24. april 2016

Venstreradikalisering: ‘No borders – No nations’ sang 19-Nyhedernes ‘flygtningevenlige organisationer’

Det siger meget om de danske medier, at et par skilte ved indfaldsveje til Thisted gav et indslag i 19-Nyhederne på TV2, der var mere end dobbelt så langt som indslaget om lørdagens venstreradikale grænseaktion ‘X-grænsen’. Samme personkredse fik taletid i begge indslag, og de var henholdsvis indigneret over skiltene til Mellemøsten, og eksistensen af en dansk grænse.

TV2 Nyhederne pointerede, at grænseaktionen var organiseret af ‘tre flygtningevenlige organisationer’, og så sagde de ikke for meget. Reaktion er de venstreradikale i trekantområdet, og da talsmand Frederik ‘Don’ Hector demonstrerede mod Stop Islamiseringen af Danmark i Kolding, sidste forår, så var det som talsmand for ‘Kolding mod fremmedhad’. Tydeligvis en dækorganisation for AFA-sympatisører, der forsøgte fysisk at angribe flere SIAD-demonstranter.

(AFA-sympatiserende Reaktion-talsmand Frederik ‘Don’ Hector)

Der var arrangeret busser fra København og Århus, og 200 demonstranter var ifølge TV Syd forsamlet ved Padborg grænse. Selvom kanalen bragte et længere indslag, så gjorde de sig umage for at gøre det til et feelgood-indslag med almindeligt udseende demonstranter. I stedet for at fokusere på sytten gange anholdte Erik Storrud med megafonen, blev det til et interview med veltalende yndighed af gymnasieelev-typen. På den måde blev fokus flyttet væk fra slagordet ‘Asyl til alle’ og de naturlige konsekvenser af synspunktet, og over på omkostninger i forbindelse med grænsekontrol.

På det tilgængelige billedmateriale, ses blandt andet Thomas Sørensen (Reaktion), ‘Mette Hansen’ (Welcome to Denmark), Andreas Fey (Enhedslisten Århus) og anti-For frihed-fotografen Alexander Zehntner. Demonstrationen var uanmeldt, men ‘vi legede med’ som politiets talsmand flot fortæller, få sekunder før indslaget diskret fader ud med parolen ‘No borders – No nations’.

Alt skal dog ikke være negativt. Efter at tilrejsende venstreradikale havde gået fire kilometer i den globale opvarmnings april-snevejr (!), valgte politiet at lukke Kruså grænseovergang helt af. På den måde endte happeningen lykkeligt, selvom politiet ikke brugte de store pebersprays.

(Welcome to Denmarks ‘Mette Hansen’ og autonome Erik Storrud med megafon)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73047/trackback

28 Comments »

 1. Når de venstreorienterede arbejdssky globalister, overmaler en gagrageport eller en husgavl, med ders hjernedøde mantraer; er der tale om aktivisme. Når vi der ser den europæiske fremtid, opsætter et skilt, der er lige til at tage ned igen, er det nærmest overlagt mord.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2016 @ 10:28

 2. Megafonen har pigefarve. Det dur da ikke når “mandehad” er imod rød Frederikke og blå Frederik ost.

  Ku’ venstrefløjen ikke koordinere deres holdninger i stedet for at skyde med spredhagl mod alt og alle ?

  Kommentar by k.m. — 24. april 2016 @ 11:25

 3. Det er et stort mediebedrag, når de toneangivende medier sætter noget nær 100% fokus på omkostningerne ved grænsekontrollen, herunder hvordan det belaster politiet, så det går ud over andre opgaver. Samtidigt fortier de samme medier i det store hele omkostningerne i forbindelse med bølgen af velfærdssøgende folkevandrere, herunder hvordan det belaster social- og sundhedssystemet, undervisningssystemet etc., så det går ud over andre opgaver.

  Kommentar by monse — 24. april 2016 @ 11:51

 4. http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/verdensgang/ECE8604787/klassebilleder/

  Quel scandale! Selv om alt, hvad der kunne krybe og gå af eksperter, økonomer, vidt berejste folk af alle aftapninger anbefalede et ja, har man sagt nej

  Niels Lillelund

  Det grænseløse Europa er for drømmere, og Europa er regeret af drømmere. Og det er drømmene, der brister i disse uger og måneder

  Kommentar by k.m. — 24. april 2016 @ 11:59

 5. I indslaget fra tvsyd kan man se en danse rundt med regnbueflaget, symbolet for homoseksualitet, imens de byder verdens mest homofobiske kultur indenfor.
  De idioter er jo fuldstændigt uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Per — 24. april 2016 @ 12:31

 6. Det kunne være sjovt hvis Danskerne og tyskerne lukker hver deres grænse, så de blev fanget i “ingenmandsland “. Havde de så ingen pas og id kunne de blive der for evigt. Få nu den grænse lukket. Hvorfor havde vi ellers engang Dannevirke til og stoppe for alt fra syd!!??

  Kommentar by P — 24. april 2016 @ 13:21

 7. Medierne støtter nedlæggelsen af Danmark som suveræn nation og hjem for danskerne.

  Terrorister velkommen, som Dan Park har pointeret ud.

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2016 @ 13:27

 8. @ 5 Godt pointeret! Det er samme antikristelige proletariat, EL, AFA, Redox, venligboere og LGBT-bevægelsen; de hader kristne, jøder og hele den judeokristne kulturarv, som demokratiet er funderet på, og de VIL partout omvælte den verden. De glemmer, at de selv ryger med i faldet, og at muslimer ikke vil spare dem. Hvis der er nogen, islam hader og vil udrydde, så er det homoseksuelle.

  Hvornår mon TV2 begynder at rapportere om de mange milliarder kroner, disse nassende og kriminelle indvandrere kommer til at koste Danmark? Kræver det flere muslimske terrorangreb, før det vil ske, eller er de alle ramt af Stockholmsyndromet?

  Kommentar by Andersine — 24. april 2016 @ 13:58

 9. Man må da have lov at mene og udtrykke, at man ikke ønsker disse såkaldte flygtninge eller velfærdsnassere velkommen til landet og ønsker at de rejser igen.
  Det er da en lige så rimelig holdning, som at have den modsatte.

  Det må så også være tilladt og rimeligt at afholde en demonstration ved et asylcenter eller et andet relevant sted (Folketinget, andre domiciler for ministerier og myndigheder, interesseorganisationer osv.), hvor man f.eks. kunne have lignende skilte med anvisning af, hvor langt der er til de lande de kommer fra, i lighed med dem som er set i Thisted?

  Alle tænkelige protilhængere af muslimsk indvandring o.a. har jo frit slag og må og kan så at sige foretage sig hvad de vil, også endda under truende voldssignalerende paroler og opfordringer til selvtægt – og hvor det jo så også mere eller mindre får lov at udfolde sig.

  Men bare et lille “højreorienteret” klistermærke på en lygtepæl, så er 80% af befolkningen forarget og politiet tilkaldes.

  Vi lever i interessante tider – hvor længe mon det kan få lov til at gå godt? Hvornår mon vi ser de første “højreorienterede” selvtægtsgrupper eller enkeltindivider foretage repressalier mod disse ting? Hvornår løber bægeret over og uretfærdighederne og frustrationerne bliver imødegået med samme medicin, eller det der er værre? Hvornår starter volds- og dødspatruljerne deres virke?
  Hvornår ser vi samfundet begynde at gå virkeligt i opløsning?

  Eller synker vi bare dybere ned i quicksandet – vel at mærke alle sammen – inden og uden det store spræl?

  Egentligt har vi ikke fortjent bedre – jeg fatter ikke at så mange kan være så dumme i så lang tid og gudhjælpemig ikke ændre sig væsentligt, eller tager viden til sig, trods de mega muligheder for at få information og basis for enhver stillingtagen!

  Som jeg har skrevet før, så kommer der ikke til at ske en væsentlig skid!
  Om 50 år er vi alle muslimer og slås fra morgen til aften med naboen, hvis denne har den “forkerte” islamtrosretning, er ikke-familie eller tilhørende i en anden klan!Vi får tid til det – for vi laver ikke noget ret tit – tiden vil gå med at nasse hos de andre og snyde og bedrage det bedste vi har lært og vil henholdsvis angribe og forsvare vores lille khalifat – indtil verden ligger øde hen….

  Kommentar by Black Watch — 24. april 2016 @ 13:58

 10. Tilføjelse til mit sidste indlæg om idioterne der render rundt med regnbueflag og inviterer muslimer indenfor, det taler vist for sig selv: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/10/half-of-british-muslims-want-gay-sex-banned-says-poll/?cid=sf24073329&sf24073329=1

  Kommentar by per — 24. april 2016 @ 14:03

 11. Årh shit jeg har glemt min taske

  Kommentar by Stor fed penis — 24. april 2016 @ 14:10

 12. Kæft hvor er ham der Frederik sød, han må gerne komme og befrugte mig.

  Kommentar by Pøren Sind — 24. april 2016 @ 14:48

 13. Ham Hector drengen har sgu godt nok nogle massive klokker for at kunne turde gøre dette. 1000 kr for hans sæd i en kop. Så kan jeg endelig opnå min drøm om at lave den perfekte avl af killer-mennesker.

  Kommentar by ButtetDreng94 — 24. april 2016 @ 15:01

 14. Omkostningen til grænsekontrollen er da kun en lille brøkdel af frugten af den arbejdsindsats, som de mange asylanter vil berige os med. Hvad er problemet?
  Ironi kan være anvendt.

  Kommentar by Menig 442 — 24. april 2016 @ 15:26

 15. Hvorfor er der ikke nogen, der stiller de der fjolser det åbenbare spørgsmål, hvor pengene til velfærden skal komme fra i den grænseløse verden ? Det burde da interessere de der primater, der for størstedelen sandsynligvis ernærer sig ved overførselsindkomster.

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 24. april 2016 @ 16:09

 16. http://www.welt.de/politik/deutschland/article154689954/So-naehren-Erdogans-Prediger-Islamismus-in-Deutschland.html

  Tyrkiet planlægger at Islamisere Tyskland.

  Kommentar by k.m. — 24. april 2016 @ 17:03

 17. #16 skulle have været i off-topic, men læs den gerne alligevel, de fleste kan vel lidt skoletysk ?

  Kommentar by k.m. — 24. april 2016 @ 17:05

 18. Ham Hector tror han er så hardcore, han lytter ikke engang til Get The Shot. Forpulede Malevolence fans..

  Kommentar by Singer Tøjberg — 24. april 2016 @ 17:23

 19. Hvis Dansk Folkeparti omsider skulle få fingeren ud og demonstrere for lukkede grænser, ville mederne heller ikke fokusere på det, hvis Jonni Hansen og en flok heilende nynazister deltog. Naturligvis ikke…

  Men tak til de mange asylvenner som fik grænsen lukket. Fortsæt endelig. De skal ikke lade sig gå på af, at folk synes, de er til grin. Bare klem på for den gode sag!

  Kommentar by Arne Torp — 24. april 2016 @ 17:27

 20. Socialismen er med Obama, Merkel, Lars Lurendrejer, Camron osv en døende ideologi. Denne generation af kommunistiske socialister skal vi sent glemme, og vi helmer ikke før alle deres bevægelser er lukket og slukket fuldstændigt. Hvis lederne selv overlever bagslaget, så skal de vist prise sig lykkelige.

  Kommentar by Winston Churchill — 24. april 2016 @ 19:35

 21. Omkring et halvt år siden, men stadig passende:
  https://www.youtube.com/watch?v=CF8g79dWCGo

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2016 @ 19:48

 22. Problemet med TV2 er problemet med Danmarks homogene masse af journalister.
  De der vælger at studere på journalistuddannelser er oftest emotionelle, overfladiske og narcissistiske. De ved også meget lidt om det de rapporterer om. Dette betyder at der ikke er stor forskel på nyhedsredaktionen hos DR, TV2 og Radio27Syv, hvilket også er tydeligt.
  Løsningen ville selvfølgelig være at rekruttere journalister fra forskellige akademiske uddannelser; jura, økonomi, statsvidenskab eller naturvidenskab etc. Det ville også betyde at man fik personer med betydeligt bedre kendskab om de ting de rapporterer om. At lære sig at udforme artikler etc. kan en dygtig akademiker lære på at par uger ved at tage et kompletterende kursus.
  Problemet er dog for det første at det vel ikke lokker personer der ikke er meget emotionelle og narcissistiske, og for det andet at f.eks. journalister ansætter personer med samme baggrund som dem.
  Det er også derfor man ser helt andre meninger og værdier hos dem der skriver på Internet.

  Kommentar by Mike E — 24. april 2016 @ 19:54

 23. Jeg skal måske ligefrem til at revidere min lunkne opfattelse af homoer. De kán måske ligefrem blive klogere:

  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE8606362/franske-homoseksuelle-stemmer-i-stigende-grad-paa-front-national/

  Kommentar by Margrethe — 24. april 2016 @ 21:15

 24. Margrethe

  Dine to måskeer, er glimrende forbehold.
  Linket henviser vist kun til franske homoer. Flere belæg og flere valg kunne være et bedre grundlag, end en enkelt artikel, for en ændring af din opfattelse af om homoer generelt kan blive klogere…

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2016 @ 22:14

 25. https://www.youtube.com/watch?v=6u_aj61dJS8

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2016 @ 23:22

 26. Hvad er det vi ser på nederste billede, en sølle FIS A Fascist Aktions mandslinge med et pige.truthorn, der kalder til samling af islamisk kvindeundertrykker invasion af Danmark, hvad tænker idioten dog på, et nyt FIS A Fascistisk aktions kalifat, hvor kvinderne tilbagerulles i sorte affaldssække?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 25. april 2016 @ 03:16

 27. Det ser til at et par venstreradikale idioter har sneget sig herind i kommentarene, i kan lige få den her: http://ekstrabladet.dk/112/kriminelle-haerger-koebenhavn-fire-ud-af-fem-er-udlaendinge/6054002

  Jeg tror i skal passe meget på at i ikke render ind i nogle af deres ofre næste gang i er ude og arbejde for at skabe flere!

  Kommentar by per — 25. april 2016 @ 07:31

 28. Leder om Migrationens Pris i dagens JP:

  http://jyllands-posten.dk/protected/debat/leder/ECE8606554/migrationens-pris/

  Intet nyt for folk der følger med her, faktisk temmelig tamt, men stadig nyt at det kommer i et toneangivende medie.

  Kommentar by monse — 25. april 2016 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper