29. december 2015

Før svenskerne indfører grænsekontrol: Dansk politi mobiliserer til ‘hemmelig grænse-standby’…

Efter at medierne i årevis har undsagt grænsekontrol som værende et uhørt nationalistisk tiltag, tog Sverige skridtet, og indfører fra næste uge grænsekontrol. Det kan få store konsekvenser for Danmark, men måske er Løkke-regeringen ikke så håbløst som den foregiver. Fra Ekstra Bladet – Betjente i tusindvis på hemmelig grænse-standby.

“Den største mobilisering i nyere tid af dansk politi er i øjeblikket ved at blive gjort klar til en massiv kontrol af samtlige grænseovergange overalt i Danmark. I følge Ekstra Bladets oplysninger skal størstedelen af politiets operative styrke inddrages i kontrollen, som angiveligt kan begynde mandag 4. januar.

En anonym politimand siger i dag tirsdag til Ekstra Bladet, at han har fået oplyst, at over halvdelen af den operative styrke på 6000 mand er i spil.

Siden før jul har politiet været på såkaldt syv dages varsel, hvilket betyder, at der er en uges forberedelsestid, inden kontrollen bliver effektiv. Årsagen er den svenske regerings beslutning om at indføre id-kontrol ved grænsen fra den 4. januar.”

Oploadet Kl. 14:16 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71549/trackback

23 Comments »

 1. Den Islamiske indvandring til Europa har smadret økonomien i de fleste velfærdsstater og islamisterne er godt hjulpne af de kommunistiske politikere og medier, den dag statskassen er tom så vil de ansvarlige begynde at bagtale hinanden, hele kultureliten må gå fra hus og hjem da alle støtteordninger ophører, den dag det sker så vil Danmark blive et trykkere land at bo i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. december 2015 @ 14:35

 2. Sagen om 17-årige Mohamad
  http://www.b.dk/nationalt/bjoern-larsen-stod-bag-mohamads-bilka-fyring-derfor-trak-han-bilka-ind-i-sagen

  Den her sag er virkelig ærgerlig. Taktikken med at kontakte arbejdsgivere og på anden vis shame meningsmodstandere er noget der hidtil har været forbeholdt den ekstreme højrefløj. Nu ikke længere.

  Bjørn Larsen, hvis du læser dette, hvad skal vi nationale med fjender når vi har sådan nogle stolpeskud som dig på vores side!!

  Kommentar by Al Piastow — 29. december 2015 @ 15:16

 3. Øhh, jeg mente den ekstreme venstrefløj…..

  Kommentar by Al Piastow — 29. december 2015 @ 15:17

 4. Lad os i Danmark få glæde af ID kontrollen ved grænserne til Sverige.
  Ved udrejse til Sverige fra 4/1-2016 skal de danske myndigheder chekke alle de udrejsende. Både dem i bil, med tog, med fly eller på færge.
  Er det personer med tidligere domme for tyveri, så er det vel nærliggende at se om hvad der måtte være af ting i bagagerummene og i taskerne ?

  Det kan gøres ganske let. Når en persons pas scannes popper personens eventuelle tidligere domme op på skærmen. Er der tale om tyverier, ser man lige om der måtte være nye koster i taskerne. Dragør hærges, som mange andre bysamfund, lejlighedsvis af tyvebander i udenlands indregistrerede biler.

  En anden fordel er med dem, som via dom er udvist af Danmark.
  Det hævdes jævnligt, at der er en del udlændinge med domme for udvisning fra Danmark, som har slået sig ned i Malmø med omegn, hvorfra de let kan indrejse uden kontrol. Det kan nu stoppes.

  Hvis Danmark kontrollerer generalieblade på den måde, så er paskontrollen måske slet ikke så tosset?

  Kommentar by Morten Dreyer — 29. december 2015 @ 16:10

 5. Øh… Ok. Så giver vi ikke migranterne om anden mulighed end at søge asyl straks ved ankomsten til grænsen. Og hvad får vi ud af det?

  Kommentar by Arne Torp — 29. december 2015 @ 16:29

 6. OT:
  Bilka-Mohamed ønsker ikke at være dansker

  https://ksdha.wordpress.com/2015/12/29/bilka-mohamed-oensker-ikke-at-vaere-dansker/

  Kommentar by KSD — 29. december 2015 @ 16:32

 7. “Øh… Ok. Så giver vi ikke migranterne om anden mulighed end at søge asyl straks ved ankomsten til grænsen. Og hvad får vi ud af det?”

  Vi kunne nu helt afvise dem, og sige at det ikke er vores problem, at de ikke har søgt om asyl i første sikre land.
  Lad så tyskerne og EU blive så sure, som de vil. EU har ikke løst problemet, så må vi løse det selv.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 29. december 2015 @ 17:38

 8. Meget enig med Thomas Bolding Hansen 17:38

  Det var Merkel, der så sent som i september slog ud med armene og mente, at der var plads til alle syrere i Tyskland. Her ser jeg lige bort fra, at kun et mindretal af migranter er fra Syrien, langt flere fra Irak, Afghanistan, Eritrea osv. Så lad dem dog forblive i seneste sikre land, Tyskland.

  I øvrigt er stemningen over for migranter skiftet ganske radikalt i Tyskland inden for den seneste måned. ‘Die Welt’ har nogle glimrende artikler om dette.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. december 2015 @ 17:52

 9. Hvad skete med milliarderne, som EU gav til Tyrkiet for at få stoppet invasionen?

  Var der nogen, der troede på den? Se bare den kæmpemæssige produktion af f.eks redningsveste osv. Falske pas osv

  Tyrkiet har da ingen interesse i at stoppe noget som helst.
  Hvorfor skal landet vente på medlemskab, når Europa er klar til at blive erobret uden sværdslag

  Kommentar by tavsen — 29. december 2015 @ 18:41

 10. Du har desværre nok ret, tavsen. Erdogan har ingen interesse i at bremse muslimernes fortrop og invasionsstyrke i Europa.

  Men for muslimer er det som bekendt tilladt at lyve over for vantro, når det gavner islam, og hvis man oven i købet bliver betalt for det, er det ren gavebod for Tyrkiet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. december 2015 @ 18:46

 11. Det skal da nok hjælpe på det politi der allerede er så overbelastet at de ikke rykker ud til indbrud hvis der er stjålet for under 100.000 kr.. Ikke at jeg ikke mener at de skal gøre noget, men det ville sgu være bedre med nogle klare politiske initiativer istedet for al den symptombehandling.
  100% stop for al ikke-vestlig indvandring fra 1 januar, og en tilhørende pressemeddelelse udsendt til hele verdens medier. Sværere burde det ikke være, men selvfølgelig er det noget nær umuligt at indse for en dansk bureaukrat der åbenbart SKAL spilde milliarder af borgernes penge uanset hvad det drejer sig om.

  Kommentar by per — 29. december 2015 @ 18:57

 12. @7 Thomas Bolding Hansen

  Ikke helt. Det er det land, hvor ansøgeren søger asyl første gang, der hænger på den. (Dublin-forordningen).

  Derudover ville jeg gerne se den politiker, der vil nægte asyl til en, der står ved grænsen og beder om det. Det kommer ganske enkelt ikke til at ske med det nuværende folketing.

  Den eneste fordel vi har ved grænsebevogtning er, at vi har mulighed for at gennemsøge deres bagage for sjove ting og sager. Og det er så det.

  Kommentar by Arne Torp — 29. december 2015 @ 19:01

 13. -> Arne Torp 19:01

  En lille korrektion: Det er naturligvis korrekt, at såfremt en migrant søger asyl i første sikre land, hænger dette land på asylansøgeren og skal grundlæggende holde den pågældende i eget land.

  Problemet er jo blot, at masser af lande, fx Grækenland, Slovenien, Ungarn og Østrig blot har skubbet migranterne hurtigst muligt forbi egne lande og videre til fx Tyskland. Som så flytter dem til Danmark.

  Så ifølge Dublin-forordningen har Danmark ret til at skubbe migranter, der ikke har søgt asyl i andre lande, tilbage til seneste sikre destination, typisk Tyskland.

  Ligesom Sverige – forudsat migranten ikke har søgt asyl i Sverige – har ret til at skubbe migranten baglæns til Danmark, hvor migranten så kan søge asyl eller vælge at blive flyttet baglæns til Tyskland.
  Herligt rejsecirkus, men det er nok ikke så morsomt at lege klappe-kage på motorvejen her i den sibiriske kulde.

  Jeg tillader mig at se bort fra de sikkert mange tilfælde, hvor migranterne i fx Tyrkiet har betalt sig til et forfalsket pas til et Schengen-land. Så er der nemlig fri rejseaktivitet mellem Schengenlandene.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. december 2015 @ 19:21

 14. Fint nok, men…

  1) Hvorfor skal de bare “stå klar” d. 4. januar?

  2) Hvorfor fanden fik vi ikke det her beredskab allerede dengang folkevandringen væltede ind over os i september?

  Kommentar by Henrik — 29. december 2015 @ 19:48

 15. Menneskesmuglere som Lisbeth Zornig er skyldige i, at Sverige indfører grænsekontrol samt de mange økonomiske tab og gener, som nu rammer Danmark. Den million hun fik, vil ikke række langt, hvis hun og hendes medbanditter retsforfølges med erstatningskrav.

  Kommentar by traveler — 29. december 2015 @ 19:56

 16. Tilbagetag suveræniteten i fuldt omfang så enhver ved grænserne som inde i landet kan afvises eller tillades fortsat adgang til riget. Ikke at have suverænitet, der vel er den aktuelle situation hvor henvisning til indgåede konventioner og aftaler af Schengen-typen vil kunne tillade adgang og livslangt ophold, må naturligvis afvises af alle ansvarlige borgere som politikere.

  Kommentar by Peter Buch — 29. december 2015 @ 20:58

 17. Det værste ved det er bare at det opråb der længe har lydt fra os der har måtte leve med muhammedanerne, og som er blevet ignoreret, også kommer i frontlinien, når herboende kulturberigere bliver presset…tak for lort..

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 29. december 2015 @ 21:21

 18. Dublin forordningen betyder, at det schengen-land, som flygtningen først lander i, skal behandle asylansøgningen. Det sker ikke for lande som Danmark og Sverige tager flere flygtninge per capita end Grækenland og Italien og det meste af Europa.

  Vi kan ikke bevise, at en flygtning har været i Italien / Grækenland, da de er gode til at sende dem videre uden at tage fingeraftryk. Men vi kan bevise, de har været i Tyskland.

  Ergo lad Tyskland behandle deres ansøgninger og bruge deres politiske pondus til en løsning på problemet.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 29. december 2015 @ 21:35

 19. 6000 mand.
  Jo Jo. så har teroristerne frit spil.

  Kommentar by sindsro — 29. december 2015 @ 22:11

 20. Lad os få et grænse gendarmeri. Ikke politi, men en anden afdeling. Blanding af told og politi.
  Og så bedre pas med endnu flere kendetegn, som nu med finger aftryk. Hvad nytter det at have dem på kommunens kontorer hvor de bliver stjålet. Og nu hvor vi hører at isis siddder på pas trykning. Det

  Kommentar by P — 30. december 2015 @ 11:26

 21. Thomas Bolding Hansen, Henrik, Henrik Petersen. Jeg forstod heller ikke ideen med at indføre grænsekontrol, når ‘papirløse’ asylsøgere blot ved at sige ‘asyl’ ville blive lukket ind. De er jo næsten alle ‘papirløse’ ved ankomsten.

  Som Arne Torp skriver 29. december 2015 @ 16:29: “Øh… Ok. Så giver vi ikke migranterne om anden mulighed end at søge asyl straks ved ankomsten til grænsen. Og hvad får vi ud af det?”

  Måske er der en lidt skjult begrundelse hos regeringen?:

  Hørte igår integrationsminister Inger Støjberg sige noget i retning af “at vi er nødt til at indføre grænsekontrol for at kunne indføre transportøransvar, som er det, der skal stoppe flygtningebølgen, hvis/når den kommer” eller noget med den mening.

  Transportøransvaret skal altså få diverse ‘transportører’ til at holde op med at fragte illegale ind i landet.

  Det virker som et halmstrå, de kan klamrer sig ved indtil skibet går ned?

  Hvad skulle forhindre ‘transportører’ (eller private a la Lisbeth Zornig Andersen) i at køre asylsøgere én kilometer fra grænsen og så lade selv gå frem til den og sige ‘asyl’, hvorefter de, så vidt jeg forstår det, har retskrav ifølge konventionerne på at blive lukket ind (til evig forsørgelse) i DK?

  Kommentar by A-mad — 30. december 2015 @ 12:18

 22. -> A-mad 12:18

  Langt hen ad vejen har du naturligvis ret. Men der er ikke retskrav på asyl blot fordi man kan sige azul.

  Der er – ifølge forældede konventioner, udfærdiget til en anden tid og europæiske områder – som selv en dansk Venstreregering ikke kan finde ud af at opsige, retskrav på at få en asylanmodning behandlet, og såfremt disse velfærdshoppere ikke får asyl, skal de blot ud.

  Desværre er en del af velfærdsshoppernes lande ikke interesserede i at få deres tosser tilbage, det gælder fx. Iran, Irak, Somalia og Syrien, hvorfor disse shoppere lever for danske skattekroner på tålt ophold i Danmark.

  Som flere vil have bemærket, har såvel Schweiz, Østrig og Tyskland forlængst vendt asylansøgere fra Balkan i døren og tilbage på mindre end fjorten dage, da disse mennesker ikke er personligt forfulgte.

  At Danmark som sædvandligt er fodslæbende, er en katastrofe uden ende.

  Må jeg minde om, at Danmark har tilladt svensk politi at udføre grænsekontrol på dansk område, fx i Kastrup lufthavn, mens Tyskland – hvis kansler elsker migranter – ikke tillader Danmark at udføre grænsekontrol syd for grænsen?

  Venstreregeringen er fjolser, og DF er ikke et hak bedre, sorry to say.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. december 2015 @ 22:11

 23. Henrik Petersen — 30. december 2015 @ 22:11. Interessant at “Der er… retskrav på at få en asylanmodning behandlet, og såfremt disse velfærdshoppere ikke får asyl, skal de blot ud.”
  Det vil vel sige at når de siger ‘asyl’, når de uden papirer møder den danske grænskontrollant på grænsen, har han pligt til at lukke dem ind?
  Når de først er inde slipper vi aldrig af med dem igen, så vidt jeg ved?
  Kunne ikke finde tal på det, så jeg tror stadig, at det er sandt at sige, at de afviste asylansøgere aldrig tager hjem igen – hvad skulle de også dér? :-(
  Tvivler også på, at man holder op med at betale der bolig og give penge til afviste asylansøgere, selvom de nægter at rejse ud af landet?

  “DR NYHEDER 27. DEC. 2015
  Afviste asylsøgere fra fire lande kan ikke sendes hjem under tvang
  En tredjedel af de afviste asylansøgere, der står til at skulle sendes ud af Danmark, kan kun sendes ud, hvis de selv vil.
  Afviste kan være i Danmark i årevis
  413 afviste asylansøgere fra de fire lande (Iran, Irak, Somalia og Sudan) opholdt sig pr. 1. december sig i Danmark, viser tal fra Rigspolitiet, som DR Nyheder har fået indsigt i. Og hvis de afviste ikke selv vil rejse, så kommer de ingen steder.
  – Der er jo desværre nogen, der er her i årevis. Og det er rigtig, rigtig trist. Det går ud over dem selv og det går ud over deres familier, siger Anne La Cour, der er chef for Asylafdelingen hos Røde Kors.
  Røde Kors har set eksempler på afviste asylansøgere, der ender med at opholde sig i Danmark i op til 10 år.”

  http://www.dr.dk/nyheder/indland/afviste-asylsoegere-fra-fire-lande-kan-ikke-sendes-hjem-under-tvang

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2016 @ 13:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper