10. marts 2016

Terroristen Omar El-Hussein søgte efter Sennels’ og Camres adresser, valgte Krystalgade-synagoge…

Retssagen mod Omar El-Husseins mulige medskyldige blev indledt i dag, og forventes først afgørelse til september. De fire tiltalte er 20-årige Liban Ahmed Saleban Elmi, 23-årige Ibrahim Khalil Abbas, 26-årige Bhostan Khan Hossein og 31-årige Mahmoud Rabea. Under anklagerens fremlæggelse kom det frem, at Omar El-Hussein efter angrebet på Krudttønden, på en netcafé på Nørrebro blandt andet havde søgt efter Mogens Camre og Nicolai Sennels.

Sennels var for år tilbage gæsteblogger her på siden, og blev i ugerne forinden landskendt som Pegida-leder, blandt andet fordi den yderste venstrefløj iscenesatte moddemonstrationer og forsøgte at få ham fyret fra sit job som skolepsykolog. Sakset fra DR Online – Omar el-Hussein søgte på Mogens Camre og Pegida-formand mellem angreb.

Der blev søgt på flere andre islamkritiske personer, da Omar el-Hussein på internetcafeen Powerplay på Nørrebro overvejede sit næste angreb. Heriblandt Pegida-formand Nicolaj Sennels adresse i Hellerup i København samt Dansk Folkepartis Mogens Camre.

… Den sidste søgning Omar el-Hussein lavede, sendte ham ind på Mosaisk Trossamfunds hjemmeside. … Kort efter midnat gik Omar el-Hussein netop til synagogen i Krystalgade, hvor han sårede to betjente og dræbte den jødiske vagt Dan Uzan.”

(Terrortiltalte Mahmoud Rabea, Brothas-relateret; Fotos: Facebook)

“I dag blev navneforbuddet i sagen ophævet, men på grund af Politikens etiske retningslinjer bringer Politiken som hovedregel ikke navne på tiltalte, før der er faldet dom, som lyder på over fire års fængsel.” (Politiken.dk, 10. marts 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71973/trackback

8 Comments »

 1. Der er i Danmark brugt milliarder af Danske kroner på at integrere disse islamiske terrorister uden at det har virket, tværtimod. Der er faktisk uhyggelig mange Danskere højt som lavt placeret der har sørget for økonomisk støtte til de islamiske terrorister i Danmark, for eksempel Anne Mææh, Zenia Klaphat, Bødskovlen og alle kultur radigale som i sidste ende står i ledtog med de islamiske terrorister der udøver drab og drabsforsøg på etniske Danskere, Kurt Westergaard, Lars Hedegaard samt de oven nævnte i artiklen, fjern alt støtte til moskeer og imamer og forbyd islam i Danmark, islamister og deres medløbere fortjener ikke Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. marts 2016 @ 20:52

 2. DR valgte også at opretholde navneforbuddet egenhændigt. Tøsedrenge.
  I det mindste valgte TV2 at remse navnene op på de fire kulturberigere.

  Kommentar by Olé — 10. marts 2016 @ 21:01

 3. Logik: Ret ” kanonerne” mod de danske NYHIPOER. Syrien 1940 c4 mill indb. 1970 6,5 mill 2011 23,5 mill. Pakistan 1970 60 mill. 2015 190-200 mill og der leveres gerne 1 mill om året til — Danmark. OSV

  Kommentar by dansker — 10. marts 2016 @ 22:36

 4. “Reglerne om såvel landsforræderi som landsskadelig virksomhed står i Straffelovens kapitel 12, som blev omarbejdet og udvidet i 1952 under indtryk af Besættelsen 1940-45. Visse af straffebestemmelserne beskytter tillige danske forbundsfæller; straffen kan blive livsvarigt fængsel.”

  Fedtfjæset her får vel max. 5 år i fængsel.

  Kommentar by Johnson — 10. marts 2016 @ 22:59

 5. Marxisterne og islamisterne har fælles fjender, som de vil have fjernet. Det er jo den vej det går mod en rød-(islam)grøn front og den bliver svær at få nedkæmpet:

  Omar El-Husseinto to mordattentater fandt sted i København på Østerbro den 14. februar 2015 og ved Synagogen i Krystalgade den 15. februar.
  “Uriasposten 29. januar 2015

  (LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger)
  LFS’ Jan Hoby forguder Lenin og Ho Chi Minh, tolererer Hitz ut-tahrir, men ikke Sennels’ menneskesyn
  Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at Jan Hobys ‘bestyrkede mistanke’ om Nicolai Sennels faglige objektivitet pludselig dukker op, og enhver kan se det ideologiske spil selverklærede antiracister spiller bag facaden, med det overordnede mål at friholde Islam fra kritik. Det er ikke desto mindre lykkedes Jan Hoby, at få socialdemokraten Jonas Bjørn Jensen med på ideen om at fyre Pegida-talsmanden, hvad gav et indslag i tirsdagens TV2 Lorry. Her kunne man se den kommunistiske aktivist blandt sine massemorderiske forbilleder, herunder Lenin og Ho Chi Minh.”

  Kommentar by A-mad — 11. marts 2016 @ 02:23

 6. Smid alle ud af landet, som har haft kontakt med ham det seneste halve år, incl hans familie.

  Det tror jeg vil have en vis effekt og præventiv virkning.

  Nu skal vi så spilde tid og resourcer på retsager osv – hent absurd.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 12. marts 2016 @ 12:13

 7. Politikens læsere kan ikke tåle sandheden.

  Kommentar by Anonym — 12. marts 2016 @ 13:09

 8. Mahmoud Rabea, Mahmoud Rabea? Hvor har vi hørt det navn før? Nåh, jo.

  Rabea benyttede sig af noget tumult til at stikke af fra byretten, da han og to andre unge fik domme på otte og ni års fængsel for at have opbygget et større våbenlager i en lejlighed i Haraldsgade i København. Våbnene skulle angiveligt bruges i konflikten med rockerstøttegruppen AK81.

  I lageret var blandt andet formbart sprængstof og en hjemmelavet fjernstyringsmekaniske, der sammen med en detonator kan bruges til at antænde sprængstof.

  Fra http://eb.dk/112/article4263595.ece

  Eller også var våben og sprængstof til terrorattentater?

  Kommentar by Hertz — 14. marts 2016 @ 18:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper