13. maj 2016

200 indvandrere i masseslagsmål: “Folk på Christiania-cykler med børn i ladet. De så døden i øjnene…”

København stemte klart rødt ved sidste folketingsvalg, så der må være en del hyper-tolerante der nu får det de inderligt har bedt om. Der har været uroligheder ved Islands Brygge hele ugen, men her til aften kulminerede det. Sytten politibiler var på plads, for at få styr på 200-300 unge, angiveligt indvandrere i større grupper fra Vestegnen og Nørrebro. Da politiet ankom blev “der dannet fælles front mod betjente”, noterer TV2 Online.

Ekstra Bladet har talt med et lokal øjenvidne – Vidne til masse-uro: Skræmte børnefamilier flygtede derfra.

“Da hun langsomt får bevæget sig nede af stykket ud til vandet, ser hun hvordan folk flygter fra deres pladser i aftensolen på grund af urolighederne. … Da uroen bredte sig på Bryggen måtte familier med børn forlade området, og det gik ikke stille for sig.

– Der kom folk løbende, nogle går hurtigt, nogle er også fulde og forstår ikke, hvad der foregår. Folk på Christiania-cykler med børn i ladet. De så døden i øjnene, det kan jeg godt fortælle dig, siger hun.

– Det var familier med ret små børn, og allerede da jeg var oppe på broen, mødte jeg flere skræmte, som sagde: ‘Det er fandme fedt at bo her på Bryggen’, fortæller vidnet. …

– Jeg har boet her i mange år, og jeg har aldrig oplevet noget lignende som den her sommer. Det er ekskaleret fuldstændig. Vi har en Brygge-sige hernede, som skriver, at de slet ikke tør sende deres børn ud, selvom det er børn på 15 år, der har boet her hele deres liv.”

Oploadet Kl. 23:44 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73472/trackback

26 Comments »

 1. Politiet bagateliserer som sædvanlig, og BT spiller med. Bare nogle “unge” af “både dansk og etnisk (sic!) oprindelse”, der “røg i totterne på hinanden”.

  Kommentar by Odo — 14. maj 2016 @ 00:19

 2. Ak ja, Per ‘Lyserød’ Larsen har ikke været politiinspektør for ingenting. Hans babypædagogagtige sprog gennemsyrer det københavnske politi:
  “Unge lømler”, “røg i totterne på hinanden”, “lavede lidt tumult”, “ikke banderelateret” er gængse udtryk for ekstremt voldelige slagsmål og sammenstød på terror- og krigslignende vis med knive og baseballbats. Og et par pistoler for en sikkerheds skyld.

  Som en anden i en anden tråd nævner, får man – når man masseimporterer arabere og negre – sjovt nok mellemøstlige tilstande.

  I går var jeg nødtvungent i Nordværst, et yderst muslimificeret område i København, hvor man som dansker føler sig ekstremt anderledes og bliver behandlet som mindreværdig af muslimske tørkludsindhyllede kvinder, der tromler deres voluminøse korpusser samt deres lige så voldsomme børneflokke lige ind mod en enlig dansker.
  Jeg måtte nærmest hoppe ud i et vejarbejde for ikke at blive kørt ned af en bistert udseende muslima med klapvogn…

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2016 @ 02:27

 3. Man ligger, som man har redt, fristes man til at sige, når man læser senste valgs stemmetal fra området. Vil de lære af det? Næppe. De vil pakke deres christianiacykler, flytte til liljehvide områder, sende deres børn i racerene skoler og ellers benytte tiden til at fortælle os andre om det multikulturelle samfunds velsignelser. Det handler om inklusion, vil de sige, mens de låser porten til deres eget kameraovervågede gate-community.

  Kommentar by Arne Torp — 14. maj 2016 @ 02:31

 4. Kunne være interessant at se om de lærer noget af det, eller om de også stemmer på åbne grænser, åbne hjerter og ikke mindst åbne kasser til næste valg…

  Kommentar by Onkel M — 14. maj 2016 @ 05:18

 5. Nu bliver det spændende, hvordan Radio 24/7 vil bære sig ad med at give Inger Støjberg skylden.

  Kommentar by Martin — 14. maj 2016 @ 05:59

 6. Kriminalitetskurven går vertikalt 4 måneder om året på bryggen.
  Som en ubegavet politiker engang sagde, “de har lært det i danmark”.

  Kommentar by Frank Hagmann — 14. maj 2016 @ 06:05

 7. Fra LocalEyes.dk:

  Et vidne fortæller til Local Eyes at nogle af personerne havde trøjer på med en AK47 som logo. Civilklædte betjente rykkede ind og forsøgte at dysse de unge ned, men det virkede ikke og pludselig var der masser af politi med hunde på stedet, forklarer vidnet videre. Betjentene gik målrettet efter dem som havde de her trøjer på, nogle af dem havde taget dem af og stod nu i almindelige t-shirts, men tricket virkede ikke og jeg så ihvertfald fem mand blive anholdt, fortæller vidnet til Local Eyes.

  Vi har en idé om, at det er to grupperinger for henholdsvis vestegnen og Nørrebro, der har pisset territorium af, og det har så ført til, at vi måtte rykke ud mange patruljer, siger vagtchefen for Københavns Politi til Ekstra Bladet

  Kommentar by Olé — 14. maj 2016 @ 06:29

 8. Lad København synke ned i sharia (ikke for at fornærme Henrik Petersen), men Enhedslisten og venligboer fortjener at leve i det system de har fremelsket.

  Pernille Skipper skal bare ikke regne med at vi i Jylland tager pænt imod hende, hvis hun bliver tvunget til at flygte på grund af den etniske udrensning der følger med.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2016 @ 06:30

 9. Nøgleordet i ovenstående er naturligvis territorium. Basta.

  Kommentar by Olé — 14. maj 2016 @ 06:31

 10. Også i Roskilde slår kulturberigerne sig løs:
  “Politiet var mødt talstærkt op, da to gruppe unge fra Holbæk og Høje Taastrup fredag aften havde besluttet at mødes i Roskilde og få afgjort et større, internt misforhold. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Omkring 25 unge fra Holbæk og et tilsvarende antal unge fra Høje Taastrup ville mødes i Roskilde for at slås, og på den måde afklare en uenighed, siger vagtchef Michael Winsløv. De unge var mellem 16 og 22 år gamle, og kan ses som en samlet gruppering, selvom de ikke er i bandemiljøet.
  Vi vidste godt op forhånd, hvad der var ved at ske, så vi var mødt massivt op, forklarer Michael Winsløv.”

  http://www.tveast.dk/artikel/unge-fra-holbaek-tog-til-roskilde-slaas

  Kommentar by Olé — 14. maj 2016 @ 06:56

 11. Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad der sker med Københavnerne når de gradvist møder kulturberigernes sande ansigter. De ligger som de har redt, og de fortjener chikanen helt og aldeles.

  Hvad jeg til gengæld ikke er ligeglad med, er hvad der pt sker med DF. Hvorfor er de ikke længere fremme i skoene..? Jeg synes de virker underligt tandløse i denne tid.

  Kommentar by Bror Lerbror — 14. maj 2016 @ 07:10

 12. Når nu københavnerne med Bingo-Frank i spidsen har ødelagt landets hovedstad søger de mærkværdigvis til det forholdsvis endnu fredelige udkantsDanmark og så starter de forfra i rollerne som væmligboere. Fast besluttet på at lave yderligere territorium om til multikultur helvede.

  Kommentar by Jette — 14. maj 2016 @ 07:19

 13. > k.m 06:30

  Det er ok, jeg minder blot om, at vi trods alt er en del københavnere, der har boet her før den muslimske masseindvandring, og altid har stemt på alt andet end EL, SF, S, R, Alternativet og andet bras.

  Selv bor jeg heldigvis i et fredeligt område, hvor den invasive art muslimer indtil videre holder sig til deres kiosker, grønthandlerbikse og yderst uautoriserede cykelværksteder uden dankortterminal eller kasseapparat. Få meter fra Skats førerbunker.

  Men med Frank Jensen som Obersturmbannführer og Anna Mee Allerslev samt Morten Kabell som hans tro væbnere samt en beboersammensætning i kommunen, der nærmest kan mønstre et EL-R flertal i adskillige bydele, skal det jo gå galt.

  Med en parafrasering af emmagads afslutningssætning: Forbyd muslimer i Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2016 @ 07:30

 14. Sådan opfører de sig alle steder. Hvorfor skal politiet lige gribe ind fordi det foregår på ISLAMS Brygge? Er det fordi der bor en masse “pæne” mennesker med de “rigtige” meninger. København er blevet er blevet et hul i jorden af hjemløse rumænere og afrikanere, der bor på gaden og i parkerne eller på de af Enhedslisten oprettede herberger opført til det formål at huse og tiltrække alverdens fattige, som kommer hertil for at hutle sig igennem tilværelsen ved tyverier, flaskesamleri og småkriminalitet. Oven i det er store dele af byen under heftig islamisering.

  Kommentar by Kaliffen — 14. maj 2016 @ 07:53

 15. For 30 år siden blev man udstillet som idiot eller et menneskeligt vrag, hvis man forsøgte at sammenkæde indvandring med fatale forandringer ud i fremtiden. Hvad kunne et sådan ubetydelig mindretal da forårsage af ødelæggelser for det store fasttømrede flertal?
  Intelligente folk måtte dukke nakken for i det hele taget at være på en arbejdsplads eller holde en fredelig familie komsammen. Godhedens pøbel har virkelig fortjent, den skæbnen de har bragt sig selv i og ikke kan komme ud af, fordi de har viklet sig ind i et psykisk spind.
  Det fatale er, at ordensmagten heller ikke kan komme ud af dette psykiske spind.

  Kommentar by Menig 442 — 14. maj 2016 @ 08:00

 16. På en bizar måde er det godt nyt… eller i det mindste retfærdigt at kulturberigelsen, slår igennem, der hvor borgerne har stemt for den… Måske er resultatet, at en enkelt speltkusse ikke længere kan lyve overfor sig selv… Om herligheden ved muslimsk indvandring… :-)

  Kommentar by ny kommentator — 14. maj 2016 @ 08:39

 17. Samlingen af tosser, nazister og kommunister og øvrige islamofile fik ved FV 2011 cirka 63% og det samme igen 2015.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Sundbyvesterkredsen

  http://www.kmdvalg.dk/fv/2015/F102101010.htm

  Ærgeligt der ikke var adskillige svært tilskadekomne og eventuelt døde blandt beboerne. Sagen er nemlig den, at præsentere man det segment for fakta og indlysende sammenhænge giver de sig til at skrige op om nazisme, racisme osv.

  Det eneste de er modtaglige for er vold udført af jihadisterne samt offentlig latterliggørelse og anden stigmatisering.

  Kommentar by Hans Und — 14. maj 2016 @ 08:53

 18. #3-4 Der er jo det problem, at der ikke findes et indvandrerkritisk venstrefløjsparti, derfor stemmer mange stadig på venstrefløjen på trods af negative erfaringer med muslimer.
  Selvom DF opfattes som “socialdemokratisk” af mange borgerlige er det miljøpolitisk sort og sjældent særligt “fast i kødet”, når det kommer til at forsvare velfærdsstaten. Jeg tror ikke, du får vendt stemmetallene i Kbh. uden at der kommer et parti, der er indvandrerkritisk og rød-grønt anti-muslimsk parti. Desværre blev Fælles Kurs startet for tidligt og var uheldig med valg allerede i 1988, det kunne måske være brugt. Idag er fagbevægelsen så PK at der næppe kan dannes noget lignende. Men ville man for alvor standse islamiseringen ville det være mere relevant end endnu et nationalkonservativt/højrenationalt alternativ.

  Kommentar by Odo — 14. maj 2016 @ 08:56

 19. Jette 07:19
  Enig – Kolding er et grimt eksempel på hvordan de vil have venligboliger overalt i byen.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2016 @ 09:10

 20. Odo 18

  Ja vi havde engang røde politikere som var indvandringskritiske:

  https://www.youtube.com/watch?v=bkPi6opL46I

  Kommentar by Sigwar — 14. maj 2016 @ 11:51

 21. Islamisering.

  Kommentar by Liva — 14. maj 2016 @ 12:21

 22. Tak din lokale politiker, det er nemlig den defekte homo sapiens, som har bragt os i den situation vi er i nu.
  Og spred denne film til alle de du kender i UK
  https://www.youtube.com/watch?v=eYqzcqDtL3k

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2016 @ 14:23

 23. Bare vent til de næste par måneder: Sol, Sommer og Ramadan/Eid.

  Kommentar by Bastardo — 14. maj 2016 @ 16:02

 24. “De så døden i øjnene..” Ævl! Så havde det vrimlet med lig!

  Hvis der virkeligt var danske Mænd derude, og ikke blot skæggede, metrosexuelle caffe-latte-fantaster og homser, hvorfor i alverden flygtede de så?? Kan de dengsedrenge da ikke lære at banke perkere?? Skal kvinderne virkelig til at løbe efter dem med kageruller?! Det er for dårligt!

  Kommentar by Andersine — 14. maj 2016 @ 16:40

 25. @ 23 Jep! Det bliver vilde tider på strandene, når invasionen fra Muhammedanien finder vej til danske, bikiniklædte piger! Nyd det, piger, for næste år er det sikker mest politisk korrekt at iklæde sig burkini! Måske har præsident Merkel ligefrem lavet en lov om det, som så meget andet sygt hun finder på.

  Kommentar by Andersine — 14. maj 2016 @ 16:43

 26. I det tilfælde at beboerne faktisk får øjnene op og helt usandsynligt giver en masse stemmer til DF, vil der nok oprinde et nyt udtryk: Udkants København (!)

  Kommentar by Lisbeth — 14. maj 2016 @ 22:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper