28. marts 2016

Kristian Thulesen-Dahl i Ræson: “… selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem”

Flere har kritiseret Kristian Thulesen-Dahl (DF) for et interview i seneste udgave af Ræson. Et syv sider langt interview, der kun findes online i et 5-6 linjers referat under en famøs overskrift.

Herunder lidt mere fra artiklen, der er trykt i marts-nummeret af Ræson – ‘Vi ønsker at fremme en europæisk form for islam’ (af Esben Schjørring).

“Tålmodigheden, og hvad den skal føre til, er også temaet for RÆSONs interview med formanden for partiet, der i 20 år har modbevist alle fordomme om under- eller tilbagegang. For hvad vil han egentlig? Skal han og Dansk Folkeparti nogensinde i regering? …

Det var fra Folketingets talerstol, at DF’s Jesper Langballe under tredjebehandlingen af udlændingeloven af 2002, som fundamentalt ændrede dansk udlæningepolitik, sagde de berygtede ord om, at ‘islam er en pest over Europa’, der skulle bekæmpes ’som nazismen og kommunismen skulle bekæmpes.’ Man kunne finde mange lignende udtalelser fra højtstående DF-folketingsmedlemmer i 00’erne. Er det stadig DF’s analyse?

‘Nej. Vi – og jeg – slår meget gerne fast, at vi har religionsfrihed i Danmark – hvis man vil tro på islam, så må man tro på islam. Det afgørende for os er, at det ikke får lov til at ændre det danske samfund, som det har udviklet sig, og som vi ønsker, det skal være. Vi ønsker i virkeligheden at fremme en europæisk form for islam, som der har været talt meget om – hvor man kan tro på islam, uden at det kommer i konflikt med folk, der tror på noget andet. Og det er i høj grad en kamp, man må tage inden for islam mellem de moderate og de radikale.

Det er opsigtsvækkende udtalelser, ikke mindst i en tid, hvor Danmark og resten af Europa står i den største flygtningekrise siden Anden Verdenskrig. Sidste år modtog Danmark ca. 20.000 flygtninge og familiesammenførte, og i år skønnes det, at tallet kan nå op over 30.000 – og frem mod 2020 i alt op mod 100.000. Langt størstedelen muslimer.

RÆSON: Den kulturkamp, som Søren Krarup og Jesper Langballe talte om i 00’erne, handlede om at der var en uforenelighed mellem kristendom og demokrati på den ene side og islam på den anden, og at danskerne var i en kampsituation i forhold til islam – det gælder ikke mere?

‘Jeg vil sige det sådan, at kulturkampen er vigtig, men at den behøver ikke stå mellem forskellige religioner, men mellem folk, der vil bruge islam i en fundamentalistisk udgave, hvor man udfordrer de vestlige samfund og vestlige værdier, og resten. I den forstand er det selvfølgelig en kulturkamp. Men det, jeg siger, er, at vi har religionsfrihed i Danmark, og selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem for det danske samfund.

RÆSON: Hvis flygtningekrisen er så stort et problem, som du siger, den er, og den siddende regering ikke gør nok, hvornår tager DF så regeringsansvaret og gør det, der skal til?

‘Hvis det var sådan, at jeg troede, at vi ville få vores plan gennemført ved at gå i regering, så gjorde vi det. Sagen er, at da V-regeringen i september kom med deres forslag til stramninger, var der fem punkter i løbet af to måneder blev det til 35. Det illustrerer fint, at hvis vi havde siddet i regering, var et måske ikke blevet en fempunkts-stramningsplan, men at vi kunne have fået V med ti punkter. Nu er der så 35, så der er noget der tyder på, at vores indflydelse er større, netop fordi vi stod udenfor… .’

[…]

RÆSON: Men bør en DF-vælger ikke med rette forvente, at antallet af flygtninge og familiesammenførte ville falde under en regering, som I støtter, ovenikøbet på baggrund af en markant valgsejr – også når du siger, at jeres indflydelse er større uden for end inden for en regering?

‘Man kan sige, at jo større opbakning DF har, jo mere skal vi kunne sætte igennem på den førte politik, og det skal gerne have som resultat, at der kommer færre til Danmark. Det, jeg bliver nødt til at understrege, er, at med 20 pct. af stemmerne, som er fantastisk, så er der jo 80 pct., vi ikke har fået. Vi kan ikke diktere, hvordan de andre skal agere. Men det er klart, at jeg accepterer den utålmodighed, der er også blandt mange DF-vælgere, også fordi jeg deler den. …”

RÆSON: Bliver antallet af flygtninge, der kommer til et Danmark, der er ledet af en regering som DF støtter, og som du siger, I har stor indflydelse på, så mindre i år end i 2015?

‘Det kan jeg ikke sige noget om. Det afgørende for mig er ikke, om folk bliver hjulpet i Danmark, men om de kommer tilbage igen, snart muligheden er der. Hvis man får en permanent ny tilværelse i Danmark, fordi man søger om asyl, så har antallet en helt anden indvirkning på landet, end hvis de kun er her midlertidigt. For hvis det sidste er gældende, kan vi have et større antal, end hvis det er det første.'”

Oploadet Kl. 14:08 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72435/trackback

57 Comments »

 1. Thulesen Dahl siger: “kulturkampen er vigtig, men at den behøver ikke stå mellem forskellige religioner, men mellem folk, der vil bruge islam i en fundamentalistisk udgave, hvor man udfordrer de vestlige samfund og vestlige værdier, og resten. I den forstand er det selvfølgelig en kulturkamp. Men det, jeg siger, er, at vi har religionsfrihed i Danmark, og selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem for det danske samfund.‘

  Det hænger ikke sammen! Hvad betyder det egentlig, at en kulturkamp ikke “behøver” at foregå mellem forskellige religioner? Hvis der foregår en kulturkamp (men det gør der stort set ikke), er årsagen selvfølgelig, at islam er både religion og kultur – og politik. Det hedder TAWHID på arabisk, og indebærer, at Allah blander sig i alt.

  Bemærk den ejendommelige syntaks “vi har religionsfrihed i Danmark, og selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem…” Hvad menes der her?

  Bliver muslimer uproblematiske, fordi de har religionsfrihed – eller hvad?

  Hvorfor griber Thulesen Dahl ikke fat om nældens rod og kræver forstærket, massiv indsats mod fundamentalisterne fra Medina-islam, der følger alle de voldelige befalinger i koranen og hadiz? Hvorfor er politiets ressourcer ikke forlængst blevet fordoblet? Hvorfor tvinger regeringen ikke dommerstanden til at prioritere straf til jihadister og sharia-fanatikere over en sag som Lars Hedegaards offentliggørelse af navnet på den jihadisk, der ville skyde ham.

  Det virker, som om Thulesen Dahl ikke er på hjemmebane!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 14:24

 2. Hvor mange blodige terrorangreb, holder Tulles tolkning mon til?
  Ikke at jeg mener, at de storslåede terroraktioner bliver udslagsgivende. Det bliver hverdags-terroren på gaden. Alle de, der har en voldtaget datter, alle de der har en røvet søn.

  Kommentar by BB — 28. marts 2016 @ 14:48

 3. Dansen om den moderate muslim.
  For at anskueliggøre forskellen mellem “dem” og “os”, vil jeg sammenligne en imam, der konstruerer et ekspanderende parallelsamfund med en ingeniør, der konstruerer en bro.
  Ingeniøren har sine formler for den bærende konstruktion og de vedtagne normer for indbygget sikkerhed. Han kunne sagtens lave en discount bro, ved at skære ned på mængden af stål og pointere, at selv om den tunge trafik giver en større nedbøjning end normen tillader, så vil der ikke være problemer for den lette trafik. Tidsånden vil så kalde ingeniøren, der strikt holder sig til normen for rabiat og ham der laver en billig discount udgave for moderat.
  Imamens “formelsamling” er Koranen og normen for sikker livsførelse er retningslinjer fra profetens levned.
  Selve Koranen har Allah gennem ærkeenglen Gabriel givet til profeten og selv om han var analfabet, så har han videregivet indholdet til senere nedskrivning, uden at der er sat et komma forkert. Muhammed er historiens sidste profet, der kommer ikke flere og dermed er Koranen lukket og forseglet. Derfor er det utroligt dumt og naivt at tro, at den såkaldte moderate muslim skal have noget klinket her.
  Jeg må indrømme, at jeg har stor respekt for de såkaldte rabiate imamer, som jeg vil kalde den ærlige muslim. Mig bekendt har ingen endnu kunne bevise, at de går på kompromis med nogen norm for korrekt levnedsførelse. De er altså rabiate ifølge de “vantro” og det er ikke noget der ændrer deres opfattelse, for dem er Koranen og opbygning af en ekspanderende menighed, det skønneste i denne verden.
  Hvem vil risikere at køre over en bro, hvor der er gået på kompromis med sikkerheden? Hvor mange af de såkaldte moderate muslimer vil risikere at miste nøglen til paradis? Kvinder måske, for teoretisk har kun 10 % været manden så underdanig, at de slipper ind i paradis.
  Det er ønsketænkning at tro, at man kan animere mere end et lille mindretal til at modsige imamen. Hvorfor skulle de da også besvære sig med det, for demografien gør jo arbejdet for dem. Nye fremskrivninger siger at i 2020 har indvandringen overskredet 2015 prognosen med ca. 100.000 personer.
  Min respekt gælder ikke for imamer og muslimer, der benytter sig af taqija. Det er den i islam indbyggede lovlige løgn, der benyttes, hvis det kan fremme islams sag. Der hvor taqijaen manifesterer sig i al sin latterlighed, er, når Danmarks Radio promover muslimske rollemodeller, der til tavs overraskelse, viser sig senere at krave ud af rollen igen
  Med hensyn til EU er der meget i Grundloven, der er åben for fortolkning, men åbenbart kan religionsfriheden ikke fortolkes selv om den præciserer, at intet må læres eller foretages, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden. F. eks. læren om stening af utro kvinder og opfordring til social snyd må i udfordring af den offentlige orden være at betragte som bagateller.
  Befolkningsflertallet har hidtil ikke ønsket radikale ændringer af den i alle årene førte indvandrerpolitik, i hvert fald ikke ved stemmeurnerne. Så derfor er det flertallet, der bærer ansvaret for utrygheden i samfundet og den åbne mulighed for, at vore efterkommerne må leve livet under muslimsk dominans.

  Kommentar by Menig 442 — 28. marts 2016 @ 15:13

 4. DF har toppet. Næste valg bliver en mavepuster, hvis Nye Borgerlige og/eller Dansk samling stiller op. Jeg overvejer kraftigt at skifte.

  Kommentar by Martin — 28. marts 2016 @ 15:13

 5. http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Islam-er-ingen-dodskult–Mohammad-Usman-Rana-om-terrorangrepene-i-Brussel-8406760.html

  “Å forene det å være troende muslim og samtidig europeer er den langsiktige løsningen på muslimenes radikaliseringsproblem. Dette er ett av hovedbuskapene i min aktuelle bok «Norsk islam – hvordan elske Norge og Koranen samtidig».

  En slik euromuslimsk identitet vil skape tilhørighet til Europa uten at den islamske identiteten trues, og vil fungere som et levedyktig alternativ til muslimske ekstremisters narrativ om at islam og Vesten befinner seg i en sivilisasjonskrig.

  ***
  Det lyder som om Thulesen Dahl læser :Norsk Islam – hvordan elske Norge og Koranen samtidig.

  Hvis Thulesen Dahl fortsætter ad den sti, kan DF lige så godt opløse sig selv og gå ind Alternativet.

  Kommentar by k.m. — 28. marts 2016 @ 15:21

 6. Jeg fastholder det, jeg har skrevet i min artikel (http://bit.ly/1PAHtAk):

  “(…) Alligevel ønsker Thulesen Dahl sig en europæisk form for islam. Det er ikke bare håbløst naivt. Det er også et kæmpe svigt over for de vælgere, der stemte på DF i forventningen om, at Thulesen Dahl og co. ville gøre noget effektivt for at reducere islams indflydelse i Danmark.
  Disse vælgere bliver nu i stedet spist af med kulturradikal sniksnak.”

  Thulesen Dahl tror, at der findes en masse moderate muslimer, som vi kan gå sammen med i kampen mod de radikale muslimer.
  Sandheden er, at der desværre ikke findes ret mange moderate muslimer. Og der findes endnu færre moderate, der er villige til at bekæmpe de radikale muslimer.

  Kommentar by KSD — 28. marts 2016 @ 15:45

 7. I et demokrati er det selvsagt sådan, at der skal stemmer til, og det parlamentariske grundlag skal helst være af en støbning der ikke har alt for mange ideologiske retninger, hvis et parti vil have langsigtet indflydelse på samfundet. I den forbindelse er DF og har altid været ubekvemme i et borgerligt samarbejde, og med udviklingen i socialdemokraternes økonomiske politiske linje de seneste 10-15 år ser det endnu sværere ud for DF, at komme i et parlamentarisk samarbejde hvor de ikke bliver trynet.

  Kommentar by Pedersen — 28. marts 2016 @ 15:53

 8. Det er Usman Ranas strategi at lulle nordmænd i søvn, indtil han ved
  at der er tilstrækkelig mange muslimer i Norge. Da sker forvandlingen med et brag, og der skal mere end Én gruppe Telemarkens Helte til at slå besættelsen ned.

  Det er skuffende læsning her i påsken, at også Thulesen Dahl hoppede på dødssejleren med de moderate muslimer

  Kommentar by k.m. — 28. marts 2016 @ 15:57

 9. “Og der findes endnu færre moderate, der er villige til at bekæmpe de radikale muslimer.”

  Korrekt. Årsagen er i høj grad, at de og alle andre, der åbent kritiserer den arabiske religion, risikerer at blive udsat for vold eller grov intimidering. Under sådanne vilkår er det altid et determineret mindretal, der sætter dagsordenen. Det er en erfaring – især fra Khomeinis revolution i Iran, hvor masser af socialister fik fængselsdomme, blev henrettet eller tvunget til flugt. Det begyndte i 1980, og det er pærelet at få herboende iranere til at informere om denne terror. Men det har halvhjernerne i Redox / AFA stadig ikke fattet, mens politikere og journalister er ligeglade.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 16:05

 10. 77 % af de danske muslimer mener, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8103969/Danske-muslimer-g%C3%A5r-mere-op-i-b%C3%B8n-t%C3%B8rkl%C3%A6der-og-Koranen/

  Kommentar by KSD — 28. marts 2016 @ 16:06

 11. Jeg tror ikke Dansk Samling og/eller Nye Borgerlige når at opnå en styrke der batter noget efter et valg.

  Vi havde en historisk chance for at rette op, da Lars Løkke væltede Helle Thorning af pinden. Venstres lod Angela Merkel snøre spændetrøjen på ryggen af Lars Løkke, han er kun en skygge af sig selv
  og kun på papiret Danmarks statsminister.

  Så vidt jeg kan se har Nationalpartiet lige så stor chance for at komme i Folketinget som de nye små protestpartier.
  Vi går svære tider i møde uanset hvornår Lars Løkke udskriver valg.

  Kommentar by k.m. — 28. marts 2016 @ 16:15

 12. Tåben og Tossen Thuelsen kan ønske sig alt det euroislam han vil. Hans forkrøblede villen-dit-og- dat ligger i lommerne på dem, der definerer islam og kun dem: muslimerne.

  Eller vil Tåben selv sætte sig ned med rettelakken og slette de voldelige passager i koranen. Som Geert Wilders så rigtigt sagde i sin tid: Fjerner du volden i koranen er dét, der er tilbage ikke tykkere end et Anders And blad.
  Send DF på porten ved næste valg. Der kan desværre ligge en katastrofe gemt i at Nye Borgerlige og Dansk Samling ikke har slået sig sammen. Tænkt hvis begge ender et par promiller under spærregrænsen…

  Kommentar by Margrethe — 28. marts 2016 @ 16:40

 13. Prøv med ‘den moderate nazist’:-)

  Kommentar by A-mad — 28. marts 2016 @ 16:51

 14. Det er uendeligt ligegyldigt, om nogle enkeltpersoner kan henregnes som moderate muslimer. Man må se på den samlede muslimske del af et lands befolkning, eksempelvis i Danmark, og så spørge sig selv: Udgør denne befolkningsgruppe et problem?

  Alt andet er snak.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 28. marts 2016 @ 16:52

 15. Det er simpelt: Når Danmarks befolkningssammensætning bliver som Syriens, så bliver Danmark som Syrien. Fattigt og i evig borgerkrig.

  Kommentar by Svend — 28. marts 2016 @ 17:02

 16. DF er en samling levebrødspolitikere, som ikke kan eller vil gøre noget ved den muslimske invasion.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2016 @ 17:14

 17. @ Nielsen.

  Du overdriver. DF’erne ved, at kriminelle med udenlandsk baggrund forpester hverdagen, og at idiotiske politikere og socialrådgivere sender ballademagere på oplevelsesrejser. Der bør heller ikke forties, at folk som Martin Henriksen råber op, mens de fleste folketingsmedlemmer fra Venstre holder helt kæft. Disse stakler tror, at EU er “europæisk”. DF ved udmærket, at EU og Merkel er fjender af Europa.

  Men reglerne i det parlamentariske spil ligger fast, og hvis DF en dag bliver regeringsparti, skal der stadig tælles til 90. Derfor bør kritiske borgere satse på, at nye kræfter med realisme og handlekraft hjælper DF med at rydde op i elendigheden..

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 17:39

 18. @17 Torben Snarup Hansen

  Du er godt nok en temmelig loyal DF-vælger. Jeg giver ærligt talt ikke ret meget for partiet. Enhver idiot kan vel efterhånden se, hvad jeg har råbt op om i mange år, at DF ikke er noget værd. I øvrigt er demokrati en styreform og ikke en religion/eksakt videnskab. Mit folks etniske og kulturelle overlevelse er nu engang vigtigere end en eller anden introduceret styreform fra 1849/1953

  Kommentar by Niels — 28. marts 2016 @ 18:25

 19. Hvis DF virkelig ville kunne de rejse en folkestorm på kort tid, med krav om lukkede grænser, militær ring om ghettoer, varetægtsfængsling af IS krigere etc, men DF har i den grad skuffet vælgerne, at de får en svær dukkert ved næste valg.

  Kommentar by Rodina — 28. marts 2016 @ 18:38

 20. DF dømmer sig selv ude med Tulles interview. Håbløst naivt, slapt og en hån mod borgerlige vælger. Et dobbelt forræderi mod Danmark. Danskernes Parti et vejen frem.

  Kommentar by Boethius — 28. marts 2016 @ 18:43

 21. Efter sådanne tåbelige udtalelser, så står det mig fuldstændigt klart, at DF ikke er løsningen på muslimske problemer i Danmark. Jeg vedgår, at jeg siden partiets start, har stemt på dem til både folketing-og kommunevalg i alle årene.
  Nu stopper festen. Hvor naiv har man egentlig lov til at være. Islam vil ikke reformeres, for så er det jo ikke islam.

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premirminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”

  Rent politisk, så er der ikke nogen partier der vil kæmpe for de etniske danskere + Danmark. Ingen siger at Dansk Samling kommer ind, for det kunne være en mulighed, men de går desværre ikke til stålet, når det gælder de hjernedøde muslimer.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 28. marts 2016 @ 18:46

 22. Efter sådanne tåbelige udtalelser, så står det mig fuldstændigt klart, at DF ikke er løsningen på muslimske problemer i Danmark. Jeg vedgår, at jeg siden partiets start, har stemt på dem til både folketing-og kommunevalg i alle årene.
  Nu stopper festen. Hvor naiv har man egentlig lov til at være. Islam vil ikke reformeres, for så er det jo ikke islam.

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”

  Rent politisk, så er der ikke nogen partier der vil kæmpe for de etniske danskere + Danmark. Ingen siger at Dansk Samling kommer ind, for det kunne være en mulighed, men de går desværre ikke til stålet, når det gælder de hjernedøde muslimer.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 28. marts 2016 @ 18:48

 23. Tullerøv og valgflæsk.!!
  Os vælgere skal til at have fat i Morten Uhrskov, eller Danskernes parti.
  ET af dem skal i tinget med mindst 28 mandater. Helst Uhrskov.!

  Kommentar by Sindsro — 28. marts 2016 @ 18:48

 24. Måske det havde været bedre, om Pia Kjærsgaard var fortsat som formand m/k. Thulesen Dahl er da en skabsradikal.

  Yep, jeg har sendt og skrevet under på, at jeg gerne ser Dansk Samling som opstillingberettiget til næste valg. DF har fået min stemme for sidste gang. Thulesen Dahl er en v**p**, sorry to say.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. marts 2016 @ 19:20

 25. Så længe muslimer holder sig fra at følge hadske dele af koran og hadith er der ingen problemer. Det er dele af koran og hadith der er et problem. Islam skal reformeres.

  Kommentar by Liva — 28. marts 2016 @ 19:53

 26. DF og ‘tulle’ har kapituleret!

  Jeg må personligt konstatere, at det var spild af tid/kræfter/stemmeret at stemme på dem ved sidste valg, men det er dog en fejl der ikke vil gentage sig.

  Kommentar by Polka Charlie — 28. marts 2016 @ 20:20

 27. Gode artikler, Møller disker op med, for dette ville man jo aldrig have fået kendskab til, havde det ikke været for Uriasposten.
  Jeg er træt af DF og Tullesen, og jeg troede egentlig ikke, at jeg nogensinde skulle sige dét. Hvornår lærer folk, især politikere, at islam er en dødskult, og man kan ikke sameksistere med psykopatiske individer, der hylder drab på andre, der ikke deler deres perverse og onde livssyn? Det er logik for burhøns!

  Martin Henriksen og Søren Espersen er dog stadigt fornuftige at høre på, men har partiet nogen betydning længere? Får de noget igennem? Forsøger de overhovedet på det? Hvorfor forlanger de ikke, at vi af nationale sikkerhedshensyn lukker grænserne, når vi ikke ved, hvem der kommer ind? Er danskernes liv ikke lige så meget værd som en allahu-tilbeders??

  Gid alle politikere ville følge med inde på thereligionofpeace.com, unitedwithisrael.com og memri.org, så kunne det være, at de fik øjnene op for, at islam er en kult for psykopater. Om de bliver psykopater af ideologien, eller om de i realiteten vælger ideologien, fordi de netop er psykopater, det er mig ligegyldigt: pointen er, at det er en dødskult, hvor alle medlemmer blot skal være psykopater!

  Her er to – også – læseværdige artikler, og billederne er værd at kaste et blik på: http://www.barenakedislam.com/2016/03/28/belgium-muslims-comprise-approx-6-of-the-total-population-but-consume-up-to-60-of-the-welfare/ – muslimer udgør blot 6 % af Belgiens befolkning, men æder nærmest hele velfærdssystemet op!

  http://www.barenakedislam.com/2016/03/28/after-the-latest-muslim-terrorist-attack-in-brussels-the-muslim-in-chief-warns-americans-against-stigmatizing-muslims/

  Kommentar by Andersine — 28. marts 2016 @ 20:44

 28. @ Niels & Rodina.

  Ja, DF er for slapt. Derfor kommer der nye partier på banen. Og ja, demokrati er en styreform – ikke en religion eller ideologi. Hvem påstår dog det? Mit lille ræsonnement tog afsæt i den eksisterende orden og i et forsøg på en skitsering af et sandsynligt scenario efter næste valg.

  Hvis Dansk Samling eller Nye Borgerlige kan stille op til næste Folketingsvalg, vil mange vælgere opgive DF – med god grund (og måske vil andre strømme til fra anden side). Men politik er altid et usikkert spil. Systemet og den politiske kultur gør det dog lidt mindre usikkert. De fleste i dette kommentarspor anser nok totalt stop for mere islamisk invasion som det allervigtigste punkt – med flere terrorhandlinger, flere opfordringer til sharia, stening og jihad, mere gadevold, flere voldtægter og røverbander – og mere uro blandt vælgerne. Her er en vigtig kilde til parlamentarisk uro i nær fremtid.

  Spørgsmål til Niels og Rodina: Kan det aldrig komme på tale for patrioter – d.v.s. islamfjender – at indgå en aftale med DF og andre, som hidtil har optrådt vaklende, svagt og kujonagtigt? Hvad er alternativet til det uskønne spil med kompromis’er, lokumsaftaler on “tæl nu til 90”? Er det ikke dette spil, som vælgerne ønsker i hele Vesten? Ud med landsforræderne og halvhjernerne – ind med handlekraftige ledere, der vil forsvare nationen?

  Kommentar by Anonym — 28. marts 2016 @ 20:54

 29. 25 Liva
  Har du læst sognepræstens kronik i berlineren. ??

  Så ved du godt, at Islam ikke kan reformeres.!

  “””I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Allah har skabt mennesket, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Allah og den troende.

  … Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af fri vilje. Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er en religion eller ideologi. Der er ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler. Derved bliver han fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han tager sit eget og andre menneskers liv i Allahs navn.“”””

  Kommentar by Sindsro — 28. marts 2016 @ 20:57

 30. @ 25 Liva, man kan ikke reformere noget, som er satansk og okkult i sin grundessens; der er onde magter bag. Nej, islam bør helt forbydes i Vesten, og kan man ikke dét, så skal alle muslimer kyles ud!

  Det bliver som Syrien her i Europa, for det er horder af dæmoniske mennesker, vi får ind. De få ‘moderate’, vi troede var her, de vil sikkert forvandle sig til samme monstre som dem i Syrien, og vi vil sikkert se et enormt boom i konvertitter.

  Kommentar by Andersine — 28. marts 2016 @ 21:06

 31. @ Niels & Rodina.

  Demokrati er en styreform – ikke en religion eller ideologi. Hvem påstår dog det sidste? Mit lille ræsonnement tog afsæt i den eksisterende orden og i et forsøg på en skitsering af et sandsynligt scenario efter næste valg.

  Det er sandt, at DF er for slapt og for konsensussøgende (er der en psykolog til stede?). Men partiet er ikke så elendigt, som de hidsige ofte påstår. Hvis Dansk Samling eller Nye Borgerlige kan stille op til næste Folketingsvalg, vil mange vælgere opgive DF – med god grund (og måske vil andre strømme til fra anden side).

  Men politik er altid et usikkert spil. Systemet og den politiske kultur gør det dog lidt mere overskueligt. De fleste i dette kommentarspor anser nok totalt stop for mere islamisk invasion som det allervigtigste punkt, fordi resultatet er flere terrorhandlinger, flere opfordringer til sharia, stening og jihad, mere gadevold, flere voldtægter og røverbander – og mere uro blandt vælgerne. Her er en vigtig kilde til parlamentarisk uro i nær fremtid.

  Spørgsmål til Niels og Rodina: Kan det aldrig komme på tale for patrioter – d.v.s. islamfjender – at indgå en aftale med DF og andre, som hidtil har optrådt vaklende, svagt og kujonagtigt? Hvad er alternativet til det uskønne spil med kompromis’er, lokumsaftaler og “tæl nu til 90”? Er det ikke dette spil, som vælgerne ønsker i hele Vesten? Ud med landsforræderne og halvhjernerne – ind med handlekraftige ledere, der vil forsvare nationen?

  I det nuværende parlamentariske og demokratiske system og med danskernes politiske kultur er staten tvunget til at blotte sig for pression fra samfundet. Det må både De Radikale, venstrefløjen og Lars Løkkes regering finde sig i! Her er en god sikring mod revolutioner, hvis konsekvenser erfaringsmæssigt er voldsomt uforudsigelige.

  Hvordan kan nutidens vælgere i Danmark bedst påvirkes? Ved oplysning, argumentation og de folkevalgtes vilje til at indgå et kompromis!

  Er der andre midler?

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 21:08

 32. @ 28 Det var godt sagt, Sindsro.

  Kommentar by Andersine — 28. marts 2016 @ 21:09

 33. Andersine

  Tak for links. Jeg anede ikke at de fandtes. Det hører/ser vi aldrig om i MSM. Selvhadende MSM.

  Kommentar by Liva — 28. marts 2016 @ 21:34

 34. Slapsvans!!!
  Religionsfrihed?
  Muslimerne er her for, at islamisere vores fædreland Danmark.

  Når de er mange nok, er der ikke noget land, som hedder Danmark mere.
  Ingen grundlov eller demokrati. Men Sharia lov.
  Ingen religionsfrihed. Men islam og halshugning til alle der ikke vil konvetere.

  Thulesen vrøvler som en anden Poul Nyrup.
  Er han blevet sindsyg?

  Han skylder alle der har støttet Dansk Folkeparti en dybere forklaring, oven på de skøre udmeldinger. Hvad med Danmarks fremtid? Der er ikke plads til både danskere og muslimerne. Den ene part, muslimerne må væk. Ellers udrydder muslimerne de kristne danskerne. Ligesom de har gjort overalt, de er kommet frem i snart 1500 år.

  Konventioner eller ej. Dem vil muslimerne da skide på.

  Kommentar by XXXXX — 28. marts 2016 @ 21:40

 35. Sindsro

  Der er grund til at mene at muslimer må væk fra slavetraditionen i islam. Muslimer skal befris fra de dele af islam, der er ekstreme. Koran og hadith er tekster der kan/skal reformeres. Det skal vi vise, mener jeg. Flere muslimer gør et ihærdigt forsøg. Dem skal vi støtte op om.

  Kommentar by Liva — 28. marts 2016 @ 21:41

 36. ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/bertel-haarder-klar-med-udspil-vil-goere-op-med-hadpraedikanter-og-antidemokratiske-imamer/6013673

  Det er ikke nok at gøre op med hadprædikanter og antidemokratiske imamer. Det er dele af koranen og hadith, der skal gøres om med.

  Kommentar by Liva — 28. marts 2016 @ 22:17

 37. @ 28 – Sindsro.
  Lutheranske kristne tager udgangspunkt i en bog – en tekst. Det opfatter mange katolikker (f.eks. spanieren Unamuno, der døde 1936 af sorg over borgerkrigens ulykker ) som forkasteligt, fordi ritualerne så får mindre betydning. Her er en tydelig forskel mellem protestanter og katolikker med hensyn til religiøsitet. Mekka-muslimer, der aldrig læser koranen og ikke ønsker sharia og jihad, men lever i fred med det danske samfund har en helt tredje – og ofte “tynd” – art religiøsitet.

  Blandt andet her er det hensigtsmssæigt at generalisere og påstå, at “Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang.” – Ja, det gælder nok mange af Medinamuslimerne. Men hverken de eller Mekkamuslimerne læser teksterne, som blev skrevet efter etablering af den praksis, der kendetegnede islams begyndelse: røveriske overfald, politiske mord og et juridisk galehus med blodhævn og barbariske straffe.

  Men Mekkamuslimerne er svage i konfrontationen med Medina-retningen. De – Mekka – er påvirkelige i forhold til kristendommen, og mange af dem tiltrækkes og omvender sig (eksempelvis når de møde missionæren Massoud i Odense). Afgørende er det følelsesmæssige – ikke tekstforsåelse!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 22:22

 38. @ 28 – Sindsro.
  Lutheranske kristne tager udgangspunkt i en bog – en tekst. Det opfatter mange katolikker (f.eks. spanieren Unamuno, der døde 1936 af sorg over borgerkrigens ulykker ) som forkasteligt, fordi ritualerne så får mindre betydning. Her er en tydelig forskel mellem protestanter og katolikker med hensyn til religiøsitet. Mekka-muslimer, der aldrig læser koranen og ikke ønsker sharia og jihad, men lever i fred med det danske samfund har en helt tredje – og ofte “tynd” – art religiøsitet.

  Blandt andet her er det urimeligt at generalisere og påstå, at “Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang.” – Ja, det gælder nok mange af Medinamuslimerne. Men hverken de eller Mekkamuslimerne læser teksterne, som blev skrevet efter etablering af den praksis, der kendetegnede islams begyndelse: røveriske overfald, politiske mord og et juridisk galehus med blodhævn og barbariske straffe.

  Men Mekkamuslimerne er svage i konfrontationen med Medina-retningen. De – Mekka – er påvirkelige i forhold til kristendommen, og mange af dem tiltrækkes og omvender sig (eksempelvis når de møde missionæren Massoud i Odense). Afgørende er det følelsesmæssige – ikke tekstforsåelse!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. marts 2016 @ 22:23

 39. Danske feminister er latterlige og ekstremt forkælede – og beskyttede. Det er islamkritiske muslimer (og islamkritiske danskere) der kæmper den hårde kamp.

  Kommentar by Liva — 29. marts 2016 @ 00:16

 40. Moderat islam!!!!!! een bog, een representant een maanegud, millioner med fingrene i andres lommer,smid islam ud ,saa kan de “reformere” saa meget de vil, hvor de er flertal.Imelemtiden vil vi saa proeve paa at udvikle vores formaaen mht.klodens bevaring og hvad ellers mere eller mindre civiliserede samfund faar tiden til at gaa med

  Kommentar by Dunk — 29. marts 2016 @ 00:53

 41. @30 Torben Snarup Hansen

  Du skriver: “Demokrati er en styreform – ikke en religion eller ideologi. Hvem påstår dog det sidste?”

  Hvordan kan det i så fald være tilfældet, at de danske politikere taler om demokratiet som en religion eller ideologi. Uanset hvor hårdt de fremmede pisker os, bomber os og ødelægger vores samfund, så skal vi i respekt for demokratiet acceptere dette. Vi må bare bøje os for det liberale demokrati uanset omkostningerne heraf. I mine øjne er dette et ganske glimrende eksempel på, hvorledes en styreform har forvandlet sig til en religion og en ideologi.

  “Hvad er alternativet til det uskønne spil med kompromis’er, lokumsaftaler og “tæl nu til 90”? Er det ikke dette spil, som vælgerne ønsker i hele Vesten? Ud med landsforræderne og halvhjernerne – ind med handlekraftige ledere, der vil forsvare nationen”

  De danske vælgere forstår slet ikke konsekvenserne af deres politiske handlinger. Sandheden er, at meget få landsmænd forstår konsekvenserne af den førte politik. Man taler om dette, at man skal hjælpe mennesker på flugt. De flygtninge og immigranter, vi på nuværende tidspunkt modtager, forbliver i Danmark resten af deres liv. Oprindeligt skulle asylansøgere sendes hjem igen. Danskerne betragter den massive tilstrømning som et midlertidigt fænomen.

  Med hensyn til partiet Dansk Samling, så tror jeg ikke specielt meget på det. Partiets formand er konservativ og ikke specielt mediebevendt. Han er måske nok hamrende intellektuel i sine artikler og i sine optrædender på tv, men derudover virker han bare en anelse kikset.

  En aftale med DF? Dansk Folkeparti vil ikke snakke med Dansk Samling eller Nye Borgerlige – og da slet ikke med Danskernes Parti. DF har taget patent på udlændingepolitikken og er vist nok ret glade for dette.

  Kommentar by Niels — 29. marts 2016 @ 03:37

 42. Man skal ikke bedømme folk på, om de er højreorienterede eller venstreorienterede. Det, man skal bedømme folk på, er, om de er velorienterede og vil afskaffe asylretten eller ej. Kun dét er afgørende, når man skal bedømme folk.
  Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere. Hvor står du? Er du dansker eller landsforræder? Hvad har du gjort for dit land i dag?
  Ord der ikke udmønter sig i handling, er værdiløse! Vi snakker, og vånder os under fremmedbyrden, som slappe velfærdsdanskere der er slået ud af kurs.
  Den, der i ord eller gerning hjælper de fremmede, pisser sine landsmænd i ansigtet!
  Danmark, landet der er udskidt af kalk og vand. Stedet hvor vi reagerer på terror ved at synge en sang, kramme hinanden, med efterfølgende fakkeltogs syndrom, i stedet for at høre lyden af tusindtallige ladegreb, bakket op af danskere, med kærlighed for fædrelandet. Det er i viljen, at folket har sin eksistens. En vilje til at forsvare det man har kært, viljen til at være dansk.
  Men vi kan også konstatere. Et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt.

  Vær sikker på en ting. For hver dag der går, stiger antallet af muslimer i Danmark.
  For hver dag der går, daler antallet af danskere i Danmark. Det er en kendsgerning.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 29. marts 2016 @ 06:08

 43. selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem

  Nej man kan ej – gentagne historiske fakta har forlængst bevist at kombinationen muslim og Alt Andet ikke fungerer og bliver lige præcis et problem, mest for den “Alt Andet”

  Ih guder hvor er jeg glad for jeg forlængst har standset min støtte til DF. De er ganske overflødige og har været det længe.

  Kommentar by Vantroende — 29. marts 2016 @ 09:03

 44. @ Niels.

  “En aftale med DF? Dansk Folkeparti vil ikke snakke med Dansk Samling eller Nye Borgerlige – og da slet ikke med Danskernes Parti. DF har taget patent på udlændingepolitikken og er vist nok ret glade for dette.”

  Nej, DF er i dag det største parti, og DS og NB er ikke en gang i Folketinget. Men bemærk, at min skriv handler om en nær fremtid med et eller flere strategisk orienterede og patriotiske partier kommer i Folketinget, hvor DF bliver presset. I dag er DS og NB stadig på beddingen. Men planen er at stikke i søen (indsamle stillerunderskrifter) og komme i Folketinget.

  Der er for mange retoriske udladninger og for lidt realpolitisk tænkning her!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 29. marts 2016 @ 09:04

 45. Enig Torben. Det er så nemt at skrige ’stop indvandringen DF’, men 80 pct. stemmer altså stadig på multikultur-partierne.

  Et borgerlig strammerparti må på tinge, og suge borgerlige vælgere fra EU-glade partier.

  Kommentar by kimmobil — 29. marts 2016 @ 11:23

 46. # 40 Kommentar by Niels. Søren Krarup har beskrevet fænomenet ang. demokrati som en ideologi i sin bog “demokratisme”. Demokratiet bliver i dag oven i købet omtalt som en dansk værdi. Det er det rene nonsens. Demokratiet er en ramme som så bliver udfyldt af nogle værdier. Som feks. når de fuldstændigt blanke politikere monotomt gentager mantraet efter hvert terrorangreb; vi skal beskytte vores danske værdier som demokrati osv. De aner ikke hvad de taler om. Man opdrager oven i købet børn til “demokrati”. DET er langt ude. Som om danskerne ikke var danskere under enevælden. Det havde været en lykke for danmark,om vi havde haft en enevældig kristen konge som var sig sit ansvar og sin pligt over for folket bevidst. En sådan ville aldrig have tilladt islam adgang til landet. Mange taler om folkestyre, javel ja, det vi ser er at folket styres.Ikke af en enevældig konge med hjerne og hjerte på rette sted, men af en hob af selvretfærdige og selvgode farisæere, der er igang med at føre danmark i afgrunden.

  Kommentar by Danskeren — 29. marts 2016 @ 11:36

 47. KTD har gjort sig store anstrengelser for at være uvidende om islam, men det skal man jo være for at være medlem af det “gode” selskab, er han ude på at afvikle DF ?

  Kommentar by hans — 29. marts 2016 @ 12:17

 48. danskeren/451

  “Som om danskerne ikke var danskere under enevælden. Det havde været en lykke for danmark,om vi havde haft en enevældig kristen konge som var sig sit ansvar og sin pligt over for folket bevidst.”

  Ja, men hvis vi var så uheldige, at denne konge ved politisk korrekt opførsel kunne være blevet kejser af EU, ville vi nemt være endt i den samme muddergrøft, som vi allerede befinder os i. Som det skete, da Chr. 4. som den mest velhavende protestantiske regent opkastede sig til det protestantiske Europas forsvarer og førte os ud i 30 års krigen, og han var endda ikke enevældig.

  Thulesen Dahl er mere intelligent end vor udenrigsminister Kristian Jensen, men de har noget tilfælles, kald det socialdemokratisme eller en afart af de radikales utopier. Det giver dem et vegt og forkælet præg, og vi har brug for det modsatte.

  Jeg tror ikke, at et nyt protestparti kan komme til magten, men jeg tror på, at sådanne partier kan lave så meget ravage, at vore tre største partier bliver nødt til at stramme gevaldigt op på invandrerområdet. De er allerede på vej.

  Der sker faktisk en hel del i disse måneder. Der løbes storm på islam og imamerne og indvandrerkvindernes dovenskab og offerrolle. Der er sat noget godt og stærkt i gang, og det bliver aldrig det samme igen for landets muslimer. Uge for uge nedbrydes de tabuer, de har levet fedt af.

  Foreløbig er det andet store spørgsmål, hvilken vej briterne går.Jeg har opgivet det nordiske samarbejde. Norge og Sverige er ikke til at stole på, for meget pietisme og politisk råddenskab.

  Kommentar by denonde — 29. marts 2016 @ 14:24

 49. @ 32 Selv tak, Liva :-) Hvis man kan klare mosten, så bør man følge med på barenakedislam.com, jihadwatch.org, frontpagemag.com, raymondibrahim.com, breitbart.com (London), tundratabloids.com (Finland), unitedwithisrael.com, pamelageller.com – udover selvfølgelig Snaphanen.dk og Uriasposten.net – så ofte, man orker! Der er dage, hvor jeg tager pauser fra det, for det er ved at være uudholdeligt, synes jeg. Islams onde mørke sniger sig ind over Europa og USA, og mange lader som ingenting.

  Barenakedislam er faktisk en af mine favoritter, og hvad der sker i USA er seriøst skræmmende: Obama har faciliteret ikke blot isis, men også masser af homegrowns i USA, og islamiseringen og knægtelsen af ytringsfriheden i Land of the Free er til skræk og advarsel! Jeg har boet i USA, og jeg tror ikke, at jeg kommer derover igen, for jeg er seriøst rystet over de ting, jeg læser.

  Kommentar by Andersine — 29. marts 2016 @ 14:40

 50. 42 – godt sagt, og du rammer helt plet dér! Vi må have Dansk Samling op at køre, for DF er blevet for magelig, dum og ligegyldig. Er også helt færdig med dem.

  Kommentar by Kuffar — 29. marts 2016 @ 14:44

 51. 32 – PS: og selvfølgelig ikke at forglemme den formidable thereligionofpeace.com. Her kan man se antallet af muslimers terrorangreb siden 9/11.

  Kommentar by Andersine — 29. marts 2016 @ 14:54

 52. Har meldt mig ud af DF
  Jeg håber at Danskernes parti kommer i folketinget
  så vi kan få ryddet op i dette vanvid.
  Ud af røret med Df. De er og bliver landsforræder.

  Kommentar by mirande — 29. marts 2016 @ 15:43

 53. Jeg vil gerne opfordre alle til at sprede budskabet i deres bekendtskabskreds: DF har spillet fallit. Vejen frem er Dansk Samling. Morten Uhrskov vil stå fast på ændringer. Det tvivler jeg på Nye Borgerlige vil – Pernille virker som en snakke-politiker på mig. Og Danskernes Parti er tynget af en nazist-baggrund som medierne vil benytte til at skade højrefløjen generelt. Dansk Samling er vejen frem.

  Kommentar by Morten — 29. marts 2016 @ 17:43

 54. Jeg har også meldt mig ud af DF, de er blevet slappere på området, og har svigtet både Danmark og deres vælgere..

  Bliv stiller for Nye Borgerlige, og stem på dem, til næste valg, de tør sige sandheden, og stå ved den, nemlig at Islam er en pest, og totalt uforenligt med vores måde at leve på her i Vesten..

  http://nyeborgerlige.dk/underskriv-vaelgererklaering/

  Kommentar by Christian — 30. marts 2016 @ 01:11

 55. Nogle muslimer vil bare ikke det danske.

  Geeti var blevet for dansk, syntes hendes kommende svigerfamilie. Derfor blev brylluppet aflyst. Grunden var at hun havde boet alene, at hun havde haft forhold før kæresten.

  bt.dk/danmark/geeti-var-ikke-aerbar-nok-det-ramte-mig-som-en-stor-syngende-lussing

  Kommentar by Liva — 30. marts 2016 @ 08:25

 56. […] Hun begrunder det med, at DF anbefaler et ja til EU ang. Brexit (hvilket er korrekt: link). Hun nævner desuden, at DF ønsker en europæisk form islam (hvilket også er korrekt: link) […]

  Pingback by Nye Borgerlige: DF har tabt sutten | Kulturradikalisme Smadrer Danmark — 22. april 2016 @ 09:03

 57. […] 2016 er billedet et helt andet. DF’s nuværende formand, Kristian Thulesen Dahl, går ind for en europæisk form for islam. Og Pia Kjærsgaard mener nu pludselig, at tonen er blevet for hård. Ifølge hende forkorter den […]

  Pingback by Pia Kjærsgaard er også blevet politisk korrekt: Tonen er blevet for hård | Kulturradikalisme Smadrer Danmark — 16. juni 2016 @ 07:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper