28. marts 2016

Ambassadør James Cain mødtes med imam, skosede danskernes ‘frygt’: Mistede svigersøn i Bruxelles

Den tyske udgave af Sputnik News beretter, at 26-årige Sascha Pinczowski, der døde af i Zaventem-lufthavnen i Bruxelles i sidste uge, for blot fire måneder siden advarede mod dæmonisering af muslimer. En pudsig lille historie.

(ABC7 New York, 23. marts 2016: 2 siblings with ties to New York still missing…)

Hendes storebror Alexander Pinczowski døde også i lufthavnen, og her er der sågar en dansk vinkel. Han var forlovet med Cameron Cain, hvis far James P. Cain var USA’S ambassadør i Danmark fra 2005 til 2009.

Som ambassadør gjorde han sig bemærket med naiv apologi for det multikulturelle samfund. Han besøgte flere islamiserede ghettoer, og beretter i sin selvbiografi om ‘håndlavede fliser’ og ‘farverige bedetæpper’ i en moské i Ishøj. Et besøg med borgmester Nicolai Wammen i Bazar Vest blev omtalt som værende “et tegn på venskab og samhørighed med det multietniske samfund”.

Topmålet af idioti, var da han inviterede imam Mohammed Albarazi til Iftar-middag i 2008. En af imamerne der under Muhammedsagen, rejste rundt i Mellemøsten for at agitere mod Danmark. Samme imam der forleden fik en tur i medierne, fordi han for skjult kamera talte om at erobre Danmark og Europa.

Med den slags ufortyndet islamofili blev ambassadøren helgenkåret i medierne. Han var eksempelvis i Aftenshowet, og fik positiv omtale i politiken – USA’s ambassadør skoser danskerne.

“USA’s ambassadør er ude med riven over for den danske fremmedfrygt. James P. Cain, som er ambassadør i to måneder endnu, kritiserer lukketheden over for flygtninge og indvandrere i det danske samfund og vurderer, at det skyldes frygt.

‘… jeg kom til at forstå, at dette samfund føler sig lidt indkapslet, måske også lidt truet, og ønsker at holde verden udenfor væk. Det skaber nogle udfordringer i samfundet og også nogle udfordringer for nytilkomne’, sagde James P. Cain.”

(Tidl. ambassadør i Danmark James P. Cain, der mistede svigersøn i Bruxelles; Se evt. MX.dk)

“‘Brilliant young man, clever, intimidatingly smart,’ said Jim Cain, future father-in-law of missing man.

Cain spoke fondly of the young man engaged to his daughter Cameron, 29-year old Alexander.

Alex, as he’s called was at a ticket counter inside the airport in Brussels when Tuesday’s terrorist attacks took place.

(Check-in område i Zaventem-lufthavnen, kort efter selvmordsbombe; Foto: Daily Mail)

Oploadet Kl. 18:02 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72443/trackback

15 Comments »

 1. Det hygger mig. Så har han lært det.!
  Der er ikke så meget at sige om ideologien islam, ikke andet end at vi ved hvad det drejer sig om.
  Sliskeri, Sharia, Pædofili, Kvinderundertrykkelse, Vold mod anderledes troende og gamle mennesker, Stening. Jammen for satan, listen kan jo ikke være her.

  Satans bedehuse bør fjernes, sammen med hans værk.

  Kommentar by Sindsro — 28. marts 2016 @ 18:43

 2. Hybris med et brag, bogstaveligt talt.

  Kommentar by per — 28. marts 2016 @ 18:45

 3. Nå, ok, “Et besøg med borgmester Nicolai Wammen i Bazar Vest blev omtalt som værende “et tegn på venskab og samhørighed med det multietniske samfund”.”

  Sjovt, det er, hvad jeg og andre kalder Bizar Vest af gode grunde: Rotteafføring, ompakket slik, manglende kasseapparater og ‘vi tage ikke dankort’.

  Så fik hans kommende – nå nej, det nåede han jo så ikke – svigersøn og dennes lillesøster så ikke til brylluppet.

  Ikke for at være ondskabsfuld, men det er fgm nemt at sidde på den anden side ved Atlanterhavet og ikke forstå en brik af, hvad af Europa er oppe imod fra menap-landene samt lande syd for Sahara.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. marts 2016 @ 19:08

 4. Fra artiklen KM linker til:

  “You live through those scenarios, you think about those, but you can never imagine that something like this would happen to your own daughter, your own family…” [James] Cain said.”

  Hvis ikke man er i stand til at forestille sig det skal man ikke have nogen betroet post.

  Indflydelsesrige folks manglende forestillingsevne og realitetssans koster mange, mange, mange liv.

  Kommentar by M — 28. marts 2016 @ 19:15

 5. Der findes to typer af amerikanske ambassadører; dem, som er udnævnt på baggrund af en lang karriere i diplomatiet, og dem, som udnævnes som tak for vennetjenester, kampagnebidrag eller politiske hensyn.

  James Cain tilhører sidstnævnte kategori, hvilket forklarer hvorfor han oftest udtalte sig ubehjælpsomt og uklogt. Den nuværende amerikanske ambassadør i Danmark er også blevet udnævnt på baggrund af sin tidligere rolle som fundraiser for Obamas seneste valgkampagne.

  Kommentar by Olé — 28. marts 2016 @ 19:15

 6. Dette er hvad mister Cain gerne vil have mere af… Så, retfærdigheden ramte rigtig.. Hvis det havde ramt fx Gert Wilders familie, ville det have været tragisk… Husk det gamle ordsprog… ” Du skal passe på med hvad du ønsker dig..! Det kan være du får det..”

  Kommentar by ny kommentator — 28. marts 2016 @ 20:51

 7. Forstår følelserne bag kommentarerne, men ikke fremmende for Uriaspostens omdømme. Lidt mere omtanke og omhu med sproget, og det samme kan kan udtrykkes uden at blotlægge en flanke.

  Kommentar by Jakob — 28. marts 2016 @ 21:22

 8. Jacob

  Og hvad mener du så om det tråden handler om?

  Kommentar by Liva — 28. marts 2016 @ 21:29

 9. Det er tragisk.

  His sister was planning to spend the weekend with friends.
  http://www.nytimes.com/2016/03/26/world/europe/alexander-and-sascha-pinczowski-siblings-on-way-to-new-york-killed-at-brussels-airport.html?_r=0

  Kommentar by Peter Buch — 28. marts 2016 @ 21:53

 10. Tja, for at blive ambassadør i US, kræver der jo ikke mange brikker, blot at man er på god fod med præsidentens parti.
  Lærte han mon noget?

  Kommentar by BB — 28. marts 2016 @ 22:40

 11. Liva. Jeg mener, at der er en vis tragisk logik i at Cain nu må indse, at vores frygt ikke er grebet ud af den blå luft. Kunstordet islamafobi dækker faktisk over en meget velbegrundet skepsis over for muhammedanere, og således ikke er en fobi. Derfor er jeg som sagt ikke som sådan uenig med de øvrige udsagn, men alt hvad vi skriver bliver brugt imod os, og især mod Kim Møller, som gør en fantastisk indsats.
  Derfor appelerede jeg til en lidt afdæmpet tone.

  Kommentar by Jakob — 28. marts 2016 @ 22:58

 12. På tide at Danmark ophører med at være et af USAs europæiske offerlam.– Bedre som suveræn stat, at have selvstændig fuld militær kontrol over hele Rigsfællesskabet.

  Kommentar by dansker — 28. marts 2016 @ 23:48

 13. De som endnu ikke har forstået, at Mogens Glistrup havde ret, i hans syn på- og udtalelser om muhammedanere; Har slet ikke forstået islam. Var det for resten ikke islam der skulle have stået i første forsøg? “,der døde af i Zaventem-lufthavnen” Jeg vil tro det, og sådan er det nemlig. Islam er skyld i flere menneskers død end pengeudlånere er. Muslimer viser sig at være mordere, i et antal så ordet tilfældigt er det der kendetegner journalisters og politikeres = lystløgnernes sprogbrug, når talen falder på krigens religion.
  Mens jeg er ved det: Alex som han blev kaldt døde ikke. Ej heller blev han “dræbt. Han blev sammen med snesevis af andre mennesker myrdet. Myrdet af muslimer.

  Kommentar by Nielsen — 29. marts 2016 @ 06:47

 14. Han har ikke lært en sk..!

  Kommentar by Sigwar — 29. marts 2016 @ 07:07

 15. Tillykke Mr Cain

  Kommentar by Johnson — 29. marts 2016 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper