29. december 2015

Muslimer er ikke terrorister, moraliserede DR – Muslimer tager afstand fra muslimer der tager afstand…

‘Året der gik 2015’, der blev sendt på DR1 i den bedste sendetid 2. juledag måtte naturligvis inkludere et eller andet om de islamiske terrordrab i København i det forgangne år. Først lod DR Dan Uzans far sige et par ord, hvorefter udvalgte muslimer stillede sig op i et fordansket ‘Ikke i mit navn’-stunt. “Jeg er muslim, men jeg bliver ikke sur hvis du tegner min profet”, lød det fra Omar Marzouk, hvorefter en tørklædeklædt muslim fortalte at hun elskede julen. “Jeg er muslim, men jeg ikke homofob”, lød det fra en tredje.

Slutteligt blev moralen udpenslet: “Jeg er muslim, men jeg er ikke terrorist”.

Eneste der afveg fra skabelonen var folkesocialisten Özlem Cekic, der fortalte at hun er muslim, “og min ven er jøde”. Hun kunne roligt have brugt et ‘men’, for Koranen er entydig på det punkt: “I, der tror! Tag jer ikke jøder eller kristne til venner! … Den af jer, der slutter venskab med dem, bliver én af dem. Gud retleder ikke de folk, der handler uret.” (Sura 5:51). Når Cekic har en jødisk ven, så er på trods af Islam.

Indslaget kan ses online her, men du kan med fordel nøjes med dette Facebook-koncentrat.

(DR-moderator kæmper for at holde en ordentlig tone, 27. december 2015)

Da DR2-satireserien ‘Det slører stadig’ i 2013 forsøgte at nedbryde danskernes fordomme om muslimer gik det helt galt. Rettroende muslimer smed om sig med dødstrusler, og moderate muslimer var godt nok mindre truende, men nøjagtig ligeså hadske. Debatten om julens mediestunt gik ligeledes galt. Kommentarene fra muslimer delte sig i to blokke. Selverklærede moderate spillede offerkortet, og pointerede at det var underlødigt overhovedet at antyde, at Islam skulle have noget med terror at gøre. De rettroende understregede omvendt, at de her tv-muslimer slet ikke repræsenterede dem. Ret beset så synger de samme sang.

“Tankevækkende. De fleste debattører med muslimsk baggrund, der lige nu har travlt med at tage afstand fra dem, der opfordrer dem til at tage afstand fra islamisk terror, har normalt ingen problemer med at tage afstand fra Mohammed-tegningerne – her er der ingen tøven eller forbehold. Men hvad er værst for især islam og muslimerne? Terror begået i islams navn eller nogle harmløse tegninger?” (Naser Khader, 28. december 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71534/trackback

13 Comments »

 1. Hold straks op med at betale penge til DhimmiRadioen !

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2015 @ 11:51

 2. Naser Khader er et lys i mørket!

  Kommentar by A-mad — 29. december 2015 @ 12:03

 3. http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-12-29-bilka-i-kaempe-shitstorm-vi-boykotter-jer

  Den omtalte unge mand i Bilka er vist ikke helt klar i hovedet.
  For det første skriver han i SMS sprog, eller staver dårligt.

  For det andet virker han enorm arrogant.
  Han er meget bevidst om, at muslimer ikke forsvinder fra Danmark igen.
  Han er Koran-tro, med alt hvad dertil hører.

  Det er måske grænseoverskridende at Bilka blander sig i ansattes færden på facebook, til gengæld har Bilka ret til at vælge sine ansatte. Ud fra det jeg har læst i vedlagte link, synes jeg Bilka har fat i den lange ende.

  Kommentar by k.m. — 29. december 2015 @ 12:20

 4. Ja – Naser Khader er et lys i mørket, men et lille enkelt lys.

  Al respekt til ham, men han er på en “mission impossible”.

  Islam kan ikke reformeres for i Koranen og i Hadith fortællingerne er der for meget had til alt ikke-muslimsk og til alle ikke-muslimer.

  Muslimer bydes at kæmpe imod vantro og hedninge uafhængigt af tid og sted – og derved er der også en forskel i forhold til jødedommen og kristendommen, hvor bestemte historiske kontekster spiller en rolle.

  Medmindre alle muslimer lige pludselig konverterer til noget andet end Islam (f.eks. kristendom) eller bliver ahmadiyya eller alawitter eller hedninge (Kehmetisme, Mazdaisme, Yazidisme etc.) – så kan vi se frem til evig krig.

  Selv om alle muslimer blev remigreret fra Europa i et reconquista scenarie (hvilket er fint med mig) ville de komme igen.

  Der er derfor kun en fredelig vej frem i det lange løb og det er at få muslimerne vendt bort fra Islam. Muslimerne må gå Cheriffens vej for Islam kan ikke reformeres!

  Kommentar by Sigwar — 29. december 2015 @ 12:31

 5. Korandyrkerne vil ikke integreres i Danmark uanset hvor meget de statsstøttede medier prøver at dække over dem, når der dukker en solstråle historie op så er solsikken enten digter, musiker, komiker eller rollemodel som den Etniske Dansker betaler til over skatten og licensen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. december 2015 @ 13:39

 6. Hvorfor er de mon så forhippede på at kalde sig muslimer, hvis de tager afstand fra, hvad der står i koranen? I stedet insisterer Özlem Cekic & Co at betegne sig som muslim. Og licensbetalte DR bidrager på fordummende vis med at blokere for at få indblik i dette særprægede fænomen.

  Det er vel ikke så svært f.eks. at sige det på en hyper-mild måde: “Jeg har godt nok en muslimsk baggrund, men de påbud, der står i muslimernes hellige bog, koranen, tager jeg afstand fra”. Men det gør de ikke-muslimske muslimer ikke.

  Man kan opstille en række mulige årsager til denne mystiske insisteren på absolut at ville være en ikke-muslimsk muslim:

  – De er uvidende og ønsker ikke at blive klogere.

  – De lyver /laver forstillelse, denne sære religiøse pligt ’taqija’, idet islam godt nok forbyder løgn, men ikke, hvor det er til en muslims bedste eller fremmer islam.

  – Det er for farligt sikkerhedsmæssigt for en offentlig kendt muslim at tage afstand fra koranen

  – Der er så store fordele i offerrollen som muslim, at det er tiltrækkende, gevinstgivende og karrierefremmende.

  – Koranen er opbygget som en selvmodsigelse, så man på uærlig vis kan skære ”mekka-delen” i koranen fra og tro på den og være en sød muslim ud fra den del alene, indtil man en dag ’gribes’ af’ religiøsitet og tager hele koranen til sig og bliver en rabiat muslim.

  Måske andre årsager?

  Kommentar by traveler — 29. december 2015 @ 14:12

 7. @3:

  Synes denne sag med den 17 årige dreng er helt ude af proportioner. Det er jo ret tydeligt at han bliver beskudt fra alle sider og reagerer ved at svare igen med provokationer. Barnligt ja, men ikke nok til en fyreseddel IMO. Ikke at jeg har nogen sympati for hans sludder om, at “islam er fred”, men hvis der ikke skal mere til for at miste sit arbejde, er det langt ude. Så er ytringsfriheden ikke længere gældende.

  Kommentar by Holger_Danske — 29. december 2015 @ 14:53

 8. Totalitære magtudøvelsessystemer fungerer udmærket, selv om en stor del af undersåtterne er ligeglade med ideologien og eventuelt er vagt negative over for samfundets indretning.

  I Sovjetunionen og Nazityskland var det måske ti procent, der var partimedlemmer, mange af opportunistiske grunde, og ud af partimedlemmerne er der så en lille gruppe af fanatikere, der får tyranniet til at fungere.

  Muslimerne kan være ligeså lunkne og vage og ligeglade, som de vil, så længe de ikke direkte udfordrer den herskende ideologi, og så længe de ydmygt afleverer magt opad til den religiøse autoritet i det totalitære pyramidespil. Så længe han anerkender autoriteten, har borgeren i det totalitære samfund frie rammer til at leve sit liv og tilmed have egne synspunkter.

  En muslim må gerne sige: “Min ven er jøde”, men han må ikke sige “jeg er imod, at islam forbyder venskab med jøder.”

  Dermed er det menneske, der er fornedret af islam, forkrøblet som demokratisk subjekt, for demokrati går jo ud på, at man diskuterer ideer, og det er muslimen afskåret fra.

  Kommentar by Nils — 29. december 2015 @ 15:10

 9. Bilka vil gerne være social ansvarlig og ansætter mange fremmede. Jeg synes stadig, at omtaltes synspunkter gemmer ubehagelige undertoner.
  Jeg tør ikke spå om hvor længe hans loyalitet over for Bilka holder, det har Bilka ledelsen formentlig også tænkt over.

  Vi har ytringsfrihed, men kan Bilka holde til at have ansatte, der truer med at Islam er kommet for at blive, og på sigt ønsker at overtage Danmark.

  Kommentar by k.m. — 29. december 2015 @ 16:02

 10. Kim, er det produktivt at bruge et udtryk som moderat muslim. Er det noget de anvender selv.

  Kommentar by River — 29. december 2015 @ 17:51

 11. Ja, det var godt nok hårdt for dem, at det så ud til at de tog afstand fra terror. Det vel Omar og Ôslem godt nok ikke være med til.

  Kommentar by Phil — 29. december 2015 @ 19:44

 12. “Der er ingen grund til at fornærme profeten”

  Sagt af Omar Marzouk, ifølge Farshad Kholghis selvbiografi.

  Kommentar by Michael Jensen — 29. december 2015 @ 21:33

 13. Enig Sigwar — 29. december 2015 @ 12:31. Naser Khader er en undtagelse. Men der er heldigvis altid undtagelser.
  Jeg mener i øvrigt vil skal opgive ‘håbet om integration’ af muslimer. Det må de selv om. De skal blot overholde landets love.
  Tanken om at ‘integrere’ fremmede religioner og kulturer i DK er grundlæggende syg. En feberdrøm hos eskapister.
  JEG behøver bSaulot at forestille mig at jeg skulle ‘intergreres’ i f.eks Saudi-Arabien, så indser jeg hvor håbløs ‘integration’ er.
  Jeg kender nogen, der har arbejdet i Saudi-Arabien og tjent ‘kassen’.
  De overvejede aldrig i bare et sekund at blive ‘integreret’.
  ‘Integration’ er et buzz-word, der skal stikke os blår i øjnene.
  Glem det!

  Kommentar by A-mad — 30. december 2015 @ 10:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper