27. marts 2016

Liberale Rasmus Brygger er “hamrende dødligeglad med… hvor islamificeret Danmark end måtte blive”

Den gode Jacob Mchangama bevæger sig af og til ud af samme tangent, men han skriver som jurist, og kan således i et vist omfang forholde sig teoretisk til alle fænomener. Rasmus Brygger har skrevet meget vrøvl, men gårsdagens opdatering tager prisen. Jeg fik et Billy Madison-moment, og vil nu smutte til påskefrokost og trøste mig med snaps.

“Får en del fan-mail for tiden, der raser over, at jeg er ligeglad med invasionen af muslimer til Europa. Og de har da helt ret.

Jeg er fuldstændigt, hamrende dødligeglad med, hvor mange muslimer der invaderer (altså indvandrer til) Europa eller hvor islamificeret Danmark end måtte blive. Hvis alle landets kirker i morgen blev erstattet med moskeer, ville jeg også være ligeglad. Og hvis prins Henrik blev erstattet af en stormufti, ville det rage mig en høstblomst.

Hør her, det eneste jeg går op i, er at mine medmennesker respekterer hinanden, overholder landets love, og i øvrigt lader hinanden leve livet som vi nu hver især må ønske. Jeg lever mit liv, som jeg vil – du lever dit liv, som du vil. Det er mennesker, der er imod de principper, som jeg frygter. Nogen af dem er muslimer, nogen er noget helt andet.

Men jeg ville da være idiot, hvis jeg lå vågen og frygtede en invasion af mennesker, hvis eneste fællesnævner er, at de beder mod Mekka.

(Rasmus Brygger på Facebook, 26. marts 2016)

Oploadet Kl. 09:58 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72412/trackback

29 Comments »

 1. Brygger lyder som en ekspert i islam. Måske kunne han dokumentere at muslimernes eneste fællesnævner er at de beder mod Mekka.

  Kommentar by Phil — 27. marts 2016 @ 10:08

 2. Mod tåber taler selv Guderne forgæves, så Billy Madision er det helt rigtige svar. Det kan ikke siges bedre.

  Kommentar by monse — 27. marts 2016 @ 10:20

 3. Ignorant – men han bliver klogere – snart…!

  Kommentar by Black Watch — 27. marts 2016 @ 10:25

 4. Nogen får sagt noget vrøvl – efter en masse snaps – Rasmus Brygger
  vrøvler også i ædru tilstand.

  Kommentar by k.m. — 27. marts 2016 @ 10:36

 5. Han må have drukket – men som k.m. påpeger, så gør det i Bryggers tilfælde jo ikke den store forskel.

  Kommentar by davidk — 27. marts 2016 @ 10:48

 6. Det er nødvendigt en gang imellem at påpege, at problemet ikke er islam, men de mennesker der bekender sig til perversiteterne. Når de får flertal sammen med vore egne afsporede (socialisterne), så skal den noget ungdommelige Rasmus Brygger nok få øjnene op.

  Kommentar by Svend — 27. marts 2016 @ 10:49

 7. Skræmmende at 864 personer syntes godt! Umiddelbart ikke nogle politikere i blandt de 864, men et par kendisser så som Charlotte Sachs Bostrup, Rushy Rashid og Ali Kazim.

  Kommentar by Geert — 27. marts 2016 @ 10:49

 8. Hvem kan det interessere, hvad Rasmus Brygger mener?

  Kommentar by Anonym — 27. marts 2016 @ 11:12

 9. I DR radioavisen vil en Venstreborgmester redde de små samfund ved at fylde tomme huse op med flygtninge.

  Hvad fanden sker der lige for partiet Venstre ?
  Danskere fraflytter fordi der mangler arbejdspladser, forretninger, og der er som regel dårlig offentlig transport. Hvordan tænker han at flygtninge, der kun har det de står og går i skal klare sig sådan et sted ?

  Kommentar by k.m. — 27. marts 2016 @ 11:14

 10. Selvom jeg er imod abort, så tænker jeg af og til – især når jeg læser de intellektuelt tilbageståendes ‘kloge udtalelser’, som Bryggers – at det vist ofte er de forkerte, der bliver frasorteret. Den samlede intelligenspulje i Danmark har været for nedadgående siden 1970’erne…

  Men Brygger skulle tage at læse “Infidel lives matter” http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/ – og her kan han se, at muzzie scumbags ikke ‘bare nøjes med at bede med prutteren i vejret, mod Mekka’, nej, for sjovs skyld og narrestreger, især efter fredagsbøn eller i forbindelse med Ramading-dong, skærer de hoveder af folk eller sprænger dem til plukfisk! Små 270.000.000 styks menneskesjæle er det såmænd blevet til siden mohammeds tid… Og ‘kun’ 2 MILLIONER siden 9/11, men hva’?! Det er vel ingenting at snakke om.

  Good luck, Brygger, når folkekirken er blevet erstattet med djæveltilbedelseshusene. Der vil ikke være noget sammenhold, men alle vil været tvunget til at ‘fend for themselves’. Og din mor vil blive tvunget til at gå med burka (velfortjent, i dette tilfælde!)

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 11:19

 11. Hvor får tosser som Rasmus Brygger dog troen på at det nok skal gå?

  Der er intet i islams historie eller skrifter der tyder på at han vil opnå den af ham ønskede respekt.

  Kommentar by Santor — 27. marts 2016 @ 12:10

 12. Per Nyholm i Jyllands Posten :
  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/undervejs/ECE8537774/folkemord-i-europa/

  Han får sagt mellem linierne at muslimer er slemme, MEN kristne er mindst lige så slemme – jeg kan ikke læse hele artiklen, mon ikke det er Eet stort forsvar for muslimer i Europa ?

  Der skal to til en vals, og to parter til at føre krig. Jeg er overbevist om at muslimerne på Balkan ikke var Guds bedste børn, og vi kan jo se at den muslimske invasion ikke stoppede med det Nyholm kalder folkemord i Srebrenica.

  ” Srebrenica er en lille by i det østlige Bosnien på grænsen til Serbien. Før krigen var to tredjedele af byens indbyggere muslimer og en tredjedel serbere. I løbet af de år, krigen i Bosnien varede, var området omkring byen skiftevis under henholdsvis de bosniske serberes og de bosniske muslimers kontrol. Overgreb fandt sted i begge tilfælde. I 1992 overtog de bosniske muslimer området, og flere hundrede serbere omkom under overgreb udført af bosnisk muslimske styrker, og langt flere serbere blev fordrevet fra deres hjem.

  Kommentar by k.m. — 27. marts 2016 @ 12:17

 13. Hvorfor han ikke allerede er flyttet til et land hvor flertallet er muslimer, ved jeg ikke. Det burde i følge ham ikke gøre en forskel, hvis de respekterer hinanden, overholder lovene og i øvrigt lader hinanden leve livet. Jobbet som klummeskriver på Ekstra Bladet og lignende lader kan han vel godt bevare og udøve pr e-mail fra eksempelvis- Yemen.
  Nåh ja…

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2016 @ 12:37

 14. lader… skal overses.

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2016 @ 12:40

 15. Han lyder som en skabsmuslim, der er ved at springe ud. Han skifter nok snart navn til Mahbub Brygger.

  Kommentar by Sigwar — 27. marts 2016 @ 14:22

 16. Afsindigt god artikel af Coulter! Hendes parallel med ‘governments dumping rats on our houses’ er korrekt. http://www.frontpagemag.com/fpm/262269/hashtag-we-are-neville-chamberlain-ann-coulter

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 14:51

 17. Håber, du nyder snapsen. Den går man sjældent fejl af. God påske.

  Kommentar by Henrik True — 27. marts 2016 @ 14:58

 18. Rasmus Brygger skriver:

  “Hør her, det eneste jeg går op i, er at mine medmennesker respekterer hinanden, overholder landets love, og i øvrigt lader hinanden leve livet som vi nu hver især må ønske.”

  Vi har jo netop bl.a. via TV2’s “Moskeerne bag sløret” fået at se at flere moskeer har prædikanter, der ikke respekterer ikke-muslimer og som opfordrer muslimer til at lave social snyd, og som ikke lader kvinder leve som de ønsker det. Det er mærkeligt at Brygger ikke tager det alvorligt. For han får måske også børn engang, der skal leve med moskeer, der ikke respekterer sådan nogen som Brygger og hans børn og børnebørn. Som specielt ikke respekterer kvinder/piger.
  Hvis Ramus Brygger ikke gider at tage hensyn til sig selv og vi andre, burde han dog tage hensyn til næste generationer af danskere.

  Kommentar by Liva — 27. marts 2016 @ 15:08

 19. https://www.youtube.com/watch?v=c8RcDKK_2yQ

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2016 @ 15:27

 20. Der er heldigvis omtrent 92-93% af vælgerne, der er bedøvende ligeglade med Liberal Alliance.

  Kommentar by Olé — 27. marts 2016 @ 16:46

 21. Det er ikke kun ungdom og uerfarenhed. Der er masser af ældre Bryggere i FT. Tag en Jelved

  Kommentar by BB — 27. marts 2016 @ 17:00

 22. En infantil drengerøv, som ingen kan tage alvorligt. Enten har Brygger prostitueret sin dømmekraft, eller også har den taget skade af andre grunde.

  Fra “Den Store Hukommelse”:

  ”Islam er ingen sygdom der skal begrænses. Der er intet galt med muslimer.”
  (Rasmus Brygger, Landsformand for Liberal Alliances Ungdom på Facebook den 26.1.2014).

  Rasmus Brygger, i sine 10 principper for en udlændinge politik, som alle burde efterleve, her i udpluk:
  1. Det er ikke et mål i sig selv at nydanskerne skal assimiliseres eller ligne danskere.
  2. Alle, der kommer til Danmark, er velkommne, så længe de er selvforsørgende.
  4. Indvandrerne, der kommer til Danmark, er et plus for landet uanset, hvor de kommer fra.
  (Rasmus Brygger, tidl. Landsformand for Liberal Alliances Ungdom, Politiken 17.11.2014 og Uriasposten20.11.2014).

  kæmp for danmark

  Kommentar by der Adler — 27. marts 2016 @ 17:27

 23. Findes Rasmus Brygger i virkeligheden? Jeg kan ikke tro det.

  Kommentar by Niels P. — 27. marts 2016 @ 17:35

 24. Måske Rasmus Brygger kan nævne et eneste ikke-islamisk samfund hvor ikke-muslimer efter en islamisk domineret demografisk omvæltning kunne leve som de ville uden at lide overgreb fra muslimer på baggrund af deres anderledeshed?

  Kommentar by jacques d'biann — 27. marts 2016 @ 18:17

 25. Jeg tror han er psykisk syg!

  Kommentar by Sigwar — 27. marts 2016 @ 18:54

 26. Det Ahistoriske menneske

  Da Ole Birk Olesen vrissede af Lars Hedegaard, og “hans haditter” tilbage i 2009, så man den rene liberalist, for hvem historien intet betyder.
  Det er nu`et, det er skatte trykket lige nu, det er min løn lige nu, det er min skat lige nu, der tæller. Det er netop denne holdning, der er årsagen til, at jeg ikke kan stemmer på Liberal Alliance.
  Der er utrolige mange politiske punkter hvor jeg synes, at Liberal Alliance har ret. Deres påpegning af den ultra svage økonomiske vækst her i landet er den mest præcise pointering af et gigantisk problem for Danmark. Deres pointering, at Danmark har verdens største offentlige sektor, men alligevel skranter vores sygehusvæsen er spot on.
  Men deres historieløshed. Deres manglende refleksion over hvad islam er, og hvilken betydning dens tilstedeværelse har på det danske samfund, ikke bare økonomisk, men også socialt, er i mine øjne hovedårsag til at man IKKE kan tage partiet alvorligt.

  Islam er totalitært. Økonomien i islamiske lande er i visse sammenhænge markeds baseret, men i alle islamiske lande er der en meget højgrad af klientisme og nepotisme, der skævvrider hele samfundet. Folk er ikke lige for loven. Islam ønsker ikke frisættelse af mennesker, det kan godt være, at mange muslimer ønsker en mindre stat, men det er kun fordi de ønsker at moskeen skal have større betydningen i deres samfund.

  Som Sam Solomond påpegede i Trykkefrihedsselskabet i 2009, så er selve fundamentet i islam forskels behandling, nogle skal være bunden, nogle skal være “slaver”. Og dem der er på “bunden” er der af systemisk årsager f.eks. de er kristne, eller jøder eller (shia i et sunni land/sunnier i et shia land).

  Årsagen til at borgerkrigen i Syrien ikke stopper er, at begge parter Hafes al- assad/ alaviterne og sunnierne, ved at hvis de går på kompromis er det lig med døde for dem, da sunnierne vil udrydde alavitterne. Det er også årsagen til, at Hezbolla militsen fra Libanon, har blandet sig på Assads side, da de er shia-muslimer.
  Alt inden for islam er reflekteret i forhold til religionen, og dens tekster.
  At den Rasmus Brygger ikke kan forstå dette, og ikke kan se de langsigtede konsekvenser af sine holdninger, er et tegn på umodenhed og barnlig naivitet, og at der burde kræves et mindste mål af historisk viden for at være fast klummeskribent, selv i Ekstra Bladet.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 27. marts 2016 @ 22:44

 27. Han fatter intet.

  “Hør her, det eneste jeg går op i, er at mine medmennesker respekterer hinanden, overholder landets love, og i øvrigt lader hinanden leve livet som vi nu hver især må ønske.”

  Ovenstående er jeg 100% enig i, og lige præcis derfor skal vi IKKE have noget islamisering i DK, fordi islamerne respekterer IKKE medmennesker (da alle ikke-muslimer er vantro og mindreværdige i deres øjne), de overholder IKKE landets love (da de kun følger koranens ord) og de lader IKKE hinanden leve livet som man måtte ønske (da det er deres hellige pligt udbrede islam til hele verden og helst med vold).

  Kommentar by For Mangfoldighed — 28. marts 2016 @ 10:27

 28. Jeg misunder ignoranternes sorgløse tilstand.

  Kommentar by Wazzla — 28. marts 2016 @ 11:51

 29. Rasmus Brygger uønsket i Liberal Alliance.

  fyens.dk/indland/Fynsk-debattoer-Melder-sig-ud-af-Liberal-Alliance/artikel/2969216

  Kommentar by Liva — 30. marts 2016 @ 18:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper