1. januar 2016

Hedegaards attentatmand BH og IS-jihadisten Rawand Dilsher Taher gik i gymnasieklasse sammen…

Manden der i 2013 forsøgte at likvidere Lars Hedegaard er sigtet og efterlyst, men der er stadig navneforbud, og jeg kan således ikke bringe hverken navn eller foto. Velresearchet historie i Jyllands-Posten, der også har nyt om Islamisk Stat-jihadisten Rawand Dilsher TaherDræbt dansk IS-leder gik i gymnasieklasse med eftersøgt attentatmand.

“Det ligner en typisk afgangsklasse fra sommeren 2006. På et københavnsk gymnasium har de glade unge netop fået deres studenterhue. … Lige bag rektor står en ung mand med en sort, langærmet bluse og med en sort, kortærmet polo oven på og smiler glad til fotografen.

I dag er han dræbt i Syrien som én af de 10 IS-ledere, den amerikansk-ledede koalition oplyser at have dræbt ved en række luftangreb den seneste måned. Ved siden af ham, skråt til højre bag rektor, står en anden ung student i kortærmet, stribet skjorte og sender, let ludende, et skævt smil i retning af kameraet. Han er i dag eftersøgt for mordforsøget på den islamkritiske danske debattør Lars Hedegaard og formodes at have tilsluttet sig IS.

(Rawand Dilsher Taher & BH, 2006)

En række klassekammerater fra gymnasietiden fortæller, at R. T. og B. H. var venner og talte meget sammen.

Én af dem husker, at R. T. klart var den mest udadvendte og talende af de to. Hun er i modsætning til de andre ikke så overrasket over, hvordan det gik R. T. Hun husker, at han gav udtryk for ekstreme og radikale holdninger.

‘Eksempelvis sagde han, at han gik ind for at få indført sharia-loven i Danmark. …,’ fortæller skolekammeraten. …

Mellem gymnasiet og studiet til maskinmester arbejdede R. T. ifølge sin profil på LinkedIn som sikkerhedsassistent i Københavns lufthavn fra august 2006 til foråret 2007. Det gjorde B. H. også på præcist samme tidspunkt.

Opdate.

(årgangsbilleder af ‘BH’ 2004-06, der optræder under et lignende, men ikke identisk navn)

Oploadet Kl. 20:33 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71596/trackback

19 Comments »

 1. De to Danske umælende korandyrkere vil blive savnet af Dansk erhvervsliv da de mangler højtuddannede sharia ingeniører, de to sharia atomfysikere valgte deres tro og viede deres liv til at udrydde vantro Danskere, Lars Uløkke skal ikke have tak for at passe på etnisk Danskeres liv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. januar 2016 @ 20:47

 2. Dødbringende muslimer UD af Europa, og forbyd islam! Ellers må Merkel og resten af idioterne i EU retsforfølges, når det næste terrorangreb kommer. Politikerne forbryder sig mod menneskeheden.

  Kommentar by Andersine — 1. januar 2016 @ 21:55

 3. Den krænkede hellige kriger hedder Basil Hassan, og jeg ønsker ham succes med martyrprojektet i Syrien.

  Kommentar by perk — 1. januar 2016 @ 22:27

 4. FAKTA:–DE DANSKE NYHIPOER ER PROBLEMET.–Ikke de 2 arabere. FAT DET.

  Kommentar by dansker — 2. januar 2016 @ 02:02

 5. Det kan godt være, at artiklen er velresearchet, men navneforbuddene kombineret med det censurerede billede, gør den fuldstændig latterlig.

  Kommentar by MartinH — 2. januar 2016 @ 03:18

 6. Sikkerhedsassistent i lufthavnen, fedt mand.

  Det er vaskeægte integration.

  Nåh nej…

  Kommentar by Jern Henrik — 2. januar 2016 @ 07:52

 7. Så galt kan det gå når man undervises af notorisk venstreorienterede lærer!

  SIKKERHEDSMEDARBEJDERE!! Hvor naive har man lov til at værer uden at det er strafbart?

  Kommentar by Robert R — 2. januar 2016 @ 08:06

 8. Islam bør helt elimineres fra verden – ellers får vi aldrig fred!

  Kommentar by Sigwar — 2. januar 2016 @ 08:37

 9. Stop ikke-vestlig indvandring(det gælder også asylindvandring). Og hjælp herboende “flygtninge”(læs velfærdsshoppere/velfærdsmigranter) ud af landet, så snart det er muligt. Der er ikke brug for velfærdsmigranter, og de er uønskede.

  Kommentar by F. Jensen — 2. januar 2016 @ 09:56

 10. BH skal nok også blive nakket. Enten af et russisk eller amerikansk missil eller af sine nyfundne venner i Islamisk Stat når han har opbrugt sin nytteværdi.

  Kommentar by Olé — 2. januar 2016 @ 10:56

 11. Racismesagen mod Lars Hedegaard og navneforbudet omkring hans attentatmand er nok de bedste eksempler på muslimernes særstatus indenfor dansk retsvæsen.

  Kommentar by kenneth — 2. januar 2016 @ 12:58

 12. To jihadister ansat med sikkerhed på CPH på samme tid? Det er sgu ikke langt fra at de kan blive nok til alligevel at lade terroristerne slippe ombord på flyene.

  Kommentar by Phil — 2. januar 2016 @ 19:26

 13. @11

  Og jeg er sikker på at da de fandt ud af hvor latterligt dårlig sikkerheden er alligevel, skred de begge fra jobbet kort tid efter.

  Kommentar by Lisbeth — 2. januar 2016 @ 19:50

 14. Du har godt nok ikke ødslet med pixlerne :-)

  Tænk, hvis vi private ikke havde skaffet hans navn og nu hans foto, havde Lars Hedegaard aldrig vidst en skid om sin attentatmand

  Kommentar by Snaphanen — 3. januar 2016 @ 10:14

 15. “Flygtninge” f.eks. fra menap-lande der ankommer til Danmark fra et sikkert land(Tyskland), skal afvises ved grænsen og returneres til Tyskland med det samme. Herboende “flygtninge”(læs velfærdmigranter) hjælpes ud af landet, så snart det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 5. januar 2016 @ 09:30

 16. Den forældede flygtningekonvention må opsiges. Grænserne skal overvåges effektivt, og der skal indføres et stop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring), og også for asylindvandring.

  Kommentar by F. Jensen — 5. januar 2016 @ 19:36

 17. De herboende “flygtninge” skal opholde sig i et “flygtninge”center, f.eks. på en ubeboet ø, med kost og logi men uden penge. Og de skal ikke gøres til indvandrere for derefter at integreres/inkluderes, som det desværre er sket i alt for mange år. Så snart det er muligt, sendes velfærdsmigarnterne ud af landet/hjemsendes.

  Kommentar by F. Jensen — 8. januar 2016 @ 18:45

 18. ændring:..Så snart det er muligt, skal velfærdsmigranterne sendes hjem/sendes ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 8. januar 2016 @ 18:51

 19. […] Hedegaards formodede attentatmand er ikke helt uventet dræbt. Odds’ for overlevelse i Syrien har længe været dårlige. Det […]

  Pingback by Basil Hassan dræbt i Syrien « Snaphanen.dk — 23. november 2016 @ 12:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper