10. maj 2016

Lokalavisen holder mikrofonen for Vollsmose-boksetræner: “Islam handler om at give kærlighed…”

Ingen har påstået at unge mennesker bliver terrorister på grund af deres ‘hudfarve’, men jihadisme har selvfølgelig noget med Islam at gøre – selvom Vollsmose Boxings cheftræner Shahbaz Aslam postulerer det modsatte. Han er involveret i kampen mod Israel, i lighed med bestyrelsesmedlemmet Bilal al-Issa. Det var ham der under Gaza-krigen i 2014 pointerede, at krigen startede i 1948, og vil fortsætte indtil Palæstina inkluderer “Haifa, Jaffa, Safed, an-Naṣirah (Nazareth) og Tel Aviv. Beer Sheva og Al Quds (Jerusalem)” Med Koranen og Hamas mod regionens eneste velfungerende demokrati – og hermed ikke et værn mod radikalisering.

Fra Lokalavisen – Sådan: 13-årige Mahmoud slår en proper næve – og viser en vej ud af kriminalitet.

“Fem gange om ugen stempler Mahmoud Hussain ind i Vollsmose Boxing. Den 13-årige unge mand har bokset i halvanden år og er vild med kampsporten.

‘Før havde jeg kriminalitet omkring mig, fordi jeg ikke havde noget at lave efter skole. Nu har jeg fået nogle bedre kammerater, som jeg går til boksning med. Jeg elsker sporten,’ siger han.

I forrige uge var den tidligere chef for PET, Jakob Scharf, på besøg på SDU for at fortælle om terrorisme. Her sagde Jakob Scharf, at unge mennesker primært bliver terrorister, fordi de føler sig marginaliseret – og ikke på grund af hudfarve eller religion.

I Vollsmose Boxing har klubben hjulpet flere unge, som var på vej til at blive kriminelle eller radikaliserede. … Ifølge Shahbaz Aslam, der også er landstræner for U15 og U17, handler islam ikke om, at du har ret til at slå andre mennesker ihjel. Tværtimod. …

‘Islam handler om at give kærlighed til din næste og respektere det samfund, som du lever i,’ siger han.

Oploadet Kl. 03:15 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73361/trackback

25 Comments »

 1. Mahmoud Hussain er forhåbentlig ikke på vej til at blive en “rollemodel” (“forebillede” på dansk)

  Kommentar by BB — 10. maj 2016 @ 03:19

 2. Yderst overbevisende .. Islam er om kærlighed, derfor er jeg nu på vej til at slå flere af mine modstandere til plukfisk i en kontaktsport på knytnæver.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. maj 2016 @ 04:45

 3. Som værende kristen synes jeg det er yderst foruroligende at Islam overhovedet ikke rummer kærlighedsbudskabet, heller ikke tilgivelse og tolerance har nogen plads i Islam.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. maj 2016 @ 04:49

 4. Interesse for kampsport er ikke en garanti for noget som helst konstruktivt. Omar dyrkede kampsport.

  http://www.uriasposten.net/archives/63951

  Kommentar by BE — 10. maj 2016 @ 04:52

 5. Thaibox-Weltmeister beim IS in Syrien

  http://www.srf.ch/news/schweiz/thaibox-weltmeister-beim-is-in-syrien

  Kommentar by BE — 10. maj 2016 @ 04:58

 6. Landstræner Shahbaz Aslam har bildt sig selv ind, at “islam handler om at give kærlighed til din næste og respektere det samfund, som du lever i”. Landstræneren er næppe islam-kyndig og kan næppe bruge koranen til at underbygge sit udsagn.

  Men han siger det, som de politisk korrekte gerne vil høre. Han siger dette, fordi Vollsmose Boxing formodentlig lever af massiv offentlig støtte, og de kulturkristne, der uddeler støtte vil gerne høre sådanne halvkristne vendinger om kærligheden og samfundsstøtte.

  Men pointen er også, at en muslim ikke kan foretage sig noget som helst uden straks at henvise til islam. Hvis landstræneren dog bare havde sagt: “ok venner, livet handler om at give kærlighed til din næste og respektere det samfund, som du lever i”, så havde man betragtet ham som en normal samfundsborger. Men i stedet viser han, at hans mission er at ville islamisere alt omkring sig.

  Kommentar by traveler — 10. maj 2016 @ 07:26

 7. Jeg giver kærlighed til mine brødre – vi er altid 5 der går i byen sammen.
  Vi går altid i byen midt om natten – kærlighed gives bedst i mørke.
  Vi møder en ung vantro dreng med en mobil – han skal få kærligheden at føle.
  Vi møder en vantro ung pige – femdobbelt kærlighed er fem gange så godt.

  Vi beder til allah fem gange om dagen – for at vise vores kærlighed.

  Kommentar by Bastardo — 10. maj 2016 @ 08:16

 8. Giv det 14 dage, så er rollemodellen rodet ud i noget kriminelt igen. Det er som at kigge ud af vinduet nu hvor solen skinner og sige “det kommer aldrig til at regne mere i danmark” at læse den slags artikler.

  Kommentar by Per — 10. maj 2016 @ 08:17

 9. Alle forsøg på at “stifte fred” mellem danskere og kulturmarxisternes invasions-pjalte-hær er forgæves. I første instans selvfølgelig pga. de fremmedes had og dyriske opførsel. Men om de så blev kristne til hobe, og opførte sig eksemplarisk så ville jeg fortsat arbejde for at få dem ud af territoriet.

  Jeg mener også at det ville være bedre for de danske nationalsindede at tage initiativet, i stedet for at “undskylde” deres bestræbelser med invasionsstyrkernes opførsel og religion. Så kunne vi spare en masse sludder om Islam, Koranen og alt det der. Det er nemlig en skadelig politik, der får det til at se ud som om masseinvasion ville være ok, blot de fremmede dog havde pli. Ligeledes bør man aldrig fremture med at “selvfølgelig skal vi tage imod ægte flygtninge”. Det er der nemlig intet selvfølgeligt ved.

  I ly af snakken om muhamedaner-invasionen og deres religion strømmer det helt upåagtet ind med thaier, filipinere, vietnamesere, kinesere, negere, sigøjnere og andre folkeslag. Invasionen fra østeuropa er heller ikke helt uproblematisk.

  Kommentar by Balder — 10. maj 2016 @ 08:38

 10. #9 At “tage initiativet” kræver kontrol med statsmagten, eller evnen til at presse de der kontrollerer staten til at handle. Og de nationalsindede mangler jo desværre begge dele.

  Kommentar by Odo — 10. maj 2016 @ 09:24

 11. Shahbaz Aslam kommer en postgang for sent, sammen med dhimmie journalisterne der lapper hans “lort” i sig… Den del af befolkningen ( i Danmark og Europa ) der tror på, at Islam har noget som helst, med fred eller kærlighed til sin næste at gøre… Er forsvindende lille… og heldigvis ved at være en uddøende race, der spreder deres “hallalhippie” lort, til få ligesindede gennem de snart uddøde MSM… Hurra Hurra

  Kommentar by ny kommentator — 10. maj 2016 @ 09:31

 12. Jeg vil foreslå en lignende kampagne, som den der igangsættes for at løfte migranters kvindesyn op på deres nye steds niveau.
  Det vil være mindst lige så effektiv at omdele en pjece, der beskriver de former for kriminalitet, vi ikke ønsker.
  Så kunne man også spare alle de pædagoger, mentorer, gademedarbejdere, udflugter og alt hvad der bimler og bamler af tilbud til de kriminelle “unge”.

  Kommentar by Menig 442 — 10. maj 2016 @ 10:01

 13. Det eneste, der kan fordrive djævelen i dem, er omvendelse til Jesus Kristus. Der er set eksempler på, at nogle af de værste jihadister er blevet kristne, og så holder de op med at ønske død og ødelæggelse over andre.

  Muslimsk forståelse af ‘kærlighed’ er voldtægt, vold og drab. Jesus siger som advarsel (det er vist i Lukas kap. 21), at der skal komme en tid, hvor de (afgudsdyrkerne) tror, at de tjener ‘gud’ ved at slå mennesker ihjel. De tjener djævelen, som er deres ‘gud’, og derfor råber de på djævelen, når de dræber! Han sagde det for 2.000 år siden, så folk burde nok til at tage Bibelens advarsler og profetier alvorligt. Der står også, at det i den sidste tid skal blive så grusomt, at mennesker vil skrige til bjergene om at falde over dem.

  Kommentar by Andersine — 10. maj 2016 @ 10:19

 14. OT: Muhammedanerne har knapt nok fået tørt tøj på efter deres ååååh, så farefulde færd over det 2 km lange stræde mellem Tyrkiet og Grækenland (gætter på, at det ikke er længere, men er også ligeglad), før de i flygtningelejre skal til at true kristne!!!

  https://www.jihadwatch.org/2016/05/german-refugee-centers-muslims-threaten-christian-refugees-for-not-taking-part-in-islamic-prayers

  Kommentar by Andersine — 10. maj 2016 @ 10:36

 15. En vej ud af kriminalitet. Rigtig mange artikler med det budskab.
  Hvorfor finder journalister altid positive historier om kriminelle muslimer? Måske nemt arbejde?

  Kommentar by tavsen — 10. maj 2016 @ 12:02

 16. Det er ulovligt, at slås.
  Medmindre det foregår i en ring, som er firkantet.
  Whats that all about?!

  Kommentar by Morbus Behcet — 10. maj 2016 @ 12:49

 17. Og hvis man ikke forstår at Islam er kærlighed, så kan man jo altid få slag til man fatter det.

  Kommentar by Lightmann — 10. maj 2016 @ 14:58

 18. Hø hø hø……………(i)slam handler om kærlighed til død og ødelæggelse😖😖😖

  Kommentar by BørgE — 10. maj 2016 @ 15:37

 19. Jakob Scharf har socialdemokaten Sass Larsen på ” nakken” resten af sit liv.- Ingen politiker(eller danskere) tager nogensinde Jakob Scharf seriøst

  Kommentar by dansker — 10. maj 2016 @ 17:03

 20. Hvis islam er kærlighed, hvorfor står der så i koranen at jøder er aber og svin? Hvorfor står der så 347 gange i koranen at ikke-muslimer er vantro? Hvorfor står der i koranen at muslimer ikke skal tage jøder og kristne som venner?

  Kommentar by Liva — 10. maj 2016 @ 17:46

 21. > 1 BB + 8 Per: Lige min umiddelbare reaktion, også :-) Den snakkende klasse som bl.a. udgiver lokalaviser elsker rollemodeller, og bliver aldrig klogere. De starter fra felt nr. 0 hver ny dag når de slår øjnene op. Det må være en form for Alzheimer, det de lider af. Det bestyrkes af, at de ikke stiller så meget som antydningen af et kritisk spørgsmål til påstanden om, at Islam handler om at give kærlighed til din næste og respektere det samfund, som du lever i. Så kan en løgn vist ikke blive mere lodret!

  Kommentar by monse — 10. maj 2016 @ 18:03

 22. Den bedste vej ud af kriminalitet er at få de kriminelle af vejen. ;-)

  Kommentar by Odo — 10. maj 2016 @ 20:22

 23. http://www.tv2fyn.dk/nyheder/26-03-2016/1930/boksning-far-unge-pa-rette-spor#player?clip#player

  Kommentar by Henrik Sass på hash — 10. maj 2016 @ 22:50

 24. Læs også min kronik Europas undergang på min face side. Måske kan møller kopiere den.

  “Islam handler om at give kærlighed til din næste og respektere det samfund, som du lever i,’ siger han.“

  Man skal være fuldstændig forskruet i bolden, for at komme med den slags kommentarer. Islam er det værste der er hændt denne jordklode i planestens historie.

  Kommentar by kurt rosenstrøm — 11. maj 2016 @ 06:24

 25. 14 Andersine

  Bild havde en artikel i denne uge som de kaldte ’sandheden om flygtningene’ eller sådan noget, en undersøgelse af det sidste års indtag af indvandrere/flygtninge i Tyskland.

  Der stod at indenfor denne gruppe alene havde der i 2015 og 2016 været 40.000 tilfælde af chikane og vold mod kristne fra muslimer i Tyskland. Det inkluderede seksuel vold, lemlæstelse og dødstrusler.

  40.000 registrerede tilfælde. Og ingen reaktion fra tyske politikere. Ingen stopper importen af denne religiøse forfølgelse.

  Kommentar by M — 11. maj 2016 @ 18:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper