26. marts 2016

Kommando Norbert Blüm: Asyl-aktivistisk happening kostede tre afghanske flygtninge druknedøden

Læser man kun de overfladiske artikler fra Ritzau (Reuters), så får man ofte kun halve sandheder. Tirsdag i sidste uge kunne danske medier fortælle, at flere tusinde migranter var strandet i en asyllejr i Grækenland, og nu desperat forsøgte at krydse grænsen til Makedonien, for på den måde at komme videre nordpå. Tre eksempler…

“Tre migranter fra Afghanistan druknede i Suva Reka omkring klokken 3.30, efter at de illegalt havde krydset grænsen nær landsbyen Moin, hedder det i en skriftlig melding fra det nationale krisecenter.” (Dagbladet Information, 15. marts 2016)

“Billederne på videoen er taget af en Reuters-fotograf. De viser en gruppe afghanere forsøge at krydse en flod. De fik placeret et reb på tværs af floden, og dannede en ‘menneskekæde’ for at krydse vandmasserne.” (Berlingske, 15. marts 2016)

“En gruppe afghanere forsøgte at krydse en flod, og tre af dem druknede, heriblandt en gravid kvinde og hendes teenagesøster, siger makedonske myndigheder.” (Politiken, 15. marts 2016)

Politiken tilføjer, at ’80 journalister og aktivister’ rejste med flygtningene, og så har de ikke sagt for meget. Som man kan se på det tilgængelige billedmateriale, så var det ikke en spontan flugt fra lejren i Idomeni, men et nøje iscenesat stunt.

(Grafik: Daily Mail)

Samme dag som det skete kunne Bild Online berette om et mystisk flyvebrev med et kort der beskrev en farbar vej over floden ind i Makedonien. Sedlen var underskrevet ‘Kommando Norbert Blüm’ efter den Merkel-tro CDU-politiker, der nogle dage forinden overnattede i lejren i sympati med flygtningene. Norbert Blüm afviser at være involveret, og Bild påpeger at guiden formentligt stammer ‘von deutschen Aktivisten’.

(Guide til Tyskland via Makedonien ved ‘Kommando Norbert Blüm’; Foto: Sat1)

“The piece of paper giving instructions in Arabic on how to make it from Greece to Macedonia, pinpointing where there is no barbed wire fence, was handed out to refugees at the camp. It falsely promises that there are ‘buses or trains on the other side to take you to Germany’, while claiming that those who stay in Greece would be deported to Turkey.” (Daily Mail, 15. marts 2016)

(Asyl-aktivister guider migranter over Suva Reka; Foto: Daily Mail)

(Asyl-aktivister af den kendte venstreorienterede slags; Foto: Daily Mail)

(Ofre for ‘Kommando Norbert Blüm’-happeningen bjærges; Foto: Daily Mail)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72360/trackback

6 Comments »

 1. Endnu engang demonstrerer “De røde” deres manglende evne til langsigtet tænkning.
  det peger også på at flygtningene blot er et middel for dem.

  Forresten:Mon en anklage om uagtsomt manddrab ikke var på sin plads her?

  Kommentar by jønne — 26. marts 2016 @ 21:33

 2. Tak Kim ! Jeg husker godt historien, men det er alligevel chokerende at det ikke trækker store overskrifter i medierne, at det er asylaktivister som er direkte skyld i at disse mennesker druknede.
  Det stiller disse ‘frelste’ aktivister på ca samme niveau som dem der sender imigranterne i synkefærdige gummibåde på Middelhavet.
  Kyniske og egoistiske, som ikke regner andres liv for noget, blot det tjener ’sagen’ hvad den så end er i disse idioters optik.

  Kommentar by For mangfoldighed — 26. marts 2016 @ 22:38

 3. >1
  Du skal ikke tro medierne gør andet end hvad de får besked på. Sybel Edmonds prøver at stable en nyhedskanal på benene, som fortjener støtte. Du kan læse om den på boilingfrogspost. Jeg har også linket til projektet i en tidligere kommentar.

  Kommentar by Nielsen — 27. marts 2016 @ 06:22

 4. Dagens menneskesmuglere er mordere på linje med Syrienfarende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. marts 2016 @ 09:25

 5. I mine øjne er asylaktivister landsforrædere og burde behandles derefter. En dag kommer straffen over dem (og desværre også vi andre fornuftige).

  Jeg tror, at 2016 bliver et frygteligt år i Europa. Vi lader hundene fra Helvede ind i vores gård.

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 11:46

 6. Meget af den “virkelighed” som medier og humanitære organisationer fortæller os om, er fremkaldt af dem selv.

  Berlingske skriver nu at Dansk Flygtningehjælp, FN, Læger uden Grænser med flere trækker sig ud af dele af arbejdet på de græske øer, fordi de ikke vil medvirke til »fængsling« af flygtninge og migranter.

  Vi må forstå, at de vil modarbejde EU’s aftale med Tyrkiet. Den danske stat kan ikke regne med loyalitet fra disse organisationer og bør som modtræk undlade at støtte og samarbejde med dem.

  Kommentar by Niels P. — 27. marts 2016 @ 23:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper