6. april 2016

Muna: Min mor begyndte at græde, da hun hørte, “… at jeg havde mistet min mødom til en dansker”

Historien om danskfødte Muna med libanesisk-palæstinensiske forældre var en del af dokumentarserien Oprør fra ghettoen, men der er flere detaljer om den islamiske kollektivisme i et nyt og længere Berlingske-portræt. Islam i renkultur er barbari.

Her citeret fra BT – Muna tog flugten fra sin egen familie: ‘Min mor græd, da hun hørte, jeg havde mistet min mødom til en dansker’.

“Klokken var lidt over syv den februar­morgen, Muna tog flugten ud af vinduet, kravlede tre etager ned via nedløbsrøret og landede på strømpe­sokker i den ti centimeter dybe sne.

Kort tid forinden havde faren fundet ud af, at hun havde en dansk kæreste, og selv om hun havde forsøgt at fortælle ham, at kæresten var ved at konvertere til islam, havde lussingerne haglet ned over hende, mens han havde råbt, at hun ikke længere var hans datter.

Forældrene havde taget hendes telefon. Fjernet døren ind til soveværelset. Forbudt hende at gå ud selv. Brødrene var konstant om hende, og selv om hun to gange før havde forsøgt at stikke af, havde fodtrinnene lydt få skridt bag hende og øjnene fulgt hende overalt.

Men nu var der ingen vej tilbage. Aftenen før hun klatrede ud af vinduet, havde hun siddet på sin seng. Præcis som hun havde gjort alle andre aftener i de tre måneder, der var gået, siden hendes mor havde fundet ud af, at hun var kæreste med en dansker. Igennem væggen ind til forældrenes soveværelse kunne hun høre, at familien sad og diskuterede, hvad de skulle stille op med hende:

Hun skulle på opdragelsesrejse i Libanon, hvor hun samtidig kunne få foretaget en operation, der skulle gendanne den mødom, hun havde mistet til sin kæreste. Den ‘vantro’, som familien kaldte ham.

Da min bror fortalte min mor, at jeg havde mistet min mødom til en dansk dreng, begyndte hun at græde. Hun mistede besindelsen og blev ved med at slå sig i hovedet. Alle mine brødre blev kaldt hjem og fik besked om, at de skulle overvåge mig. Først holdt hun det hemmeligt for min far, men pludselig en dag kiggede hun på ham og sagde, at jeg ikke længere var en pige. Det blev meget voldeligt, men jeg tog bare imod. Han har aldrig sagt et ord til mig siden,’ fortæller den i dag 24-årige Muna om den skæbnesvangre aften for tre år siden.”

(Muna a-Z på Facebook, 2016)

Oploadet Kl. 12:35 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72651/trackback

19 Comments »

 1. Ordet ghetto i Danmark betyder oprør, vold, indavl, kriminalitet, korandyrkelse plus undertrykkelse m.m. Det er underligt at eliten i Danmark støtter de lukkede samfund velvidende at integration af disse tabere er umulig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. april 2016 @ 12:52

 2. Og spørger man venstrefløjen i danmark er ingen af de forældre racister.

  Kommentar by per — 6. april 2016 @ 13:21

 3. Sådan som Muna er de jo ikke allesammen. Det store flertal af muslimske piger er godt opdraget, derfor er det beskæmmende at udstille dette enkeltstående eksempel med et forældrepar, der søger at tugte det danske ud af deres afkom.

  Kommentar by Menig 442 — 6. april 2016 @ 13:38

 4. Ok, som ca. 20-årig får hun en dansk kæreste og mister sin mødom. Uha-da-da, dén kan man også miste ved at cykle. Måske derfor, så få muslimske endnu ikke gravide piger cykler?

  > Menig 442: Jeg gætter på ironi?
  For naturligvis er det helt normalt, at en 20-årig pige er nødt til at klatre ud ad vinduet uden sko en kold februar.

  Hun skal klart på genopdragelsesrejse, måske hun også kan blive omskåret og få fixet mødommen igen, who knows?

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2016 @ 13:50

 5. Hvorfor vil de mennesker hertil,det kan kun vaere for det kolde og varme vand og de maanedlige tilskud.Ellers er der jo ikke noget somhelst vi har til faelles.Naar engang de kommer i flertal,hvem skal saa betale for dem, de kan og vil ikke et dyk selv.
  Menig 442 der er eferhaanden for mange “enkeltstaaende” eksempler

  Kommentar by Dunk — 6. april 2016 @ 14:17

 6. Flot og modigt af Muna at turde løsrive sig, og at turde stå frem.
  Dejligt at medierne bringer sådanne historien om den psykiske og fysiske vold der foregår mod børn og unge i ghettoerne.
  Det er mærkeligt at kommunen ikke kommer rendende til kontrolbesøg og observation i sådanne familier, som de ville gøre ingen dansk familien med blot en lille del af struktur.
  Er det mon fordi muslimer er hævet over de regler der gælder for alle andre i samfundet, eller er de blot opgivet på forhånd ?

  Kommentar by For mangfoldighed — 6. april 2016 @ 15:04

 7. Kan da huske fra min knallert drenge tid, at hvis man havde taget plomben kunne den sættes i igen. Mon ikke en sådan operation kan foretages på statens regning.

  Kommentar by P — 6. april 2016 @ 15:34

 8. Hun er vildt smuk

  Kommentar by Johnson — 6. april 2016 @ 16:14

 9. Hvad rager hendes problemer etniske,demokratiske racebevidste nationale danskere. -Æresdrab er virkeligt positivt.

  Kommentar by dansker — 6. april 2016 @ 17:12

 10. Endnu et eksempel på mellemøstlig, islamisk racisme. Ingen kan påstå at det er et enkeltstående eksempel. Der er efterhånden dokumenteret så mange eksempler på at danskere diskrimineres udelukkende fordi de ikke er muslimer. Udelukkende fordi de er danskere. Vi så det også i TV2 dokumentaren “Moskeerne bag sløret” at imamer pålagde muslimer ikke at være danske, ikke at deltage i danske kulturelle begivenheder. Der er indvandrere der afskyr det danske/danskere. Og der er ikke så få endda, selvom MSM forsøger at sige noget andet. I koranen står der alt for mange gange at ikke-muslimer er vantro. Kilden til foragten for ikke-muslimer finde i koranen.

  Kommentar by Liva — 6. april 2016 @ 17:20

 11. 8/Johnson

  Ja, mange muslimske kvinder er smukke.

  Kommentar by Liva — 6. april 2016 @ 17:22

 12. – dansker

  Skru lidt ned for charmen ‘dansker’. Der er sgu ikke noget positivt ved drab.

  Kommentar by Kim Møller — 6. april 2016 @ 17:26

 13. 15000 danske børn blev sidste år aflivet ved abort. En skamplet på det danske folk. At det bliver accepteret viser hvor effektivt ” hjernevask” som propaganda er mod amøbedanskerne. – Nationale danskere,hardcoredanskere,nationalliberale danskere tørrer sveden af panden og får børnene. Resultat: Det danske konfrontationssamfund accelerer fremtidigt. – Dejligt. NIELS EBBESEN. Ære være hans minde.

  Kommentar by dansker — 6. april 2016 @ 18:06

 14. Hatten af for MUNA… Og fuld respekt for forkaste islamisk kultur og omfavne vestlig ditto.. Dog håber jeg ikke hun laver en Rushi Rasheed og beder hendes kommende (MÅSKE) danske mand om at konverterer til I-SLAM… Så tager jeg min respekt tilbage.. :-)

  Kommentar by ny kommentator — 6. april 2016 @ 18:31

 15. Enig med Møller 17:26

  Der er ikke noget positivt ved drab på unge kvinder, der forsøger at kaste islams åg af sig.

  At muslimer helst myrder hinanden og er bedst til det i deres hjemlande, er heldigvis lidt geografisk langt væk til, at jeg kan forholde mig til det.

  Stadig, jeg er gammeldags og forstår ikke, at man kan være voldelig over for kvinder.

  Nazisterne havde også ‘De lange knives nat’. Og der er ikke langt fra muslimer til nazister. Tænk blot – eller søg – SS Handschar, her et fremragende foto: http://rarehistoricalphotos.com/muslim-waffen-ss-13th-division-1943/

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2016 @ 18:41

 16. Man bliver ikke dansk, bare fordi man er født i Danmark. Der skal mere til.

  Kommentar by Henrik — 6. april 2016 @ 18:42

 17. at kæresten var ved at konvertere til islam

  Og her – lige præcis her – springer kæden fuldstændig af for mig.

  En potentielt positiv historie om en pige der vælger livet, kærligheden, Vesten, civilisationen til og barbariet fra bliver ødelagt ved at en Dansker tvinges ind i dødskulten.

  Trist…men modigt og stærkt gået af Muna alligevel. Det skal dog indrømmes

  Kommentar by Vantroende — 7. april 2016 @ 06:55

 18. 6 For mangfoldighed:

  Det er jo ikke et enten-eller spørgsmål. Konsekvensen af at de opgives bliver at de de facto står over loven i det danske samfund.

  En farlig præcedens der er sat for årtier tilbage og vil fortsætte med at øge mængden af kriminalitet og samfundsopløsning (voksende enklaver udenfor dansk lovs rækkevidde) til loven bliver brugt 100 % “ens for Loke, Thor, Hussein og Hedegaard” igen.

  I virkeligheden er det et fejlgreb at Dansk Folkeparti, Venstre m fl ævler løs om stramning af lovgivningen og “strengere straffe”. De skulle først koncentrere sig om at insistere på at man opretholdt den samme lovgivning for alle borgere uden at skele til om de var muslimer eller ej. Man skulle gå benhårdt til dommerne.

  Strengere love hjælper intet når de alligevel kun anvendes i praksis mod en del af befolkningen mens andre går fri.

  Hvis man straffede muslimer for eksempelvis brud på 266b og socialt bedrageri efter *helt* samme målestok som man straffer ikke-muslimer, ville det genoprette det retssamfund der aktuelt er under afvikling.

  Som ‘Spyttemanden’, så ‘Spyttepigerne’.

  Først når det princip er på plads igen er der overskud til at diskutere revisioner af selve loven (fx 266b).

  Kommentar by M — 7. april 2016 @ 10:51

 19. Til 18:

  Eller tænk hvis man lod dansk lov gælde for migranterne helt på linje med andre mennesker…

  Kommentar by M — 7. april 2016 @ 11:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper