9. maj 2016

Laissez-faire terrorbekæmpelse: “Hvis du tager passet fra nogen, og de så bliver sure og frustrerede…”

Det siger meget om den liberale nationalstats impotens, at terrorforskere ikke taler om at internere potentielle jihadister, men omvendt anbefaler at de frit kan rejse til Islamisk Stat. At tage passet fra dem vil gøre dem ’sure og frustrerede’, som det så smukt formuleres. I Syrien kan de bekrige danske soldater, før de rejser tilbage til velfærdsstatens ghettoer, og fortsætter kampen med andre midler.

Den ultimative konsekvensløshed beskrevet i Jyllands-Posten – Terrorekspert: Lad de unge rejse mod Syrien.

“Hvis formålet er at forhindre terrorangreb i Danmark, bør myndighederne ikke tage passet fra de unge, der vil til Syrien, men i stedet lade dem rejse.

Sådan lyder vurderingen fra eksperter blot en uge efter offentliggørelsen af den seneste terroranalyse fra Politiets Efterretningstjeneste. I rapporten slår efterretningstjenesten fast, at det kan være risikabelt at bremse folk, der ønsker at rejse til Syrien eller Irak, fordi der ‘i visse tilfælde kan opstå frustration, der kan skabe intention om at begå terror’.

Netop derfor bør man i stedet lade de unge, som ønsker at rejse til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat, beholde passet og rejse af sted mod det krigshærgede land, mener terrorforsker og forskningsleder ved Forsvarshøjskolen i Stockholm Magnus Ranstorp. …

‘Frem for forebyggende at forsøge at forhindre de unge i at rejse, hvorved de dermed kan blive en større trussel i Danmark, burde man hellere lade dem rejse og så i stedet overvåge deres tur gennem Europa, fange dem i Tyrkiet på grænsen til Syrien, få de tyrkiske myndigheder til at sende dem tilbage til Danmark og så retsforfølge dem her i landet,’ siger Ranstorp. …

Hvis du tager passet fra nogen, og de så bliver sure og frustrerede og føler, at alt det, de skulle have lavet i Syrien, bliver de nu nødt til at lave i Danmark, har vi på en måde gjort tingene værre,’ siger Manni Crone, som dog understreger, at der kan være internationale forpligtigelser at tage hensyn til.”

Oploadet Kl. 09:28 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73352/trackback

14 Comments »

 1. Selvfølgelig skal de rejse, på vej ud af Europa er altid den bedste vej. Når de har tilsluttet sig skal de selvfølgelig så også møde afvisning ved den europæiske grænse, som for tiden kun kan eksistere ved den danske grænse, da der jo åbenlyst er huller andre steder i Europa. Derfor vil vi – danskerne – dem som ejer denne parcel af Europa – stadig, som for et år siden – have vagter ved grænsen, afpatruljering og total overvågning af de danske farvande, minerede, indhegnede, elektronisk overvågede grænseområder, som ikke ellers kan bevogtes effektivt af soldater og afvisning af alle medlemmer eller x-medlemmer af Islamisk stat ved grænsekontrollen.

  Kommentar by Winston Churchill — 9. maj 2016 @ 09:38

 2. Jeg er frustreret som etnisk Dansker over at man ikke fratager terroristerne Dansk statsborgerskab og smider dem ud af Danmark, resten kan vælge frivilligt at forlade Danmark eller bo i et hul under jorden resten af deres dage, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. maj 2016 @ 09:40

 3. Vi vil med Natachas ord have Danmark tilbage, tilbage til en nationalstat, som beskytter sin industri og arbejdspladser imod globaliseringen. Vi vil have en dansk Trump, gerne snart.

  Kommentar by Winston Churchill — 9. maj 2016 @ 09:42

 4. “Sure og frustrerede”
  Totalt konsekvensløst samfund.
  Hvis vi ikke føjer dem og lader dem rejse til at andet land for at få afløb for deres indestængte aggressioner i form af drab, vold og voldtægter mod bl.a. kristne så går det sandsynligvis udover danske borgere.
  Der var engang hvor man omtalte eksperter og øvrighedspersoner med respekt. I dag er de guccitasker, fadbamser, løgnere og klaphatte. Det er der en grund til.

  Kommentar by Frank Hagmann — 9. maj 2016 @ 09:45

 5. Lad dem rejse, og forfalsk derefter deres adfærd på nettet, så de fremstår som modstandere af isis, og derved forhåbentligt bliver et hoved kortere.

  Kommentar by Træt — 9. maj 2016 @ 09:57

 6. “Hvis du tager passet fra nogen, og de så bliver sure og frustrerede…”
  Det kan være rigtig.
  Og lad os så sige at det er rigtig:
  Sandsynligheden for at blive slået ihjel i Syrien er trods alt større end i Danmark.
  Her hjemme bliver svinehundene næste belønnet for deres gerninger.

  Når de så kommer hjem fra syrien og vil ind i Danmark igen, skal de pløkkes ved grænsen, der er den eneste betaling for selvforskyldt krigstraume.

  Kommentar by Sindsro — 9. maj 2016 @ 10:04

 7. Ak ja, at tage det danske pas fra en, der aldrig skulle have haft et sådan?

  Kommentar by Menig 442 — 9. maj 2016 @ 10:34

 8. Problemet er bestemt ikke at man lader dem rejse til syrien, for det er da åbenlyst at de så vil selv-detonere herhjemme istedet for. Problemet er at man lukker dem ind igen og installerer dem i “århus modeller” og “exit programmer” som slår en streg over alt hvad de har begået i udlandet, og grundlæggende siger til dem at det de har gjort bliver betragtet af systemet som en form for dannelsesrejse!

  Kommentar by per — 9. maj 2016 @ 10:35

 9. De er nogle onde uslinge, de syge ‘eksperter’, der tillader sig at sige dette! De vil gerne tillade dette her (frygtelige billeder!!) https://themuslimissue.wordpress.com/2013/09/15/graphic-muslim-trophy-in-syria-lifeless-body-of-decapitate-christian-child/ – små børn, der er blevet halshugget af kujonagtige, muslimske djævle!!

  I artiklen anføres, med understregninger, at disse djævle nu er i VORE BYER og lande, og artiklen er fra 2013.

  Daesh har i 2014 opfordret fx franske muslimer til blot at blive i Frankrig og udføre jihad dér, hvis de nu ikke har mulighed for at rejse til Syrien og Irak.

  I vore lande bør de hjemvendte fængsles på livstid, virkelig livstid, men de burde jo ikke have lov til at returnere til Europa. Folk, der vil rejse derned for at blive børnemordere, bør ligeledes fængsles på livstid. Ingen nåde og pardon.

  Hvorfor er der ingen lov og ret længere i Vesten? Hvis det var helt rigtigt, bør man begynde at henrette dét afskum. De er ikke mennesker!!

  Kommentar by Andersine — 9. maj 2016 @ 12:19

 10. Det er da fint, hvis de tager til Syrien. De skal bare ikke have muligheden for at komme tilbage igen. Det er den model, Australien kører efter. Den ville desværre bare ikke virke i Danmark pga. vores politikeres impotens.

  Kommentar by Anders — 9. maj 2016 @ 13:38

 11. Problemet er ikke at de rejser ud. Problemet er at de kommer (eller kan komme) tilbage.

  Hvis folk vil leve et lorteliv i et kalifat (hvor det meste er ørken) så skal de da have lov til det.

  Idiotisk at vi sender soldater og piloter til Iraq og Syrien for at kæmpe mod IS, men ikke vil tage kampen mod sympatisører og kollaboratører herhjemme.

  Jeg drømmer om en fremtidsverden med hegn (med vagttårne) omkring Rub al Khali ørkenen, hvor dem, som ikke vil konvertere bort fra Islam kan sidde og hygge sig.

  Kommentar by Sigwar — 9. maj 2016 @ 16:30

 12. At udstede et dansk pas til en muhammedaner, strider mod al sund fornuft, hvilket ikke just er hvad trykker politikere.

  Kommentar by Nielsen — 9. maj 2016 @ 17:59

 13. “Manni Crone” har rødder i den samme sekt som Barbara Lerner Spectre, og “religionssociologen” Mikael Rothstein, og har tilsyneladende den samme dagsorden; tilintetgørelse af den hvide mand/kvinde.

  Det er sjovt at se hvordan disse hvad ved jeg, fjerde(?) generations indvandrere fremviser det samme had mod det folk som tog imod dem, som de muslimske første og anden generationsindvandrere gør. De muslimske nyankomne gør det åbenlyst og uden omsvøb, mens de mere etablerede 4. generations infiltratorer af fremmed æt distribuerer deres had og udøver deres femte kolonne virksomhed via akademiske stillinger, og svøbt in ord som ligestilling, fred og fordragelighed.

  Man kan læse mere om denne dagsorden i visse passager af Bibelens Gamle Testamente. Folk som Rothstein og Crone, (formentlig kalder begge sig ateister) samt Spektre som er gift med en overrabbiner, arbejder tydeligvis på helt den samme sag.

  Jeg vil slutte med et citat fra Lars Von Trier: “I understand Hitler”.

  Kommentar by Balder — 10. maj 2016 @ 00:50

 14. Enhver kloakmester kender loesningen paa problemet:en rottesikring;
  lortet kan frit loebe ud , rotterne kan ikke krybe tilbage .

  Kommentar by Krassisten — 10. maj 2016 @ 05:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper