15. marts 2016

Lektor Tina Magaard til islamforskere: “Hvorfor er det så vigtigt at lede blikket væk fra moskeerne?”

Lektor Tina Magaard har fået egen blog på JP.dk, og måske har vi endelig fået egentlige poler i den danske islamdebat, så relativisterne ikke står alene. Herunder en god kommentar fra Magaard i Berlingske – Integrationsministeriets hukommelse.

“I Berlingskes artikel citeres en politiker endvidere for at sige at ‘der er f.eks. heller ingen viden om, hvilken betydning tilhørerne egentlig tillægger det, imamerne siger i moskeerne – om muslimerne for eksempel lytter til de råd om børneopdragelse og ligestilling, imamerne kommer med’. Beklager, det var lige præcis emnet for den rapport, jeg skrev for fem år siden…

De resultater, jeg kom frem til i dette studie, kunne ministeriet have bidraget med, så de af Berlingske citerede forskeres udsagn kunne have fået lidt modspil. Såvel Niels Valdemar Vinding som Brian Arly Jacobsen griber til argumenter, som jeg hørte til hudløshed, da jeg i perioden 2005-2011 beskæftigede mig med islam og integration i Danmark: 1) Problemerne er begrænsede til en håndfuld ekstreme moskeer, som ikke er repræsentative 2) Problemerne kan lige så vel skyldes andre ting end islam, såsom kultur, uddannelsesniveau, boligkvarteret etc. 3) Der er også ekstreme kristne miljøer.

… Som det fremgår af afsnit 2 og 3 i dokumentarserien ‘Moskeerne bag sløret’, er det netop ikke bare i en håndfuld ekstreme moskeer, at man fraråder en voldsramt og voldtaget kvinde at gå til politiet, men i stedet sender hende hjem til den voldelige ægtemand, nægter hende skilsmisse og gør hende opmærksom på, at manden har ret til at tage en kone mere, uden at hun må protestere over det.

Den slags rådgivning får TV2s muldvarp også i moskeer, der i den offentlige debat har været promoveret som moderate, såsom ‘Fredens Moské’ i Aarhus og stormoskeen i København. Brian Arly Jacobsen har i øvrigt for nyligt selv hævdet følgende om stormoskeen: ‘Dansk Islamisk Råd er i høj grad tilhængere af demokrati i Danmark og menneskerettigheder.’ Men det passer jo ikke, som det tydeligt træder frem i de skjulte optagelser. Dette er et godt eksempel på, hvordan islamforskningen alt for tit gør sig til vandbærer for bevægelser, der netop handler imod menneskerettighederne. …

Derfor kan det undre, når de to islamforskere, som citeres i Berlingskes artikel, lader til at være enige om, at det ‘næppe er moskeerne, man skal kigge efter, hvis man vil finde roden til den sociale kontrol, som modvirker integrationen i visse befolkningsgrupper’. Hvorfor er det så vigtigt at lede blikket væk fra moskeerne? Hvad er det, man vil beskytte dem mod?

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72110/trackback

7 Comments »

 1. Nu hvor DR synes at have slidt Bæk Simonsen op, skaffer de næste hold af bortsnakkere: Niels Valdemar Vinding og Brian Arly. Det vigtigste for dem er, at debatten ikke flytter sig videre end 1995, Jelved og Nyrop.

  Kommentar by BB — 15. marts 2016 @ 17:33

 2. Tine Magård,islamforskere,imamer osv trækker som æsler på samme hammel.-FOCUS: De danske nyhipoer der er årsagen til folkedrabet på danskerne. De ovennævnte personer er kun symboler på det oprindelige danske folks resignation og ophør. I øvrigt- Brian Arly Jacobsen har gennem årene manifesteret sig som en ægte “BRIAN”. NYHIPO=HIPO= De landsforrædere som blev likvideret af kampgruppen “Holger Danske”.- ÆRE VÆRE DERES MINDE.

  Kommentar by dansker — 15. marts 2016 @ 18:17

 3. Specielt Brian Arly er en perverteret ekstremist – en personage som er fuldstændig uden for rækkevidde – faktaresistent og selvdyrkende i sin virkelighedsopfattelse.

  Han har siddet på tv og i ramme alvor fabuleret om, at der var mere højreorienteret terror i Europa end Islamistisk. Ligeledes var han overrasket over, at ca. 70% af landets muslimer mener, at koranen vægter højere end demokratiet.

  Han kan selvfølgelig mene, hvad han vil, men at han er forsker, og er det for skattefinansierede midler, er en skandale. At han tillige bliver brugt som “ekspert” på de statsfinansierede medier, får bare skandalen til accelerere.

  Kommentar by cicero — 15. marts 2016 @ 18:54

 4. Godt at vi har en ærlig islamforsker.

  Kommentar by Phil — 15. marts 2016 @ 19:00

 5. Såvel Niels Valdemar Vinding som Brian Arly Jacobsen vil beskytte sig selv. Fordi de har et muslimsk netværk, som giver dem privilegier.

  Men de benytter sig også af det kunstgreb, at al religion bare påstås at være en overbygning i en marxistisk rammeforståelse. Og hermed lokker man politikerne til at ‘løse’ problemerne gennem flere penge og mere social støtte. Det løser selvfølgelig ingenting, da det er en fejldiagnose.

  Ekstreme kristne miljøer er vel dem, der dyrker næstekærligheden ud i den totale selvudslettelse, f.eks. nonner der rejser til muslimske lande for at missionere om Jesus med risiko for at blive dræbt. Så vidt jeg husker, opgjorde Åbne Døre før ‘det arabiske forår’ at ca. 160.000 kristne dræbtes årligt i muslimske risikoområder, fordi de var kristne. Det må siges at være meget meget ekstremt.

  Kommentar by traveler — 15. marts 2016 @ 19:25

 6. Hvorfor er det så vigtigt at lede blikket væk fra moskeerne? Hvad er det, man vil beskytte dem mod?“

  Fanden hytter sine egne.

  De røde tror på, at de sammen med muslimerne. Skal nedbryde Danmark og derefter opbygge Utopia/ Khalifa-staten.

  Kommentar by XXXXX — 15. marts 2016 @ 21:08

 7. Nr. 6. Korrekt. De røde har bare erstattet klassekampen med kampen for det multikulturelle samfund. Formålet er stadig at omstyrte kapitalismen. Partiet de radiale hader først og fremmest dansk kultur, som de håber på at erstatte med globaliseret universalisme. Muslimerne vil bare have deres sharia khalifat – død over kapitalismen og dansk kultur (og i øvrigt alt andet) er derfor fint med dem. Hermed er skabt en nærmest djævelsk pagt, som er godt på vej til at lægge Danmark i graven.

  Kommentar by Satan — 15. marts 2016 @ 21:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper