31. marts 2016

“Trump forsvarer voldelig kampagnechefs overgreb”, skrev TV2 Online…

Et af de mere bizarre eksempler på tidens Trump-hetz er historien om hans kampagnechefs postulerede overgreb mod en kvindelig journalist, ved et pressemøde i Florida for nogle uger siden. Journalisten hævder, at Corey Lewandowski greb fat i hende, hvad gav et blåt mærke, og han er nu sigtet for vold. Konteksten taget i betragtning, er det en ikke-historie, men en brugbar ikke-historie.

Optrinnet blev fotograferet fra alle vinkler, og store mængder billedmateriale er samlet af Breitbart. Hvis Lewandowski har rørt Michelle Fields, hvad det ser ud til på overvågningsbilledet, så har det været et splitsekund i et forsøg på at holde journalisten på afstand af Trump, og har ret beset intet med vold at gøre. Lewandowski bliver med sikkerhed ikke dømt for denne forseelse, der ikke engang vil give gult kort på en fodboldbane.

TV2 Nyhederne har dog fældet dom – Trump forsvarer voldelig kampagnechefs overgreb.

“Det drejer sig kun om lige under ti sekunder. Men det er på mange måder nogle sekunder, som Donald Trump sagtens kunne have været foruden. … Bag Trump langer en kortklippet, jakkesætklædt mand ud efter den kvindelige journalist. Han tager tydeligvis fat i hendes arm, og trækker hende med magt væk fra Trump.

Manden hedder Corey Lewandowski og er Trumps kampagnechef. Derudover er han kendt som lidt af en bisse. Andre videobilleder fra senere på måneden viser, at han også hev fat i en demonstrants krave til et valgarrangement i staten Arizona.

Men med overvågningsbillederne er han nu kommet i betydelige forklaringsproblemer, fordi den kvindelige journalist har lagt sag an.

I går meldte han nemlig sig selv til politiet i Florida på grund af optagelserne, som jo dokumenterer, at der var fysisk kontakt mellem de to. Politiet kvitterede med en sigtelse for vold.

(; Mere: The Daily Beast, )

Volden til Trumps arrangementer har senest fået den republikanske politiske strateg Frank Luntz til at råbe vagt i gevær i The Independent:

– Folk vil blive meget hårdt såret, hvis det ikke stoppes. Og jeg frygter faktisk, at nogen kan blive dræbt mellem nu og valgdagen, siger han som reaktion på, at Trump både i går og i dag har forsvaret Lewandowskis handlinger.

(Michelle Fields på Twitter, 10. marts 2016)

Oploadet Kl. 19:50 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72518/trackback

11 Comments »

 1. Ham her har kørt den i sænk https://www.youtube.com/watch?v=RYjrHVTJ67c

  Kommentar by Aslak — 31. marts 2016 @ 19:52

 2. Det er ikke 1. april endnu.

  Kommentar by Satan — 31. marts 2016 @ 20:03

 3. Venstrefløjen er ved at udvikle sig til en total farce… Hvis ikke de kan få lov til at gennembanke deres modstandere… Så er de ofre…!! Er der snart nogle ud over journalister, der efterhånden “hopper” på deres BIAS..?

  Kommentar by ny kommentator — 31. marts 2016 @ 22:05

 4. https://www.youtube.com/watch?v=o_WBo4sfmi4

  Kommentar by Nielsen — 1. april 2016 @ 05:29

 5. Lidt kosmetik fra håndtasken og vupti har man et blåt mærke til Twitter.

  Kommentar by Sigwar — 1. april 2016 @ 07:06

 6. Det er voldsomt umoralsk at forfølge politiske hensyn ved brug af falske anmeldelser i retssystemet. Til alle venstreorienterede kvindelige mimosejournalister: Se dog at komme videre!

  Kommentar by Bastardo — 1. april 2016 @ 09:49

 7. Tak Aslak — 31. marts 2016 @ 19:52. Så den. Enig:”Ham her har kørt den i sænk” Har set ham før, men ikke fanget hans navn, men han er fantastisk. Lidt ligesom Jeppe Juhl med NewSpeak*

  Overfaldene på Trump møder er efter min opfattelse planlagt og støttet af de dominerende medier, der støtter de nuværende magthavere, der støtter pamperne. Det er det samme vi ser, når AFA overfalder lovlige demonstrationer i DK f.eks Pegida/For Frihed. Så får DR og TV2 og Politiken og MSM i øvrigt til at se ud som om det var de fredelige pensionister i Pegida/For Frihed-demoen, der skabte volden og ikke de overfaldende, sortklædte og hætte-og maskebærende autonome typer, der overfaldt dem.

  Jeg er bange for at de reaktionære på venstrefløjen ikke opgiver ævred frivilligt og bliver mere og mere desparate og voldelige. De tror de har ret til at bruge vold mod deres modstandere og den tro vil de aldrig forlade, desværre.

  Hvis Donald Trump defameres på denne måde, så han ikke bliver præsident er alt håb efter min mening ude. Så har pamperne vundet og vi andre bliver før eller siden sendt i lejre. For vort eget bedste, forstås og aht muslimernes berettigede ønsker om at leve under sharia i hele verden.

  *(Se her https://youtu.be/pqpdTypqoso om toppampernes lønninger i DK. F.eks får Maria Rørbye Rønn, jurist og generaldirektør for DR,3.562.378 om året i løn – vist nogenlunde det samme som den detroniserede statsminister, socialdeomkraten nu får i London for at lede en Red Barnet organisation eller noget i den stil:-)

  Kommentar by A-mad — 1. april 2016 @ 11:24

 8. @3 præcis!
  Det er jo ligesom i dk, hvor alt vold og chikane ved en højreorienteret demonstration/møde, altid tilskrives demonstrationen.
  Dette sker selvom det naturligvis altid er autonome/’journalister’ som smider med flasker og brosten, eller på anden vis antaster og chikanere de demonstrerende.
  Patetisk..

  Kommentar by Lundahl — 1. april 2016 @ 14:07

 9. Som jeg også skrev i OT-tråden, så er der desværre en sag.

  Al uønsket berøring (kan i princippet) kategoriseres som “simple battery” i Florida.

  Straffen bliver uanset hvordan Trump-kampagnen håndterer sagen ganske ubetydelig.

  Kommentar by Polka Charlie — 1. april 2016 @ 15:19

 10. Kællingen har vel ingen ret til at mase sig ind på Trump?

  Kommentar by Træt — 1. april 2016 @ 22:57

 11. Nej, det har hun ikke, sikkerhedsfolkene er ikke klar, respektivt bedømmer hende som værende harmløs, hvilket man ikke bør gøre.
  Forhåbentlig strammer de op.

  Kommentar by Peter Buch — 3. april 2016 @ 19:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper