14. maj 2016

Melodi Grand Prix fra Stockholm med flygtninge-dans: Hvordan man siger noget mellem linjerne…

I skrivende stund sender DR1 årets finale i Eurovision Song Contest, der meget sigende har Australien som favorit tæt forfulgt af Rusland. Det danske bidrag røg ud i torsdagens semifinale, og godt det samme. Showet sendes i år fra Stockholm, og SVT kan naturligvis ikke lade være med at bruge et sådan arrangement politisk. Det er stik i mod konkurrencens overordnede formål, men for svenskere er kampen for åbne grænser ikke et politisk spørgsmål. Det handler om at sige noget mellem linjerne, som en forsker pointerer.

Fra SVT – Tuff balansgång med flykt i ESC.

“Mellanakt i tisdagens semifinal blir ett dansnummer koreograferat av Fredrik ‘Benke’ Rydman om flyktingssituationen. …

– Numret heter ‘Grey people’ – Grå människor. Det är ett dansnummer, ett sätt för oss att uppmärksamma det som varit ett stort samtalsämne och en stor diskussionsfråga i Europa det senaste året, säger SVT:s vd Hanna Stjärne.

– Jag tror att Eurovision behöver spegla de stora diskussionerna på något sätt. Det här är tv-underhållning men också underhållningen och kulturen kan ta upp frågor som går in på djupet och pressa gränser.

Hur fungerar det i förhållande till det apolitiska evenemang som Eurovision utger sig för att vara?

– För mig är det här inte ett politiskt nummer. …, säger Hanna Stjärne.

(flygtende grå mennesker, en enkelt får statsborgerskab, slutteligt vaskes ansigterne glade; Se evt. DR.dk)

Radio- och tv-unionen EBU som arrangerar Eurovision song contest har ett förbud mot politik i låttexter och innehåll. Doktor Karen Fricker, som forskar om tävlingen vid Brock University i Kanada, syresätter sitt intresse för ESC genom att bettrakta hur länder försöker runda förbudet.

– Alla vet att det är politik ändå, säger hon.

– Det handlar om hur man säger någonting genom en undertext.

Oploadet Kl. 20:17 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73491/trackback

14 Comments »

 1. “En af dem, der er begejstrede for indslaget, er kultur- og medieordfører fra Socialdemokraterne, Mogens Jensen. ‘Smukt, rørende indslag fra MGP-semifinalen om de 60 mio mennesker på flugt og det ansvar og udfordringer de giver os alle’, skrev han efter showet på Facebook.”

  Mogens jensen er homoseksuel, jeg håber fandme han får de “udfordringer” at mærke som han ønsker at importere til alle andre!!!

  Kommentar by per — 14. maj 2016 @ 20:25

 2. Hvad er der kun EN der får asyl?.
  De skal da have asyl alle sammen.
  Job, bolig og bil. Og familiesammenføring.

  jeg kan snart ikke tåle flere bøsser og perkere.

  Kommentar by XXXXX — 14. maj 2016 @ 20:28

 3. Licensbetalere og skatteydere er til grin for deres egne penge, stjålet af kommunister og socialister til brug i deres kampagner mod de mennesker de har stjålet pengene fra, kulturen anno 2016 er ren politisk propaganda fremført af de underbegavede såkaldte kunstnere og politikerne tør ikke at gøre noget ved idioternes opførsels, Danmarks Radio tilført 4 milliarder tvangskroner, underskud godt 25 millioner, Danskerne er totalt til grin for deres egne penge.

  Kommentar by emmagad — 14. maj 2016 @ 20:29

 4. Apropo mogens jensen: http://www.uriasposten.net/archives/15637

  Kommentar by per — 14. maj 2016 @ 20:47

 5. Det er det jeg siger….de ved at de har vundet og alt bliver gjort helt åbenlyst, med vilje og med fuldt overlæg – de tror ikke verden ændrer sig og at de kan leve evigt og gå på vandet…måtte virkeligheden ramme dem så hårdt som muligt!!

  Kommentar by Black Watch — 14. maj 2016 @ 21:18

 6. Det er nærmest ikke til at holde de sindssyge antinationalister ud længere. Man orker næsten ikke engang at læse mere om det. Lad homoerne og venstrefløjserne få det, som de vil: islamisering! De kommer til at angre det, når det en dag bliver med livet som indsats at gå i Netto.

  Det går én vej, og det er på vej mod 3. verdenskrig. Denne hærprædiken mod Tyrken, skrevet af Martin Luther for vel 500 år siden, den er top-relevant i dag! http://www.martinluther.dk/tyrk3.html

  Dengang var der flere kristne i Europa, og dengang var folk klogere (sammenhæng?) og ville ikke finde sig i ørkenrøverne. Betænk, hvis I læser dette skrift, at “Tyrken”, som Luther kalder muhammedanerne, nu bogstaveligt talt får frit lejde til at masseinvadere os qua Merkels vanvittige aftale. Erdogan må grine sig halvt ihjel hver aften…

  Kommentar by Andersine — 14. maj 2016 @ 22:39

 7. Det er ikke velset at citere Luther, kære Andersine. Luther talte nemlig også lige så frisk fra leveren om Jøderne – og det er der det hele startede. Den tredje verdenskrig som du snakker om, den sidder den internationale organiserede zionistiske Jødedom også og venter på.

  Men giv lige dig selv tid til at læse nogle vigtige passager Bibelen som enhver god Kristen jo burde kende, og komme i hu men som de mange Farisæere som render rund i dag, som kalder sig Kristne, og som kan citere Koranen fra hukommelsen, aldrig synes at have stiftet bekendtskab med.

  Med denne kortfattede visdom (fra bemeldte bibelpassager) i baghovedet, er det nemt at se, at det projekt som den jødiske gud Jahve havde sat sine undersåtter til at fuldføre – for et par tusinde + år siden, på nuværende tidspunkt er ved at nå sin fuldendelse.

  Masseindvandringen af Muslimer og andre fremmede folkeslag, er ligesom forsøget på det endelige dødsstød mod de forhadte kristne/hedenske nationer. Det overgår samtlige plager som Jøderne og deres krigsgud udsatte Egypterne for.

  Men de “ægte Farisæere” har formentlig en passende forklaring / bortforklaring, og fortsætter med at lystre her/his masters voice, og er fortsat evig lykkelig over at måtte udfylde rollen som vandbærere og brændehuggere for den Udvalgte Herrerace. For sådan står det skrevet!

  Kommentar by Balder — 15. maj 2016 @ 02:56

 8. Der er ALTID plads til et godt grin )
  http://www.liveleak.com/view?i=d2f_1463148261

  Kommentar by John K. — 15. maj 2016 @ 03:38

 9. mens vi stadig grine kan.
  Tyskland politik
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/2738392/maybrit-illner-vom-12.-Mai-2016#/beitrag/video/2738392/maybrit-illner-vom-12.-Mai-2016

  Kommentar by John K. — 15. maj 2016 @ 03:53

 10. Danmarks Radio er sikker på at kunne køre svineriet fordi de har licenspengene.

  Afskaf licens og lad de røde betale selv.

  http://www.bt.dk/musik/danmark-floppede-ved-eurovision-for-andet-aar-i-traek-derfor-vil-tv-2-ikke-tage-over
  »TV 2 har for år tilbage valgt ikke at gå ind i en kamp om de rettigheder til Eurovision Song Contest. Det har DR haft historisk, og det lever vi fint med. Desuden er det et bekostelig event – og det ville kræve, at vi prioriterer anderledes end i dag,« siger Anette Rømer.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2016 @ 06:59

 11. @ Kære Balder! Jeg er klar over, at Luther sagde nogle mindre pæne ting om jøderne, og deri kan jeg ikke være enig.

  Du henviser til bl.a. en artikel om en gal ortodoks jøde, og mig bekendt holder jøderne ikke slaver, der skal arbejde gratis for dem, som fx muhammedanerne gør det med kirlns i Pakistan: Her holdes flere tusinder kristne familier som slaver i murstensproduktion. Mig bekendt holder jøderne heller ikke sexslaver; jødiske mænd har nemlig ikke behov for at tvinge kvinder til sex for at få sex!

  Jeg synes, du roder for meget rundt i det med Gammel Testamente, og jeg godtager ikke dine udlægninger. Det er nemt nok at kalde folk for farisæere, men jeg kunne også sige, at visse folk lader til at læse Bibelen som fanden selv….. Hvorfor læser du ikke hellere Johannes Åbenbaring og hele Lukas og Matthæus-evangeliet? Især de sidste kapitler, som omhandler endetiden.

  Det er kuriøst, at folk, der afskyr jøder, som regel også afskyr kristne, men det sidste indrømmer de helst ikke. Her er et par interessante artikler om isis-terrorister, der blev kristne. I artikel 2 står der, at den ene blev så vild i varmen og ovenud ivrig, da han blev omvendt til kristendommen i en flygtningelejr i Jordan (hvor det ellers var hans plan at dræbe kristne), at en af missionærerne måtte bede ham om liige at slå koldt vand i blodet. http://www.christianpost.com/news/report-isis-fighter-who-enjoyed-killing-christians-wants-to-follow-jesus-after-dreaming-of-man-in-white-who-told-him-you-are-killing-my-people-139880/

  http://www.christiantoday.com/article/isis.fighter.enters.refugee.camp.planning.to.kill.christians.meets.jesus/67836.htm

  Den eneste varige kur mod jihadisme og “sudden jihad syndrome” er omvendelse til kristendom. Jeg kender helt personligt en tidligere ultrakriminel og meget voldelig muslim, der blev omvendt til kristendom i et dansk fængsel (han fik nærmest et syn i fængslet og bad fangevogteren om straks at hente et Nyt Testamente til sig – og det læste han i hele natten), og det ændrede ham radikalt.

  Kommentar by Andersine — 15. maj 2016 @ 11:11

 12. – Andersine

  “I artikel 2 står der, at den ene blev så vild i varmen og ovenud ivrig, da han blev omvendt til kristendommen i en flygtningelejr i Jordan (hvor det ellers var hans plan at dræbe kristne), at en af missionærerne måtte bede ham om liige at slå koldt vand i blodet.”

  Minder mig om Gentleman-Finn i Kasper og Mandril-aftalen, satanisme-sketchen. Da Kasper får overbevist satanisten Finn om at det er forkert at ofre børn til Satan, så fortæller Finn at han så vil tage hen i Satanisme-klubben og korsfæste samtlige. https://www.youtube.com/watch?v=4He4X44J2i8 Thou shalt not kill

  Kommentar by Kim Møller — 15. maj 2016 @ 11:41

 13. Balder, her er en suverænt go’ artikel om Luther, skrevet af en dansk præst for 10 år siden: http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-lutherske-tradition-for-modstand/

  Kommentar by Andersine — 15. maj 2016 @ 11:48

 14. @Andersine

  Tak fordi du svarede, jeg er så doven at jeg egentlig ikke orker mere at diskutere ret meget med de uinformerede, men jeg værdsætter at du har læst og forsøger at svare.

  Den (de) gale Jøde(r) artiklen handlede om, er højtplacerede folk med mange politiske forbindelser – de er at samligne med paver og det er dem andre henviser når de taler om hvordan toraen og talmud skal tolkes. Når det gælder islamiske tekster og imamudtalelser, så vil du gerne se sammenhængen mellem disse og koran og hadith-tekster. Men når det gælder jøderne, så gælder der åbenbart andre regler.

  Men det handlede om det gamle testamente, hvor i de citerede passager (store mængder tilsvarende kan findes andre steder i GT og talmud) den jødiske gud fortæller sit folk hvad de skal gøre for at han skal være glad og tilfreds.)
  Her finder man det så på skrift. Men det bliver først rigtigt interessant når man skeler til udviklingen i verden, og ser den utroligt udbredte jødiske indflydelse der findes der, samt de dagsordener disse jødiske (og for det meste men ikke altid zionistiske) kræfter støtter. Så går nemlig det Gamle Testamente og de nuværende bestræbelser på at skabe en globalstat op i en højere enhed.

  Dine Johannesåbenbarings visioner o.l. er i øvrigt også en stor rolle i disse despoters bestræbelser. Bush kunne ikke lade være med at snakke om det. Om jeg har noget imod Kristne? Ikke ret meget da, men disse judeokristne er ikke kristne men judasser. Uden at jeg skal tage stilling til hvad der er bedst judaismen eller sin modreaktion kristendommen, så er denne “judeokristendom” det rene kætteri. Kristendommen er diametral modsat den jødiske etniske materialistiske overlevelsesstrategi, og at “kristne” tror på at Palæstina er “jødernes land” fordi det står i bibelen etc., eller forsvarer omskæring af småbørn, det diskvalificerer dem som kristne. De er shabbaz goys.

  Men du er ikke så informeret – den jødiske magt over pressen media, internet og alskens andre vigtige ting er dog velbeskrevet og dokumenteret manifold, lige som de jødiske pengemænds gøren og laden og politiske handlinger gennem tiderne. Den som har magten bærer ansvaret. Husk på, jeg siger ikke de styrer alt – heldigvis ikke – i nu. Men der arbejdes hårdt på det.

  Kommentar by Balder — 19. maj 2016 @ 10:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper