4. januar 2016

Fra Uriasposten til Document.dk

Det er med vemod, jeg skriver dette, men here goes.

Jeg har siden 2003 blogget her på Uriasposten, og det blev hurtigt en integreret del af min hverdag. Jo mere fritid jeg fik, jo flere timer brugte jeg på de daglige posteringer. Når jeg kom hjem efter en lang nat på jobbet, bloggede jeg typisk en historie, der var forberedt i mine pauser. Blev jeg tippet om et radioprogram, så blev det hørt i bilen til eller fra job. Det sidste jeg gjorde før jeg lukkede øjnene var at tjekke indboksen på telefonen, og når jeg vågnede startede dagen som den sluttede. Forfattere fortæller, at skriveprocessen gjorde dem til slaver, og sådan har jeg følt det i nogen tid. Havde det ikke være for de mange venner, det unikke kontaktnetværk, de pæne ord fra læsere, og den uforbeholdne opbakning fra folk jeg respekterer, havde jeg forlængst kastet håndklædet i ringen.

Enkeltpersoners vilje kan gøre meget, men uden samarbejde, og uden en egentlig professionalisering, bliver det for skrøbeligt. I foråret sidste år blev jeg kontaktet af Hans Rustad fra norske Document.no, som flere fra den danske bloggossfære har kendt i et årti. Siden har jeg mødtes med den norske redaktion flere gange med henblik på etablering af Document.dk med undertegnede som redaktør. Jeg har opsagt mit job gennem 8-9 år, og fra i dag er jeg således blogger på fuld tid. Det er i sagens natur en usikker levevej, og sker der ikke en solid mobilisering blandt danskere der er sympatisk indstillet overfor projektet, så finder jeg noget andet at rive i. Det gør jeg gerne, men når nu både Sverige og Norge har mere redaktionelle blogs fra højre, så burde der selvfølgelig også være en dansk pendant. Vi kan gøre en forskel. Vi vil gøre en forskel.

Uriaspostens force har været den dokumentariske no-nonsense-tilgang, og den lidt tørre personlige vinkel på alvorlige emner. For en del virker det brutalt og indforstået, for andre som et lys i en mørk tid. Det er i sidste ende umuligt at gøre alle tilfredse. Jeg vil lægge snittet et sted mellem Rustads seriøse og Uriaspostens letfordøjelige, og trække på kendte navne og tilsendt opinion, der gør at Document.dk vil fungere mere som en bred netavis, end en endelig blog. Målet er gøre folk klogere om den igangværende udvikling, ikke at få pæn omtale i fjendtlige medier.

De fleste konservative er vanemennesker, og det nye layout vil garanteret ikke falde i alles smag. Kommentarfunktionen er Disqus-baseret, som givetvis har nogle ulemper, men også nogle klare fordele. Det er ikke et bevidst valg, debatten er stadig fri, men skulle det vise sig at gøre kommentarsporet bedre, så gør det intet. Vi ses på Document.dk… der kommer online med børnesygdomme senere i dag.

Oploadet Kl. 12:50 af Kim Møller — Direkte link152 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71620/trackback

152 Comments »

 1. Hej Kim,

  Det lyder som en rimeligt fornuftig beslutning. Du har jo også en familie at tage dig af.

  Uriasposten vil blive savnet, men vi er nok mange der glæder os over at du fortsætter dit uvurderlige arbejde.

  JC

  Kommentar by James Cook — 4. januar 2016 @ 13:05

 2. Tillyke… Jeg ser frem til at det nye projekt og håber der kommer en abonnentordning som ikke går via Paypal men evt kan laves som overførsel direkte fra visa eller mastercard. Jeg tager hatten af for dit initiativ.. :-)

  Kommentar by ny kommentator — 4. januar 2016 @ 13:05

 3. Go for it. Støtte herfra. Har mange gange taget den imaginære hat af for dit store arbejde. Hvis man skal støtte økonomisk hvorledes gøres dette

  Kommentar by Greyarea — 4. januar 2016 @ 13:06

 4. Tillykke med udviklingen, håber det går godt og vil selv støtte dit gode arbejde.

  Disqus vil jeg gerne vide mere om. Er blevet ekskluderet for at diskutere islam med en muslim på politiko.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. januar 2016 @ 13:08

 5. Held og lykke med det. Vi er nok en del, der har kommet til at påskønne det gode gamle format og vil savne det. Men sådan er det jo selvfølgelig altid med forandring. Tillykke med det, glæder mig til at se hvordan det bliver.

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 4. januar 2016 @ 13:11

 6. Jeg må tilstå, at dine skriverier om ændringer her på det sidste, har bekymret mig lidt. Du har om nogen taget uriasposten i kampen for Danmark, og med det kæmpe arbejde det har indebåret, så det var egentlig helt naturligt og forståeligt, hvis du havde sagt stop for nu – nu må andre tage over.

  Derfor skal der lyde en stor tak herfra. Dels for arbejdet indtil nu, men så meget mere for at du nu kaster dig ud i en økonomisk usikker tilværelse, for at kæmpe for Danmark på fuld tid.

  Held og lykke.

  Kommentar by Svend — 4. januar 2016 @ 13:11

 7. 👍🏻👍🏻

  Kommentar by pallegulvballe — 4. januar 2016 @ 13:12

 8. Held og lykke fra en af dem, som altid har opfattet din side som et lys i mørket.

  Kommentar by Kristian Tørning — 4. januar 2016 @ 13:19

 9. @ 4 Jeg er glad for Uriasposten, og jeg synes, at Kim gør et fantastisk stykke arbejde! Det er uvurderligt, faktisk, for mange af de historier, som Kim finder, dem hører man jo ikke om ellers. Selv kunne jeg slet ikke have fundet dem! Når jeg fortæller andre om nogle af historierne, så er reaktionen stort set den samme: “Hvorfor hører vi ikke om sådan noget i nyhederne?” Så svarer jeg, at det gør vi ikke, fordi nazi-medierne ikke vil have dem frem!

  Document er jeg Bestemt ikke glad for, og jeg har selv oplevet at blive ekskluderet fra denne side – selvom jeg faktisk overhovedet ikke skrev noget groft eller ‘racistisk’. Jeg skrev noget mod homoer på et tidspunkt, og det er nok til – både i Sverige og Norge – at man bliver permanent ekskluderet. Som kristen vil jeg ALDRIG bøje mig og acceptere noget som helst, der har med den verdensomspændende glorificering af homoseksualitet at gøre. ALDRIG bøjer jeg mig for denne venstreorienterede agenda! Så hellere melde mig helt ud af debatterne. Ja, så hellere blive fængslet! En dag bliver man vel arresteret for at have sådanne kristne holdninger… Jeg har familie i Norge og ved derfor, at norsk censur er helt anderledes og ufri end dansk, for ikke at tale om amerikansk!

  Jeg ved ikke, om det derfor er sidste gang, jeg kan besøge “Uriasposten”, men så må det være sådan. Tak for alt til Kim!

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 13:30

 10. Held og lykke Kim!
  Jeg er jo relativt ny læser af uriasposten men håber “din” nye platform bliver ligeså interessant læsning som den gamle… .nej vent, faktisk håber jeg verden snart ændres så de problemer som Uriasposten udspringer af forsvinder og vi får vores gamle land tilbage.
  – men det er nok for meget at forlange af 2016 desværre!

  Kommentar by redneck — 4. januar 2016 @ 13:38

 11. Da jeg begyndte at læse Uriasposten var jeg lettere forbløffet over at der var så meget der blev ignoreret i medierne (såvel trykte som æterbårne) og som Kim havde fokus på og fik skabt debat om.

  Således blev jeg af Kim inspireret til selv at finde artikler som man næsten med sikkerhed ikke ville kunne finde i dansk presse. Det er til overmål lykkedes. Sådan set pærelet for mange amerikanske og britiske blogs er langt mere modige end pressen i DK som helhed. Det har jeg så ‘hygget’ mig med i snart 6 år, at oversætte og poste. Det kræver selvsagt en del arbejde, og jeg forstår så inderligt Kims dilemma med job,, børn og denne fritidsaktivitet.
  Min beskedne blog er slet, slet ikke på niveau med Uriasposten, dog kan jeg glæde mig over at flere og flere ‘finder vej.’ Det er stærkt motiverende.
  Held og Lykke med din nye tilværelse og inderlig tak.

  Kommentar by synopsis-olsen — 4. januar 2016 @ 13:41

 12. Hvis man går ind på Document.dk lige nu kan man installere wordpress måske ikke lige det bedste.

  Kommentar by m — 4. januar 2016 @ 13:41

 13. Desværre er Diqus hullet som en si og anonymiteten er en by i Rusland. Så kan man lige så godt kommentere med rigtigt navn og adresse for at spare Redox et. al. for besværet med at holde deres kartotek over Unerwünschte Elementen opdateret.

  Kommentar by Voldposten — 4. januar 2016 @ 13:50

 14. Hej Kim.
  Er det så slut med Mossø Folkefest.
  MVH.
  emmagad.

  Kommentar by emmagad — 4. januar 2016 @ 13:50

 15. -emmagad

  Jeg trak mig fra MFF i efteråret, men den fortsætter, og jeg deltager.

  Kommentar by kimmobil — 4. januar 2016 @ 13:54

 16. – Voldposten

  Det er vel altid muligt at kommentere anonymt. Facebook-integration ville være værre.

  Kommentar by kimmobil — 4. januar 2016 @ 13:55

 17. Hvis bare det virker og så vidt jeg forstår det bliver en udvidelse, så er det jo kun godt.
  Held og lykke med projektet, og må det gøre en endnu større forskel end uriasposten har gjort indtil videre.

  Kommentar by per — 4. januar 2016 @ 14:04

 18. Jeg har altid undret mig over, at du kunne overkomme det hele, Kim. Fornuftigt at få lidt bredere basis. Jeg vil fortsat se frem til at få de ufiltrerede nyheder fra dig og dine nye kolleger.

  Kommentar by Gunnar Biering — 4. januar 2016 @ 14:05

 19. @Andersine: Document er nødt til at tage hensyn til, at debatklimaet er helt anderledes i Norge. Redaktøren har prist ting, skrevet i Danmark, men fundet dem umulige for et norsk publikum. Det må man bøje sig for

  Kommentar by Snaphanen — 4. januar 2016 @ 14:10

 20. Al mulig held og lykke til Kim med den nye platform og tusind tak for Uriasposten. Jeg tror på at den har gjort en forskel. Sammen med Snaphanen, Den korte avis, Monokultur, Hodja og synopsis-olsen med flere.
  Hvordan finder man document.dk?

  Kommentar by Liva — 4. januar 2016 @ 14:13

 21. Lukker Uriasposten?

  Kommentar by Jesper Hansen — 4. januar 2016 @ 14:14

 22. Lukker snaphanen?

  Kommentar by Jesper Hansen — 4. januar 2016 @ 14:16

 23. Tak Kim for dit store engagement i den danske frihedskamp før og nu. Hatten af for, at du tager skridtet fuldt og bliver fuldtidsblogger. Min erfaring

  er, at vi skal gøre det, vi brænder for, også når det gælder brød på bordet, så må det briste eller bære. Universet hjælper ofte på de mærkeligste

  måder os, der er tro mod os selv og Skabelsen.

  Du nævner, at dokument.dk bruger Disqus til kommentarhåndtering. Jeg (og mange andre) blokkerer af privatlivs og friheds-hensyn konsekvent javascript.

  Da Disqus’ funktionalitet synes at afhænge af javascript (https://en.wikipedia.org/wiki/Disqus#Criticism_and_privacy_concerns), er jeg nok afskåret

  fra at kommentere fremover – Jeg vil forsøge, men er det ikke muligt, må jeg søge andre fora.

  Venlig hilsen
  Rank

  Leve Danmark
  Leve vor odelsret til Danmark
  Leve frihedskampen

  Kommentar by Rank — 4. januar 2016 @ 14:17

 24. – Jesper Hansen

  Jeg sletter den ikke, men opdaterer ikke mere. Skulle projektet kikse, så kommer jeg tilbage.

  Kommentar by kimmobil — 4. januar 2016 @ 14:19

 25. Tak for dit kæmpe informations arbejde, jeg glæder mig til at følge document.dk. Uriasposten er/var sammen med Nationaldemokraten, Snaphanen og Den korte avis mine faste kilder til sandheden om den nedtur Danmark og Europa er igang med.

  Kommentar by Jens — 4. januar 2016 @ 14:24

 26. @Jens: Jeg er også med på Document, men jeg har fået at vide af bagmændene, at jeg bare ska fortsætte med at gøre som jeg gør.

  Kommentar by Snaphanen — 4. januar 2016 @ 14:26

 27. Det lyder fornuftigt, Kim. Du har ret, Uriasposten har i den grad været et lys i mørket, for mig og min familie og det skal du have mange tak for. Glæder mig til at følge projektet. God vind fremover, du fortjener det virkeligt.

  Kommentar by jesper — 4. januar 2016 @ 14:31

 28. Jeg er også MEGET skeptisk over for disqus, men vil da prøve om de accepterer en @lortemail.dk mailadresse til registrering.

  http://www.lortemail.dk

  Kommentar by Træt — 4. januar 2016 @ 14:37

 29. Jeg håber ikke du igen risikerer copyright hetz igen, har I taget hensyn til dette i dokuments.dk opbygning?

  Kommentar by Dex Dexter — 4. januar 2016 @ 14:37

 30. Brug en mailinator kontor som en engangs konto til oprettelse i diskus. Brug opfundne personlige oplysninger overalt i diskus.

  Kommentar by Dex Dexter — 4. januar 2016 @ 14:43

 31. Nå, desværre virker disqus ikke sammen med lortemail.dk, så jeg må finde en anden skraldespandsmail at registrere med

  Kommentar by Træt — 4. januar 2016 @ 14:43

 32. Held og lykke, Kim.
  Vi er mange, der skylder Uriasposten meget!

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 4. januar 2016 @ 14:49

 33. En mille tak for en megen flot indsats for demokratiet
  i Danmark.
  Al held og lykke i fremtiden.

  P.S. send også dine flotte fugle billeder.
  Det skal og må ikke være islam det hele.

  Kommentar by Pk — 4. januar 2016 @ 14:51

 34. Jeg drikker aldrig, men havde jeg en Johnnie Walker lige nu, ville jeg gå ind og ta’ en Ordentlig én eller to!! Man føler sig slukøret… Også over Voldpostens kommentar om, at disqus er så usikker. Jeg havde på et tidspunkt en sær følger, en it-ekspert fra et af de slemme lande i ME, som ‘fulgte’ mig og tre andre kommentatorer fra USA. Så fandt jeg ud af skjule mine aktiviteter yderligere.

  Når Voldposten skriver, at man ligeså godt kan sende adresse og fulde navn på, så synes jeg på godt jysk, at det er skiidetræls! Jeg nægter nu at tro, at det kan passe…

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 14:51

 35. Tak Kim for dit kæmpearbejde indtil nu – og god vind fremover!

  Kommentar by Torben F. — 4. januar 2016 @ 14:51

 36. PS: Jeg håber, at Kim husker at sætte de nye retningslinjer for kommentarer på.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 14:54

 37. @ 19 Hvoffer det, egentlig? Hvorfor ‘må man bøje sig for det’? Nordmænd er sarte mimoser, der i forvejen altid bøjer sig langt forover (det gjorde de også under WWII), og jeg synes hellere, de skulle prøve at lære af fx det danske og det amerikanske debatklima. Det er meget sjovere, og det er langt mere oplysende.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 14:58

 38. Hej Kim
  Det lyder på en del kommentarer, som om der er store problemer med anonymitet, sikkerhed og moderation. Hvis det er tilfældet, synes jeg du skulle komme retur til det gamle format. Hvordan kan jeg kontakte dig for at tilbyde hjælp?

  Kommentar by bastardo — 4. januar 2016 @ 15:04

 39. Mailinator virker til gengæld.
  Kan det virkelig være så svært at have sin egen kommentarfunktion i stedet for disqus og Facebook?

  Kommentar by Træt — 4. januar 2016 @ 15:12

 40. Tak og måske farvel. Det lyder trist, hvis kommentarfunktionen bliver besværliggjort og stærkt reduceret. Den hurtige kommentar havde sine fordele, omend der selvfølgelig også undertiden røg en finke eller to af panden.
  Og fuglene Kim. Følger de med over på document.dk, og hvornår starter den nye?
  Lige nu er der ikke noget på document.dk
  Men en fantastisk indsats har du ydet. Stor tak og ros.

  Kommentar by Jakob — 4. januar 2016 @ 15:13

 41. Tusind tak for dit store arbejde, Kim. Du er for mig en hædersmand.

  Kommentar by Hans H — 4. januar 2016 @ 15:23

 42. Tak for en god tid.
  Kom videre – bliv større!
  Alt held og lykke.

  Kommentar by John — 4. januar 2016 @ 15:34

 43. Kim Møller:

  Tillykke med frigørelsen af dine analytiske evner til fuldtidsbrug. (Forhåbentlig med en medfølgende ægte fritid som sidegevinst.) Det bliver spændende at se resultatet. God arbejdslyst.

  Jeg håber at det bliver en mental lettelse for dig at blive en del af et større hold. Det er en uforholdsmæssig stor belastning at stå for et arbejde som dit i så mange år alene. Beundringsværdigt klaret, men god ide at prøve det andet.

  Tak for den uvurderlige info og analyser fra 2003 og frem.

  Kommentar by M — 4. januar 2016 @ 15:37

 44. Jeg har været læser herinde i 6 år. Jeg kommer ikke til at savne kommentarsporet herinde nævneværdigt, men jeg har lært meget om at filtrere. Uriasposten var som et vandhul i ørkenen. Kims opdateringer, ofte serveret med den særegne misantropi som udtrykker meget med få ord, har været en gave.

  Kommentar by Høgsbro — 4. januar 2016 @ 15:38

 45. Disqus blev for nogle år siden brugt af dagbladet Vestkystn – alle var trætte af formatet. Det var ikke til at finde rundt i.
  Jeg mener man skulle logge ind for at skrive.
  Det var så vidt jeg husker Holger Madsen der var chefredaktør og han blandede sig ofte i debatterne.
  Men på et tidspunkt skiftede de til Disqus (var det ikke canadisk ?)- og der gik brok i det hele :-(

  Du må jo desværre nok indstille dig på at du vil miste nogle læsere.

  Men stor tak for dit arbejde med Uriasposten – DEN VIL BLIVE SAVNET !
  (og for dine smukke fugle-billeder)

  Kommentar by Frost-Hansen — 4. januar 2016 @ 15:43

 46. Kære Kim Møller.

  Det kommer du til at fortryde, men det er uhyre forståeligt, at du ønsker at ændre på forholdene. Din (og Snaphanens) styrke har alle dage ligget på det personlige, nære plan.

  Jeg har læst den ondskabsfulde email, Snaphanen har modtaget, og selv om han ikke opgav afsenderens navn og måske heller ikke kan vide sig sikker på, hvem det er, kræver det faktisk ikke meget at komme med et kvalificeret gæt, for dette lyser langt væk af en bestemt person med stor forfængelighed. Det er min mening, at I har været for tillidsfulde, og at I nu vil lære nordmænd at kende på en ny måde. Som historiker kender du måske Hannibal Sehesteds mening om dem. Den var ikke helt fair men heller ikke helt forkert.

  Jeg håber, at du “efterlader” en mailadresse, så at man om nødvendigt kan kontakte dig uden at skulle ind om document.dk, som jeg under ingen omstændigheder vil bruge. Og så er der jo det, med pengene, for document.no har ikke råd til at lønne dig. Hvem er det i så fald, der betaler, dette synes jeg, at dine venner her burde have at vide, men det sker næppe, ligesom det forekommer mig, at document.no’s økonomiske forhold altid har været af en sådan art, at det påkalder sig ekstra opmærksomhed. Jeg tvivler faktisk ganske meget på, at du helt er klar over, hvad der kan risikere at dukke op af både den ene og den anden art og noget af ret gammel dato.

  Hvad redaktør Rustads såkaldte analyser angår, giver jeg ikke meget for dem. mindst hver anden ryger helt i grøften, og de er ofte slet og ret hysteriske. Dette hysteri er jævnligt gået ude over personer, som han antageligt har været jaloux på, en af dem var den ellers sympatiske filosof Jens Thomas Anfindsen, men der er en hel række, Andersine er også inde på det emne. Manden virker jævnligt som værende helt ude i hegnet og mangle sund dømmekraft, altså set fra dansk side, og han eksploderer tilsyneladende ud af den blå luft. Documents hjemmeside har alle dage været rodet. Det religiøse er klægt og gumpetungt som socialistisk Indre Mission, og hans “billedsprog” … give me a breake! Opstyltet, alt for selvhøjtideligt og dårlig smag, selv om der ikke nødvendigvis er noget i vejen med billederne i sig selv. Der er noget fortænkt og lidet frisk over det foretagende.

  Slet gerne mit indlæg, hvis du har lyst, men gem det og efterlad som sagt en adresse. Vær ikke for stolt til at sadle om igen. Du har har lagt et kæmpearbejde i Uriasposten, og dine supportere vil vende tilbage. Måske finder du nogen i Danmark, der vil tilbyde dig et lignende job.

  Kommentar by denonde — 4. januar 2016 @ 15:48

 47. Har lige været inde på document.dk.
  – tak, jeg er smuttet…… :-(

  Kommentar by Frost-Hansen — 4. januar 2016 @ 15:52

 48. -> Frost-Hansen

  Du har været inde på en side der ikke er oppe, og fundet ud af, at det ikke er noget for dig. Den slags er svært at argumentere imod. ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 4. januar 2016 @ 15:55

 49. Ikke breake men break.

  Kommentar by denonde — 4. januar 2016 @ 15:56

 50. Vedrørende brugen af Disqus til kommentar-funktionen:

  In 2013 a Swedish group called Researchgruppen obtained and exposed a large number of anonymous Disqus identities through the application programming interface (API).[21] The group cooperated with the Bonnier tabloid Expressen, who subsequently visited some of the commentators in their homes, confronting them with allegedly racist, misogynic, and derogatory sentiments. Researchgruppen, which includes people from the far left, said their database contained millions of comments from Disqus users around the world who are at risk of de-anonymization.

  Det er så foreslået at bruge ‘Mailinator’ til at skaffe sig en anonym mail-adresse. Her synes det dog nødvendigt at oprette sig med en Google-konto først. Og har man en Google-konto, så har PET også den bagvedliggende, reelle mail-adresse med navn og det hele. Det kan man måske synes er ligegyldigt når man har rent mel i posen, men når PET har disse oplysninger – eller vil skaffe dem – så har Hiz-but Tahrir dem også:

  Projektleder Muhammed Hee fra Københavns Kommunes antiradikaliseringsenhed, Vink, siger, at enheden har noteret sig, at debattonen blandt højreekstremister er blevet forrået. – Vi oplever, at nogen på den højreradikale fløj vejrer morgenluft i forbindelse med flygtningesituationen. Vi har noteret os, at debattonen ikke bare er blevet opskruet, men også er blevet forrået eksempelvis med opfordringer til at gribe til vold, siger Muhammed Hee. Både i København og Aarhus oplyser politiet, at udviklingen følges tæt, men at den skærpede retorik på nettet indtil videre ikke har udmøntet sig i konkrete episoder på gaden.

  (citat fra )

  Denne Muhammed Hee er (tidligere?) højt placeret i ledelsen af Hiz-but Tahrir – og nu altså højt placeret i PET. Denne organisation beskæftiger ca. 600 personer, hvoraf man roligt kan gå ud fra at en del er tilknyttet Enhedslisten. D.v.s. at også Enhedslistens AFAtiske Sturm-Abteilung nemt kan skaffe sig oplysninger om, hvem der skal have et natligt, kammeratligt besøg med baseball-bats og brandbombe.

  Så indtil én eller anden kan påvise en løsning til at kommentere anonymt, vil jeg – med al respekt – holde mig i skindet…

  Kommentar by Voldposten — 4. januar 2016 @ 16:04

 51. @ 46 Glad for at se, at nogle deler min bekymring. “Opstyltet, selvhøjtideligt, fortænkt… og lidet frisk”. Nemmerlig! Og så er der den nordkoreanske CENsur!!

  Jeg er depri! Det er en af mine yndede rutiner at gå ind på snaphanen.dk og uriasposten.net for at se, hvad to af mine favoritskribenter i dette gudløse lille land (en tredje er den helt uforlignelige hr. Cain, som er en ven) skriver om kongerigets forfaldende tilstand! De herrers analyser og egne kommentarer er forfriskende og interessante at læse, og begge får mig ofte til at grine! Som fyrtårn ere I i et oprørt hav, hvor det censuriske mørke lukker sig mer’ og mer’ om skibet… (ja, man bliver helt poetisk).

  Og noget andet sjovt herinde har været de mange fede kommentarer! Hold fast, hvor jeg synes, der er mange gode og kloge kommentarer. Har grinet meget.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 16:05

 52. Tak for alt indtil videre. Heldigvis har jeg nogle sider tilgode i Vejen til Damaskus, God vind :-)

  Kommentar by Wazzla — 4. januar 2016 @ 16:06

 53. Hej Kim
  Åhh nej, var min første reaktion, da jeg læste at du lukker Uriasposten ned og starter op med noget andet.

  Du holder heldigvis en kattelem åben, så det her kan fortsætte hvis alt andet svigter.

  De fleste er bedre til at bruge internettet end mig, bedre til at finde metoder til at være anonym, og ud fra flere kommentarer i tråden har jeg på fornemmelsen, at jeg ikke får noget ud af dit nye projekt.

  Jeg prøvede engang noget der hedder “hide ip ng”, men fik det ikke
  til at fungere, måske fordi jeg i processen mistede forbindelse til ham der anbefalede systemet og hjalp med at installere.

  Jeg har haft fornøjelse af at sende dig historier fra mit nærområde
  som blev til indlæg på Uriasposten.

  Den tid der er gået godt, kommer ikke dårlig tilbage, og jeg ønsker held og lykke i dit nye “hjem”. Nu har du både jord under neglene på dit store landsted, og fod under eget bord som
  selvstændig fuld tids blogger.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2016 @ 16:11

 54. @ 50 Åååh neiii!!! Nu bliver jeg næsten nødt til at tage pelshuen på, og heldragten, for at værge mig mod kulden og kæmpe mig over i Netto efter den flaske Walker-Johnnie.. :-(

  Men PETz vil jeg faktisk skide på! De kan ikke finde ud af noget alligevel og må altid have oplysninger fra lande som fx Bulgarien, Tyskland eller Polen, hvis de skal nappe no’en slemmer muhammedanere. Den organisation skulle nedlægges.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 16:11

 55. Hej Kim. Tillykke med dit nye job. Glæder mig til Document.dk
  Landet stander i våde, det må flere kunne se…

  Kommentar by A-mad — 4. januar 2016 @ 16:28

 56. Knæk og bræk med document.dk, Kim.

  Jeg kommer personligt til at savne Uriasposten – naturligvis med det forbehold at jeg ikke kender indholdet, stilen eller kvaliteten af document.dk endnu. Min store glæde ved Uriasposten var, at den gav en følelsen af at man ikke var den sidste ikke-suicidale dansker i kongeriget – om det så var virkelighed eller fiktion vil fremtiden vise. Under alle omstændigheder er døren ved at være lukket og mulighederne for at bevare Danmark som et genkendeligt fædreland snart udtømte

  Jeg tror at hvis du skal have bredere appel end med Uriasposten, så skal du koble flere medier på, f.eks. en ugentlig 25-30min video på youtube eller en lydside på f.eks. SoundCloud af tilsvarende længde, hvor du diskuterer ugens aktuelle emner/sager, eventuelt med en eller flere gæster.

  Hvad angår Disqus, så har jeg jo i realiteten – trods mine tusinde kommentarer – været afskåret fra at deltage rigtigt i kommentarsporet, da mine kommentarer først skulle godkendes af en webmaster (hvilket typisk gik hurtigt, men fra tid til anden kunne tage dage – og så ér debat og deltagelse svært…). Så jeg ser nok Disqus som en fordel, for de der som jeg var ekskluderet.

  Kommentar by Polka Charlie — 4. januar 2016 @ 16:30

 57. Hvor skal landsby tosserne så skrive og komme af med deres galde og få luft.

  Kommentar by P — 4. januar 2016 @ 16:52

 58. Tak, Kim.

  1000000 tak for dit store arbejde, som har været fantastisk.

  Jeg forstår godt skiftet, men tror (jf. de andre kommentarer) jeg vil holde mig til at læse fremfor at kommentere fra nu af.

  Jeg har selv et par ting på vej i frihedskampen. Dem vil jeg også bruge tid på.

  Jeg håber vi mødes engang:-) Alt godt til dig og dine.

  Kommentar by Sigwar — 4. januar 2016 @ 16:54

 59. Jeg håber meget, Uriaspostens omfattende arkiv bevares, eftersom det er uvurderligt/uundværligt. Går det tabt, er det ikke skiftet værd …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. januar 2016 @ 16:55

 60. Held og lykke med det, hr. Møller. Deres indsats kan ikke undværes.

  Kommentar by Crass Børsting — 4. januar 2016 @ 17:25

 61. Det sidste jeg når at sige her er, at hvis Ulf Pilgård holdt sin monolog fra cirkusrevyen 2015 om religion og ytringsfrihed i Saudi Arabien, bare med Islam som offer, ville han blive henrettet for
  landsskadelig virksomhed og krænkelse af Profeten Muhammed.

  Saudi Arabien henretter ikke kun dem de kalder terrorister, men systemkritikere.

  Ulf Pilgård nøjes ikke længere med at gøre grin med Danmark og danskere, han sviner helt bevidst på det groveste, og folk klapper pligtskyldig. Føj for den lede.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2016 @ 17:39

 62. Politikens debat førte til Uriasposten og du tager nu det næste modige skridt.
  Tak for din kæmpe indsats, du har vitterligt gjort en forskel – glæder mig til document.dk

  Kommentar by Marius — 4. januar 2016 @ 17:43

 63. Stort tillykke med dit nye job som fuldtidsblogger. Tak for alle de mange år, hvor du har givet os alle et indblik i den virkelige verden

  Kommentar by kratos — 4. januar 2016 @ 17:47

 64. God vind og en foreløbig tak!

  Kommentar by Peter Buch — 4. januar 2016 @ 17:50

 65. Stort tillykke med den nye side Kim :)
  Jeg så der var en der helst ikke ville bruge paypal.
  Så jeg har lige et lille forslag til det, som du måske kan bruge.
  Hvis der er mulighed for det så kunne du købe en ekstra telefon med taletid også få mobile pay på den så folk kan overføre til dig på den måde ?

  Kommentar by Fra Århus — 4. januar 2016 @ 17:54

 66. Disqus er det værste skod, som jeg selv har oplevet. De nærmest stjæler din mailadresse og bestemmer at man skal logge ind i tide og utide. Jeg måtte lave en ny disqusfriadresse for at kunne kommentere på forskellige blogs. Man kunne ikke slette sin profil (officielt kan man, men det virkede ikke), og således blev min mailadresse og/eller login ubrugeligt, Der var flere forviklinger som jeg ikke husker nøjagtigt, men alt blev meget besværligt og uigennemskueligt – jeg har spildt oceaner af tid på at prøve at få mine data ud af deres kløer – det lykkes ikke intil i dag. Hvorfor ikke bare et almindelig wordpress kommentarsystem som nu?

  Spørgsmål til Kim Møller: Hvad er begrundelsen for at det for alt i verden skal være disqus?

  Hans Rustad er en norsk Søren Espersen – en “Israel Førster”, hvilket ofte betyder at de indfødtes interesser kommer i anden række – Israels og Norge/Danmarks befolkningers interesser er selvfølgelig langt fra altid sammenfaldende. Jeg giver ikke meget for en mand som foragter den gamle Norske nordiske kultur, og som mener at Nordmændene skal takke Jøderne for at have bragt civilisationen til Norge. Og som ikke går ind for ytringsfrihed. Holocaust må ikke diskuteres, erklærer denne hustyran, som straks sletter enhver kommentar som det passer ham, uanset relevansen og en pæn og sober formulering. I min bog er det ikke pæne mennesker som ønsker at kneble andre, hvad Hans Rustad åbent og offentligt erklærer at han ønsker. Jeg kan ikke andet end beklage valget af samarbejdspartner.

  Jeg opfatter folk som er imod ytringsfrihed som rakkerpak, uanset hvor de kommer fra, og det rakkerpak som foregiver at befinde sig på de nationales side er i mine øjne endnu værre end det kulturradikale og venstreekstremisterne ditto som ønsker at lukke munden på politiske eller ideologiske modstandere ved hjælp af knebelparagraffer.

  Kommentar by Balder — 4. januar 2016 @ 17:55

 67. Tillykke Kim håber du gør det lige så godt på Document.dk som her på Uriasposten.

  Når det er sagt så håber jeg at man i det mindste kan læse Document uden at lade sig registrere. Disqus vil af en eller anden grund ikke lade mig kommentere så det er slut for mit vedkommende.

  Ps. Håber at du lader Uriaspostens OT stå åben!

  Kommentar by Santor — 4. januar 2016 @ 17:59

 68. Som ikke kommenterende daglig læser gennem rigtig mange år, vil jeg gerne takke dig Kim, for dit store og utrættelige arbejde. Ser frem til det nye og håber det vil gå dig og Document.dk fantastisk fremragende godt. Store forandringer venter forude for os alle.

  Kommentar by Goofy_dk — 4. januar 2016 @ 18:32

 69. Document.no er et norsk aktieselskab og som sådan underlagt norsk aktieselskabslovgivning. Der er ikke oprettet et dansk selskab med navnet document.dk, så det er sandsynligvis en underafdeling af document.no og ligeledes underkastet norsk lovgivning. Arkivet med mailadresser er forhåbentlig ikke indgået i aftalen.

  Kommentar by denonde — 4. januar 2016 @ 18:34

 70. Kim, der er direkte adgang til din WordPress installationsfil!

  Kommentar by RH — 4. januar 2016 @ 18:45

 71. Her på falderebet er der lige en god side, som jeg gerne vil anbefale. Han har nogle rigtigt gode og anderledes historier, fx videoen i dette link. Og historien om en kristen familie i Norge, som har fået fjernet deres 5 børn – som mange andre får det i Norge.

  http://www.sokelys.com/?p=13849 – her en video.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 18:52

 72. Tak for den gigantiske og modige indsats du har haft lagt i Uriasposten. Det har været en fantastisk blog, et lys i mørket som du skriver.

  Held og lykke med din nye stilling. Vi ses på document.dk!

  Kommentar by Vagn Henning — 4. januar 2016 @ 18:59

 73. Tak for Uriasposten. Jeg vil i hvert fald læse med på Document.dk

  Kommentar by Phil — 4. januar 2016 @ 19:36

 74. God vind Kim og tak for alt! Hvis det altså virkelig er slut herinde, hvor de mest eftertænksomme danskere med de fornuftigste kommentarer i landet holdt til.

  Kommentar by LarsB — 4. januar 2016 @ 19:37

 75. Hjertelig tak for din indsats. Held og lykke fremover. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2016 @ 19:37

 76. Tak for tiden med Uriasposten.
  Boggens succes afhænger af hvordan kommentarsporet opbygges!
  Hvis det er som på uriasposten så er det fint, men bliver det gennem Facebook eller Twitter ol. så duer det ikke. Ikke alle sidder i en position hvor man kan kommenterer så alle kan se det, anonymitet er en betingelse.
  Jeg håber det bliver således.
  Held og lykke.

  Kommentar by Robert R — 4. januar 2016 @ 19:56

 77. Af hjertet tak, Kim Møller. Du er så sandelig et lys i mørket, og der har altid været plads til meninger, også meninger, jeg ikke brød mig om, men sådan skal det også være.

  Jeg håber, det nye site bliver lige så ucensureret som Uriasposten. Selv vil jeg – om muligt – gerne deltage som i de forløbne år.

  Held og lykke med dit nye projekt, jeg glæder mig til at deltage som altid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. januar 2016 @ 20:05

 78. Trist at Uriasposten glider over i noget andet. Som pessimistisk indstillet vil jeg dog foreløbig holde pessimismen i ro og håbe på at noget, der er anderledes også kan være en god afløser. God vind til Kim.
  Med hensyn til anonymitets problemer, så har jeg nået en alder, hvor jeg vil blæse på om jeg havner i et kartotek ført af fremtidens tabere.
  Når man bevæger sig på nettet og især anvender gps baseret app’s, så er man allerede overvåget.

  Kommentar by Menig 442 — 4. januar 2016 @ 20:05

 79. –omend jeg – som Robert R – ikke har noget ønske om deltage via Facebook eller Twitter, to skodsites, hvis eneste formål er at tage anonymiteten fra debattørerne. Men jeg håber det bedste.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. januar 2016 @ 20:08

 80. OT:
  @66 Balder — 4. januar 2016 @ 17:55:
  Er din blog (blog.balder.org) stadig oppe? Jeg har ikke kunnet tilgå den i månedsvis

  Kommentar by Rank — 4. januar 2016 @ 20:09

 81. Det lyder som et spændende projekt, men som læser af Uriasposten med otte år på bagen, så kommer der godt nok til at mangle noget :-)
  Men alt ære og respekt for det fantastiske arbejde du har beriget os følgere med :-)

  Kommentar by Lillekren — 4. januar 2016 @ 20:28

 82. Det ser godt nok skidt ud…….men, you’re the BOSS – så det er åbenbart sådan det skal være…….Good Beirut :-((((

  Kommentar by Kent — 4. januar 2016 @ 20:30

 83. Velfortjent :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 4. januar 2016 @ 20:38

 84. Det ser lidt shabby ud endnu, men det skal nok blive rigtig fedt. Det bedste er vel, at du kan bruge al din tid på at skabe nyheder, opinion og så videre. På sigt kan det blive en stærkere platform end Uriasposten. Good luck :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 4. januar 2016 @ 20:43

 85. Tak for din store indsats, Kim –
  og al held og lykke med dit / jeres nye projekt.

  Og tak til alle jer andre for jeres mange langt overvejende fremragende input på Uriasposten gennem årene – måske har vi alligevel fået flyttet debatten og tankegangen en smule og fået mange flere danskere til at indse de barske realiteter og de meget uhyggelige konsekvenser af de naive, uvidende, selvgode og dybt uansvarlige politikeres og den såkaldte “elite” skalten og valten og laden-stå-til-holdninger med Danmark og vore grundværdier i vort engang så fredelige, sikre, harmoniske og velfungerende samfund of folkehjem.

  Mon alligevel ikke en hel del danskere nu for alvor – belært af de meget bitre og uhyggelige erfaringer med “kulturberigelsen” fra Mellemøsten og omegn – er begyndt at tænke over, om der overhovedet bliver et egentligt Danmark, i den forstand som vi kender og elsker det, tilbage for deres børn og børnebørn mv. at leve i, hvis tingene bare får lov at fortsætte på samme uansvarlige og uigennemtænkte facon dette område som hidtil gennem de seneste 30-40 år?

  Kommentar by Bjovulf — 4. januar 2016 @ 21:05

 86. Tak for en god blog, det har været en fornøjelse at følge Uriasposten.

  Håber Document.dk kan løfte den tunge arv og kæmpe for at bevare vores elskede gamle Danmark.

  Kommentar by M.P. — 4. januar 2016 @ 21:20

 87. Hej Kim, jeg har for en gangs skyld ikke læst ovenstående kommentarer, inden jeg giver mit besyv med. Jeg hørte Fjordmans radiointerview via snaphanen i går, og jeg må sige han har forstået en hel del af islamproblemet. Jeg håber du får stiftet nærmere bekendtskab med ham. Med hensyn til at ændre kommentarsporet, må jeg straks påpege, at sikkerhedsniveauet mindskes!
  Til lykke med dit nye arbejde, Jeg håber det kan give bedre smagende smør på brødet, end din bedre halvdels stjålne penge skaffer.

  Kommentar by Nielsen — 4. januar 2016 @ 21:38

 88. Jeg ønsker heller ikke at deltage i noget via facebook, twitter eller lignende. Har jeg et eller andet som jeg bare brænder inde med, så kunne jeg måske overveje at oprette noget på bibliotekets computer og skrive derfra. (Går så ud fra at der her ikke er hemmelig video-overvågning, for så må man til at klæde sig ud:))

  Kommentar by kenneth — 4. januar 2016 @ 21:40

 89. Som flere har været inde på så er/var Uriasposten så absolut et lys i det mørke socialistisk propaganderende nyhedsmediebillede.
  Tak for din store indsats. Jeg har faktisk også undret mig over at du kunne få tid til fuldtidsjob og Uriasposten.
  Fortsat god vind!

  Kommentar by Islambert — 4. januar 2016 @ 21:48

 90. “De fleste konservative er vanemennesker, og det nye layout vil garanteret ikke falde i alles smag.”

  Det må du nok sige Kim Møller! Layoutet og designet på document er r æ d s e l s f u l d t !

  Men nu må man jo til at læse .dk siden. Held og lykke med det og tak for Uriasposten.

  Kommentar by Michael Jensen — 4. januar 2016 @ 21:51

 91. Tak for de mange års inspiration. Det var i sin tid Uriasposten og Snaphanen (og Kimpolina), der fik mig til at se på mange ting med nye øjne og begynde selv. Held og lykke med projektet.
  Er ligesom mange andre meget skeptisk overfor Disqus. Nogle arbejdspladser bruger disqus, og jeg tror med tidens klima, at jeg heller ikke vil være blandt brugerne.

  Kommentar by Hodja — 4. januar 2016 @ 22:01

 92. Er der nogle, der kan forklare en IT-amatør som mig, hvad “Disqus”
  er for en størrelse ?

  Jeg kan se der er et par stykker, der er lidt kritiske over for det.

  Kommentar by M.P. — 4. januar 2016 @ 22:12

 93. Layoutet fremkalder cancer. Hvorfor kan man ikke se hvem forfatteren af artiklen er så man kan udvælge urias og snaphanens artikler.

  Kommentar by Dex Dexter — 4. januar 2016 @ 22:26

 94. “Disqus” er kommentar sporet på document.dk, det kræver registrering og har samtidig har “Disqus” meget dårlig sikkerhed.

  Avpixlats brugere er blevet afsløret gennem “Disqus” dårlige sikkerhed og udhægt i pressen og internettet.

  Hvis du registrerer dig på “Disqus” så brug mailinator som engangskonto og ene falske oplysninger!

  Kommentar by Dex Dexter — 4. januar 2016 @ 22:28

 95. Farvel til Uriasposten, men ikke til Kim Møller.

  Så derfor måske især: Farvel til kommentatorerne på denne side. Vi lærte næsten hinanden at kende på sæt og vis.

  Lev vel!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. januar 2016 @ 22:46

 96. kimmobil: “Jeg sletter den ikke, men opdaterer ikke mere. Skulle projektet kikse, så kommer jeg tilbage.”

  Tak for svaret Kim.

  Det er da alligevel lidt af en nyhed. Har du overvejet at udsende en officiel pressemeddelelse, med den dramatiske overskrift “Uriasposten lukker” eller lign, hvori du ved samme lejlighed kan gøre medierne opmærksomme på dokument.dk?

  Nu hvor Uriasposten går i hi, vil jeg godt have lov at sige, at Uriasposten har været en af de højrefløjsmedier jeg har “overvåget” med størst interesse, og jeg vil gerne gøre honnør og stærkt fremhæve din ærlighed og hæderlighed, og dine evner til køligt at udpege mangel på samme hos politiske meningsdannere og i mainstreampressen.

  Kim Møller har altid været åben overfor kritik fra politiske modstandere, hvis den var sobert fremlagt og for folk med andre holdninger hvis de ellers selv kunne holde god tone. Det er meget sjældent sket at der ikke har været belæg for uriaspostens skriverier, og når det er sket har det oftest været andre mediers fejl. Bortset fra nazisten Falkeøje som var ualmindelig grov, husker jeg ikke, at nogen er blevet udelukket fra at skrive på Uriasposten.

  Jeg husker engang i tidernes morgen at jeg kritiserede Uriasposten for at blogge en svagt underbygget overskrift fra BT, hvor det på Uriasposten blot var ændret fra “Tunnelmanden: Ifølge islam er jeg uskyldig” til “voldtægtsmanden: ifølge…” og efter min kritik, og min anerkendelse af at Uriasposten selvfølgelig er en personlig blog, og ikke MSM svarede Kim Møller ligefrem “tak for en sober kritik”.

  Og Kim Møller har altid lagt væk på ærlighed, og har haft en virkelig god kritisk sans som den gang, debattører opfordrede ham til at blogge en historie der var fremme på flere højreorienterede blogs, om at piloten der fløj et passagerfly ind i en bjergside, kort forinden var konverteret til Islam. Kim fandt at det var historie bygget op på løse rygter, hvor den ene blog henviste til den anden, og skrev at alle forståeligt nok gerne vil komme først med en historie “men der er nødt til at være en historie”. God stil.

  Jeg husker også engang da muslimerne i Viomis høfligt bad om, at Kim Møller opdaterede med deres tilbagevisning af en vagthavende politimands udtalelser, og Kim tillagde dem god tro og vilje, selvom det var ord mod ord. Også her viste Kim sig som en ægte gentleman.

  Jeg har altid opfattet Uriasposten som en art lakmus. Uriasposten har været ucensureret, og med fuld ret til anonymitet for kommentarerne, og hvis man gerne vil bryste sig af, at vi har en bred debat i Danmark og måske oven i købet gerne vil prale med at vi har ytringsfrihed, så skal der dæleme også være plads til en side som Uriasposten, og Danmark har derfor også haft brug for en side som Uriasposten som en lakmus og bevis på vores frihed.

  Og selvom jeg har et lidt andet politisk ståsted end Kim Møller, har jeg derfor altid været loyal overfor Uriasposten, dels ved at forsvare Uriasposten og nuancere evt. kritik fremsat hos bekendte eller i offentligheden, og dels ved at give nyhedstips i off topic, når jeg i andre medier faldt over historier, som jeg tænkte kunne have Uriaspostens og læsernes interesse.

  Jeg løfter således hatten for din indsats, kim Møller og ønsker dig held og lykke i dit nye fuldtidsjob som blogger.

  Godt nytår.

  Kommentar by Jesper Hansen — 4. januar 2016 @ 22:49

 97. Jeg håber der kommer en brugervejledning til document.dk og Disqus og en diskution om sikkerhede. Jeg har været inde på siden og syntes den er besværlig at finde rundt i.
  Det må kunne gøres bedre.

  Kommentar by Robert R — 4. januar 2016 @ 22:52

 98. hmmm…. nu har jeg været inde på document.dk. Den ligner SIAN.no.

  @ 94 – selvom man bruger falske oplysninger, skal man være ret dygtig til it og kunne gå via flere servere eller en proxy for at undgå, at nogen skal kunne finde ens ip-adresse. Jeg har længe tænkt, at Disqus er noget lort – og måske potentielt risikabelt.

  Her er en artikel om det http://perltricks.com/article/104/2014/7/29/Your-users-deserve-better-than-Disqus og http://it.slashdot.org/story/13/12/11/148221/disqus-bug-deanonymizes-commenters

  Man kan også købe sig til ip-adresser, som ikke kan trackes. fx HideMyAss.

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 23:11

 99. @ 88 HAHAHA! Den var sjov, Kenneth! :-) “klæde sig ud..” Men der sidder altid en bunke jihadistlignende ‘jobsøgere’ på biblioteket, skal du lige huske, så pas på, hvem der kigger direkte ‘med’…

  Kommentar by Andersine — 4. januar 2016 @ 23:21

 100. TUSIND TAK FOR MANGE GODE ÅR

  Et åndehul i den konforme medieørken, hvor der skrives det samme år efter år. Et guldkorn i MSM sandkassen.

  Uriasposten bliver forhåbentlig stadig åbent med alle artikler. Og måske muligt at skrive i OT?

  Kommentar by tavsen — 4. januar 2016 @ 23:32

 101. Kan i skrivende stund ikke se en sk.. Der står bare Error eStablishing a database Connection. Hva er galt? Ipadbruger

  Kommentar by Jakob — 4. januar 2016 @ 23:34

 102. Kim, tak for dit fantastiske arbejde gennem mange år – og tak for, at du lader arkivet blive liggende som dokumentation.

  Kommentar by MartinH — 4. januar 2016 @ 23:38

 103. Tak for kampen!

  God arbejdslyst med det nye projekt.

  Kommentar by William Jansen — 4. januar 2016 @ 23:54

 104. Held og lykke med projektet! Det lyder meget, meget spændende.

  mange venlige hilsener herfra

  Kommentar by Ung Konservativ — 5. januar 2016 @ 00:03

 105. Tak for dit store arbejde ,og knaek og braek med det nye foretagende

  Kommentar by Dunk — 5. januar 2016 @ 00:18

 106. Det er jo helt vemodigt. Men nogle gange må man opgradere. Spitfire flyet var fantastisk i 1940. Men på et tidspunkt måtte den give vej for jet-alderen. Aner ikke om nogen fattede den analogi men håber Kim fik den :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. januar 2016 @ 00:47

 107. Held og lykke i lange baner. Du har naturligvis forlængst både aftjent din værnepligt og skrevet historie, i et omfang om tempo mange af os kan blive svimle over. Og tak for det.

  Disqus er et ubetinget onde, og fratager dig i sidste ende både kontrol med kommentarspor og håndhævelse af den anonymitetsmulighed du altid har vogtet så fornemt her på stedet. Men håber at resten kan bære.

  Kommentar by Claus K. — 5. januar 2016 @ 00:48

 108. Hej Kim, jeg vil også gerne sige dig tak for din indsats via Uriasposten. Jeg har fulgt med her siden Muhammedtegning-krisen for 10 år siden. Den begivenhed var den ultimative øjenåbner for mig mht Islams sande natur. Uriasposten viste sig uvurderlig mht at sætte begreberne på plads i den sag – og mange andre sager sidenhen.
  Men alt har sin tid og du ved bedst, hvornår det er tid for dig at komme videre. Jeg forstår det vil vare lidt inden document.dk er rigtigt oppe at køre, men jeg ser frem til at følge med der, når det sker.

  Kommentar by monse — 5. januar 2016 @ 00:54

 109. Tak for en kæmpe indsats!

  Jeg er en af dem der har efterspurgt noget nyt, evt. redesign af Uriasposten, og har ventet spændt når du har hentydet at der var noget under opsejling.
  Jeg havde håbet på noget mere friskt, let og tabloidt ala avpixlat.info, men vil helt klart benytte document.dk. Alene det at udtrukket af siden er mildere og at det er en .dk adresse ser jeg som en fordel når indholdet skal videreformidles.

  Lader du off-topic på Uriasposten være aktivt til tips?

  Kommentar by Geert — 5. januar 2016 @ 00:57

 110. Tak for alt på uriasposten.net og held og lykke med din nye blog.

  Iznogut.

  Kommentar by Iznogut — 5. januar 2016 @ 01:17

 111. Tak er et fattigt ord – Kim!
  Du vil gå over i historien, som et af rigets betydningsfulde og stolte sønner – intet mindre!

  Min mange daglige kik og posteringer har været en stor glæde og støtte og et lyspunkt på trods af mit desværre ret pessimistiske menneske- og livsanskuelse og tro på Danmarks fremtid i islams skygge.

  Jeg håber du nu vil kunne leve af at være kritisk i forhold til islamiseringen og den socialistiske og kommunistiske ødelæggelse af Danmark.
  Det er jo nok den vej det går, at man er nødt til at kunne leve af sin “kunst”, hvis man vil noget seriøst med sit virke – Jeg håber den nye platform vil blive en succes og jeg vil da forsøge at læse med og evt. kommentere i den udstrækning jeg kan finde ud af det og man kan sikre sig anonymitet – Men jeg har også overvejet helt at skide på anonymiteten – jeg er nu over 65 år og så kan der sågu ikke ske så meget mere – ikke noget at være rigtig bange for eller miste – Så at stå ved sine meninger med navn bør nok være det jeg skal beslutte. Men lad mig nu se hvad det nye forum har at byde på…

  Men at Uriasposten reelt ophører er en sorgens dag og en skidt måde 2016 starter på – sorry! Men jeg forstår det så udmærket og havde set det komme for flere måneder siden – havde en fornemmelse siden Mossø-festen…

  Jeg ønsker dig og dine alt det bedste i fremtiden – og netop fremtiden har du jo stadig foran dig – og ja at se sig selv sidde ved tasterne med Uriasposten om 10 år..nej vel?

  Du skal videre…sådan skal det være… Så må vi andre følge med efter bedste evne.

  Også en tak til alle læsere og kommentatorer på Uriasposten…Uden jer var det jo heller ikke gået!

  Farvel og venlig hilsen
  Black Watch.

  Kommentar by Black Watch — 5. januar 2016 @ 01:28

 112. Et sørgmodig Tak

  Som en af de mere eller mindre faste debatøre har jeg altid værdsat Uriasposten. Jeg tror at jeg skrev mit første indlæg 23/3-2009 efter ca. to års besøg, og har i årene derefter fulgt med stor interesse bloggens udvikling. Når man tager andre blogge i betragtning og deres relativ begrænsede levetid, så er Uriasposten en kæmpe, en titan i den danske blogosfære.
  Du, Kim har om nogen holdt fanen højt når det gjaldt ytringsfriheden og retten til at debattere indvandringen og mediernes dækning af samme sag. Vi skylder dig alle en stor tak.

  Angående angsten for hvem der ved vores “rigtige” identiteter, så tror jeg med sikkerhed at PET ved hvem vi alle er, og har alle vores IP adresser, såvel som vores fysiske adresser. Så alle dem der er bange for PET, yes boys,.. løbet er kørt. Hvis PET ved hvor blogens serveren står er det et ret spørgsmål om rå computerkraft at spore bagud til den enkelte PC IP adresse, to bad,..so sad.

  Når det gælder Disqus er jeg også usikker, jeg har dog allerede tilmeldt mig, for at kunne kommentere på Snaphanen. Hvilket har medført at jeg netop ikke kommentere nær så meget som jeg ellers ville, pga. log ind og al det hejs.
  Snaphanen er ellers en god blog, dog meget SVENSK, hvilket også er udmærket, men deres debat er i min optik forældet og minder om vores for 5 – 10 år siden.

  “Aye, there’s the rub”

  Og her kommer vi til kernen i problemet med Document.dk, dets binding til Norge og Document.no. og ikke mindst Hans Rungstad.
  Jeg er fuldt ud klar over, at enten opgradere du og går efter noget større, eller også er det tid til at stoppe. At nordmændene har adgang til penge er ligeledes sikkert. Det er faktisk det største problem her i Danmark, at den mere nationkonservative bevægelse har så lille adgang til midler. Vi kan jo se at de liberale har med Lars Sejer Christensen i baglommen kunne rykke massivt, med CEPOS og dets lige.
  Her har “vores” side intet eller meget lidt, til dels er Trykkefrihedsselskabet vend i vores retning, men igen det kaster ikke mange basseøre af sig.
  Så professionalisme er en nødvendighed, dvs. fuldtids ansættelse, ikke længer hobby, men the real thing.
  Så selve flytningen fra Uriasposten til Dokument.dk er fuldforståelig.

  Den Norske debat er ikke den danske, den svenske debat er ikke den danske debat. Den norske debat er/var pga. Brevike banket 10 – 20 år tilbage, og dette er i mine øjne ikke blevet ændret på, med det norske Fremskritspartis regerings deltagelse.

  Der er ting der siges på Urias, der ikke vil kunne siges på noget forbundet til Document.no. Og hvorfor det?
  Skyldig igennem bekendtskab, hvis f.eks. Balder, Black Watch eller Fritz virkelig giver den gas (og nej vi taler ikke om WWII) så bliver der skrevet ting der i norske øre lyder forfærdeligt. Vil dette blive tolereret? Er der redaktionel frihed? Og i så fald hvor meget er der.

  Jeg har set Hans Rundstad, jeg har hørt og læst en smule af ham. Og på trods af at hans store engagement, er han i mine øjne en “letvægter” i forhold til; Lars Hedegaard, Mikal Jalving, Morten Urskov Jensen, Kasper Støvring, m.f.
  Jeg håber inderligt, at jeg tager fejl, at min noget overfladiske vurdering, netop lige præcis er det, overfladisk, og at der er mentalt gods i manden. Fordi når det kommer til stykket så har nordmændene i mine øjne kun frembragt Fjordmand (Peder Nøstvold Jensen) og svenskerne en til to mere.
  Men,… og Undskyld, de(svenskerne og nordmændene) når ikke os til sokkeholderne hverken i analyser og præcisionen af deres analyser. Der er alt for mange der taler inde i den samme marxistiske/materialistiske surdej, der frembringes i de norske og svenske medier. Tonemestre og dets lige præger deres medier. Det er som om at læse Politikken for 10 år siden. At tage gårsdagens debat igen er næsten ikke til at stå model til.

  Gem for himlens skyld arkivet, eller de tidligere års blog indlæg. Disse vil med tiden blive historisk uvurderligt, vores ”kirkebøger” til eftertiden .

  Under alle omstændigheder du har gjort et fantastisk job, og jeg vil gerne hoppe over på den ny blog, men URIASPOSTEN vil altid stå i mine tanker og opfattelse som det fyrtårn der lyste op i det intellektuelle mørke der er ved/var ved at sænke sig over Danmark.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 5. januar 2016 @ 02:00

 113. Også tak til Kim Møller fra mig. Uriasposten har været et lys i mørket, når jeg var rasende over et eller andet. Hilsen Kurt.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 5. januar 2016 @ 02:17

 114. Tak Kim, for dit enorme arbejde med at holde Uriasposten kørende.

  Jeg er noget bekymret for den omtalte Disqus.
  At venstreekstremisterne kunne bruge den mod Avpixlat, er nok til at afholde mig fra at kommentere på den nye blog.
  De vil sandsynligvis blive mere ekstreme i fremtiden, og med f.eks. PETs islamiske vogtere til at hive personfølsomme oplysninger ud til fremtidigt samarbejde, så lyder det mildest talt risikabelt at bruge Disqus.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 5. januar 2016 @ 02:21

 115. Som en af dem, der har læst med fra 2003, skylder jeg dig også en stor tak for indsatsen Kim.

  På linje med Historyman #112 kl. 02:00, så tror jeg også at der er så store forskelle mellem det danske, norske og svenske debatklima, at det kommer til at volde dig en hel del betænkeligheder, så det glæder mig at du er åben for at vende tilbage til Uriasposten.

  Alting har sin pris, måske er den bedste løsning et både og, som jeg forstår at Steen har valgt.

  Held og lykke under alle omstændigheder.

  Kommentar by Sebastian — 5. januar 2016 @ 02:49

 116. @112 Historyman — 5. januar 2016 @ 02:00:

  “Hvis PET ved hvor blogens serveren står er det et ret spørgsmål om rå computerkraft at spore bagud til den enkelte PC IP adresse …”

  Øhh nej. Der er ret enkle metoder til at gøre sporing stort set umuligt, hvis man blokkerer javascript og andet overflødigt.
  Og hverken PET eller Redox har ubegrænsede resourcer.

  Men hvor ville det dog være rart at bo i et land, hvor tanke og ytrings-frihed var en selvfølge, og hvor folk var udviklede nok til at respektere andres integritet

  Kommentar by Rank — 5. januar 2016 @ 03:56

 117. –> Kim Møller

  Hør lige her – unge mand. Nu skal du ikke skyde folk noget i skoe’ne du ikke ved noget om :-(

  Jeg VAR inde på http://www.document.dk lidt før jeg skrev her og blev mødt af en omfattende udspørgning.
  Der blev navnet Disqus også nævnt – derfor takkede jeg af.
  Desværre tog jeg ikke screenshot af skærmen.

  Efter her til morgen at ha’ læst din ironiske kommentar til mig prøvede jeg atter.
  Nu fik jeg en hel anden forside. Denne gang tog jeg et par screenshots af den. Opgiver du en e-mail adresse vil jeg gerne sende dem til dig. Eller til en hvilken-som-helst anden.

  Endvidere blev jeg advaret af Google om at siden “var mistænkelig”.
  Også dette har jeg screenshot af…..

  Trods jeg har haft med computere at gøre siden 1982 er jeg ikke videre computer-kyndig. Men jeg ved nok til at begå mig på nettet – og i diverse debat-forums.
  Også uden at bruge løgn :-(((

  Frost-Hansen

  Kommentar by Frost-Hansen — 5. januar 2016 @ 05:08

 118. Tak, Kim

  Kommentar by Limewoody — 5. januar 2016 @ 06:25

 119. @Dex Dexter

  Tak for svaret.

  Kommentar by M.P. — 5. januar 2016 @ 06:31

 120. Foreløbig ser det ikke ud til at der er mulighed for at kommentere på Document.dk.
  Der er en doneringsting at se på siden og Rustads og Møllers ord om det nye
  http://document.dk/category/leder/ og det er da godt, men ingen e-mail adresse nævnes hvortil hvor man kan sende spørgsmål eller andre ytringer.
  Ingen ord om at kommentarer til artikler bliver mulige.

  Uden mulighed for kommentarer tabes for meget og for mange, tror jeg.

  Kommentar by Peter Buch — 5. januar 2016 @ 07:14

 121. Var på Frankfurter Allgemeine i går 16:43 … men har været kendt i flere dage dernede.
  De tyske politi havde i går aftes pressemøde, hvor de bekræftede, at overgreb og tyveri fra mange kvinder blev begået af 1000 unge mænd af nordafrikansk og mellemøstlig herkomst.
  Øverste chef for politiet i Nordrhein-Westphalen,Wolfgang Albers, sagde på pressekonferencen om, at “man havde en oplevet kriminalitet i en helt ny dimension’ og sikkerhedschef, Michael Temme tilføjede, at overfaldsmændenes adfærd fuldstændigt overraskede politiet. “Det overgår, hvad vi har oplevet på andre nytårsnætter i Køln eller i andre byer i Tyskland”.

  Først til morgen pipper dansk presse:
  http://ekstrabladet.dk/112/afrikanere-jages-i-sag-om-mange-sexkraenkelser-af-kvinder-nytaarsaften/5895150
  *
  http://www.thelocal.de/20160104/refugees-blamed-for-mass-sexual-assault-in-cologne
  *
  http://www.welt.de/vermischtes/article150593304/Ploetzlich-spuerte-ich-eine-Hand-an-meinem-Po.html
  *
  http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/gewerkschaft-der-polizei-geschockt-ueber-angriffe-auf-frauen-in-koeln-in-der-silvesternacht-13996697.html

  *
  http://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/Sexuelle-Uebergriffe-auf-Frauen-in-Silvesternacht-Polizei-ist-geschockt-id36495292.html
  *
  http://www.ksta.de/koeln/nach-sexuellen-uebergriffen-am-koelner-hauptbahnhof-ob-henriette-reker-beruft-krisentreffen-ein,15187530,33056736.html

  *
  http://www.ksta.de/koeln/polizei-koeln-spricht-von-80-opfern-sote,15187530,33056908.html

  *
  http://www.focus.de/regional/koeln/uebergriffe-am-koelner-hauptbahnhof-betroffene-berichten-ich-habe-die-ganze-zeit-nur-geschrien_id_5187387.html

  *
  http://www1.wdr.de/themen/aktuell/koeln-uebergriffe-silvester-hauptbahnhof-100.html

  *
  http://www.focus.de/regional/koeln/eskalation-am-koelner-hauptbahnhof-polizist-berichtet-was-die-frauen-dort-erlebt-haben-waren-vergewaltigungen_id_5187744.html

  *
  http://www.express.de/koeln/sexuelle-uebergriffe-polizist–so-brutal-war-das-chaos-am-koelner-hbf-an-silvester-23252866

  (Bør vel spredes)

  Kommentar by Nordsjælland — 5. januar 2016 @ 07:42

 122. Jeg har været inde på Document.dk nu og kan godt se overskrifter på artikler, men det er ikke muligt at åbne artiklerne, så jeg kan læse dem.

  Kommentar by Liva — 5. januar 2016 @ 08:48

 123. Hvad med at der laves et link fra Document.dk til Uriasposten. Uriasposten er jo en fantastisk database.

  Kommentar by Liva — 5. januar 2016 @ 08:56

 124. Tak, og go´vind fremover

  Kommentar by Frafalden moderat — 5. januar 2016 @ 10:58

 125. Takk for en flott blog – og god fart videre.

  Kommentar by Ove — 5. januar 2016 @ 11:32

 126. Måake bruge uriasposten.net til fuglebilleder og andet ikke politisk?

  Jeg følger med. Norsk kanngodt gå på skrift, men svensk er svært. Hvis det kommer helt op at køre kunne det være fedt om artiklerne blev oversat til de tre sprog.

  Kim har gjort det fantastisk med en perfekt skillelinje mellem indvandrerkritik og indvandrerhad. Altså alle artikler er sobre og på sin plads. Jeg orker nemlig ikke hvis det er noget i stil med visse facebookgrupper, der bare lukker had ud.

  Problemet er altid for en højreorienteret blog at kommentarsporet kan blive for hadsk, men langt de fleste bidrager godt og konstruktivt. Lad os håbe det bliver ved.

  Andersine. Det er sådan set fair nok at du ikke er meget for homosexualitet, men det er ikke som religion et til og fravalg. Jum Lyngvild er et eksempel på en homosexuel som deler vores holdninger til indvandring. Jeg har svært ved at skulle have noget imod ham fordi han tilfældigvis har en anden sexualitet.
  Jeg synes at homofobi er noget man må lade de mange med mellemøstlig baggrund om at have. Det hører sig ikke til i et frisindet vestligt land.

  Jeg ville ikke personligt blokere dig hvis du formulere dig ordentlig og uden had, men jeg ville have svært ved at forstå din modvilje. Som sagt er det ikke noget mennesker vælger og det er ikke specielt svært at se forbi dette.

  Kommentar by Anders H — 5. januar 2016 @ 11:57

 127. Tak til Kim for de mange års kæmpe arbejde.
  Forstår godt at du ikke magter at køre det alene, børn, kone, venner, og andre interesser skal der være tid til.
  Jeg er skeptisk overfor Hans Rustad og disqus, så om jeg kommenterer fremover er tvivlsomt. Vi får se. Håber at urias ikke forsvinder fra nettet.

  God vind uanset !

  Kommentar by mb — 5. januar 2016 @ 12:44

 128. Jeg håber ytringsfriheden i kommentarfeltet forsætter på den nye side da det er det bedste og det unikke med uriasposten

  Kommentar by Daniel — 5. januar 2016 @ 13:23

 129. @ 112 – Godt sagt, Historyman! Jeg er helt enig! Nordmændene og svenskerne har ikke frembragt nogen, der når danske ytrere af kritik mod islam/national politik til sokkeholderne! Norske regler for ytringsfrihed kan slet ikke samkøres med danske, fordi nordmændene aldrig har kæmpet for deres ytringsfrihed(!), og derfor mistes nu med sikkerhed en masse danske, gode kommentatorer. Der er for stor censur på norske medier, og jeg vil slet ikke gide/orke at skulle sidde og GRUBLE over, om jeg nu kan skrive dette og hint af frygt for Rustads censur-hammer! Som sagt oplevede jeg at blive blokeret fra den norske version af document pga. et eller andet, som jeg overhovedet ikke aner, hvad var. Har været bannet siden da. Jeg tænker, at det kan skyldes, at jeg på en svensk side havde kommenteret noget imod den ækle bøsseagenda – som også blev slettet på den svenske, politisk korrekte side – og som faktisk foranledigede støttekommentarer til mig! Nogle skrev direkte til websiden, at de nu trak deres finansielle støtte pga. sidens horrible og dybt godnat censur!

  Jeg har tjekket document.dk nu, og jeg savner allerede Uriasposten.net.

  Uriasposten.net er et nærmest historisk dokument, og det bør bevares grundigt – fx til de danskere, der overlever den nuværende invasion af voldelige, muslimske horder!!

  Farvel til document.dk!

  Kommentar by Andersine — 5. januar 2016 @ 13:28

 130. Kim, kunne du beholde Uriasposten til kommentarer? Det fungerer!

  Kommentar by Jakob — 5. januar 2016 @ 13:40

 131. Alt har sin stund og hver en ting under himmelen sin tid: tid til at fødes og tid til at dø, tid til at plante og tid til at at rydde, tid til at græde og tid til at le, tid til at sørge og tid til at danse …
  Ja tiden er nu til at græde og sørge.
  Men tak for tiden Kim (næsten fra starten). Jeg er ikke sikker på at jeg kan finde rundt på dokument.dk.

  Kommentar by River — 5. januar 2016 @ 14:12

 132. Nu har jeg ikke læst Uriasposten mere end 3-4 måneder, men jeg er kommet til at holde rigtig meget af bloggen.

  Noget af det, jeg allerede nu savner på Document.dk, er den simple kronologiske rækkefølge af indlæg. På Uriasposten kan man altid være sikker på, at man ikke har overset et indlæg, da det bare er en kronoligisk strøm af indlæg fra top til bund, og det er nemt at gå i arkivet for at finde ældre eller bestemte indlæg.
  Det nye design virker lidt mere EB-agtigt eller andre nyhedssites, og dette er ærgerligt efter min mening, da det som sagt er sværere at sikre, at man nu har læst alle nye indlæg.

  Jeg hader at sige det, men jeg tror, at det oprindelige format her på Uriasposten inklusiv det enkle kommentarsystem, der ikke er ejet af et suspekt firma, er at foretrække for de fleste læsere. Når det så er sagt, vil jeg ivrigt følge den nye side, og håber at designet bliver forbedret så man evt. kan se tidspunkt for artikler samt forfatter på forsiden. Held og lykke!

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 5. januar 2016 @ 14:13

 133. Til andre, som savner en kronologisk strøm af artikler på Document.dk: Her er et link, så man kan se Møllers seneste indlæg, nyeste først:
  http://document.dk/author/kimmoller/
  Det er efter min mening nemmere at overskue end forsiden.

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 5. januar 2016 @ 14:21

 134. denonde: Du antyder mailen skulle være sendt fra Hans Rustad? Det er helt ude i hampen

  Kommentar by Snaphanen — 5. januar 2016 @ 14:22

 135. Tak for link til document.dk

  Kommentar by Liva — 5. januar 2016 @ 14:51

 136. Man kan få det almindelig og overlegne blog format ved at bruge dette link http://document.dk/category/nyt/

  Kommentar by Dex Dexter — 5. januar 2016 @ 15:41

 137. 134
  Tak for det.

  Kommentar by River — 5. januar 2016 @ 15:53

 138. Til Kim Møller
  Jeg kapper ikke forbindelsen, og vil spørge om vi stadig må bruge din gammel kendte e-mail adresse til mere private henvendelser/tips til den nye blog ?

  Kommentar by k.m. — 5. januar 2016 @ 15:53

 139. Jeg kan ikke komme ind på siden. Hvad gør jeg forkert?

  Kommentar by Sigwar — 5. januar 2016 @ 15:58

 140. Sigwar, jeg kan heller ikke, tror der justeres på siden, som sikkert ikke er helt oppe at køre

  Kommentar by k.m. — 5. januar 2016 @ 16:09

 141. På 180Grader f.eks. kan man blive smidt ud for et godt ord, hvis en eller anden ser sig sur på en bruger. Er omgangen/tonen anderledes i det norske højre regi(?).

  Kommentar by LarsB — 5. januar 2016 @ 16:27

 142. Tak for en god blok – håber det fortsætter på samme måde og under bedre vilkår.

  Kommentar by traveler — 5. januar 2016 @ 16:30

 143. Hvor er kommentarsporet på Document.dk?

  Kommentar by Santor — 5. januar 2016 @ 18:19

 144. Endnu ikke eksisterende. Det er stadig et spørgsmål om det kommer.

  Kommentar by Peter Buch — 5. januar 2016 @ 18:55

 145. @Rank

  “@66 Balder — 4. januar 2016 @ 17:55:
  Er din blog (blog.balder.org) stadig oppe? Jeg har ikke kunnet tilgå den i månedsvis”

  Det lyder helt forkert. Den har været on line hele tiden så vidt mig bekendt – men jeg har ikke tjekket hver dag så der kan have været udfald uden at det er mig bekendt. En del sider har stadigvæk mange besøgende på trods af at bloggen ligger stille.

  Den ligger stille da jeg indtil videre er stoppet med bloggeriet, med mulige undtagelser ind imellem.

  Hvad kan det skyldes at du ikke kunne komme på den, og hvad var beskeden? Er du bag en censur-mur?

  Mvh

  B

  Kommentar by Balder — 5. januar 2016 @ 19:00

 146. Stort tillykke med det, Kim!!

  Det er på tide at skifte støttebidraget væk fra en stadig ringere 180grader, det er oplagt. Og sørg gerne for at købe en god øl ind imellem :)

  PS Yderst velvalgt dato – grænsekontrollens genindførelse er værd at markere!

  Kommentar by Henrik Clausen — 5. januar 2016 @ 19:05

 147. Tror den nye side er ved at blive ommøbleret til noget mere overskueligt, kender ikke lige til systemet på den tekniske del men kunne være dejligt hvis der var mulighed for læserne at vælge forskellige temaer/designs fra en menu i panelet.

  Angående kommentarer på document.dk som vil være underlagt konto-platformen ‘Disqus’, er i mine øjne et negativt område når det angår anonymiteten. Søger man op på platformen så er der voldsomt meget kritik bag den, beskeder man sletter forbliver på siden hvorpå afsenderen bliver ændret til gæst, bag om det så ligger den en masse fodspor som kan snuses tilbage og blive udnyttet til at de-anonymisere brugere. Så hvis man lever det dobbelte liv på internettet med en offentlig profil og en under et pseudo-navn, er der risiko for at de kan kædes sammen. Der er måder at beskytte sig på hvis det er, man kan søge det op på google og få noget indsigt i tingene og så finde nogle guides til at sætte det op og stå, men det kræver en del tålmodighed. Selv ville jeg nok synes at være for besværligt for at kunne kommentere anonymt på ‘Disqus’, men ville nok sætte en virtuel maskine op der kører over på en proxy et eller andet sted i Kina og bruge Tor-browseren som en ekstra forsikring oven i, så er alu-hatten i hvert fald kommet på hovedet, hehe.

  Og så vil jeg slutte af med at sige tak til Kim Møller for det fremragende stykke arbejde du har foretaget dig med på uriasposten.net, jeg tror det var med tilfældighed at jeg fandt siden når jeg støvsugede google for læser stof, og det hurtigt blev min favorit når det store tema var de dårligt integrerede indvandrere som jeg kender mere end rigeligt til fra personlige oplevelser, dels også at der foregik mange ting som offentligheden aldrig fik noget at vide om gennem medierne, og skulle det komme frem så var der lagt skjul på at det var indvandrere som stod bag – den slags censur fandt jeg ikke herinde og så var der gerne lidt ekstra research på sagerne bag om det. Jeg savnede et sted som dette hvor man kunne dele sin viden og meninger omkring emnet, i stedet for altid at skulle fortie og være en sur mand resten af dagen. Så det glæder mig at uriasposten.net forbliver oppe og bliver lagt på standby hvis det nye projekt måtte gå i vasken, men vil spændt følge med på document.dk og ønske alt held og lykke i det nye samarbejde.

  Mange tak for denne gang.

  Kommentar by Kim — 5. januar 2016 @ 20:21

 148. Kære Kim, det er selvfølgelig med et vist vemod at jeg læser dette, men du kan være stolt af et ganske imponerende værk, må man sige: 13 år er en ganske høj alder for en blog at nå, især den tekniske udvikling taget i betragtning. (Var det Usenet, man ellers diskuterede på dengang i 2003? ;-) )

  Du skal have stor tak for dit utrolige arbejde med Uriasposten, samt ikke mindst din medvirken til Mosbjerg Folkefest (som jo blev til i forlængelse af nærværende blogs 10års-jubilæum): Om ikke andet ses vi vel ved Mossøs smukke bredder til sommer!

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 5. januar 2016 @ 23:08

 149. Kære Kim Møller.
  Tillykke med din “investering” i ny bopæl og nyt document.dk. Jeg er sikker på, begge dele vil blive en tiltrængt og lønsom fornyelse for dig. Din gamle adresse på Uriasposten vil dog refleksmæssigt blive fulgt et stykke tid endnu. Held og lykke med fremtiden.

  Kommentar by Elis Mogensen — 6. januar 2016 @ 10:24

 150. https://document.dk/2016/01/06/en-ny-skandinavisme/

  udsnit:

  Hvis vi ikke ved hvem vi er, ved vi heller ikke hvor vi skal hen.

  https://document.dk/contact-os/

  Du kan nå oss på

  Telefon: XXX XX XXX
  Adresse: Testveien XX, XXXX Oslo
  E-post: X@X.X

  Testvejen kan nok betrædes, men er uvis farbar, for at sige det forsigtigt!

  Kommentar by Peter Buch — 8. januar 2016 @ 05:22

 151. Hr. Møller

  Tak for din e-mail adresse til document kontaktadressen nævnt i min kommentar 150.

  Kommentar by Peter Buch — 9. januar 2016 @ 21:32

 152. Jeg kan icke skrive saa godt paa dansk, men har laest maagna artikler her med stort intresse. Many thanks from England for your work and good luck as document dk.

  Kommentar by joe slater — 20. januar 2016 @ 19:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper