18. maj 2016

Modkampagne mod DF-reklame inkluderer tyrkiske nationalister, hylder tidligere leder af De Grå Ulve

19-Nyhederne på TV2 bragte i aftes et længere indslag om diverse modkampagner rettet mod Dansk Folkepartis seneste annonce. Det startede med Birgit Bjerres, og et interview med taxichauffør ‘Harmit Dermitas’, der fortalte, at han blev “lidt vred og ked af det, fordi der kun var de lyse på billedet”. Han ses siddende yderst til højre herunder.

((Birgit Bjerre på Facebook, 16. maj 2016)

Tjekker man den krænkedes Facebook-profil, så kan man se, at han selv identificerer sig med Azerbaijan. Landet er det nærmeste man kommer en tyrkisk vasalstat, hvad også fremgår af flaget. Den grønne stribe symboliserer Islam.

(Hamit Demirtas på Facebook, maj 2016)

Et besynderligt profil-foto for en mand der vil portrætteres som dansker, men det er faktisk værre end som så. Tjekker man hans væg, så finder man blandt diverse pro-tyrkiske opdateringer, også et foto af Muhsin Yazıcıoğlu. Han er tidligere leder af De Grå Ulve og ledede indtil sin død i 2009 natiionalistpartiet Büyük Birlik Partisi (BPP), der forener etno-nationalisme med Islam. Yazıcıoğlu sad i 1981 fængslet for kupforsøg, da en af gruppens medlemmer skød Pave Johannes Paul II.

(Muhsin Yazıcıoğlu set på Hamit Demirtas’ Facebook-profil, 24. marts 2016)

Muhsin Yazıcıoğlu og De Grå Ulve er multikulturalismens national-islamiske modsætning. Her kan Dansk Folkeparti slet ikke være med.

Taxichaufførens kone der også er en del af Birgit Bjerres ‘Vores Danmark’, er helt på linje. Hendes profil-foto er en minaret (den blå moské) og det tyrkiske flag. Det forrige billede var ligeledes et foto af den blå moské i Istanbul, der i øvrigt er bygget på resterne af et byzantinsk palads, for at konsolidere Osmannerriget. Facebook-profilerne for den øvrige familier indikerer heller ikke ligefrem et dybtfølt ønske om at blive dansk – tværtimod. Det helt centrale er deres tyrkiske-islamiske arv, der fra første sultan & sura gør vold mod alt den kreative klasse forbinder med inkluderende danskhed.

(Rahime Öztürk Demirtas på Facebook, maj 2016)

TV2 Nyhederne bragte også et interview med ophavet til den anden store modkampagne. Den var lavet af Alexander Nicolas Truelsen, der fremstod som en gennemsnit venstreradikal. Piercing i næsen, stretch i begge ører, og en Facebook-væg med kommunister over det hele. Han skulle være kommunikationsmedarbejder hos Mellemfolkeligt Samvirke, men det er åbne grænser og international socialisme der trigger – ikke kærlighed til det danske folk.

TV2 glemte en enkelte modkampagne. Et primitivt photoshop, der viser en række DF’ere, Inger Støjberg, Mogens Glistrup, Daniel Carlsen og Naser Khader som en dansk storfamilie. Kristian Thulesen-Dahl har fået Hitler-overskæg – det er niveauet. Naser Khader fortæller at det manipulerede foto er liket af selveste Mette Fugl. Tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom, og et ikon for danske journaliststuderende.

Hun er ikke særligt aktiv på Facebook, men nogle uger siden fik gik det ud over Naser Khader: “Han chikanerer mine venner”. En kommentar der dog overgås af en Jens Ancher: “Og så har han gudhjælpemig meldt sig ind i folkekirken. Det kan sågu kun være for at provokere og, undskyld mig, pisse på de mange agtværdige muslimer herhjemme.”. Han er journalist.

Mikkel Andersson er inde på det noget af det samme. Hvis man vil bekæmpe Dansk Folkepartis Danmark, så er det et kæmpe selvmål at lave modkampagner hvor den gennemsnitlige dansker er et lille mindretal. Hvis man foragter nationalstaten, som Alexander Nicolas Truelsen tydeligvis gør, så skal han selvfølgelig heller ikke have vetoret i udformningen af samme. Det samme kan siges til Birgit Bjerre. Den dag ‘Vores Danmark’ består af 70 procent tyrkere, så kan hun glemme alt om sin inkluderende danskhed. Ja, faktisk også om inkluderende tyrkiskhed.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73592/trackback

27 Comments »

 1. Fint gravearbejde!

  Kommentar by Odo — 18. maj 2016 @ 20:22

 2. Absolut Odo.

  Der er så en krølle mere på den sag, eftersom de røde har glemt eller moské ligefrem skider på ophavsretten.

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-05-18-espersens-kone-vil-sagsoege-modkampagne-det-er-min-skrifttype

  Kommentar by Santor — 18. maj 2016 @ 20:37

 3. “Vores Danmark” betyder jo ikke at halvmånens helte betragter sig som danske – blot at de har ret til området Danmark.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 18. maj 2016 @ 20:43

 4. Enestående. Det skulle ikke undre mig om denne Hamit ikke også får lidt af en halvfed på når tanken falder på ISIS og lignende – sådan, det kører for dig Birgit Bjerre!!!

  Kommentar by Johnson — 18. maj 2016 @ 20:44

 5. “- der er så meget, vi allerede passer på”

  Jeps. Jeres pletkalifater, som vi financierer.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 18. maj 2016 @ 20:44

 6. Endnu en dag, endnu et selvmål.

  Kommentar by per — 18. maj 2016 @ 20:45

 7. “- der er så meget, vi allerede passer på”

  ‘Passe på’ kan også betyde at ‘frygte’ eller ‘være påpasselig overfor’ På den måde giver Birgit Bjerres plakat rigtig god mening.

  Jeg synes, at mod-mod-kampagnem skulle bestå af udelukkende burkaklædte med teksten “- der er så meget, vi skal passe på”

  Kommentar by traveler — 18. maj 2016 @ 20:55

 8. Fantastisk gravearbejde. Uhyggeligt med alliancen mellem grænseløse venstreradikale vesterlændinge og etno-nationalistiske tyrkiske islamister.

  Kommentar by traveler — 18. maj 2016 @ 20:59

 9. hvis der er så meget de allerede passer på, hvor er så tørklædet?
  Fantastisk arbejde af Kim. Når DR eller TV2 skal lave kritisk journalistik, så er det a la en brugtbilforhandler, der kommer i vridemaskinen.

  Kommentar by Menig 442 — 18. maj 2016 @ 21:04

 10. Imponerende arbejde, hvorfor kan de etablerede medier med alle deres “dygtige” journalister aldrig komme i dybden med deres research. Man må formode at de har så travlt med at skive historier om Hildas svipser, dyre mekanikerregninger og reality stjerner at de slet ikke har tid til den slags undersøgelser eller også har de bare ikke den fornødne fantasi og de nødvendige analytiske evner. Det var i øvrigt relationer til de grå ulve der fik væltet stolen under den svenske boligminister fra miljøpartiet for nogle uger siden.

  Kommentar by Nothingman — 18. maj 2016 @ 21:09

 11. Billedet er et resultat af en tilfældig samtale i en tilfældig taxa med en tilfældig taxachauffør. Birgit Bjerre har godt nok “trukket en nitte”.

  http://politiken.dk/kultur/medier/ECE3209001/modkampagne-mod-df-opstod-spontant-efter-en-taxitur/

  Kom så alle medier! I har svælget i DF’s amatøragtigt photoshoppede vovse. Find nogle fejl i Birgit Bjerres billede – hvis I altså har lyst.

  Kommentar by BE — 18. maj 2016 @ 21:37

 12. “Modkampagnen” bliver lavet, fordi de ved eller har koordineret det med journalisterne og reelt ved, selv om den “nemt” kan undersøges som Kim her har gjort, at befolkningen vil æde historien råt og at de fleste elsker at ydmyge og tæske DF.

  Deres budskab bliver set og stående og DF vinder kun forståelse og accept af deres kampagne fra deres kernevælgere – og måske ligefrem negativ forståelse fra en del andre tidligere DF´ere eller skeptiske sympatisører, som allerede er i tvivl om DF´s evne til at føre en nødvendig politik ud i livet. Den flytter ingenting – jo bortset fra nogle millioner kroner fra partikasssen til reklamebureauet.

  Jeg har på fornemmelsen, at man fra mediernes side, har en mod-beredskabsplan klar, når DF lancerer en kampagne. Enten har de insiderviden (mulvarp) fra hvad DF har af planer, eller også kan de hurtigt kreere en antikampagne, med dette beredskab af journalister, mediefolk og røde-radikale “fodsoldater”, som straks er klar til at forfatte tekster, optræde og filme.

  De har mange års træning i demagogi, folkeforførelse – ofte af Goebbelske dimentioner! Det betyder ikke noget at det er løgn og bedrag – bare det bliver gentaget igen og igen – og det får de lov til af medierne – antagelig aftalt spil.

  DF og andre har ikke en chance for at bryde den magt – og de ved det!

  Kommentar by Black Watch — 18. maj 2016 @ 21:53

 13. DF ligger i denne sammenhæng, som de har redt. Det naturlige ville have været et opgør med Danmarks Radio, TV2, licens, mediestøtte og journalistuddannelsen efter valget, men det var der ikke mandsmod til.

  Kommentar by Polka Charlie — 18. maj 2016 @ 22:29

 14. Fremragende blog og research. Journalist er efterhånden synonymt med venstreradikal.. man væmmes. Og det er mig uforståeligt, at der findes etniske danskere, som gerne ser, at vi bliver i undertal i eget land til en flok indavlede ørkenbanditter. Der er gået noget grueligt galt, når så mange hvide mennesker ønsker folkemord på dem selv.

  Kommentar by Byggemester — 18. maj 2016 @ 23:12

 15. Good catch.

  Uriasposten er efterhaanden det vigtiste medie i Danmark.

  Kommentar by Erling — 19. maj 2016 @ 05:56

 16. Tak! Kim Møller! Stjernegodt arbejde!

  Endnu engang dokumenterer du landsforrædernes naive eller decideret ondsidede bedrag. Forræder ved et tilfælde! Næppe! Og TV2 og DR kører kampagnejournalistik i båndsløjfe. Alt kører i båndsløjfe. Men du, Kim, sørger for passende benspænd og båndsalat – og det ser endda ud til, at du ikke behøver mere end bare kradse i overfladen på de impliceredes Facebook-vægge, før pudset vælter af i store flager.

  Kommentar by Boethius — 19. maj 2016 @ 08:04

 17. Jeg har lavet en lille spøg med billedet så det passer bedre med virkeligheden se her

  Kommentar by Balder — 19. maj 2016 @ 08:19

 18. Apropos plakaten. Idag måtte søren espersen forklare hvorfor han havde brugt N ordet, da han sagde at en N ligeså godt kunne have været med på plakaten. I tv 2 morgen.

  Kommentar by P — 19. maj 2016 @ 08:45

 19. @Balder: God spøg!
  @P: Ja, jeg fatter ikke DF længere. De har ingen national rygrad. Det er ufatteligt, at Danmark bare nu er i frit fald i afgrunden.

  Kommentar by Boethius — 19. maj 2016 @ 09:23

 20. Man kan efterhånden ikke tænke på et land i Europa uden at få en dårlig smag i munden og i hele hovedet.
  England, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Grækenland, Sverige, Danmark etc. Hvor fanden skal man snart gøre af sig selv. Skal man virkelig til Polen, Ungarn eller Rusland?
  Tænk at så mange europæere finder sig i det. Hvor længe?

  Kommentar by Fisken — 19. maj 2016 @ 10:20

 21. Vesteuropa skulle jeg nok have skrevet. Jeg har længe følt mig som ‘den sidste turist i Vesteuropa’.

  Kommentar by Fisken — 19. maj 2016 @ 10:35

 22. Teksten til den sang, jeg hentydede til, er her:
  http://www.festabc.dk/1/den-sidste-turist-i-europa

  Kommentar by Fisken — 19. maj 2016 @ 10:42

 23. Fisken. Jeg forstår fuldstændig din følelse. Jeg tror ikke der kunne tænkes en hårdere kamp end den vi går igennem i disse tider, fordi vi er så splittede som folk, og fordi vi skal møde fjenden hver dag på gaden.
  Jeg glæder mig over de mange hædersmænd, der siger de ting der skal siges, blogger de ting der skal blogges, og der ER mange jævne danskere med fornuften i behold. Men i det generelle mediebillede og i kultur-livet dominerer den politisk korrekte nationale selvmords-galskab, og i forhold til “facts on-the-ground” fortsætter ødelæggelsen af Danmark ufortrødent.

  Jeg tror der skal et sundt og stærkt familieliv og et godt socialt netværk til, hvis man skal holde til at være engageret i det der sker med Danmark i disse år. Hvis de står skidt til med de nævnte ting, hvis man befinder sig på kanten eller i bunden af arbejdsmarkedet, så risikerer man at mørket tager over. Man begynder at tænke i opgivelse og immigration. Det ved jeg fra mig selv. Derfor er det så vigtigt at vi også konkret mødes. Det er der alt for lidt af på den nationale fløj i Danmark. Og derfor er det så vigtigt at Kim Møller skaber den konkrete “folkefest” ved siden af denne blog. Selv kan jeg ikke komme, da jeg ikke kom igennem denne vinter som taber i udkantsdanmark, men, apropos ovenstående, måtte drage 4000 km væk for en tid.

  Kommentar by Wagnerian — 19. maj 2016 @ 13:35

 24. Wagnerianer, jeg siger bare tak. Men hvor og hvornår tør vi forsamles. Tør vi udsætte os for bomber og maskingeværsalver? De kære politikere har gjort, at vi skal tænke den slags tanker. Det er jo helt absurd. – Danmark!!!

  Kommentar by Fisken — 19. maj 2016 @ 14:49

 25. Disse “detaljer” ryger stensikkert ud i glemslen. Gode mennesker har lavet en modkampagne til DF, og det er det eneste interessante. Hvem og hvorfor er ligegyldigt – det samme er rationalet bag “mod”-budskabet. Som Kim Møller og Andersson er inde på, så er der noget selvmålsagtigt over et billede med 70% “brune”, alle angiveligt fra samme familie.

  Kommentar by davidk — 19. maj 2016 @ 15:10

 26. Skulle have skrevet DANMARK!!! med stort. Vi gamle vikinger har udviklet os til verdens fredeligste og lykkeligste folk – og er nu utroligt sene til at opdage ondskaben. Vi vil ikke have forstyrret vore “hygge”. Men før eller siden! Det kan ikke blive ved.
  Ja, jeg skrev om frygt, og vi håber jo altid, at faren driver over, men hvis det virkelig brænder på, så er der nok ikke så langt til kong Valdemar, Absalon og Esbern Snare. – Jeg har aldrig været spejder, men kender alle spejdere ikke Esbern Snare? Vi har brug for forbilleder. Lars Løkke dur ikke rigtigt som forbillede…

  Kommentar by Fisken — 19. maj 2016 @ 15:37

 27. Apropos plakaten (eb.dk): grafikeren Yvette Espersen har givet alle, som har brugt hendes skrifttype, en mulighed til at lave det om, så hun ikke skal bruge en advokat.

  Birgit Bjerre har nu ændret skrifttypen, men det har Alexander Nicolas Truelsen ikke, fordi det er en ‘principsag’, oplyser han til TV2

  Gad vide om Mellemfolkeligt Samvirke nu vil fritstille linselusen. Håber han bliver trukket i retten, og at hans lille stunt vil koste ham dyrt.

  Kommentar by Men dog ! — 19. maj 2016 @ 16:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper