9. april 2016

Helmuth Nyborg: Differentialdemografi er skæbnebiologi, og “evolutionen har historisk røde tænder…”

Helmuth Nyborg vandt i retten, men mon ikke studerende fremover holder sig fra emnet, så de undgår at smadre karrieren før den overhovedet er startet. Når politikere ikke tør problematisere islamisk kultur (hvis mangler er evidente for alle), så holder de sig selvfølgelig i lang afstand fra differentialdemografi, hvis konsekvenser ikke manifesterer sig i den nuværende eller kommende valgperiode, men foregår som et trafikuheld i slowmotion.

Jeg vil næsten vove at påstå, at selv hvis politikerne godtog Nyborgs konklusioner, så ville de intet gøre for at modvirke udviklingen. Race bliver ikke rehabiliteret som begreb i min levetid, og som Nyborg selv påpeger, så er det på mange måder allerede for sent. Hvis pacifisten heller vil dø end føre krig, så dør han. Hvis danskeren lader indvandrere komme i flertal, så bliver de selv en minoritet – med alt hvad deraf følger.

Ikke desto mindre en fremragende kronik af Helmuth Nyborg – Frygt Danmarks fremtid, som alle bør læse i sin helhed. Den originale Decay-artikel kan læses her.

“I 2012 skrev jeg artiklen ‘The decay of Western civilization: Double relaxed Darwinian Selection’. Den vurderede effekten af, at europæere får få børn, og indvandrere med lav iq mange, og konkluderede, at vesterlændinge snart kommer i mindretal i Europa, og at den gennemsnitlige iq falder så meget, at velstanden, demokratiet og civilisationen trues.

I 2016 stiller den førte indvandrerpolitik os tre alternativer – underkastelse, repatriering eller borgerkrig. Medmindre Europa begynder at føre en ansvarlig familie-, indvandrer- og integrationspolitik oplyst af evolutionsteori, synes borgerkrig mest sandsynlig.

Decay-artiklen gjorde tre venstreorienterede samfundsforskere så vrede, at de indklagede den til Udvalgene vedrørende Videnskabelig Uredelighed (UVVU). Der er tale om et uredeligt, højreekstremistisk, evolutionært vrøvlepropagandaskrift, som skader dansk forsknings omdømme, sagde de. Den skal trækkes tilbage og forfatteren og emnet lægges på is.

Efter UVVU’s henstilling om tilbagetrækning nedsatte forlaget imidlertid en komité med fire af verdens førende forskere på området og bad dem uafhængigt af hinanden vurdere artiklen. Ingen af dem fandt tegn på uredelighed, så forlaget afviste en tilbagetrækning.

Jeg stævnede dernæst UVVU, og den 30. marts dømte Vestre Landsret UVVU til at ‘anerkende, at Helmuth Nyborg ikke … har begået videnskabelig uredelighed …’.

Sagen viser bl.a., at venstreorienterede adfærdsforskere systematisk søger at holde vigtig adfærdsgenetisk, differentialpsykologisk og differentialdemografisk viden skjult for aftagerne af samfundsforskning – især politikerne. Der er tale om det største kollektive akademiske bedrag i det 20. århundrede (www.helmuthnyborg.dk), og konsekvensen har været, at politikerne ikke indregner migranternes meget forskellige biologiske karakteristika i den europæiske indvandrerpolitik. Eventuelle forskelle kan jo udlignes via passende uddannelse og anden påvirkning, da samfundet styrer menneskers adfærd.

Sandheden er snarere denne: Uden anvendelse af biologisk inspireret viden kommer sydlige indvandrere med lav iq uafvidende til at underminere de europæiske folks eksistensgrundlag. Den videnskabelige forklaring følger.

Uden denne biologisk baserede viden står politikerne uforberedte over for de stigende problemer med lav-iq-indvandring til Danmark. …

Derfor ser de ansvarlige ikke i tide, at lav-iq-indvandrernes relativt høje fertilitet hurtigt udkonkurrerer høj-iq-indfødte børn antalsmæssigt. De ser ikke, at den danske folkeskole vil få en majoritet af mellemøstlige børn inden 2050. De ser ikke, at den etnisk danske majoritet vil komme i mindretal senere i århundredet. Før tvivlere dømmer skinger retorik, bør de betænke, at allerede i 2011 kom mere end 90 pct. af befolkningstilvæksten fra immigranter og deres efterkommere. Man fjerner ikke en eksplosiv etnisk befolkningsvækst med beskyldninger om højreekstremisme. Derfor ser uddannelses-, erhvervs- og socialpolitikere ikke, at antallet af borgere med iq under 90 (hvoraf mindst halvdelen hverken klarer folkeskolens afgangsprøve eller nogensinde får et permanent job) stiger eksponentielt over tid. Tvivlere bør nøje studere den nylige stigning i antallet af kontanthjælpsmodtagere – og imens tænke på, at de kun ser toppen af migrantisbjerget. I 2075 kan vi forvente, at hen ved 3,2 millioner borgere med lav iq vil forlade folkeskolen uden eksamen. Mindst halvdelen vil til den tid have behov for varig kontanthjælp i en stadig mere automatiseret verden. Hvad værre er: Derfor ser de ansvarlige ikke, at Danmark vil blive løbet talmæssigt over ende, også selv om de lukkede grænsen øjeblikkeligt. Antallet af herboende lav-iq-indvandrere med relativt høj fertilitet har allerede bragt Danmark og store dele af Europa forbi point of no return.

Forskerne har ikke sagt til dem, at differentialdemografi er skæbnebiologi, og at evolutionen har historisk røde tænder og kløer. Det vidste allerede Darwin. … Akademikerne har stadig ikke erkendt, at globalisering og multikulturalisme fremover øger risikoen for omfattende samfundsskader ved at kombinere aggressiv lav intelligens med beskidte bomber. Stort set ingen erkender, at vi allerede har installeret en stadigt voksende potentiel samfundsomstyrtende femtekolonne inden for landets grænser.

Den tabuiserede forskning viser kort sagt, at vi er langt inde i en næsten ustoppelig undergravning af de europæiske lande, hvis frie, demokratiske velfærdsformer og passive civilisation om kort tid torpederes kulturelt, religiøst og økonomisk. Ustoppeligt, fordi universiteternes kollektive akademiske bedrag fortsat forholder politikerne kendskab til den relevante forskning samtidig med, at de synes at tænke mere på partiet, international karriere, rejsebilag og boksershorts end på landets, og deres børns fremtid.

Alt dette efterlader os med et hurtigt valg: underkastelse, ærefuld repatriering eller borgerkrig. Intet er længere som i gamle dage med etnisk homogene, demokratiske, civiliserede velfærdssamfund – og fejlede stater.

Snart fejler alle, hvis ikke vi når at sikre europæisk demokrati, velfærd og civilisation.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/72743/trackback

37 Comments »

 1. Uhyggelig skræmmende læsning, men det mest skræmmende er de politikere, eksperter og statsstøttede medier der prøver at skjule sandheden for Danskerne og dermed afskaffe det normale Danske samfund, det næste bliver vel at man vil afskaffe det Danske Kongehus i Allans navn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. april 2016 @ 09:31

 2. Det er da en glimrende artikel og glædeligt, at Helmut Nyborg orker. Thi også han ved utvivlsomt, at problemet ikke er en mangel på viden, men en mangel på erkendelse.

  De negative sider af muslimsk indvandring er lige så lette at få øje på som et hus i flammer. Men så længe at de, der kan slukke ilden, afviser at det brænder, så sker der intet. Heldigvis synes Østeuropa ikke at være ramt af den samme bizarre virkelighedsflugt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. april 2016 @ 10:08

 3. Tillykke til Nyborg.

  Spørgsmålet er måske også hvad der skal ske med UVVU? De fejlede med Lomborg, Klarlund og nu også Nyborg.

  Fupforskere på venstrefløjen bliver imidlertid aldrig indklaget og behandlet. F.eks. alle de forbenede marxister og kulturmarxister, der skøjter let og elegant hen over kritikken af Marx. Det er da uredelighed i den grad.

  Så der er behov for en reform af denne institution.

  Kommentar by Sigwar — 9. april 2016 @ 10:29

 4. Prøv evt. at google “IQ world map”… Der findes en del af dem… Men mønsteret er det samme:
  Lav IQ = islamiske og afrikanske taber stater
  Høj IQ = Fjernøsten og Kultur kristne lande

  Og selvfølgelig kæmper Europæerne indædt for at vi skal modtage flest mulige med lav IQ… Resultatet skal man være mere end dum, for ikke at regne ud…. Helmuth Nyborg er klokkeren “kassandra kompleks”..

  Kommentar by ny kommentator — 9. april 2016 @ 11:09

 5. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

  “The intelligence scores came from work carried out earlier this decade by Richard Lynn, a British psychologist, and Tatu Vanhanen, a Finnish political scientist, who analysed IQ studies from 113 countries, and from subsequent work by Jelte Wicherts, a Dutch psychologist.”

  Et rigtig godt interaktivt verdenskort over IQ i de forskellige lande.
  Det ser ’sort’ ud i Afrika og Mellemøsten. Men se selv.

  Kommentar by Thorbjørn — 9. april 2016 @ 11:23

 6. Jeg vælger repatriering – ærefuld eller ej er jeg tindrende ligeglad med. De kan hyle og skrige eller forlade landet med ære i behold, jeg er ligeglad.

  de skal bare ud!

  Kommentar by Vantroende — 9. april 2016 @ 13:51

 7. Jeg mener stadig, det ikke kun drejer sig om politisk forvirring, eller modvilje mod at erkende fakta.

  Det er slet ikke logisk at så mange vesterlændinge med relativ god uddannelse og intelligens forkaster velfærd og frihed.

  Nogen må kunne påvise at en masse mennesker er ramt af en mystisk sygdom der får dem til at ødelægge livsbetingelserne for fremtidige generationer.

  Kommentar by k.m. — 9. april 2016 @ 14:05

 8. Efter nazismens fald var det let at erstatte biologi med marxisme på de samfundsvidenskabelige studier. Især efter 1968. Det er sværere nu at få biologien tilbage.
  Hvor længe mon dumheden på universiteterne endnu kan inspirere politikere til ikke at røre en finger for at bevare velfærden? I følge eliten har islamisk vold og terrorisme intet med islam at gøre. I følge samme logik havde det nazistiske overfald på Danmark d. 9. april intet med nazisme at gøre.

  Kommentar by Menig 442 — 9. april 2016 @ 14:17

 9. Sandheden er jo, at Vesten aldrig havde nået sit nuværende udviklingsstadie var det ikke for en masse underudviklede lande hvor befolkningen af mange årsager generelt har lavere iq. Men det viser sig nu som ris til egen ræv, så spørgsmålet er ikke hvor intelligente demografiske grupper er på individ niveau, men hvilke demografiske grupper der overordnet biologisk set har den største overlevelse.

  Sådan har det været for menneskeheden i hundredetusind år, og sådan har det været for al biologisk liv i milliarder af år, og det kan nogle få århundrede med teknologiske tigerspring, industrialisering og akademisering af samfund ikke ændre en milimeter på. Høj iq er biologisk set ikke andet end et kulturelt biprodukt, og da selve definitionen af iq er formuleret indenfor marginale kultur rammer, siger det intet som helst om demografiske gruppers biologiske succes.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 14:21

 10. Ser man eksv. på indavl vs. udavls depression er udavls depression langt mere risikobetonet når det kommer til alvorlige terminale genetiske sygdomme. Set fra et biologisk synspunkt er risikoen ved avl mellem søskendes børn meget lav, da det sjældent går udover fertilitet, gennemsnitlig livslængde og fysisk abilitet, og selv på intelligens niveau er det meget usikkert om det betyder noget udover den øgede risiko for kulturel ensretning og monotomi.

  Fætter kusine avl har været meget udbredt i stort set samtlige europæiske lande incl. Danmark frem til starten af 1800 tallet, og vores genetiske sammensætning er signifikant mere præget af det faktum end 200 års udavl, og så kan man endda påvise, at en lang række genetiske udavls depressioner alligevel viser sig som markante sygdomsfaktorer i dag.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 14:44

 11. I dag for mange år siden blev vi besat af Tyskerne.

  Nu, 09.04.2016 hilser syge danskere en ny besættelsesmagt velkommen.

  Når en afrikaner nægter at arbejde i Bilka, fordi han skal håndtere svinekød og alkohol, afviser venligboere at det har noget med Islam at gøre – det er sygt, endnu mere sygt er det når Pedersen påstår vi aldrig havde nået vores nuværende udviklingsstadie uden underudviklede landes hjælp.

  Er det ikke os der sender nødhjælp til den 3. verden (de underudviklede) ?

  Efter Pedersens teori burde vi jo være afhængig af deres overflod.

  Kommentar by k.m. — 9. april 2016 @ 15:08

 12. Tænk hvis man heller ikke kunne beskrive en elefant uden at nævne højde og drøjde

  Kommentar by Kratos — 9. april 2016 @ 15:08

 13. Jeg mener, at IQ er mere end et biprodukt, Pedersen #9,jeg tror det er en af drivkræfterne for menneskeracernes success eller undergang, men det er ikke den eneste. Fertilitet, immunsystem er eksempler på andre drivkræfter.
  Viljen til overlevelse, viljen til success er en lige så vigtig drivkraft. Viljen er en del af psyken, som vi ikke ved så meget om, men personligt tror jeg generne spiller en afgørende rolle for psyken. Jeg tror dog også samtidigt, at psyken lader sig forme af udefra kommende påvirkninger, formentlig fra undfangelsen og i hvert fald indtil afslutningen af puberteten.
  Viljen, når den er stærk og fører til success, er ofte karakteriseret af hensynsløshed og kynisme.Den er således i konflikt med andre dele af psyken, for eksempel sympati og empati, som også er formet af generne og udefra kommende påvirkninger. Vestens kultur har udviklet sig til sympati- og empatikultur i en sådan grad, at viljen er dømt ude. Vist findes der masser af vilje i vestlig kultur, f. eks. hos den toneangivende elite, virksomheder, m. fl., som naturligvis er ude på at mele deres egen kage, men den stærke vilje hos disse grupper er nødigvis kamufleret af bortforklaringer, floskler, påståede idealer etc i stide strømme, fordi utilsløret vilje er politisk ukorrekt. Den bredere, ikke-toneangivende (men forsynet med stemmeret) del af befolkningen i Vesten er typisk ret viljeløs og temmelig sympati- og empatisøgende. Dette til trods for – generelt – rimelig høj IQ og godt helbred, immunsystem, men parret med lav fertilitet.
  Med den masseindvandrende befolkning fra underudviklede områder i Mellemøsten og Afrika forholder det sig tilsyneladende (jf. Helmut Nyborg m. fl.) meget anderledes. De mangler hverken vilje eller fertilitet. Ydermere, uanset hvordan de ligger generelt mht. IQ, så er de fænomenalt dygtige til at ”læse” den vestlige sympati- og empatikultur og den brede befolknings lave vilje. Jeg tror de vinder, og når regnskabet en dag i fremtiden skal gøres op, så tror jeg at viljen vil fremstå som den enkeltstående mest betydende drivkraft bag deres success og vores undergang.

  Kommentar by monse — 9. april 2016 @ 15:26

 14. 11. K.m.

  Det er ikke teori men faktum, at ikke bare vores akumulerede velstand i form af levestandard er baseret på olie kalorier fra hovedsageligt Mellemøsten, men også, at vores kulturelle niveau er udviklet i kraft af kolonisation og selektiv udvælgelse af traditioner og naturalier der er blevet tilpasset vore breddegrader. Helt banalt drikker vi mere mjød i Norden i dag eller kaffe? Det der er skræmmende er ignorancen omkring vores egen kulturelle udvikling, for man skal ikke skamme sig over lånte eller påklistrede fjer, det er langt værre og nedbrydende, at skabe myter der ikke tjener sit eget bedste.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 15:27

 15. 13. monse

  Helt kort, hvordan kan en evne eller handling der findes og foretages af et biologisk væsen være andet end et biprodukt af den kultur/herbita som det biologiske væsen lever i? Altså overordnet er det selvfølgelig sådan, at al kulturel aktivitet og handling er et biologisk biprodukt, men da biologien i høj grad både må anpasse sig miljøet såvel som den over generationer bliver formet af miljøet, så vil individets egenskaber alene kunne beskrives som kultur/biologiske biprodukter!

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 15:40

 16. Pedersen, det er et “hønen eller ægget” spørgsmål. Jeg har ikke løsning. Imidlertid vælger jeg at tro, at biologien kommer først, dernæst kulturen. I samme forbindelse tror jeg at biologien, generne og de biologiske processer de styrer, er grundlaget for både IQ, psyken og helbredet. Men jeg ved da godt, at generne er formet af udvælgelse, hvilket er i hvert fald delvist er kulturbestemt – og så er vi tilbage til ”hønen eller ægget”. Min pointe er, at IQ er MERE END et biprodukt, dvs. en drivkraft. Jeg vil give dig den indrømmelse, at tilføje et ”OGSÅ en drivkraft”, dvs. optræder både i rollen som årsag og virkning i dette sampil af faktorer.

  Kommentar by monse — 9. april 2016 @ 16:04

 17. @ Pedersen.

  Er det ikke en smule tidligt, at du har taget hul på weekendens festligheder (flasker)?

  Kommentar by Svend — 9. april 2016 @ 16:11

 18. monse

  Selvfølgelig kommer biologien først, og overordnet kan det ikke være anderledes, at ikke bare kultur, men også det biologiske væsens fenologiske evner, alene kan være biologiske biprodukter. Høj iq er direkte afledt af specialisering hos en gruppe biologiske væsener, hvor miljøet tilskynder det for overlevelsen af gruppen, hvis ikke det var sådan, ville det biologisk set være både alt for omkostningsmæssigt og degenerativt, at udvikle høj iq.

  Når jeg skriver biprodukter, så er det ud fra en biologisk synsvinkel, hvor i ndividdets overlevelse måske nok af miljømæssige årsager ville være bedst tjent med den eller den genetiske fordel, men i det ideelle miljø ville være bedre tjent uden. Og sådan er det jo med biologiske væsener og måske særligt mennesket, at vi hele tiden søger, at minimere de miljømæssige årsager der kan være til hindring for overlevelse og formering, og det kan du vælge, at kalde drivkraft, men som du selv skriver så er det en række faktorer og vekselvirkning, der bestemmer en arts udvikling og succes.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 16:32

 19. 17 Svend

  Intelligent bemærkning app.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 16:34

 20. Er det ikke et bedre valg at formulere det som- viden opstået på baggrund af konklusioner efter forskning i biologisk materiale, det hr. Nyborg mener?

  At biologisk inspireret viden og biologisk baseret viden må være noget andet end viden opstået baseret på ikkebiologiske emner som forskningsmateriale er jeg med på, men hvad kalder vi så det andet?
  Ren teori?
  Fuld abstraktion.
  Hjernespind?
  Til Lykke?

  Tillykke!
  Forresten.

  Kommentar by Peter Buch — 9. april 2016 @ 16:46

 21. 20 Peter Buch

  Nyborg kan jo ikke fremføre sit budskab både som politisk og biologisk, og det er jo ret tydeligt, at det hovedsageligt er et politisk budskab han ønsker fremført. Var det en biologisk afhandling viser hans forskning jo direkte, at det ikke er formålstjenligt for en demografisk gruppe, at have høj iq og lav fertilitet.

  Det overordnede politiske budskab forstærkes iøvrigt af, at Nyborg jo selv tilhører denne højintelligente, men udsatte gruppe, men på ingen måder giver Nyborg nogle biologiske fremadudrettede løsninger for egen gruppe, men søger så at sige, at bevare og konservere biologiske fenotræk, der har vist sig uhensigtsmæssige iforhold til hans egne konklusioner.

  At Nyborg så peger på politik og kultur foranstaltede løsninger, der kræver politiske omvæltninger, er om noget i endnu højere grad i modsætning til hans biologiske konklusioner og definitioner, som han altså ønsker, at fastholde og bevare, men som han samtidig påpeger er årsagen til den humanistiske og emotionelle politiske adfærd.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 17:20

 22. Som alle andre gamle kulturer har de europæiske haft forbud mod blodbeslægtede ægteskaber. Enkelte rige dynastier (kongehusene) har dog haft eksempler på indavl.

  Af alle kulturer udgør de islamiske som sædvanligt en undtagelse, da Koranen godkender fætre-kusiner. Som muslimernes store forbillede giftede Muhammad sig med sin kusine Zaynab, og siden har dette ligget som en forbandelse over den muslimske verden generation efter generation..

  Tallene for blodbeslægtede i muslimske lande er vanvittig høje. En søgning på internettet giver f.eks. denne udmærkede artikel:

  synopsis-olsen.blogspot.nl/2011/06/indavl-og-det-islamiske-milj.html

  Fordi indavl er en helt specifik kulturbelastning blandt muslimer pga. islam, og muslimske normer begynder at belaste Danmark, så føler Pedersen sig kaldet til at lufte denne løgn om europæerne: “Fætter kusine avl har været meget udbredt i stort set samtlige europæiske lande incl. Danmark”.

  Jeg så engang en dokumentar fra, da kristendommen slog igennem i Europa i Middelalderen. Som følge af kristendommens indtog var det tilstrækkeligt for at blive kirkelig gift, at den unge mand og kvinde sagde ja til hinanden – også helt uden familiens samtykke. Men det vakte selvfølgelig en del bekymring. Så allerede i den mørke middelalder var de unge frie til at gifte sig ud i den store verden, men familierne kæmpede også for at få kontrol over de unges valg og lagde pres på kirken. Men også for familierne og kirken var indavl ilde set selv dengang.

  Kommentar by traveler — 9. april 2016 @ 17:41

 23. Traveler stop dine ignorante løgnagtige fabularer ! Slå op i en hvilken som helst dansk kirkebog frem til med og et godt stykke ind i 1800 tallet, og du kan finde fætter kusine ægteskaber såvel med som uden kongebrev hos folk af lav, middel såvel som høj stand!

  Iøvrigt var en stor del af grunden til, at man gik fra, at navngive med patronymer i midten af 1800-tallet, at med familie og slægtsefternavne ville risikoen for udbredt utilsigtede fætter kusine ægteskaber mindskes, noget man ikke gik alt for meget op i hverken i 1600 eller 1700 tallet, men som med videnskabens ubredelse og oplysning i 1800 tallet blev anset for uhensigtsmæssig for såvel fysisk som psykisk legemeshygiejne.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 18:29

 24. Og det eneste jeg føler mig kaldet til er at lukke munden på løgnagtige ignoranter som dig.

  Kommentar by Pedersen — 9. april 2016 @ 18:34

 25. Pedersen 20

  Interessant. Men af anden opfattelse selv. Biotoper kan være skilt, og for mange væsener være med grænser.
  Høj iq, og lav fertilitet er vel fint såfremt der er afgrænsning mod lav iq gruppe- og masseimport til egen biotop.
  Nødvendig forudsætning- konstant opretholdelse af antal over uddøen.
  Men det er nok mig.
  Glæden over mange individer er givet en fator.
  Hver har vel sit.

  Kommentar by Peter Buch — 9. april 2016 @ 19:11

 26. Ikke 20
  21

  Kommentar by Peter Buch — 9. april 2016 @ 19:13

 27. Repatriering, naturligvis, men hvorfor bruge sådan et nymodens, fisefornemt ord? Det hedder: UD på røv og albuer!! NU!

  Kommentar by Andersine — 9. april 2016 @ 19:55

 28. Til almen info: I forgårs sagde de på en af de to underlødige statskanaler, al-DR eller TV2, at 15.000 ‘flygtningebørn’ skal indlemmes i danske folkeskoler. Se, dét anser jeg for at være direkte kriminelt af regeringen og vores landsforræder-politikere, for ikke blot skal danske børn nu udsættes for disse uintegrerbare, intellektuelt ‘udfordrede’ og oftere voldsparate børn, men de skal også lege pædagoger og integrationskorps for politikerne.

  Mærkeligt, at de ikke kan få den ide at oprette interneringslejre mhp at sende dem tilbage, og mens de er her, bør børnene gå i særlige skoler for flygtningebørn.

  Kommentar by Andersine — 9. april 2016 @ 20:07

 29. Høj IQ: Sjovt nok blev europæeren klog og opfindsom, da han blev kristen. Sjovt nok har alle afguds- og dæmondyrkende folk, lige fra indianerne i Nord og Sydamerika til de sorte i Afrika og australnegrene – og selvfølgelig ikke at forglemme ørkenfolket, araberne (i øvrigt også ivrige afgudsdyrkere, selv i dag!), været kendetegnet af bestemte ting:

  Tilbageståenhed på næsten alle punkter
  Et levned i lerhytter – helt til for få årtier siden, og man finder dem stadig i dag i sydamerika og Afrika
  Barbari og menneskeofringer (menneskeæderi)
  Nul opfindsomhed

  Araberne levede i beduintelte og lerhytter indtil for få årtier siden og blev rige fra den ene dag til den anden – pga OLIEN! Araberne evner intet, absolut INTET! Spørg alle, der har arbejdet i et olieland: Man siger, at hvis Saudi smed alle vesterlændinge ud, ville Saudi blive ragnarok på forretningsområdet i løbet af 2 uger! Hvorfor? Fordi alle vigtige ledelsesposter i virksomhederne dernede er besat af vesterlændinge. Ofte sidder der ganske vist saudiske sheikher eller kongelige på de højeste poster, men de er kun kransekagefigurer..

  Kommentar by Andersine — 9. april 2016 @ 20:27

 30. Tja, Andersine #29, alligevel har de magt til at få hele den intelligente vestlige verden til at danse efter deres pibe. De må jo trods alt have noget, som vi i Vesten ikke har.

  Kommentar by monse — 9. april 2016 @ 21:42

 31. HMmm 29 and. Hvor passer Sydamerika syd for Rio Grande ind i din grundviden????. Og uanset rigtigheden i Helmuth Nyborgs konklusioner: ” Den der ager med stude kommer også med “Tid er der nok af. Det slipper aldrig op.– I 1975 blev over 28000 danske børn aflivet ved abort. I 74 og 76 27500. Samtidig fik fremmedarbejderne permanent opholdstilladelse og ret til familiesammenføring. I de 3 nævnte år ankom de i 10 000 vis.Idag er over 100 000 over 65 år udlændinge på fuld pension. Uanset hvilket land de opholder sig i.Det koster nettovaluta og reduceret privatforbrug i Dk. Er det udtryk for danskernes intelligens ???? Fastkronekursen fra 1982. Udlændingeloven fra 1983 . Energiloven fra 1985 som lukkede Risø og udfasede kernekraft og forskning i samme. ( børnelogik konkluderer at: FREMTIDENS VINDERSAMFUND ER DE LANDE SOM SATSER PÅ UBEGRÆNSEDE MÆNGDER AF S O L U A F H Æ N G I G ENERGI. Er de 3 love udtryk for danskernes intelligens. -Tak tidligere konservative statsminister Poul Schuter, som var for fej til at udskrive et valg på tamilsagen.

  Kommentar by dansker — 9. april 2016 @ 22:30

 32. Pedersen @23 ved vist ikke rigtigt, hvad han taler om. Her er et link om de forbudne forhold før 1800.
  http://www.grifo.dk/slaegt_db.php?id=1153

  Kommentar by Fisken — 10. april 2016 @ 06:53

 33. Jeg tror kristendommen er grunden til vores succes i vores samfundsmodel. Desværre er kristendommen blevet forkastet af mange danskere til fordel for humanismen eller “andet”. I 1920-30erne blev kristendommen/Kirken forkastet af bla. arbejderbevægelsen med socialdemokratiet/venstrefløjen fordi den stod for noget borgerligt. Siden har vi haft modkultur-årene i slutningen af 1960erne som ligeledes skulle gøre op med den såkaldte grundkonservatisme der lå i samfundet. Kvinder skulle ligne mænd, mænd skulle være kvinder og alle skulle være lige i ordets egentlige forstand. Ingen måtte træde for langt ud og afspejle individualitet. Siden er alting blevet forskruet, fordrejet at det nok er for sent at ændre kursen på den lavine som vores samfund vil undergå.

  Kommentar by jrp — 10. april 2016 @ 08:59

 34. 32. Fisken

  Det er da lige godt utroligt, at du henviser til et faktalink, men glemmer, at referere denne del af teksten: Der var dog mulighed for, at søge dispensation og reglerne blev mildnet i årene 1770-1785!

  Dispensation foregik igennem kongebrev og i nogle sogne er det mere udbredt end i andre, men generelt ser man brugen af kongebrev ved vielser mellem blods relaterede i sogne, hvor større herregårde og slotte har haft en stor indflydelse på mange forhold i sognet.

  I sogne hvor herregårde og slotte primært havde en fæste relation til sognebørnene, ser man ikke så ofte brugen af kongebrev, men alligevel forekommer, der vielser imellem eksv. halv fætre og kusiner uden kongelig bevilling og altså uden den lovpligtige dispensation.

  Når man ser på fødsler udenfor ægteskab kan man ofte støde på, at den udlagte barnefader er nært relateret til den ene af ungpigens forældre, og dette så man mere strengt på end blodsbeslægtede ægteskaber med børn, og en sådan ungpige med barn udenfor ægteskab og hvor udlagte barnefader var blodsbeslægtet, blev ofte udstødt af samfundet eller måtte leve i skam.

  Kommentar by Pedersen — 10. april 2016 @ 10:35

 35. Kære Pedersen @ 34. Du kan ligge og sprælle lige så tosset du vil, men der var engang en Lov. Den burde genindføres (globalt – et EU-projekt!), så vi kunne komme den muslimske indavl til livs.

  Kommentar by Fisken — 11. april 2016 @ 02:25

 36. Glemte et par linjer: – Det er jo efterhånden helt tydeligt, at den indavl kun producerer idioter og terrorister.

  Kommentar by Fisken — 11. april 2016 @ 02:56

 37. 36 Fisken

  Det er dig der spræller! Fætter kusine ægteskaber har været ganske udbredt i Europa frem til 1800 tallet også i Danmark, der var det jeg skrev, at du er ignorant omkring det, er ikke mit problem.

  Kommentar by Pedersen — 11. april 2016 @ 03:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper