7. marts 2016

Danskernes Parti-reklamer på Movia-busser: “Dine børn fortjener et dansk Danmark.”

I en tid hvor den ene imam efter den anden kæmper for at gøre Danmark til en islamisk stat, burde “Dine børn fortjener et dansk Danmark” ikke vække anstød. Når TV2 noterer, at reklamen ‘opfordrer til at hjemsende indvandrere’, så er det decideret usandt. Det gør danskernes Parti måske nok, men det fremgår ikke af reklamen. Enhedslisten-reklamen ‘Boliger du har råd til’, opfordrer heller ikke at at ophæve ejendomsretten.

Fra TV2 Nyhederne – Movia i modvind efter busreklame: – Det er langt ude.

“Movia har godkendt en reklame, hvor Danskernes Parti opfordrer til at hjemsende indvandrere. SF’er kalder sagen meget problematisk.

‘Reklamer må ikke være diskriminerende med hensyn til race, køn, religion, alder eller nationalitet, eller krænke personers religiøse eller politiske overbevisning.’

Sådan lyder de reklameregler, som hovedstadens trafikselskab Movia har opstillet. Alligevel har en annonce for det højreekstremistiske Danskernes Parti fundet vej til bagenden af fire Movia-busser.

Her skriver partiet, at børnene ‘fortjener et dansk Danmark’. Det kan man bidrage til ved at hjælpe partiet i Folketinget, lyder budskabet.”

(Danskernes Parti-reklame på Movia-bus, marts 2016; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 18:20 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71880/trackback

7 Comments »

 1. Jeg kan ikke se at der er noget i vejen med at være dansk. Ej heller kan jeg se noget problem i at Danmark er dansk. Det er den eneste plet på jorden, der er dansk. Danmark er en god historie.

  Kommentar by Liva — 7. marts 2016 @ 18:43

 2. Dine børn fortjener et Dansk Danmark, hvilken dåre tør kalde denne reklame racistisk, imamer i Danmark afslører at de er tilhængere af sharia i Danmark, imamer påberåber sig deres ret til at idømme korandyrkere en dødsstraf der hedder stening for æreskrænkelse af islamiske familier, hvilken Dansker ønsker ikke et Dansk Danmark for deres børn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. marts 2016 @ 19:39

 3. Fin reklame, og ganske gratis :-)

  Jeg færdes nødigt i hovedstaden, foretrækket landlige omgivelser, så uden medieomtalen ville jeg nok ikke være blevet opmærksom på underskriftindsamlingen.

  Min støtte til deres opstilling er nu afgivet.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 7. marts 2016 @ 20:58

 4. http://www.nationalpartiet.dk/vision

  Jeg håber aldrig jeg kommer til at se en busreklame for Nationalpartiet. “Vi er Danmark” påstår de, og de vil have danske værdier tilbage !!!

  Partiet er stiftet af indvandrer muslimer, der ikke forstår at det er dem selv som udfordrer danske værdier hele tiden. Det er hul i hovedet at komme her som muslim, holde fast i Islam, og så gøre sig til fortaler for danske værdier.

  Nationalpartiet siger: “Ingen forbud mod religiøse symboler”
  Jeg går ud fra Nationalpartiet vil arbejde for at bevare korset, der hvor det hører hjemme.

  http://sol.dk/debat/kolding-sygehus-vil-fjerne-korset
  “”Det traditionelle kristne kors er på vej ud af offenttlige kapeller for at undgå at støde muslimer, som ikke er medlemmer af folkekirken. Kolding Sygehus skal til at bygge nyt kapel, og det skal renses for nagelfaste religiøse symboler. I dag har kapellet et solidt kors på en endevæg.
  – Sygehuset er for alle, og vi vil gerne tilgodese alle forskellige og berettigede behov, siger projektchef Edith Højbye.

  http://www.tvsyd.dk/artikel/81485:Kristent-symbol-paa-vej-ud

  Er Danmark stadig et kristent land? Og hvis ja – hvor længe endnu?”

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4534965.ece
  Jeg forventer også Nationalpartiet sørger for, at muslimer ikke stiller særkrav, eller gennemtrumfer muslimske madtraditioner i vores institutioner. Danske halal-hippier skal heller ikke ændre vores værdier for at please et muslimske mindretal.

  http://denkorteavis.dk/2013/muslimske-saerkrav-kaldte-det-ulaekkert-at-hun-ikke-matte-baere-slor-for-ansigtet-i-skolen/

  En rektor blev truet til at give op
  På Birmingham Metropolitan College har venstreekstremister og islamister samlet 8000 underskrifter på internettet og truet med at iværksætte massedemonstrationer mod skolen og den ledelse for deres ”islamofobi”, efter at skolens rektor nedlagde forbud mod at bære burka og niqab på skolens område.

  Forbuddet kom, efter at en 17-årig studerende var mødt op på skolen i niqab. Dette fik skolens rektor til at kræve, at de studerende ”til enhver tid skal være nemme at genkende”.

  Men det fik den 17-årige til at gå til lokalavisen Birmingham Mail, der citerede hende for at sige: ”Det er ulækkert. Det er mit personlige valg, og jeg finder det fuldstændig chokerende, at man indfører det her på et college i midten af Birmingham, som er så multikulturel og har så mange muslimske studerende.”

  “INGEN FORBUD MOD RELIGIØSE SYMBOLER”
  Det betyder i virkeligheden at vi ikke må bede muslimer om at lægge sløret, som om det er danske værdier at kvinder skal være fuld tildækkede undtagen en sprække til øjnene.

  Kommentar by k.m. — 8. marts 2016 @ 10:21

 5. Danskere bør lægge to og to sammen og sige, at havde der ikke været én eneste muslim eller moské i Danmark, ja så ville vi ikke have haft de mange voldsproblemer, behov for beskyttelse af synagogen og flere andre institutioner og arbejdspladser (fx Maersk) og nu også bombetrusler mod to danske skoler, den ene Carolineskolen.

  Der ville ikke have været mange konvertitter til islam, og man kan jo se, at djævelen straks farer i folk, som lader sig overvinde til satans egen religion! De bliver nærmest prompte mord-maskiner. Muslimske mord-maskiner. Se denne: http://www.jihadwatch.org/2016/03/muslima-who-beheaded-toddler-told-her-son-to-pray-five-times-a-day-and-live-in-line-with-sharia

  Kommentar by Andersine — 8. marts 2016 @ 11:40

 6. Min vælgererklæring er også afgivet til Danskernes Parti. Der var fuld valuta for reklame kronerne igår må man sige:-)

  Kommentar by Jens — 8. marts 2016 @ 12:50

 7. Det er en kamp om at udskamme modstanderens retorik, det her.

  Multikulti-loonierne vil gerne have, at man siger “et multikulturelt Danmark”. Men “et dansk Danmark”, der er for stærk kost.

  Ja, et dansk Danmark er slet og ret racistisk. Så langt ude er de, så stærkt er deres had til egen nation…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. marts 2016 @ 13:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper