23. april 2016

Uffe Ellemann-Jensen: En skønne dag vil EU forsvare sig mod flygtninge- og migranter med ‘pigtråd’

For et par dage siden citerede jeg sund fornuft fra en uventet kant, professor emeritus Uffe Østergaard. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen er næsten på linje, omend han mere ser udviklingen som et resultat af en form for nationalegoisme. Fra Kristeligt Dagblad – Pigtrådshegn og vagter med våben vil snart sikre Europa.

“Pigtrådshegn, lyskastere og vagtposter, som anvender vold, kan meget vel blive fremtiden, hvis EU skal kunne forsvare sine ydre grænser mod voldsomme flygtninge- og migrantstrømme. Det siger en række udenrigseksperter til Kristeligt Dagblad.

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen (V) kalder det et realistisk skræmmebillede i en tid, hvor europæerne har bragt sig selv i en dybt alvorlig situation.

Det er der, vi risikerer at ende, hvis man ikke meget snart tager det mere højtideligt at sikre et fælles forsvar af de ydre grænser. Det nytter ikke at opgive de indre grænser, hvis man ikke samtidig sørger for at beskytte de fælles ydre grænser. Og det er det, der så åbenlyst er gået galt. Det er der mange grunde til. Der er lande, der hæger så meget om deres nationale suverænitet, at de ikke vil være med til fælles løsninger. … Så længe du har nogle lande, der ikke vil være med til det fælles slæb, så bevæger du dig i retning af, at du en skønne dag kan blive nødt til at bruge pigtråd. …'”

Oploadet Kl. 07:52 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73023/trackback

15 Comments »

 1. Det er lige efter bogen! Krigen er i gang og flere og flere indser det. Bare det ikke er for sent? At en højt besunget historiker som Uffe Østergaard tager totalt fejl kan man vente af en marxistisk religiøs, at Uffe Ellemann-Jensen kunne tage så totalt fejl er mere bekymrende al den stund han har været politisk ansvarlig og har medvirket til at bringe os bagud i krigen, som alle nu kan se pågår som en såkaldt asymmetriske krig, hvor fjenden ikke er nationers hære, men religiøse jihad-krigere, der ikke nemt kan identificeres, men som er effektive fordi de bruger Guerillakrigs metoder, politisk erobrings migration, mega fødselstal (befolkningspolitik) og ikke uniformerede martyrkrigere med selvmordsbælter.

  Efter venligboerne er udstillet som landsforrædere og feltmadresser, kommer snart næste fase i den asymmetriske krig: Uvenligboerne.

  De er allerede synlige mange steder i Europa og de vil brede sig og eskalere deres kampmidler. Det er ikke svært at regne ud, hvis man tør se realiteterne i udviklingen i øjnene? Det bliver ikke rart at se på TV, så bliv på ‘Vild med Dans’!:-)

  Armed, masked Greek men attack refugee boats, leaving stranded people to die at sea – HRW
  Published time: 23 Oct, 2015 17:46Edited time: 26 Oct, 2015 13:08

  Syrian refugees call for help and empty water from their flooding raft as they approach the Greek island of Lesbos. © Yannis Behrakis / Reuters
  Armed masked men around the Greek islands have been targeting migrant boats and turning them back, sometimes throwing their engines away, according to a damning HRW report. This follows witness claims of Greek border guards refusing asylum seekers entry.
  The report bases its findings on nine witness testimonies detailing cases of masked, often armed, assailants intercepting boats off the Aegean Sea coast, which are usually headed from neighboring Turkey carrying refugees from the Syrian war.
  The most recent case allegedly took place on October 7 and 9, when the attackers allegedly disabled the engines of several boats and even punctured holes in their inflatable hulls. Some of the boats were towed back into Turkish waters.
  There is virtually no guarantee any of the people would survive such conditions. This has prompted an outcry from Human Rights Watch, whose Greece specialist, Eva Cosse, says these “criminal actions require an urgent response from the Greek authorities.”
  The allegations follow repeated cases of Greek border guards turning migrants back toward Turkey across the land border at Evros. On October 9, HRW staff saw one inflatable rubber boat drifting in neutral waters for more than an hour. The boat was loaded over capacity and looked set to perish. Thankfully, a group of volunteer Spanish lifeguards came to the rescue in their own boat.

  https://www.rt.com/news/319515-greece-refugees-sink-boats/

  Kommentar by A-mad — 23. april 2016 @ 08:29

 2. Formentlig græsk kystvagt

  https://www.rt.com/news/319515-greece-refugees-sink-boats/

  Kommentar by BB — 23. april 2016 @ 08:40

 3. Det lille landsforræderiske møgsvin, skulle hellere stikke piben ind, og begynde, at finde på undskyldninger for hans store medansvar i antallet af muslimer, der p.t. belemrer mit land.

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2016 @ 09:32

 4. USA har haft pigtråd, høje hegn og vagttårne på grænsen mod Mexico i mange år. Dem er der ikke nogen pensionerede udenrigsministre eller røde akademikere, som ser noget problem i.

  Kommentar by Olé — 23. april 2016 @ 09:37

 5. Det er pardoksalt, at det er fra de lande hvor man ikke vil tage et fælles ansvar, at udvandringen er størst. Frygten for, at østarbejdere tog dagpenge med sig hjem viste ubegrundet af den simple grund, at under 10% vender hjem. Uanset hvad man mener om EU, så kan Grækenland og Italien ikke klare opgaven uden fælles europæisk støtte. At ligelig fordeling skulle løse noget siger jeg ikke, men fort Europa er en utopi. Nuværende situation med Tyrkiet som eneste alliance i et forsøg på opbremsning af migration strømmene er uholdbar, det er de rigeste olie stater man må inddrage, og vil de ikke det, må vi opsige vores handel med dem, og leve mere ydmygt end i dag.

  Kommentar by Pedersen — 23. april 2016 @ 10:00

 6. Uffe har alle dage været dum som en dør! Er han ikke gået på pension? Skulle MSM ikke ta at holde op med at invitere tumper som Bonnichsen og Uffe-manden, når de ikke er aktive længere? Vi gider ikke hverken høre eller se på dem!

  Hvorfor fatter de ikke, at det er for sent, og at nu sender vi soldater derned, mens isis myldrer herop?

  Sejl bådene med flygtninge RETUR! NU! Ellers vælter Europa allerede i år.

  Kommentar by Andersine — 23. april 2016 @ 10:38

 7. I må selv tjekke op på historien, men hvis jeg hørte rigtig, var en af terroristerne fra Belgien fangevogter på et af de piratskibe hvor en dansker blev holdt fangen.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2016 @ 10:55

 8. >6 Andersine
  Du kan sende et postkort -eller et brev. Vi vil få det bedre, med at bådene bliver sænket.

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2016 @ 11:25

 9. Grænseløshed er folkemord. Grænseløst folkemord.

  Grænseværn mod folkemord.

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2016 @ 11:41

 10. Uffe Ellemann siger ikke undskyld for, at han gennem hele karrieren rakkede ned på os danskere fordi vi var kritiske over for hans EU paradis.
  EU er fanget i sit eget spind, handlingslammet.
  Man opfinder nye løgne for at berolige befolkningen.

  Fra Berlingske, 02.12.2015 :
  “Vores slagter er en fredsommelig mand, der mig bekendt aldrig har ytret sig voldsomt om samfundsspørgsmål. Men i formiddags, da radioen havde berettet om udsigten til et nej ved folkeafstemningen i morgen, spruttede han over: Er folk blevet bindegale?

  Jeg må indrømme, at jeg har det på samme måde. Hvordan er det dog gået til, at en fredsommelig afstemning om, hvorvidt vi skal bevare den gældende tingenes tilstand, hvor der samarbejdes med andre europæiske lande på en række retlige områder – herunder det meget vigtige Europol-samarbejde – er blevet blæst op til en afstemning om alt muligt andet, først og fremmest om holdningen til EU og om tillid til vores politiske system?

  Hvis det virkelig ender med et nej i morgen, er det fordi et flertal af vælgerne har ladet sig forvirre og forføre af den groveste nej-kampagne, jeg mindes at have oplevet. Og jeg har ellers både set og hørt en del i årenes løb.”

  De “bindegale” fik ret, EU er ikke garrant for sikkerhed og frihed, tværtimod. Uffe Ellemann og co. graver deres egen grav.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2016 @ 12:10

 11. Som faderen Jens Peter Jensen sagde om sønnen: “For meget Ellemann og for lidt Jensen.”

  Fra “Den Store Hukommelse”:
  ”Danskerne må vågne op og vænne sig til de fremmede.
  (Uffe Ellemann-Jensen, Berlingske Tidende 29.7.1985).

  ”Vi kommer ikke udenom, at den danske lovgivning virker som en magnet. Der skal ikke kun være plads til flygtninge, der kan købe sig plads til Danmark.”
  (Uffe Ellemann-Jensen, udenrigsminister + formand for Venstre . Jyllands-Posten 16.08.1986).

  Om Pia Kjærsgaard udtalte han i folketingssalen 1992: ”-din lede kælling,”, det skete efter danskernes NEJ til Maastricht-traktaten (EU) den 2. juni 1992.
  (Uffe Ellemann-Jensen, i Folketingssalen juni 1992), se ”Succes-Historien om Pia Kjærsgaard” og
  ”Pia Kjærsgaard-Fordi jeg var nød til det.”

  Flere socialdemokratiske borgmestre fra Københavns vestegns-kommuner, Brøndby, Ishøj, Ballerup, Hvidovre og Herlev prøvede forgæves at råbe politikerne på Christiansborg op, men forgæves, og på Venstres landsmøde i 1993 udtalte Uffe Ellemann-Jensen snerrende: ”-at vestegnens borgmestrene gav ham en dårlig smag i munden. Problemerne skyldes ikke udlændinge, men dårlig kommunal ledelse.”
  (Uffe Ellemann-Jensen, på Venstres landsmøde i 1993).

  ” 180 årlige familiesammenføringer er ikke noget problem sammenlignet med at der er 350.000 arbejdsløse.”
  (Uffe Ellemann-Jensen, Politiken 21.9.1993).

  ”Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra”.
  (Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Politiken 1/7 1994).
  (bor i Hellerup, Gentofte kommune/2900 Hellerup).

  ”Vi har ikke tidligere lykkes med at knække koden i forhold til en god og vellykket integration i Danmark, og det har vi ikke, fordi vi har haft alt for mange eksempler på, at man lever i et parallelsamfund, og måske ikke tager aktiv del i arbejdsmarkedet. Venskaber med flygtninge skal løse integrationen.”
  (Karen Ellemann, (V), Social-og Indenrigsminister, i Politiko 04.11.2015).

  Venstre ved du hvor du har! Partiet er som de øvrige politiske partier
  kun ude på at underminere Danmark. Husk det næste gang der er valg. Stem blankt, hvis ikke der kommer nye opstillingsberettigede partier på “spisesedlen.”

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 23. april 2016 @ 14:25

 12. #5 Pedersen:

  “Uanset hvad man mener om EU, så kan Grækenland og Italien ikke klare opgaven uden fælles europæisk støtte.”

  Hvad er det for noget ævl?!! Selvfølgelig kan EU-grænselandene selv klare problemerne. Istedet for at agere shuttle service fra Libyens kyst, så skal migranternes både bare sænkes med indhold. Hvor mange tror du tør tage chancen efter, at de første 5-10 både er blevet sænket?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. april 2016 @ 15:01

 13. For engang skyld håber jeg at Uffe Ellemann-Jensen får ret.

  Kommentar by Liva — 23. april 2016 @ 18:18

 14. 12 Hr. Naturli’

  Du lyder som en 12 årig der ævler om lemfældig brug af A-våben, det er utopi at noget sådan skulle ske, og gjorde det alligevel bliver situationen næppe bedre. Hvad er dit modtræk, et fake Youtube klip med russere der skyder på somaliske pirater ?

  Kommentar by Pedersen — 23. april 2016 @ 20:03

 15. Døde nyhipoer er det reelle forsvar for at stoppe folkedrabet på danskerne.Efter straffelovens paragraf 23 lyder de 2 uffer, som om de er oplagte kandidater blandt flere.

  Kommentar by dansker — 23. april 2016 @ 21:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper