30. december 2015

Radikaliseret Ungdom: Helligdage er en kulturel tradition, vi mangler muslimske helligdage…

“Vi skylder muslimer i Danmark en undskyldning”, skriver socialdemokraten Camilla Schwalbe på Jyllands-Posten, og det virker som om dele af venstrefløjen er på lykkepiller. Hun overgås dog af radikale Ida Schou i Politiken – Vi mangler muslimske helligdage.

“I Danmark bryster vi os af vores grundlovsgivne ret til religionsfrihed, men når det kommer til religionslighed, er der lang vej igen. Jeg mener, det er på tide at stille spørgsmålstegn ved, om vi udelukkende bør have kristne helligdage i Danmark.

Radikal Ungdom mener, at helligdage helt bør afskaffes. Det er jeg ikke enig i. Sandt er det, at en total afskaffelse af helligdage ville bringe os tættere på den religionslighed, vi mener bør forekomme i et moderne demokratisk samfund. Men jeg tror, at en stor del af danskerne holder meget af de religiøse – og mest af alt kulturelle – traditioner, der er forbundet med helligdagene.

Den muslimske andel af befolkningen udgør i dagens Danmark omkring 5 procent, og tallet er stigende. Alligevel er der i kalenderen ingen hensyntagen til muslimers religiøse højtider. Vi bør overveje, om vi skal indføre helligdage på muslimernes største helligdage, store og lille eid.

Jeg mener ikke, at vi nødvendigvis skal have flere helligdage i Danmark – vi kunne nøjes med at omlægge nogle af dem, vi har. I praksis kunne dette betyde, at vi flytter store bededag… til at ligge på store eid.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71570/trackback

35 Comments »

 1. Ida Schou har en stor karriere foran sig – på RokokoPosten.

  Kommentar by KSD — 30. december 2015 @ 22:29

 2. Ja naturligvis. Lad os endelig få en mængde helligdage fra alle mulige minoriteter, muslimer først og fremmest, så er der en hel måneds ramadan, hvor vi alle holder fri. Øh, hvem skal så forsørge muslimerne på overførselsindkomst og førtidspension imens?

  Så er der jo også katolikkerne, der har deres helligdage. Og tyskerne, hvor 3. oktober grundet genforeningen er en helligdag. Hinduer ved jeg ikke meget om.

  Buddhisther græder, når kongens hund dør, det må være en oplagt sørgedag.

  Hvad mormoner, jøder, asatroende osv. kunne ønske sig af helligdage er mig heldigvis ubekendt, men hvis vi indfører samtlige religioners helligdage er der næppe arbejdsdage tilbage i Danmark.

  Men hvad pokker, vi har jo pengetræer, så det er blot at plukke ned.

  Man kunne også handle rationelt:
  When in Rome, do as the romans.

  Og når vi – og de muslimske tosser samt de radikale og øvrigt sammenrend – er i Danmark, ja, så følger vi altså den danske Grundlov, hvor Folkekirken er statskirken.

  Enhver muslim, der ønsker noget andet, er yderst velkommen til at rejse tilbage til deres velfungerende ørkensamfund ;(
  Og tag bare de radikale svagt begavede med. De opdager sikkert ikke engang, at det bliver beheadet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. december 2015 @ 22:45

 3. Sorry, tyrkfjel: “De opdager sikkert ikke engang, at de bliver beheadet”. Og forskellen er ens…

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. december 2015 @ 22:52

 4. Man kniber sig selv i armen , det må simpelthen være en joke eller en drøm !!

  Jeg kiggede hurtigt på Camilla Schwalbes blog. Hun kommer med tre opdigtede eksempler og EET virkeligt , hvorefter hun skriver at hun kunne “blive ved med talrige eksempler” .. hahahaha

  Jeg kan nemt komme med 100 eksempler på dårlige erfaringer med muslimer i Danmark, for hvert eksempel hun kan diske op med på at: “Martin får lærepladsen hos tømreren, og Abdul ikke gør, selvom hans hænder er bedre skruet på”

  Mht Ida Schou , så burde hun stifte en forening der hedder noget i stil med Fremskynd Islamiseringen Af Danmark

  Vanvittige kvindemenneske

  Kommentar by A Andersen — 30. december 2015 @ 22:55

 5. Jo mere muslimsk vold og terror der begåes, desto mere vil Radikaliseret Ungdom mene, at der er behov for flere muslimske privilegier – go figure :/

  Kommentar by Johnson — 30. december 2015 @ 23:05

 6. Alle relegioners helligdage indført overalt på jorden…. Man bliver efterhånden træt af at høre på dumme (radikale) mennesker… Ida Schou kan sådan set bare konvertere og flytte til et muslimsk land… Men den tanke kan hendes “kyllingehjerne” og Politiken ikke forstå…!

  Kommentar by ny kommentator — 30. december 2015 @ 23:05

 7. Ækle kællinger.

  Kommentar by detersåtrist — 30. december 2015 @ 23:07

 8. Og så kan man ikke forstå, at man ikke gider at høre mere kvindepladder!!

  Kommentar by Kurt — 30. december 2015 @ 23:16

 9. Mange muslimer skylder danskere en undskyldning..

  Kommentar by Kim — 30. december 2015 @ 23:28

 10. De radigales politiske ledere skulle ha været skudt ved standretter i 1945 og partiet forbudt som landforræderparti.

  Kommentar by dansker — 30. december 2015 @ 23:33

 11. Januar-udsalget er startet……….hos de Radikale.

  Kommentar by Neuhammer — 30. december 2015 @ 23:42

 12. Det lyksalige regnbue-nirvana venter lige om hjørnet. Vi skal bare lige fikse de her praktiske småting først.

  Kommentar by BE — 30. december 2015 @ 23:49

 13. Danmark bliver i udlandet anset som et langt mere lukket og indvandre kritisk samfund end det gode og åbentsindede omdømme vi havde tidligere. Det er fedt at New york har gået foran og gjort plads til muslimerne.
  Jeg synes kun det er fair, og at give muslimerne en helligdag på store Eid. Det gør intet for os moderne kristne at rykke en ubunden helligdag til store Eid. Det er ikke ville meget at bede om. Det ville vise en gensidig respekt, og vise, at vi i Danmark godt kan give lidt plads til forskellighed.

  Kommentar by Bent Bentsen — 31. december 2015 @ 00:17

 14. Apropos selvmordsdanskere, så har DR et indslag om idioterne på Ærø der har bedt om flere “flygtninge”-“børn” (I realiteten er det unge mænd, som man kan se). Ærø er et af de steder i udkantsdanmark med den skæveste kønsfordeling. Der er stor mangel på yngre kvinder. Fed idé at få 80 unge arabere til øen.

  http://dr.dk/nyheder/indland/video-aeroe-har-bedt-om-flygtninge-nu-har-de-faaet-80-boern

  Kommentar by Wagnerian — 31. december 2015 @ 01:17

 15. Skal store bededag flyttes, foretrækker jeg 11. sept. (med oplæsning i DR fra koranen)

  Kommentar by traveler — 31. december 2015 @ 06:33

 16. Hun kender ikke landets forfatning. Grundloven fastlår jo netop, at der nok er religionsfrihed, men netop IKKE religionslighed, idet “den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten”. Understøttelsen sker ikke bare økonomisk, men også kulturelt fx ved, at folkekirkens helligdage er de officielle. Skal der indføres religionslighed kræver det en grundlovsændring.

  Kommentar by Odo — 31. december 2015 @ 06:55

 17. Hun kender ikke landets forfatning. Grundloven fastlår jo netop, at der nok er religionsfrihed, men netop IKKE religionslighed, idet “den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten”. Understøttelsen sker ikke bare økonomisk, men også kulturelt fx ved, at folkekirkens helligdage er de officielle. Skal der indføres religionslighed kræver det en grundlovsændring.

  Kommentar by odo — 31. december 2015 @ 07:14

 18. Grundloven garanterer religionsfrihed, men netop IKKE religionslighed, idet den fastlår, at “den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten”. Det gælder ikke bare økonomisk, men også kulturelt fx ved at folkekirkens helligdage er de officielle.

  Kommentar by odo — 31. december 2015 @ 08:19

 19. Det eneste kællingen ikke kan forklare er, hvordan Utopia skal finansieres. Hun burde læse Robin Hood – stjæl med arme og ben fra de der igennem et langt liv har indbetalt skat, og giv pengene til de der ikke har bidraget. Men husk dog lige at starte med dine egne forældre og bedsteforældre, dit ækle ….

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 31. december 2015 @ 09:34

 20. Jeg har ikke noget imod De Radikale ønsker at begå kollektiv selvmord,
  det værste er at de tager os andre med i faldet.

  Kommentar by k.m. — 31. december 2015 @ 09:35

 21. Så snot dum kan man blive, når man ikke hver dag skal op, og med nyttigt arbejde sørge for, eller i det mindste bidrage til, sig selv og sine.

  Velfærden har eroderet de fleste danskeres hjerner bort.

  Kommentar by Svend — 31. december 2015 @ 10:43

 22. Nej! NEJ! NEEJ! Hvor dum kan man være?! Det burde medføre øjeblikkelig forflyttelse til hundehullet at udtale sig så stupidt! “Religionslighed”? Goddaw mand, økseskaft!

  Muslimer praktiserer ikke liiige religionsfrihed, gør de, Schwaber? Dem, der så godt kan lide muslimer og islam: Tag ned og yd jeres madras-services til Daesh i Raqqah! Men vær i god form, for kvindelige sexslaver bliver voldtaget adskillige gange pr. dag.

  Kommentar by Andersine — 31. december 2015 @ 11:09

 23. Det er sandelig godt at de radigale blev decimeret ved sidste valg.

  Kommentar by Per747 — 31. december 2015 @ 11:11

 24. @ 13 “Moderne kristne”? Du mener vel i realiteten ikke-kristne, eller folk, som tror, de er kristne, fordi de er døbt og konfirmeret? Dem står der intet om i Bibelen, eller jo, et andet ord kunne være: FARISÆERE!

  Sandheden: Der er næsten INGEN kristne, bibeltro, i dette land, så bla. af den grund er vi i stor fare for at blive overtaget af voldsorgastideologien fra Midtøsten. Det er en naturlov, at et tomrum vil forsøge at blive udfyldt.

  Det har stor betydning at flytte en kristen Bededag til en satansk bededag, Eid! Hvis jeg på nogen måde kan, så er jeg den, der en dag daffer fra dette syge land. Her bliver grusomt at være.

  Godt Nytår! Kamptræn til det nye års ‘udfordringer’!

  Kommentar by Andersine — 31. december 2015 @ 11:18

 25. Da vi jo ikke er muslimer, er der vel heller ikke nogen grund til at have muslimske helligdage,idet herboende muslimer for en stor del ikke respekterer Danske helligdage,some naevnt andet steds ikke maa svare paa oensket om en god jul, som jo dog var en fest betydeligt foer Kristendommen kom hertil.Fatter ikke denne r..slikning for en ideologi aka religion der i den grad spreder ufred.Foroevrigt kan jeg ikke se at vi har noget at undskylde, hvis muslimerne kunne opfoere sig nogenlunde ordentligt, ville der jo ikke vaere noget problem, aah ja maa saa lige huske, det er ikke alle muslimer,nej, men den der tier samtykker.De er nogle brok maase

  Kommentar by Dunk — 31. december 2015 @ 11:29

 26. Tillæg til @ 21 – her ser man, hvordan det kan gå for en dum Daesh-madras: http://www.express.co.uk/news/world/630381/ISIS-poster-girl-sex-slave-jihadis-beaten-death-hammer

  Hun fik som fortjent! Hun ville tjene allah.

  Kommentar by Andersine — 31. december 2015 @ 11:44

 27. Denne tåbe Ida Schou´s mobydelige rasisme mod hinduer, sikker, budister og andre er desværre et produkt af et udueligt skolesystem. Selv den mest ubegavede kan idag blive lærer og resten bliver radikale folketingskandidater!

  Kommentar by pseudonym — 31. december 2015 @ 13:00

 28. #23 Andersine. Synes du har ret m. h. t. troens betydning for et folks modstandskraft. Det er nok ikke tilfældigt at polakkerne er fuldstændig immune overfor multi-kulti ideologien, og kan se islam som den fjende det er. Det skyldes jo nok at de er et traditionelt kristent troende folk. Den samme vaccination mod vanviddet ville vi have haft, hvis vi havde været trofaste mod vores åndelige rødder og den traditionelle lutherske tro. Jeg er efterhånden overbevist om at det danske folk ikke kan rejse sig uden at finde tilbage til troen. Det gælder i. f. h. t. alt det råddenskab der er ved at nedbryde vores land, lige fra opløste familier, massive skilsmissetal, arbejdsmoral til, værst og mest uopretteligt af alt: Indvandringen. Desværre er Den Danske Folkekirke, danskernes nationale kirke, i dag en del af problemet, da mange præster, og de fleste biskopper, reelt er gudløse humanister. De bør kyles ud af embedet!
  Måske er en af vejene til modstand at man finder en god præst og menighed på den egn man bor, løser sognebånd dertil og engagerer sig der. Ville gerne bo ved siden af ham her: clausthomasnielsen.dk

  Kommentar by Wagnerian — 31. december 2015 @ 13:35

 29. Hvem mon griner højest når vi en dag kommer i himlen, helvede, eller midt imellem.

  Kommentar by perk — 31. december 2015 @ 15:54

 30. Citatet er hentet fra Lars Hedegårds nye bogs afslutningsreplik.
  “Attentatet” kan varmt anbefales.

  Kommentar by perk — 31. december 2015 @ 16:00

 31. En socialdemokrat er hverken,
  SOCIAL,
  eller,
  DEMOKRAT.
  En radikal er, har altid været, og vil fortsat altid være, mindre begavet, desuden med landsforræderi i bagagen.
  Eksemplerne på denne adfærd er legio.
  Alene familien Helweg Petersen, UHA.
  Man tror det er løgn, endnu værre er de der stemmer på disse, for andres penge, sociale individer.
  Her rinder en Kvaje Bundegård mig i hu.
  Hvad med den kolde krigs periode?
  Gælder både sosser samt radikale.
  Er der nogen der ved noget om hende Shansen?
  Godt nytår 2016.

  Kommentar by AK JA — 31. december 2015 @ 16:29

 32. Holder og fejrer de dem ikke alligevel om så de føjedes på kalenderen.

  Kommentar by P — 31. december 2015 @ 16:47

 33. Buksevand til Bent.

  Kommentar by LarsB — 31. december 2015 @ 19:39

 34. Apropos fyrværkeri.
  Muslimer for et eller andet rydede op på Rådhuspladsen. Set på Facebook.
  Ja så gør de da noget nyttigt. Sådan skulle det være hverdag. Noget for noget.

  Kommentar by P — 1. januar 2016 @ 16:39

 35. @P – #34

  http://lokalavisen.dk/morgenfriske-muslimer-vi-viser-vores-loyalitet-for-det-land-vi-bor-i-/Regionale-nyheder/20160101/artikler/160109996/1051

  Det er såkaldte ahmadiyyaer. De bliver opfattet og forfulgt som kættere og frafaldne overalt i den “muslimske civilisation”.

  Kommentar by BE — 1. januar 2016 @ 17:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper