5. april 2016

Tidl. talsmand for Grimhøjmoskéen bliver folketingskandidat for Alternativet: “De prøver at forstå…”

Mohammad Sabah Ahmad er tidligere talsmand for Grimhøjmoskéen, og det første han tænkte, da TV2 dokumenterede imamers tvetungethed var at ‘vi’ i disse dage oplever “et angreb på muslimer”.

På Facebook fortæller han, at han meldte sig ud af Enhedslisten, fordi det var ‘næsten umuligt’ at blive folketingskandidat for partiet. Fra TV2 Online – Tidligere Grimhøj-talsmand vil i Folketinget for Alternativet.

“Mohammad Sabah Ahmad, der tidligere var talsmand for den kontroversielle, aarhusisanske moske, Grimhøjmoskeen, stiller op til Folketinget for Alternativet i Østjylland. Han har været en flittig debattør inden for indvandring, religion og integration, og nu bliver de emner hans mærkesager for partiet.

– Det er et parti, som kommer med mange gode ting. De arbejder med en ny politisk kultur og med nogle debatnormer, som jeg selv har arbejdet hen mod som debattør. De prøver at forstå – at komme med både fordele og ulemper, siger Mohammad Sabah Ahmad til TV 2.

(Mohammad Sabah Ahmad på Facebook, 3. april 2016; Flere citater på Piopio.dk)

Oploadet Kl. 01:32 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72629/trackback

17 Comments »

 1. Der er jo mindst en grund til det hedder alternativet.

  Kommentar by Peter Buch — 5. april 2016 @ 05:58

 2. Som mange fjolsetingsmedlemmer evner dette skadedyr heller ikke at skrive.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2016 @ 07:50

 3. Afsløring af imamers tvetungethed og direkte løgne bliver selvfølgeli opfattet som et angreb på muslimer. Så “here we go again…”: Muslimerne samler hysterisk på ‘beviser’ på deres offerrolle, fordi det er hele den muslimske religiøse livsopfattelse – så længe de venter på magtovertagelsen og hævnen i henhold til Mekka-Medina-myten.

  Kommentar by traveler — 5. april 2016 @ 10:23

 4. Arabere er dygtige løgnere! De KAN simpelthen ikke la’ vær’ med at fortælle røverhistorier. Det samme med løgnen om et ‘palæstinensisk folk’, som sært nok er blevet en godkendt løgn, omend den største løgn i historien, for der findes jo vitterlig ikke et palæstinensisk folk.

  Men hvordan grusomme terrorangreb på uskyldige hvide kuffar kan vendes helt rundt og altid komme til at handle om de ’stakkels muslimer’, islamofobi og de mange måder, VI vesterlændinge har fejlet på, dét er ufatteligt! Den næste journalist, der bringer historier fra de evigtkværulerende og umulige muslimer, burde spærres inde på livstid! Det fremmer muslimers had mod Vesten, når de igen og igen bliver bekræftet i deres egen YNK og løgne.

  KYL de kværulerende og truende muslimer UD af Europa, så kan det være, at de resterende begynder at spekulere på, om ikke de skulle tage at klappe kaje og opføre sig bare tilnærmelsesvist normalt (hvis de overhovedet formår dét!).

  Kommentar by Andersine — 5. april 2016 @ 10:28

 5. Ha-ha, så blev gøglerpartiet kulturberiget, sikkert til glæde for deres kvindelige MF’er Josephine Fock.

  Lad mig gætte: Den næste kandidat bliver Yahya Hassan, som jo er smidt ud af Nationalpartiet (der nu ikke synes særlig nationalt).

  Sidstnævnte er som bekendt en stor tilhænger af begrænset tilvandring fra muslimske områder, lige som han går ind for hårdere straffe for vold?? Takes one to know one, så han er oplagt.

  > Andersine 10:28:
  Det med at opføre sig tilnærmelsesvist normalt er for muslimer en umulighed, omend jeg medgiver, at der måske er et par promiller, der er i stand til dette.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. april 2016 @ 11:51

 6. Han kan slet ikke se sig selv udefra. Han tror vi ser det han forsøger at præsentere sig som.

  I gymnasiet var han også med til indtelefonere en bombetrussel, for at undgå eksamen.
  Han meldte sig ud af enhedslisten fordi han ikke sådan lige kunne blive opstillet til folketinget.
  Jeg læste interview med ham i går, og han havde hele munden fuld af kameluld når spørgsmålene kom til islam.

  Han kan sikkert næppe forstå, at han ingen fremtid har i politik, og vil se sig selv som offer i al evighed. Hans mor har sikkert fortalt ham at hans talent er enestående. .

  Kommentar by mb — 5. april 2016 @ 13:38

 7. Lidt guldkorn fra tidligere fra denne Mo: http://piopio.dk/ny-kandidat-for-alternativet-israel-er-som-hitler/

  Kommentar by Michael Jensen — 5. april 2016 @ 14:04

 8. http://www.bt.dk/politik/alternativet-ex-grimhoejtalsmand-er-blevet-klogere-0

  “Han fortæller også, at han er dømt for at have indtelefoneret en bombetrussel til Aarhus Universitet, fordi han ville undgå at komme til eksamen.

  Trods den fortid var der ifølge Birgit Hageneier ikke nogen heftig debat, da det på et møde søndag blev besluttet, at Ahmad skulle på stemmesedlen hos liste Å.

  – Der var nogle ganske få, helt åbne spørgsmål om hans syn på de her ting. Det svarede han fuldstændig ærligt på. Der var ikke nogen debat. Der var en respektfuld dialog, siger Birgit Hageneier.

  Hun mener, at Mohammad Sabah Ahmad kan bidrage positivt til dansk politik, og hun understreger, at han har kredsens fulde opbakning.

  – Han er en brobygger. Han ønsker integration, og han er en reflekteret ung mand.”

  Kommentar by Henrik Sass på hash — 5. april 2016 @ 14:48

 9. “Han er en brobygger.” Ja, han bygger bro mellem en nogenlunde fornuftig dansk fortid og en usikker nutid frem mod et fremtidigt totalhelvede. Det bliver den bro, vore børn og børnebørn skal vandre over.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. april 2016 @ 15:21

 10. Indtil koranen får overrulet med danske love, kan man altid have lidt fast og ballade i gaden, men det koster penge. Så som brobygger bygger han en 10-sporet bro til de offentlige kasser, og det er noget man skam værdsætter i Alternativet. Han har i forvejen lænset en eller anden for en halv million kroner til en mobilvogn madvogn, som kommunen selvfølgelig ikke kan godkende.

  På spørgsmålet “Ville du selv leve i sådan et ideelt islamisk samfund?” svarer den perkiske, tvetungede nasserøv selvfølgelig “Jeg er født i Danmark, og jeg vil dø i Danmark.” En nogenlunde almindelig etnisk dansker ville svare prompte “Nej” og ville i sit stille sind tænke “Jeg er født i Danmark, og jeg ville dø for Danmark, men det er spildte ord at sige til en journalistisk”.

  Kommentar by traveler — 5. april 2016 @ 16:47

 11. ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/alternativet-kandidat-med-hitler-sammenligning-her-er-formandens-reaktion/6024209

  Kommentar by Liva — 5. april 2016 @ 20:21

 12. Et steningsparti i Danmark. Partiet Alternativet er i sandhed alternativt. Men ikke så alternativt i forhold til islamisterne.

  Kommentar by Liva — 5. april 2016 @ 22:38

 13. fra LA webside
  Hej nysgerrige i Østjylland!

  Har du ligesom os en oplevelse af, at der er behov for en grundlæggende forandring? (Mod kalifatet og den totale islamiske dominans i gadebilledet)

  En forandring med fokus på, hvad det enkelte menneske er i stand til at udrette (overfald, røveri, voldtægt, mord, moms og skatteunddragelse, bistandssnyd, flerkoneri)

  helt nye globale samarbejdsformer (syrienskrigere med dansk statsborgerskab)

  fælles initiativer og nye beslutningsprocesser, der inddrager borgerne? (borgernes afhuggede legemsdele)

  I Alternativet Østjylland ønsker vi aktivt at medvirke til at omdefinere den etablerede opfattelse af velfærd og værdi.

  Kun fantasien sætter grænser! (for politi og domstole gør det ikke. der er frit valg på hylderne, så bare slå jer løs)

  Kommentar by Men dog ! — 6. april 2016 @ 09:37

 14. Nu fik gøglerne alligevel kolde fødder over den nye klovn i klassen: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/alternativet-traekker-opstilling-af-omstridt-kandidat-tilbage/6025570

  Det kunne være interessant at høre hvad der mon fik dem til at ændre mening?

  Kommentar by per — 6. april 2016 @ 12:55

 15. Nå artikel er opdateret nu, det var åbenbart bare en teknisk fejl i opstillingen af ham. Det var også naivt at tro at de måske var blevet klogere på islam.

  Kommentar by per — 6. april 2016 @ 13:16

 16. Alternativt er fyldt af kunstnertyper, bøsser og lesbiske fra den kreative klasse, som ikke er religiøse og er pjattede med feminisme.

  Hvad vil en korantro kulturberiger dog i det selskab?

  Kommentar by Olé — 7. april 2016 @ 22:27

 17. Olé
  Noget alternativt?

  Kommentar by Peter Buch — 9. april 2016 @ 23:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper