1. april 2016

Belgien: Gadekampe efter Abdelslam-anholdelse, festivitas efter terrorangreb, sejrssang ved mindested

Jyllands-Posten fortæller, at unge muslimer i Molenbeek søndag fik tilsendt en sms med budskabet “om at bekæmpe vesterlændinge”. Avisen beretter samtidig, at en video for tiden deles på Facebook, der viser unge mennesker der fejrer terrorangrebet. Nyhedsbureauet JTA har mere om femte kolonne – Belgian vice PM acknowledges street celebrations following Brussels attacks.

In the days following terrorist attacks in Brussels, street celebrations broke out in several places in Belgium, the county’s vice prime minister said. Jan Jambon made the statement about the March 22 bombings, which killed 35 people, on Wednesday during a symposium titled ‘Terrorism, Israel and International Law’… Jambon, a rightist politician, made the remark while acknowledging Belgium has a jihadism problem.

… Flemish Prime Minister Geer Bourgeois said that shortly before the attacks, which are believed to have been the work of Islamic State terrorists, his region’s public broadcaster did not report on riots by Muslims. The attacks happened four days after the arrest of Salah Abdelslam, a suspected terrorist alleged to have been involved in terrorist attacks that killed 130 people in Paris last November.

‘It is, to me, highly shocking that after Abdelslam’s arrest, 200 young people of foreign origins hurled spontaneously bottles and stones on our police,’ Bourgeois said.”

(Bruxelles, ultimo marts 2016; Foto: Youtube via Hodjanerne)

Bruxelles, La place de la Bourse, få dage efter terrorangrebene. Maalbeek-stationen, hvor 21 mistede livet tirsdag i sidste uge, er blot to kilometer fra det spontant opståede mindested ved Bruxelles Børs.

“A group of Moroccan Muslims was singing in the centre of Brussels an Islamic victory song (Nasheed) in order to celebrate the successful terror attacks of Airport Zaventem and the Metro of Brussels. The event took place hardly two days after the terror assaults. The video was sent to the Dutch E.J. Bron Blog by a Christian refugee who’s language is Arabic.

If you view the video closely, you see some naïve Belgians of the lefy Good People type who are clapping with their hands without even knowing what the song is all about.

ala’ al-Badru ‘Alaynā (Arabic: طلع البدر علينا) is a traditional Islamic song known as nasheed that the Ansar (residents of Madinah) sang to the Islamic prophet Muhammad upon his arrival at Madinah to welcome him after completing the Battle of Tabuk. … The song is currently over 1400 years old, and one of the oldest in the Islamic culture.” (E.J. Bron, 1. april 2016)

Oploadet Kl. 22:44 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72568/trackback

8 Comments »

 1. De sataner skulle forvises til arabien, hvor de kommer fra.

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2016 @ 01:25

 2. Det stikker en i hjertet når man hører og ser disse lavintelligente personer samt deres medløbere i et Vestlig land fejre en terrorhandling mod landets indbyggere, det er indlysende at disse korandyrkere ikke hører hjemme i et civiliseret samfund, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. april 2016 @ 10:13

 3. Jamen ham her Abdel-slam er jo en helt iflg. sin bror. Han har jo sparet i 100-vis af liv ved ikke at detonere sin bombe!
  Vi må starte en indsamling til belønning af helten! Hvordan gør man?
  Tænk også på potentialet! Med alle de abe… prima… øh Arabere der afstår fra selvmord, kan vi ligefrem alle blive rige og øge nationalproduktet.
  Endelig en ydelse hvor Araberne kan bidrage til økonomien! Heureka!

  Kommentar by Pseudonym — 2. april 2016 @ 10:44

 4. Det mest chokerende er ikke at møgdyrene fejrer terroren, men at der ikke er nogen anstændige belgiere som flår dem levende.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 2. april 2016 @ 14:39

 5. Belgien er et ideelt land for islamister. Forestil jer Danmark beboet af lige dele danskere og fransktalende.
  Det er klart at et sådant land ikke kan fungere.

  Kommentar by Træt — 2. april 2016 @ 15:00

 6. Belgien. De katolske flamlændere (hollændere) ville ikke dele fædreland med deres protestantiske landsmænd.Men gerne med en flodbølge af islamiske indvandere. Pudsigt-men udtryk for sygdommen tosseliberal fundamentalistisk logik.- Sålænge det varer.

  Kommentar by dansker — 2. april 2016 @ 16:39

 7. dansker

  Det er vist de katolske vallonere, og ikke protestantiske flamlændere, du mener.
  Tag dig venligst sammen.

  Jeg, og måske flere, frygter du er ramt af sygdom, eller, hvilket sent må ske- tosseliberalisme.

  Kommentar by Peter Buch — 3. april 2016 @ 00:01

 8. Med til historien hører også dette, hvor en rigtig Molenbeek’er ignorerer politiets afspærringer og kører en anden lokal dame ned under en demonstration: http://www.liveleak.com/view?i=835_1459642759

  Kommentar by Nomini — 3. april 2016 @ 17:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper