5. marts 2016

Opdateret: 18-årig pige opdigtede overfald…

Opdate 8. marts 2016. BT fortæller i dag, at den 18-årige “har erkendt, at der var tale om et opdigtet knivoverfald”. Indrømmelsen kommer tre dage efter TV2 Østjylland bragte et interviewet: Johns datter blev overfaldet….

Socialministeriet satte Arendalskvarteret i Silkeborg på ghetto-listen i 2010, men de ‘udvidede’ definitioner under Karen Hækkerup, ‘løste’ problemet i 2013. Nu er området ikke mere et ’særligt udsat boligområde’.

Det ændrer dog ikke på at det stadig er ubehageligt for en 18-årig pige at blive snittet i ansigtet med en kniv på vej hjem fra arbejde. Episoden fandt sted på ‘en sti ved Arendalsvej’ cirka klokken 21.30. Politiet eftersøger en ‘afrikansk udseende’ gerningsmand på 20-25 år, samt et ældre ægtepar der afbrød overfaldet. Fra Midtjyllands Avis – Kvinde overfaldet med kniv i Silkeborg: Vidner efterlyses.

“- Kvinden lægger mærke til, at manden følger efter hende. Han nærmer sig kvinden, og hun skynder sig væk, fordi hun bliver nervøs. Han indhenter hende og vælter hende omkuld. Da hun ligger ned, finder han en kniv frem, siger vagtchef Anders Olesen til Ritzau.

– Han har ramt hende med kniven i ansigtet og på armen, men det er ikke alvorligt. Hun er chokeret over det, der er sket, siger Anders Olesen. …

– Vi har intet motiv. Det virker umiddelbart som et umotiveret overfald…, siger Anders Olesen videre.”

(Midtjyllands Avis, 10. oktober 2010: Ghetto? Her!)

Oploadet Kl. 16:23 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71824/trackback

13 Comments »

 1. Og så medvirker DDF (DumpapDF) til at sende det danske militær til Syrien i stedet for til effektiv bevogtning af den danske grænse,så politiet kan blive frigjort til nødvendigt politiarbejde og objektiv tilstedeværelse i det offentlige rum.ER der intelligensmangel i folketinsgruppen?????????????

  Kommentar by dansker — 5. marts 2016 @ 16:39

 2. Send aberne hjem til Afrika og skadedyrene hjem til arabien.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2016 @ 16:46

 3. De forbandede landsforrædderpolitikere har ødelagt endnu en ung piges tryghed.

  Kommentar by BB — 5. marts 2016 @ 16:49

 4. Yup BB du har også set, hvem de ansvarlige er: politikerne, som suger penge ud af ALLE borgere i Danmark, og ikke bare penge, men 80% af deres tjente kroner. De skulle skamme sig. Og de skulle straffes.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2016 @ 16:55

 5. “Ghetto-listen” er fup og bedrag, endnu et tiltag fra Christiansborg, som alene har de to formål. 1 At gennemtvinge dyre inklusions renoveringer, på en måde så det alene er lejerne, der må betale. 2 At give arbejde til offentlige smagsdommere.

  I Aalborg findes der to boligområder på “Ghettolisten”, og i det ene er andelen af udlændinge under 5%, mens det i det andet er ca. 30%, og det naturlige spørgsmål hvor tilstandene er værst med hensyn til kriminalitet og arbejdsløshed har det svar, at ghetto begrebet er taget ud af den blå luft!

  Der er ellers masser af kriminalitet i Aalborg området, der kan siges, at være udenlandsk funderet, men det koncentrere sig om et privat boligmarked præget af en sort mafia økonomi, der på ingen måde ligger under for lignende boligsvindel i KBH, Odense eller Århus.

  Det sørgelige er, at de sociale boligforeninger i Aalborg, der nu er samlet under et i BoiAalborg, har enorme kassebeholdninger, men er samtidigt dybt forbundne med et fåtal af kommunalt favoriserede entreprenører, der stort set vinder hvert et tilbud, alene bruger østeupæisk arbejdskraft og som ofte har slet skjulte økonomiske interesser i at bevare det lyssky sorte boligmarked status quo.

  Kommentar by Pedersen — 5. marts 2016 @ 17:04

 6. @#1 Ja, det er absurd at sende danske soldater til Syrien, når Danmark er invaderet af 1000vis unge, stærke, våbenføre syriske mænd.

  Danske soldater skulle hjælpe med at ekskortere de vildfarne syriske mænd tilbage til deres eget land, som de burde kæmpe for.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 5. marts 2016 @ 18:03

 7. Der findes ikke “danske soldater” længere. Kun professionelle, der “arbejder med soldaterarbejde”. Lad dem bare rejse ud og begå deres lejemord.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. marts 2016 @ 21:34

 8. Det er uheldigt at det var en sort gerningsmand (neger) så kunne identiteten ikke skjules af politiet, men der vil helt sikkert blive nedlagt navneforbud hvis de fanger knivstikkeren ( møgsvinet), stakkels offer der kommer fra arbejde og udsættes for mordforsøg i sit eget land, der må være nogle citronmåner der kommer i omdrejninger omgående, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. marts 2016 @ 21:43

 9. Det er den slags mikroterror, som vi alle kommer til at opleve meget mere af i de kommende år, måske i resten af vores og vores børns levetid.
  Med enkelte undtagelser har hele det politiske parnas, hvoraf de fleste stadig er i live ansvaret.
  Man kan nære det håb, at de vil blive stillet retsligt til ansvar for deres ugerninger imod det danske folk.
  Den enkelte afrikaner, som gør det her, kan jeg ikke mønstre den store bebrejdelse imod. Han følger blot sin natur, opmuntret som han er af alle de immigrationsmyndigheder og venligboere han har mødt på sin vej op igennem et demilitariseret Europa.

  Kommentar by Kraka — 5. marts 2016 @ 22:09

 10. 9: Kraka “”mikroterror, af vores og vores børns levetid.”
  Måske. Lige ind til de rammer den forkerte, som selv tager affære.
  Og det sker en dag.

  Har svinet nosser, så bliver de skåret af.

  Kommentar by Sindsro — 5. marts 2016 @ 23:19

 11. Hvis sådan en psykopat bliver fanget, er det omgående ud af landet. En anden ting er, hvad i al verden får et menneske til at foretage sig den slags ting? Det går aldrig med den indvandring fra Afrika og Arabien. Og det har intet med ideologiske og religiøse forklaringer at gøre, kulturerne er syge og sygdommen følger med.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 6. marts 2016 @ 04:32

 12. @ 11 Men Kurt, så kommer psykofanten jo bare tilbage 5 dage senere, som bådflygtning. Nej, loven må nok til at håndhæves af almindelige danskere, for vi kan ikke finde os i det her mer! Pigen er enormt heldig, at han ikke dræbte hende, for som muslim synes han selvfølgelig, hun er en hvid luder.

  Kommentar by Andersine — 6. marts 2016 @ 18:23

 13. sørgeligt som de unge danske piger gebærder sig
  de er blevet godt og grundigt forvirrede

  http://ekstrabladet.dk/112/18-aarig-kvinde-erkender-knivoverfald-var-opdigtet/5985689

  men så er der Kundby sagen

  Kommentar by tavsen — 8. marts 2016 @ 17:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper