed, ren og skær dumhed, de fortjener det ikke ! Tilbage til kødgryderne med dem.Så kan de i stilhed udfylde den rolle som de fik muligheden for at bevise de var for gode til at blive fastholdt i, men forspildte.

  Kommentar by Danskeren — 23. december 2015 @ 08:28

 13. Geeti Amiris forlovelsesfest blev aflyst pga. manglende anstændighed. Jeg tvivler på, at hun skulle forloves med en Kasper, Jesper eller Jonathan.

  I “PerkerDansk”-udsendelserne boede hun som 25-årig hjemme hos mor. Og det var jo bare praktisk og naturligt.

  Der er lang vej igen.

  Kommentar by BE — 23. december 2015 @ 09:01

 14. Ja danske kvinder er sandelig undertrykte. Specielt Joan Ø der for nogle år siden offentligt havde en elsker hun overnattede med gennem længere tid.

  Havde det været et muslimsk ægteskab var hun kommet en tur på altanen… På udvendig side af gelænderet… Men heldigvis for den undertrykte Danske Joan var hun dansk gift og kunne trygt vende tilbage til manden da elskeren ikke længere var ny og spændende.

  Se det er et rigtigt juleeventyr

  Kommentar by Redneck — 23. december 2015 @ 09:19

 15. Endnu en gang skal pigerne bearbejdes, så de kan komme til at gøre en forskel i næste generation. Hvad med kampen lige her og nu?

  “Så hvorfor døtre? Hvorfor ikke sønner? Fordi døtre er fremtidens mødre, som skal opdrage fremtidens generationer af mænd.”

  Khaterah Parwani – Kære forældre til unge etniske kvinder, tal med jeres døtre
  http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE2988671/kaere-foraeldre-til-unge-etniske-kvinder-tal-med-jeres-doetre/

  Kommentar by BE — 23. december 2015 @ 09:49

 16. Mange muslimer råber om hjælp.

  Det kan godt være at det kun er et fåtal, som er parat til at tage opgøret (som Cheriffen) eller udtrykke skepsis og tvivl (som Naser Khader), men der er i tusindvis af muslimer, som kan se den er gal, men som ikke er klar til at gå så langt som til at melde sig ud af Ummahen.

  I de muslimske lande er der også en del pressede. I Egypten, Libanon, Syrien, Iran og Pakistan er der mindretal, som lever udenfor Islam eller på kanten af Islam. De fortjener vores støtte.

  Men her i Danmark mangler der et exit program for dem som vil halvt eller helt ud af Islam. Opbygget efter samme model som for dem, der vil ud af bandemiljøet.

  LA, V, K og DF – vågn op. Det er en god gerning og klar blå politik at lave et sådant exit program. Det burde I alle kunne støtte op om!

  Kommentar by Sigwar — 23. december 2015 @ 12:04

 17. Det er en flot tanke her op til jul, at foreslå et exitprogram for frafaldne muslimer. Det kan komme til at dreje sig mange mennesker og så melder spørgsmålet sig om vi kan beskytte dem med hævn? Det skal vi under alle omstændigheder være parat til.
  Det bliver en kæmpeopgave når vi ved at hvordan muslimer har netværk til at opspore forsvundne muslimske piger.

  Jeg er træt af at vi skal punge ud. Muslimer har haft over tusind år til at forbedre sig. Jeg tror ikke det nytter hvis muslimer ikke selv tager opgøret.

  Kommentar by k.m. — 23. december 2015 @ 12:43

 18. 3 per

  Det er umuligt at Joan Ørting kan vide noget om sex og parforhold, når hun stiller sig op offentligt og siger at der ikke er forskel på en person der bliver voldtaget og en der ikke kan sætte ord på sine ønsker over for sin partner.

  “Ikke selv at bestemme hvem man har sex med og hvornår”… det handler jo ikke kun om muligheden for tilvalg, men også om fravalg.

  Tvangsægteskab er institutionaliseret voldtægt. Forældrene sjakrer med deres datter som en slave. Personlig kan jeg ikke forestille mig noget mere ydmygende for et menneske end at sidde indpakket som gave under opvæksten og blive pakket ud bagefter af køberen.

  Lige som man har et begreb om familiehenrettelser (‘æresdrab’), har man begrebet familievoldtægt om tvangsægteskaber. Det dækker tilfælde hvor pigens familie hjælper voldtægtsmanden med at overmande hende og holde hende nede.

  Narh, vi er “slet ikke et skridt foran”. Vi er en verden foran.

  Vestens kvinder lever i himlen sammenlignet med de pigers helvede. Så længe det varer.

  Kommentar by M — 23. december 2015 @ 12:54

 19. sættenissen, eller julenissen er spil ved tastaturet

  rettelse til #16
  der skulle stå : beskytte dem mod hævn

  Kommentar by k.m. — 23. december 2015 @ 12:56

 20. Som sædvanligt får noget vedrørende sex kun mediegennemslagskraft ved at det hovedsageligt skildres som et problem for pigerne. I virkeligheden er det langt mere risikabelt for en vantro mand at flirte med en muhamedansk pige end det er for hende. Familiens overhoved, altså faderen, har pligt til at vogte datterens dyd, men det uddelegeres ofte til brødrene at håndhæve dydigheden. Og den mand som drister sig til at tale med muhamedanerpigen er den virkeligt udsatte for voldstruslerne, mens pigen selv som regel anses som så svag at hun ikke får en lærestreg med selvfølgelig bliver bedre beskyttet fremover. Kun hvis hun direkte nægter at adlyde kommer afstraffelse eller endda æresdrab på tale.

  Og at Jaleh Tavakoli viser sig nøgen i sin blog på Jyllands-Posten viser også særbehandlingen af kvinderne. Havde en mandlig blogskribent gjort det samme var det foto blevet bortcensureret af avisen selv. Jalehs landsmandinde Firoozeh Bazrafkan har i øvrigt tidligere foretaget et lignende mediestunt. Eneste forskel fra en mandlig beskuers synspunkt må være at Jaleh har flottere bryster end den spinkle Firoozeh.

  Kommentar by perhag — 23. december 2015 @ 13:10

 21. En venlig sjæl burde fortælle Ørting at vold ikke er “en anden udfordring” i et parforhold, men en forbrydelse ifølge dansk lov.

  Kommentar by M — 23. december 2015 @ 13:12

 22. Vi skylder ikke alle disse tilrejste muhamedanere noget som helst !
  OG vi skal ikke bruge så meget som en krone eller et minut på at oprette “exitprogrammer” eller lign. Nu har vi igennem 40 år brugt astronomiske summer på at prøve at få dem til at fungere her i den civiliserede verden, og hvad er resultatet ? Problemerne bare vokser og vokser ! De skal ALLE sendes tilbage til hvor de kommer fra. Hvordan de vælger at indrette sig er deres egen sag, vi hverken kan eller skal løse hele verdens problemer.

  Kommentar by Danskeren — 23. december 2015 @ 13:13

 23. Den dominerende feminisme-tankegang, at der for danske piger (og drenge) er nogle strukturelle danske normer eller forventninger, som de kan (bør) gøre oprør imod.

  Klassikeren er oprør mod forventningsnormen om at stifte en klassisk dansk kernefamilie med far-mor-børn villa, Volvo og vovse. Også selvom to voksne med børn efterhånden er en minoritet og ikke længere normbærende, er oprøret stivnet mod lige netop denne ‘pakke’. At oprøret mod det traditionelle og klassiske er stivnet, er det samme som at sige, at oprøret selv er blevet til en norm, som de unge bør gennemføre, også selv om det ikke siger dem noget, ellers betragtes de som ‘undertrykte’ af de progressive normsættere.

  Når en muslima siger fra over for de danske normer og vælger islam, kategoriseres det på samme måde af de progressive som oprør mod danske normer eller forventninger, og det hyldes derfor af de progressive.

  Problemet er bare, at dette oprør er falsk: Muslimaen tilvælger islam pga. et meget kraftigt og ofte voldeligt forventningspres fra eget parallelsamfund eller egen klan, der afviser både de klassiske danske normer og de progressive normsætteres alternativer.

  Herved støtter de progressive deres modsætning: Islamiseringen, dvs. det undertrykkende og kontrollerende parallelsamfunds dominans imod det langt mere frie og tolerante danske samfund. Og derved lader de mange muslimske piger i stikken, som gerne ville gøre oprør mod parallelsamfundet undertrykkelse og råber om hjælp og vil gerne tilvælge danske værdier.

  Det er indlysende dumt, men de progressive vil hellere lyve for sig selv og andre end at erkende falskheden.

  Kommentar by traveler — 23. december 2015 @ 13:20

 24. Såkaldt “pæne piger” knalder ikke til højre og venstre, for ingen velfungerende med mand ønsker et forhold til en kvinde, der agerer som en prostitueret. Den form for selvdestruktiv adfærd bunder i en utroværdig og dysfunktionel personlighed, og den slags mennesker skal man naturligvis holde sig fra.

  At besidde en rationel holdning til seksualmoral, har intet at gøre med islams voldelige kvindeundertrykkelse.

  Kommentar by Henrikke — 23. december 2015 @ 13:59

 25. Danskeren.

  Slet ikke så uenig i at vi skal gå langt hårdere frem. Men jeg tænker længere. Muslimer som ikke vil forlade Islam skal remigrere. Det samme skal andre udlændingegrupper som er uintegrerbare (f.eks. Sigøjnere). Alle ikke-muslimske lande skal føre isolationspolitik overfor de muslimske. Men efter 1400 års konstante angreb fra Islam kan vi kun forvente at problemerne vil komme igen. Derfor er eneste langsigtede løsning at vi støtter frafald og ikke- muslimer i de muslimske lande. Denne støtte skal være langvarig og massiv indtil det punkt om måske 100 år, hvor Islam ikke længere eksisterer. Der skal simpelthen ske global massekonvertering bort fra Islam.

  Kommentar by Sigwar — 23. december 2015 @ 14:07

 26. På de Danske krisecentre for kvinder er flere end 50% af beboerne ikke Vestlige indvandrekvinder eller efterkommere af samme slags, beboere der skjuler sig for deres fædre, brødre og onkler af skræk for vold eller æresdrab mod dem, at ingen myndighed kræver udvisning af de voldspararte shariai slamister er en skændsel mod skatteyderne i Danmark, hvilken offentlig instans har magt til at opretholde dette volds og skrækscenarie i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. december 2015 @ 14:18

 27. Med hensyn til kvindekrisecentrene glemmer emmagad at nævne den gratis forsørgelse disse centrer leverer. Derfor er der mistanke om at manden bare sender tørklædekonen på et sådant center, når han gerne vil hente endnu en kone fra sit hjemland. Endnu mangler dog håndfaste beviser for at nogle mænd på den måde har 4 koner forsørget af det danske samfund.

  Kommentar by perhag — 23. december 2015 @ 14:34

 28. Den sidste kvinde er åbenbart frigjort fra friheden. I det hele taget er der mange groteske udtalelser i det citerede.

  Kommentar by Phil — 23. december 2015 @ 17:24

 29. OT
  Svindleren som coolshop afslørede og som politiet først ikke havde resourcer til at anholde har svindlet for over 200.000 – og er sørme fra Algeriet

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/netbutik-fik-nok-af-dankort-svindler-saadan-faeldede-de-ham/5882960

  Det var godt Københavns Politi fik nys om Coolshop planlagde en civil anholdelse med TV2 med snurrnze kameraer så de kunne nå at anholde kulturberigeren før han kom i fjernsynet

  Kommentar by Redneck — 23. december 2015 @ 17:37

 30. Der er næppe mange etniske danskere blandt kriminelle længere – bortset fra dem dialogpolitiet fanger med deres fotovogne. Og de skal nok få kærligheden at føle fra lovens lange VW transporter. Men Ali og Muhammed næh, uha. Sørme nej om vi udviser for drab og voldtægt. Nej det kunne vi ikke finde på, for vi har jo humanitære forpligtelser overfor det internationale samfund. Og jo, hættemågernes frigørelse. Hva fa’en rager det mig. De kan skruppe ad helvedes til med deres ISIS elskende brødre og resten af den dysfunktionelle storfamilie. Jo før jo bedre tak, så vi kan få vores liv tilbage uden den allestedsnærværende belemring med de afledte konsekvenser det sindsyge eksperiment vi i dag kalder masseindvandring har afstedkommet. Tak for ordet og glædelig jul!

  Kommentar by Satan — 23. december 2015 @ 21:07

 31. Ang. (Facebook-besked til Geeti Amiri, 27. marts 2015)
  Muslimer er decideret noget vamle typer.

  Kommentar by Sindsro — 23. december 2015 @ 22:19

 32. Sådan skulle det være for hele Europa.
  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8325876/Muslimsk-familie-nægtet-indrejse-i-USA—børnene-ville-til-Disneyland/

  Kommentar by Sindsro — 23. december 2015 @ 23:45

 33. http://www.bt.dk/politik/asylansoegere-er-chokerede-naar-de-ser-maaden-lokale-kvinder-gaar-klaedt-paa

  “Mænd har en svaghed, og når de ser en eller anden smile, er det svært at kontrollere sig selv. Hvis nogen vil have en kvinde, så kan de bare tage hende, og de vil ikke blive straffet,« forklarer Abdu Osman Kelifa om situationen i hjemlandet Eritrea til avisen.”

  Det er sikkert på en eller anden måde også danske mænds skyld ifølge “eksperterne”, vi er jo ikke bedre end dem..

  Kommentar by per — 24. december 2015 @ 01:02

 34. > 23 Sigwar
  Når du kan sidde og skrive, at “vi” skal støtte frafald, tænker jeg straks, at initiativet og evt støttemidler skal komme fra statskassen. Derfor vil din større tanke end Danskerens (som i øvrigt er bedste svar på muslimproblemet), påføre min i forvejen udplyndrede økonomi, et yderligere tilbageskridt. Nej Sigwar, vi skal have skat forbudt. Så vil kommunikationen mellem os (du og jeg, og politikerne og os) kunne foregå på et langt mere kvalificeret grundlag. Vi ville være lige for loven (som burde barberes ned til én times læsning), og vi ville meget lettere kunne enes om et islamforbud.
  Glædelig jul. En særlig glædelig jul til politikerne, som jeg vil bede sende en tanke, til de mange døde danskeres familier, som i har frataget familiemedlemmer.

  Kommentar by Nielsen — 24. december 2015 @ 07:41

 35. @21 Danskeren — 23. december 2015 @ 13:13:
  Helt enig

  Kommentar by Rank — 24. december 2015 @ 08:39

 36. ” Holger Danske” ÆRE VÆRE DERES MINDE.–NYTÅRSØNSKE: DØDE NYHIPOER. — NIELS EBBESEN OG HANS 4 BRØDRE OG DERES FOLK: ÆRE VÆRE DERES MINDE.– 2.NOVEMBER VAR DET 675 ÅRSDAGEN FOR SLAGET VED SKANDERBORG. MINDET AF DE DANSKE.

  Kommentar by dansker — 24. december 2015 @ 09:25

 37. Ørting, den pervo, er psykisk syg! Hvad er det for noget ævl om, at kvinder skal have seksuel frigørelse? Og ’seksuel frihed’? Frigørelse fra moralske normer, må det vel betyde. Men iih, ja, fri sex og dårlig moral har sandelig også ført en masse lykke med sig, ikke sandt?

  ‘Seksuel lighed’? Hvad er det for en størrelse, monstro, og hvorfor er det relevant? Mænd og kvinder er udstyret diametralt modsat – af naturlige årsager – og der bliver da aldrig seksuel ‘lighed’. Det er et ikke-ord, og det har ingen som helst rod i virkeligheden. En kvinde kan ikke voldtage en mand, for eksempel.

  Muslimske kvinder, som vil dyrke sex udenfor ægteskabet er jo selv ude om det så, for det er ikke muligt at tilhøre stenings- og halshugningsreligionen og té sig som en promiskuøs kvinde. Det er logik for burhøns….

  Hvis Aisha gerne vil smide den sorte sæk og dyrke sex i flæng, så vil jeg da anbefale, at hun flytter til et naboland og får navneforandring og -beskyttelse.

  Kommentar by Andersine — 24. december 2015 @ 13:49

 38. I øvrigt:” God jul eller juleblot”

  Kommentar by dansker — 24. december 2015 @ 14:50

 39. Er der virkelig nogen der respektere Joan Ørting?
  Joan Ørting’s “frigørelse” er som ejer af en hund der kan agere mand når hun vil ha’ det.
  Hun er en klovn der har fået fjantede betahanner til at holde mikrofonen for hende i årevis.

  Kommentar by Frank Hagmann — 25. december 2015 @ 16:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper