16. maj 2016

Eva Agnete Selsing om Medina: “Flygtningeomsorg er en accessory, der skal give åndelig stråleglans…”

Jeg fik ikke set det pågældende talkshow, og godt det samme. Eva Agnete Selsing kommenterer i Berlingske – Medinas flygtninge-bling.

“Det er et slæb, men nogen skal gøre det. Så her får De en lille gennemgang af musikanten Medinas optræden i et af Clement Kjersgaards 100 talkshows på DR. Ikke specielt spændende, men til gengæld både frygteligt og repræsentativt for den perverse dyrkelse af gratis godhedsholdninger, der cirkulerer evigt mellem kendisser, journalister og medier.

Vi er i prime time… Clement spørger straks til hendes ferie på Kos sidste år, der gjorde hende bekendt med migrationskrisen, hvorefter hun blev aktiv i Folkekirkens Nødhjælp. Og her begynder den gribende fortælling. Første kosmiske uretfærdighed i den forbindelse er nemlig, at de billeder, hun tager af sig selv som velgørenhedsperson, får for få likes:

‘Folk gider ikke se på andre mennesker, der laver velgørenhed… og det ramte mig så hårdt. Hvordan kan du være ligeglad med en du kender, der er nede og gøre ting?’

Præcis. Hovedsagen her er likes og opmærksomhed på Medina som velgører. Hvordan kan I være ligeglade med det, Danmark? Grænsebomstabere!

Nå, men der tales videre om, at Medina vil missionere for de unge, på ‘en ikke-politisk måde’ [sic!] … Klimaks er dog Medinas politiske raptus, der er kort, men potent: ‘Jeg føler rigtig meget, at folk herhjemme er blevet sure og trætte af hele den her flygtninge-‘problematik’, der finder sted… Det, som jeg tænker allermest på fra den tur, var faktisk, at jeg ikke mødte en eneste flygtning, der ville til Danmark. Dét synes jeg var rigtig hårdt at høre… og det skal simpelthen laves om.«

Det, der adskiller Medina i mellemlaget og en fra den øvre kulturklasse, er blot, at hun helt selv udstiller de narcissistiske bevæggrunde. Flygtningeomsorg er en accessory, der skal give åndelig stråleglans til resten af projektet med umtji-umtji, øjenvippe-ekstensions og Chaneltasker. Godheds-bling i bedste sendetid.

Oploadet Kl. 08:44 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73525/trackback

9 Comments »

 1. Hun er godt nok klam at høre på.

  Det er shit, at hun er så lækker, at hun uvilkårligt bliver trendsætter for alt for mange forvildede unge reality-mennesker.

  Kommentar by Jochop — 16. maj 2016 @ 09:44

 2. ” Hvordan kan du være ligeglad med en du kender, der er nede og gøre ting?” Baby pludre sprog, og så fortsætter det ellers med “Jeg føler rigtig meget”. Det er svært at tro at det er virkelighed.Hun er simpelthen ufatteligt dum. Mit barnebarn på 9 år taler et langt mere nuanceret, korrekt og flot dansk.

  Kommentar by Danskeren — 16. maj 2016 @ 12:17

 3. BT: “Det er ikke første gang Eva Agnete Selsing skriver kontroversielt”.

  http://www.bt.dk/udland/debattoer-i-haardt-angreb-paa-flygtningevennen-medina-iskold-over-for-voldtaegt-ove

  Kommentar by per — 16. maj 2016 @ 12:29

 4. En IQ på max. 55, vil jeg tro. Dumhed er farligt, især når der er så mange af dem.

  Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 12:47

 5. Nu var det jo ikke den rene elendighed for Medina, da hun var på Kos.

  https://www.instagram.com/p/7rxTE6S7IZ/?hl=da

  https://www.instagram.com/p/74jeq5y7BU/?taken-by=officialmedinamusic&hl=da

  Kommentar by wilty — 16. maj 2016 @ 16:58

 6. Hvis Medina virkelig er så god mod flygtninge som hun hævder, så kunne hun passende bruge nogle af de mange millioner, som hun regner med at tjene på sit byhus på 268 m2, på netop flygtninge. Hun regner med at få 19,5 millioner for sit byhus.
  Medina må have et særligt ansvar, når hun gør så meget ud af at fortælle, hvor god hun er. Hun kunne købe hus til flygtninge f.eks. Så ville der være andet en skinhellighed bag hendes billige glimmer ord.

  b.dk/nationalt/medina-saelger-sin-luksusbolig-i-koebenhavn-saa-dyr-er-den

  Kommentar by Liva — 16. maj 2016 @ 18:06

 7. Nu føler hun rigtigt meget igen. Bare hun ikke får ‘ondt i maven’ ligesom sidst.

  Kommentar by Bastardo — 16. maj 2016 @ 18:47

 8. Nu ‘føler’ hun søreme rigtigt meget igen. Bare hun ikke får ‘ondt i maven’ ligesom sidst.

  Kommentar by Bastardo — 16. maj 2016 @ 18:49

 9. Tjah, nogle mennesker lærer aldrig af deres erfaringer:
  http://gribskov.lokalavisen.dk/medina-angrebet-paa-grund-af-sit-navn-og-sin-sexede-stil-/20100607/artikler/100609420

  Kommentar by Daffy — 16. maj 2016 @ 19:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper