12. marts 2016

Fahmy Almajid, forfatter: Muslimer ender på kontanthjælp fordi imamerne har lært dem at snyde…

Fredag kunne Ekstra Bladet afsløre nye tal fra Beskæftigelsesministeriet. Hele 84 procent af danske kontanthjælpspar, og godt hver tredje af alle på kontanthjælp har ‘ikke-vestlig oprindelse’. Det vil blive meget værre de kommende år, så længe Folketinget stadig taler integration.

Her lidt fra en sidehistorie – Integrationsekspert om bistands-bombe: De lærer at snyde.

“Der går en lige linje fra imamers opfordring til socialt bedrageri til det store antal indvandrere på kontanthjælp. Sådan lyder det fra Fahmy Almajid, der er tidligere integrationskonsulent og forfatter til flere bøger om integration,

– Hvis man ikke kan se det, er man blind, konstaterer Fahmy Almajid, der har arbejdet med integrationsområdet de sidste 40 år.

– Når de lærer, at det er nemt at snyde og bedrage – mens man sidder på sin flade og ikke laver noget som helst – så har de ikke moralen at sige, at det nok er bedst at få et arbejde, lyder Fahmy Almajids reaktion på tallene. …

Ifølge Fahmy Almajid begår samfundet desuden en kæmpe fejl ved at sende nytilkomne i årelange integrationsforløb.

– Her lærer de ikke noget som helt om Danmark. Det eneste, de lærer, er, hvordan man så hurtigt som muligt kan få fat i nogle penge – helst ved at snyde, siger han…”

Oploadet Kl. 13:16 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72010/trackback

3 Comments »

 1. Fahmy Almajid, der har arbejdet med integrationsområdet de sidste 40 år. …

  40 års tavshed fra ham har gjort andre blinde, ifølge ham selv

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2016 @ 14:23

 2. Logik: Nyhipoerne er det presserende problem.Problemløsning er destruktiv håndtering af problemet.— Imamerne er blot loyale og solidariske rådgivere og illustrative forbilleder for deres egne.De fremførte ” danske værdier ” er solide skræmmebilleder , som ingen muslim,polak,filippiner eller andre udlændinge sympatiserer med.

  Kommentar by dansker — 12. marts 2016 @ 15:29

 3. What else is new?

  Kommentar by Jern Henrik — 14. marts 2016 @ 20:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper