27. december 2015

Fødevarestyrelsen truer med sanktioner: Andeslagteri i Struer har ikke betalt til langskægget imam…

Islamisering foregår langsomt, men nogle gange føles det som et natligt kvantespring. I det her tilfælde danner Fødevarestyrelsen og Muslimernes Fællesråd front mod en tilfældig slagter, der undskyldende forklarer, at ænderne skam er blevet slagtet af en rettroende muslim. Fra Jyllands-Posten – Andeslagteri smykker sig med lånte halalfjer.

“Tilbagekaldelsen af dårlige juleænder er ikke den eneste møgsag, som det nystartede slagteri Dansk And A/S i Struer kæmper med. Nu viser det sig, at hele produktionen af ænder er solgt med et halalmærke, som firmaet slet ikke har godkendelse til at bruge.

Fødevarestyrelsen er gået ind i sagen og har bedt firmaet om dokumentation for, at det har certifikaterne i orden.

‘Vi har sagt til Martin Daasbjerg (ejeren af Dansk And, red.), at hvis tilladelsen ikke er i orden, er det noget, som vi påtænker at sanktionere, altså give en bøde for. Så vi har sådan set løftet pegefingeren over for ham,’ siger Jens Dissing…

(Imam Khalil Jaffar, talsmand for halalcertifikat-udstedende Muslimernes Fællesråd; Fotos: FB)

I Danmark er det fortrinsvis Islamic Cultural Center, der står for certificeringen, og det er netop logoet herfra, som Martin Daasbjerg benytter sig af. …

‘Alle de her ænder er blevet slagtet på korrekt halalmanér, alle sammen er blevet skåret i årerne af en rettroende muslim. Hver og én,’ siger Martin Daasbjerg. … Det afviser Khalil Jaffar dog.

‘Alt, hvad der ikke er under kontrol, er ikke halal,’ siger han…”

Oploadet Kl. 22:03 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71525/trackback

30 Comments »

 1. Imam Jaffars søn var en af de tre unge vanekriminelle som blev skuddræbt i en lejlighed på Frederiksberg for nogle måneder siden. En af hans andre sønner afsoner en længere dom for drabsforsøg. Skulle han ikke bruge mere af sin tid på sin familie nu da ‘alt hvad der ikke er under kontrol er ikke halal’? Ergo må hans ukontrollerede sønner være haram?

  Kommentar by Olé — 27. december 2015 @ 22:14

 2. Så længe det er rådne ænder, der er halalmærket, er det helt i orden.
  Passende mærkning.

  Iøvrigt forunderligt, at betaling af halalmærkning stadig er tilladt, når man ved at pengene går til terror.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. december 2015 @ 22:20

 3. Man undres som etnisk Dansker at korandyrkende imamer kan leve af at trykke etiketter til at sætte på fødevarer i Danmark, mærket garanterer ingen fødevaresikkerhed, tværtimod må det opfattes som en ekstra skat til de muslimer der i forvejen har snablen nede i statskassen, stop de kriminelle korandyrkere og deres klaner ved at smide dem ud af Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. december 2015 @ 22:26

 4. Fra fødevarestyrelsels hjemmeside angårende “Nationale regler for religiøs rituel slagtning med forudgående bedøvelse”

  “det er en betingelse, at kødet fra et dyr, der er slagtet efter religiøse ritualer, helt eller delvist forventes afsat til eller afsat med henblik på videresalg til befolkningsgrupper, der efterspørger dyr slagtet efter religiøse ritualer.”

  Måske fødevarestyrelsen mere burde bekymre sig om, hvor stor en del af “Danske ænder”, der bliver afsat i december måned, er efterspurgt af folk der ønsker islamiske ritualer?!

  Kommentar by Liberté — 27. december 2015 @ 22:55

 5. Jamen – Vanviddet har ingen grænser i DK – For mit vedkommende er jeg helt målløs over at sådan noget overhovedet sker og kan være en del af vores lovgivning med sanktioner og straf…i 2015/2016!!!?
  Religionsfunderet fødevaremærkning…sindsyge i højeste potens…Få det nu stoppet DF eller andre…

  Bare stop det og skide være hvad muslimerne mener – der er så ufatteligt meget vi andre ikke-muslimer skal finde os i lovmæssigt og som vi lever med trods modvilje og afmagt – men vi finder os i det da vi er et rimeligt lovlydigt, demokratisk land – men religiøst baseret fødevaremærkning – kan I ikke høre hvor sindsygt det lyder – for helved da!

  Kommentar by Black Watch — 27. december 2015 @ 22:55

 6. Fuldstændig korrekt EmmaGad. Der er intet i halal mærkning der garantere friskhed, fødevare sikkerhed eller kvalitet.

  halal er et scam rettet imod Danske forbrugere!

  Kommentar by Santor — 27. december 2015 @ 22:56

 7. Moske skulle sundhedsstyrelsen stoppe den urene svovl bespottelse og spyttende udgydende imam slagtning af vores ænder, det er moske årsagen til deres forrådnelse, en uren imams spytsalver udover vores dyremishandlet slagtede ænder.
  Samtidig stoppe for denne jizya skat til isislamisk culler center.
  Og indfør ikke-halal mærkning på ikke imam spyt-forrådnet kød, så vi vantro ikke forpestes af urene imamers spytforbandelser over vores kød.
  Giver gerne flere penge for kød der ikke har været udsat for dyremishandling eller urene forbandelses spytklatter fra terror imamer.
  Forbyd imam dyremishandlings spyt og forbandelses slagtninger af vore uskyldige dyr.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. december 2015 @ 23:23

 8. @ #1 Det havde været en skandale, hvis han havde været præst. Men han er altså muslimsk imam. Og så anerkender vi alle sammen – bevidst eller ubevidst – at hans sønner ikke har handlet i strid med Koranen eller dens ånd.

  Såeh … under kontrol og under kontrol … jeg tror imamen har helt styr på det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. december 2015 @ 23:35

 9. 3 emmagad skrev: “mærket garanterer ingen fødevaresikkerhed”.

  Hvad regner du med? Det er islam. Mærkets formål er at garantere dyrplageri.

  Islam betyder underkastelse. Selv umælende dyr skal mærke Allahs had.

  Den gode Gud er den der skabte alle os små dyr, ikke den dæmon der kræver os strubesnittet én efter én ved fuld bevidsthed.

  “Barmhjertighed vil jeg, ej slagtoffer.” (Citat: Gud i Biblen.)

  Kommentar by M — 28. december 2015 @ 00:11

 10. -det er selvfølgelig brødnid. Halal er en milliardindustri iverden, som boomer. Det er sharia, og det er en særskat på ikke-muslimer.

  Det er derimod ikke dryplageri, da dyrene er bevidstløse.

  Kommentar by BB — 28. december 2015 @ 05:12

 11. Det kunne jo være derfra råddenskaben og stanken kom fra ;-)

  For nogle år siden, havde jeg et lille år, jeg skulle have overstået, mellem skolen og værnepligten, og der fik jeg arbejde på et fjerkræslagteri..
  Alle kyllinger kørte gennem et stødkar, før de blev fik skåret luftrøret og halspulsåren over, det gjorde men gennem næbbet.
  Må men, der sad også en Iman, i sit eget lille tildækket bur, hvor kyllingerne kørte forbi et lille åbnet hul, ind til buret, og så var det meningen, at denne Iman, skulle fremsige en kort bøn, for hver kylling, og det fik han så en fyrstelig betaling for, som slagteriet skulle betale ham, for at få lov til at kalde sig halal-slagteri, men fra der jeg stod, kunne jeg sommetider se ind i det tildækkede bur, hvor Imanen sad, og det var ikke bønner der optog ham, han kedede sig bravt, og fik tiden bla. til at gå med alt muligt forskelligt, bla. læste han kulørte blade, og tegneserier i stor stil, spiste kager og slik, bællede sodavand ( han var extrem fed ) eller pillede næse.

  Kommentar by Christian — 28. december 2015 @ 07:36

 12. Hvis det er alt der er halal slagtet kan vi andre ikke sige fra. Kun lade være med og købe det. Der tvinger jo folk til og blive jægere og selv og skyde fjerkræ ellers og gå i byens parker og til søer for selv og fange.

  Kommentar by P — 28. december 2015 @ 08:00

 13. Halal er en del af Jihad ( muslimernes erobring af Vesten) på mange måder. Som det også beskrives er Halalindustriens primære formål at skabe indtægter til yderligere islamisering og terrorfinansiering. Via certificeringsordninger kanaliseres penge via moskerne over i forskellige muslimske foreninger, der mere eller mindre åbent støtter terror på forskellig vis. Selvfølgelig altid under dække af velgørenhed. Derudover skaber Halal selvfølgelig jobs i vesten til muslimer, der gør koloniseringen lettere. Primært er betydningen dog, at Halal sætter islam på dagsordenen og derigennem iscenesætter islam og muslimers krav på særbehandling og privilegier i samfundet. Det er en afgørende glidebane imod vores accept af islam og Sharias overherredømme over dansk lov og tradition. Afgivelsen af særrettigheder til muslimer er derfor en glidende eller successiv magtoverdragelse i form af islamisering af Danmark eller vesten. Målet er blandt andet også via vestlig lovgivning at få indført forbud mod kritik af islam. Bla Obamas nypuritaniske politiske linje i USA med ensidig fokus på minoriteters (sær)rettigheder har været et afgørende skridt i retning af et samfund hvor kritik og endda omtale af andre religioner og traditioner de facto er blevet bandlyst.

  Kommentar by Satan — 28. december 2015 @ 09:04

 14. Bliver der betalt moms af betalingen til halal-certificeringen?

  Kommentar by Neuhammer — 28. december 2015 @ 09:27

 15. De to kommentarer nr. 11 og 12 bør læses af dem, der endnu ikke ved, hvordan fjerkræslagtningen og den dermed forbundne islamisering foregår. Men det mest oprørende er, at vore myndigheder – i dette tilfælde Fødevarestyrelsen – har aftaler med “Muslimernes Fællesråd”, som bevirker at “styrelsen” støtter dette såkaldte “Fællesråd”s religiøse pengefølelser og vandel trods ledelsens blakkede fortid.
  Hvor langt strækker Certificering sig i en total ukontrolerbar indbildt mental verden? Her i Sverige har en kommune angiveligt betalt en høj sum for en “certificering” for det sidste nye moderne galskab med et fælles-WC på et asylcenter (udstedt af den statsanerkendte sex-forening RFSL, “Riksförbundet för sexuellt likaberättigande”, som i 2007 fik observatørstatus i FN, hvor de som ”experter” påvirker beslutninger i diverse menneskerettigheds- og sundhedsspörgsmål i FN !

  Kommentar by Gertrud — 28. december 2015 @ 10:03

 16. Er der en samlet oversigt over indtjeningen ved Halal certificeringerne.

  Der må være tale om pæne indtægter.

  Og Fødevarestyrelsen idømmer bøder, hvis der opstår uenighed om skatten til muslimerne.

  Kommentar by Morten Dreyer — 28. december 2015 @ 10:08

 17. Påfaldende hvor let Fødevaredtyrelsen tog på at de kunne have forgiftet tusindvis af mennesker, men farer op hvis de ikke betaler jizya til muslimerne. Derudover: Boykot firmaet og lad det gå konkurs, hvis de halal-slagter!
  PS. Nu kan vi pludselig operere med begrebet “rettroende muslim” gad vide hvordan sådan en ser på vantro, kvinder, jøder, homosexuelle.

  Kommentar by Phil — 28. december 2015 @ 11:03

 18. Det her er grotesk, hvordan skal fødevarestyrelsen nogen sinde blive taget alvorligt, når de i 2015 godtager og krybende efterlever tilbagestående skabningers krav om jizya vantro sær skat og tilmed forlanger en fordyrende ansættelse af en rettroende læs jihadkriger til at udspytte sataniske vers over mishandlings slagtninger af vores uskyldige dyr.
  Det er så grotesk, at en offentlig myndighed er med til at opkræve, straffe og vidersende jizay penge til rettroende læs jihadkriger same shit, som bagefter går ud i vores gader og stræder og halal slagter vantro og jøder, det er vi selv med til at støtte!
  Hvordan er sikkerheden ved at lade en jihadkriger…øh, rettroende terrorist overladt i et bur i nærheden af vores kød, hvilke halallalle foreskrifter skal gå forud for sikkerhed angående næsepillende bakterie turbanbomber og direkte bevidst terror smidte af vores kød.
  nej,nej,nej…..tror ikke engang jeg tør rekvirere fødevarestyrelsens certiisisslamerings kravene, jeg tror det er bedst at fornægte virkeligheden, for den er for grotesk.
  Det er nok bedst at følge sundhedsstyrelsens anbefaling og nedsvælge 14 genstande i timen, for at kunne være dopet nok til at sluge de offentlige myndigheders isislamiserings kameler, det nok bedst at koble den sunde fornuft fra og dope sig!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 28. december 2015 @ 11:31

 19. Det er klart, at når en psykopat fra satans egen religion skal stå og mumle besværgelser over en stakkels Dansk and, så rådner den lynhurtigt! Djævelen fører råddenskab med sig overalt.

  Desuden bør slagterier også tænke på, at muslimer har en helt anden toilethygiejne – eller mangel på samme. Jeg er færdig med halalslagtet lort, og nu køber jeg KUN kød de steder, hvor jeg kan være garanteret IKKE at købe det.

  Kommentar by Andersine — 28. december 2015 @ 12:34

 20. Men I bør undersøge, hvor mange idioter i DK, der forgiver os med satansk kød. Bl.a. De Fem Gårde og sikkert alle øvrige slagterier.

  Jeg spiser meget sjældent kød, og jeg vil anbefale at købe kød hos fx Slagter Friis på Frb. De fører ikke halalslagtet oksekød!!!

  Kommentar by Andersine — 28. december 2015 @ 12:40

 21. PS: I øvrigt har man lavet undersøgelser i UK, som viser, at en okse, som får halsen skåret over, når at udskille en masse angsthormoner, for den dør ikke pr omgående. Disse hormoner udskilles til musklerne, altså kødet, og det skulle efter sigende være særdeles usundt for mennesker at sætte tænderne i.

  Danske oksekød er altså fuldt af hormoner og antibiotika, og dertil onde besværgelser.

  Kommentar by Andersine — 28. december 2015 @ 12:43

 22. Dette halal galskab har også inficeret fabrikationen af kosttilskud.
  Pudsigt nok så har har købekraften fra dette såkaldte ubetydelige mindretal en magisk tiltrækningskraft på fabrikanter, når omkostningerne også kan fordeles på det store flertal.

  Kommentar by Menig 442 — 28. december 2015 @ 14:11

 23. Forbyd Halal!

  End of problem!

  Kommentar by Sigwar — 28. december 2015 @ 15:30

 24. Jeg foragter også halalslagtet kød på middagsbordet og jeg foragter enhver som udfører halalslagtninger. Men det er ikke sundhedsstyrelsen, der er synderen, men derimod slagterier, der vil stå sig godt med muslimerne og derfor ønsker dette stempel på deres varer. I denne sag, er det således direktør Martin Daasberg, der har brugt stemplet uden tilladelse. Ja, det er så at sige falsk varedeklaration.

  Ps. fjerkræslagteriet i Gråsten leverer anstændige varer, der ikke er halal-mishandlet.

  Kommentar by Carstens — 28. december 2015 @ 15:43

 25. Sødam kyllinger er IKKE halalslagtet. Køber dem konsekvent.

  Kommentar by Danskeren — 28. december 2015 @ 16:03

 26. MFR er organiseret som en forening. Der er derfor ikke noget regnskab på virk.dk. Af den årsag modtager foreningen sikkert også betydelige offentlige tilskud oveni.

  “Fra Hanegals hjemmeside: halal-slagtning af fjerkræ er rent teknisk det samme som ikke-halal slagtning af fjerkræ. Forskellen er, at den person, som tilser dyrene under bedøvelse og efterfølgende afskæring af hovedet, er godkendt af en muslimsk organisation. Der udstedes dokumentation for den godkendte proces via et Halal certifikat. Dette certifikat koster penge og beløbene kan være meget store, men er forskellige fra organisation til organisation og fra land til land.
  Det fjerkræ slagteri som Hanegal samarbejder med vedr. kyllingekød er blevet mødt med meget høje krav til betaling af halal-certifikat. Desuden ønsker den muslimske organisation, at der skal forefindes særskilte certifikater på de enkelte udskæringer. Det ønsker Hanegal ikke at betale for.”

  http://hanegal.dk/viden-om/halal/

  Der er ingen tvivl om at halalcertificering er et (indsæt selv ord) , der har til formål, at kanalisere pengene ned i lommerne på de muslimske miljøer. Herfra kunne man spekulere i, om midlerne finder vej til lyssky aktiviteter i Mellemøsten og andre steder. Man kan på den måde sige, at danske forbrugere er tvangsudskrevet til at betale til xxx-finansiering via deres køb af dagligvarer. Regn dog ikke med at se Operation X eller andre dele af den ellers så kritiske presse kaste sig over denne sag. Næ nej alverdens gutmenschen, journalister og politikere vil uden tvivl stå i kø for at lovprise det fantastiske ved halalcertificering ved selv den mindste mislyd om dette åbenlyse (indsæt selv ord).

  Kommentar by Kuffar — 28. december 2015 @ 21:43

 27. Hvad nytter kommentarer naar galskaben og
  ligegyldigheden har bredt sig saa vidt som den har.

  Hvornaar overtager borgerne magten I det lille land og smider de idiotiske, stofpaavirkede, politikere paa porten.

  Kommentar by axel v. duch — 29. december 2015 @ 00:59

 28. Sødam og/eller Gråsten kylling, nogen der ved hvor man kan købe dem i København?

  Kommentar by Johnson — 29. december 2015 @ 04:26

 29. @Johnson
  Fakta butikker eller se på sødam.dk

  Kommentar by Father — 29. december 2015 @ 13:59

 30. Tak

  Kommentar by Johnson — 29. december 2015 @ 14:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper