27. marts 2016

The Guardians kristen-venlige muslimske offer for hadforbrydelse var Ahmadiyya, myrdet af Koran-tro

I sidste måned besluttede det venstreorienterede engelske dagblad The Guardian, at man for fremover ikke ville give mulighed for at kommentere på artikler omhandlende ‘race, immigration og islam’. Et beslutning som ikke lå fjernt, for de folk jeg talte for og med mandag i denne uge.

The Guardian kunne igår fortælle, at 40-årige Asah Shah, der driver en kiosk i Glasgow, Langfredag blev knivdræbt af en 32-årig mand. Mordet skete efter han Skærtorsdag havde ønsket kristne god påske, og blev efterforsket som værende ‘religiously prejudiced’. Læser man artiklen uden forbehold, så var det et af de mytiske ‘backlash’-angreb, et racistisk mord på en muslimsk kioskejer som hævn for Bruxelles-angrebet.

“Shah, who owned Shah’s Newsagents in Shawlands, posted an Easter message on Facebook hours before the incident. His page, which includes homemade videos of him praying and sending messages of peace, displays a final missive posted on Thursday at 5.10pm.

It reads: ‘Good Friday and a very Happy Easter, especially to my beloved Christian nation … ‘follow the real footstep of beloved holy Jesus Christ and get the real success in both worlds.’ …

Aamer Anwar, one of Scotland’s leading human rights lawyers, who knew Shah and recalled him as ‘a lovely man just doing his job’, earlier warned the Glasgow Southside community ‘not to jump to conclusions’ as tributes to Shah poured in on social media under the hashtag #thisisnotwhoweare.”

(The Guardian, 26. marts 2016: Man arrested after shopkeeper stabbed to death in Glasgow)

Graver man lidt i historien, så finder man ud af, at den kristen-venlige kioskejer tilhørte Ahmadiyya’erne. En muslimsk sekt der blander flere religioner, undsiger hellig krig, og derfor ikke anerkendes som værende muslimer af andre muslimer. Fra Sunday Express.

“Popular shopkeeper Asad Shah was stabbed and then had his head stamped on outside his shop in Minard Road, Glasgow around 9pm last night. … 32-year-old man has today been arrested and charged with murder after the death of shopkeeper Mr Shah. Police Scotland said the death is being treated as ‘religiously prejudiced’ and confirmed the accused is also Muslim.”

Comment is free…

Oploadet Kl. 18:32 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72417/trackback

18 Comments »

 1. Apropos. Der er mange kristne ofre i Pakistan. Det gør mig ondt for Asah Shah i Glasgow (må han hvile i fred) og for de mange ofre i Pakistan. Må de ligeledes hvile i fred.

  Hvorfor gør vestlige journalister ikke mere ud af at vise forfølgelse af kristne i verden og muslimer som Asah Shah? Journalister nøjes med at vise at paven vasker muslimers fødder. Samtidig med at paven siger at Vesten skal tage imod flere flygtninge/migranter. Men vi ser ikke at paven selv tager imod flygtninge i hans overdådige og ekstremt rige pavestat. Han bør dog gå foran som et eksempel ellers er han en skinhellig hykler. Men er han ikke også det?

  nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-27-mindst-65-draebt-af-bombe-ved-legeplads-i-pakistan-de-fleste-er-kvinder-og-born

  Kommentar by Liva — 27. marts 2016 @ 19:47

 2. @ 1 Ja, Liva, det er sandt. Muslimer dræber en kristen hvert 5. minut, og journalisterne gider ikke tale om det. Venstrefløjen hader nemlig jøder og kristne, og de elsker muslimer! De får det, som de ønsker: de vil opleve at blive islamiseret! Desværre kommer den byrde også over vi få, som er kristne i Vesten.

  Man kan følge med i det på Raymondibrahim.com.

  Asah blev myrdet, fordi han hilser de kristne (kuffar). Det er forbudt iht. sindssygdommen islam at hilse og lykønske kuffar, kristne og jøder! Se her: http://www.jihadwatch.org/2016/03/uk-muslim-wishes-christians-happy-easter-is-murdered-by-other-muslim-in-religiously-prejudiced-attack

  Mht paven, så er han en hykler. Her sutter han fx muslim-tæ’r!! http://pamelageller.com/2016/03/pope-didnt-just-wash-the-feet-of-muslim-migrants-he-was-kissed-them.html/ (kan man næsten forestille sig noget mere ækelt?? jeg vil hellere slikke en skrubtudse!)

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 20:03

 3. Her noget mere at bekymre sig om: http://www.raymondibrahim.com/2016/03/11/refugee-women-and-children-some-are-working-for-isis/

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 20:36

 4. ekstrabladet.dk/nyheder/terror/pakistansk-taliban-gik-efter-kristne-i-lahore/6012872

  Kommentar by Liva — 27. marts 2016 @ 21:04

 5. Igenigenigen sløres virkeligheden af journalister. De skulle pakkes ned i en kasse sammen med politikerne. Hvor kassen skal sænkes, afhænger af havdybden.

  Kommentar by Nielsen — 27. marts 2016 @ 21:50

 6. Det er en trøst, at skadeedyrenes nylige aktion ramte eussr´s hovedkvarters lokalitet.

  Kommentar by Nielsen — 27. marts 2016 @ 21:55

 7. Man skal være både blind og døv for ikke at se, at terroren er målrettet vantro, dvs. ”forkerte” muslimer, kristne, men ikke desto mindre – eller måske snarere netop derfor – har bortforklaringsbrigaden travlt med at relativere terroren i disse dage:
  JP.dk 26.03.2016 kl. 18:38 Trods terror: Europa er mere trygt. Antallet af dræbte som følge af terror er ifølge en statistik markant siden 1980erne. Alligevel er vi bange som aldrig før. Det kan hænge sammen med, at medierne fortæller så meget om død og ødelæggelse, mener professor i filosofi Lars Frederik Svendsen. Andre eksperter peger på, at terroren har ændret karakter.
  JP.dk 27.03.2016 kl 06:00 Folkemord i Europa, Per Nyholm: Kristne kan sagtens kan myrde muslimer og har gjort det siden middelalderens korstog.
  JP.dk 27.03.2016 kl 10:12 Camilla Schwalbe: Husk nu på, at størstedelen af ofrene for Islamisk Stats terror er muslimer. Ekstremister og folk der vil tage eget og andres liv i kampen mod demokratiet, er ikke kristne, muslimer eller andet. De er først og fremmest de største kujoner af alle.
  De er kommet på hårdt arbejde med hele tiden at skulle finde på nye bortforklaringer, og virkeligheden gør det jo ikke nemmere for dem med det tempo den har på for tiden.

  Kommentar by monse — 27. marts 2016 @ 22:15

 8. Påskedag er glædens dag for kristne. Derfor var mange kristne forsamlet i en park i Lahore, Pakistan, for at fejre Jesu opstandelse, og derfor blev mere end 60 mennesker dræbt af muslimske selvmordsbombemænd.

  Kommentar by Niels P. — 27. marts 2016 @ 23:35

 9. @ 7 Godt set, Monse! Hende Schwalbe bør nok læse thereligionofpeace.com lidt oftere… Hun kan også se billedet af disse koptiske (kristne) mænd, som blev bagbundet af feje muslimske udyr og derefter fik skåret hovedet af. De bad Fadervor, mens de knælede. Det er nærmest ubærligt at se dem…

  Se denne Liveleak-artikel om deres sidste ord. Se også Franklin Grahams advarsel til Europa og USA (billede lidt nede i artiklen) http://www.liveleak.com/view?i=76b_1424319945

  “And I saw the souls of those who had been beheaded because of their testimony about Jesus and because of the word of God.” -Revelation 20:4

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 23:41

 10. PS til @ 9: Som der står nederst i linket til Liveleak – spot on!:

  Muslims call on Allah to invoke death; Christians call on Jesus to invoke life.

  Kommentar by Andersine — 27. marts 2016 @ 23:44

 11. Aha, tak. Det begynder at ligne en plausibel

  Kommentar by Phil — 28. marts 2016 @ 07:45

 12. Historie.

  Kommentar by Phil — 28. marts 2016 @ 07:50

 13. Andersine, tak for liveleak link. Sandheden er så solidt dokumenteret, så allestedsnærværende og påtrængende at det kræver en kraftanstrengelse ikke at se den. Tænk hvis alle de virkelighedflygtninge der skriver aviserne og styrer landet, henholdsvis, istedet brugte samme mængde energi på at skrive sandheden og passe på landet, henholdsvis.

  Kommentar by monse — 28. marts 2016 @ 08:41

 14. Apropos de mange kristne, der fejrede påske i en park Pakistan, og som blev ofre for en muslimsk selvmordsbomber.

  På DR popper der straks – og som forventet – en Diis-analytiker op, en Thomas Galasz Nielsen, der fortæller, at det i virkeligheden var noget helt andet, nemlig Talibans modangreb på det pakistanske militærs offensiv mod Taliban.

  Klassisk motivforskydning, da det ikke er comme il faut i medierne at omtale religiøs forfølgende af kristne. Da historien ikke kan ignoreres, så får man stedet en ekspert til at påstå et helt andet motiv end det helt åbenlyse.

  Kommentar by traveler — 28. marts 2016 @ 10:03

 15. Fra Ekstra Bladet:
  “I Pakistan har der tidligere været eksempler på, at fællesskabets medlemmer er blevet forfulgt af ortodokse islamiske sekter, og nu frygtes det, at mordet på Asad Shah udgør det første anti-Ahmadi-mord i Storbritannien.”

  Bemærk igen nuanceringen “. . . ortodokse islamiske sekter . . .” som om at de vanvittige morderiske muslimer er et lille sekterisk mindretal.

  Det er derimod kristen-venlige muslimer, der er et forsvindende lille mindretal.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 28. marts 2016 @ 13:43

 16. EkstraBladet har historien, og de har også Kims vinkel med:

  Asad Shah var angiveligt medlem af Ahmadi-fællesskabet, som er fortalere for fred og tolerance. I Pakistan har der tidligere været eksempler på, at fællesskabets medlemmer er blevet forfulgt af ortodokse islamiske sekter, og nu frygtes det, at mordet på Asad Shah udgør det første anti-Ahmadi-mord i Storbritannien.

  Det skotske politi har efter mordet anholdt en 32-årig muslimsk mand.

  http://ekstrabladet.dk/112/muslimsk-butiksejer-oenskede-god-paaske-kort-efter-blev-han-brutalt-myrdet/6013165

  Kommentar by MartinH — 28. marts 2016 @ 16:02

 17. En detalje mere fra artiklen: “Hans morder rejste angiveligt hele vejen fra sit hjem i Bradford til Asad Shahs forretning i Glasgow – en rejse på omkring 320 kilometer – for at udføre sin brutale handling“.

  Kommentar by MartinH — 28. marts 2016 @ 16:11

 18. Historien fortsætter.

  Morderen erklærer, at han ikke har noget mod kristendommen, men at offeret “havde hævdet at være profet”. Mordet har åbenbart intet at gøre med Mr. Shah’s venlige påskehilsen, men hænger sammen med, at han var ahmadiyya-muslim.

  Offeret var blevet udskældt som falsk profet på videoer helt tilbage i november 2014 af en gruppe, der betragter ahmadiyya som kætteri, og han havde modtaget dødstrusler.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3527759/Pictured-Taxi-driver-admits-killing-fellow-Muslim-shopkeeper-disrespected-Islam-claiming-prophet.html

  Kommentar by MartinH — 7. april 2016 @ 16:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper