22. maj 2016

Verden ifølge AnneLise Marstrand-Jørgensen…

I en usædvanlig skinger opdatering på Facebook af AnneLise Marstrand-Jørgensen harcelleres der over, at Martin Henriksen mener at der er for mange muslimer i Danmark. “Der er for mange alt for højreorienterede i Danmark.”, og det er vores største samfundsmæssige problem. Udtalelsen var efter hendes mening ‘horribel’, ‘absurd’, ‘nedladende’, ‘usaglig’, ‘uhyggeligt’, ‘virkelighedsfornægtende’, ‘diskriminerende’, udtryk for ‘dem/os retorik’ og noget der minder om ‘minder om Tyskland i 30’erne’. Hun uddyber senere associationen med at selv tyske nazister i begyndelsen ‘for med lempe’, og at hun i øvrigt håber at ‘mennesker er blevet klogere’.

Når man vælger at associere enhver form for bløde nationalkonservative tiltag med racisme, så er der selvfølgelig mange nazister i Danmark. Debatten der udspiller sig i tråden er intet mindre end fantastisk. En niqabklædt kvinde pointerer, at ‘ukrudt’ har fået lov til at slå rod de sidste 15 år, og at der er behov for en ‘rensning for ukrudt’. En dansksindet kommenterer, at der kommer og mere ukrudt, som skal luges ud – og pludselig er trådstarteren på banen: “Preben Nielsen – den slags bemærkninger er ikke velkomne på min væg.” Senere påpeger en Wassim han er “snart gør skade på folk med de tanker”, hvad besvares med en opfordring om sammenhold og et hjerte.

Man behøves ikke være nationalkonservativ, for at forstå, at mennesker foretrækker samvær med folk der ligner dem selv, og at det i sidste ende er beggrunden for nationalstaternes succes. Det er også derfor venligbo-segmentet altid taler om problematiske folkestemninger, ikke folkeafstemninger. De omtaler måske nok sig selv som værernde en del af den store moderate midte, men inderst inde ved de godt at de er langt til venstre for den gennemsnitlige dansker.

Børn er født som racister, stod der i Politiken for nogle år siden, men kærlighed til det kendte er ikke nødvendigvis had til det ukendte. Sådanne banale betragtninger er helt væk i AnneLise Marstrand-Jørgensens venligboer-segment.

En venstreorienteret kommentator bryder den gode stemning, ved at forklare at ‘højredrejningen og racismen har en årsag’. Det blev ikke vel modtaget, for når man på forhånd afviser det kan være legitimt at stoppe islamisk masseindvandring, så er der ikke mange løsninger udover de lægefaglige. Halvdelen af danskerne har psykologiske brister. Det lyder grimt, og hurtigt får det venstreradikale segment overtaget: Hetz mod muslimer er et symptom – løsningen er klassekamp. Trådens muslim er ikke uenig, men har en anden løsning: “Undersøg islam, så finder du hjem.”

(AnneLise Marstand-Jørgensen på Facebook, 20. maj 2016)

“God børneopdragelse. Lær dine børn at sige ‘pyt’. De skal ikke nødvendigvis mene noget om alting altid. Og det er forældres pligt kærligt at flytte grænserne i deres komfortzone. Børn er født ultra konservative og ønsker ikke forandring. Mange voksne sidder fast i 2-4 års fasen.” (Karen G. Stigsen)

“Tja, der er mange gode grunde til at man kan føle sig ramt, globalisering, nedskæringer i det offentlige – herunder ydelser, med videre. Ingen af de årsager skyldes dog vores flygtninge, hvorfor en bebrejdelse af flygtningene må bero på manglende oplysning omkring de reelle årsager til at der er folk der lider nød i Danmark? Eller på en psykologisk projektion af deres egne problemer over på flygtningene?” (Anne Kirstine Gram Hovmann)

“… selvfølgelig er det nemmere at skyde skylden på en håndgribelig lille ting, frem for det reelle, store og komplicerede problem. Men det må da efter min overbevisning stadigvæk bero på enten en psykologisk reaktion – som du selv nævner det, at en person ikke magter at håndtere det reelle problem, og derfor søger den nemme vej, eller manglende oplysning, idet personen ikke forstår den komplicerede og uoverskuelige realitet.” (Anne Kirstine Gram Hovmann)

“Nu kan jeg desværre ikke tvinge myndige folk på antiracisme kurser eller til psykolog.” (Anne Kirstine Gram Hovmann)

“Problemet er så, at reaktionen ikke retter sig mod globalisering men mod ‘fremmede’ som bliver gjort til syndebuk som et fysisk symptom man rent faktisk kan ramme og mestre og dermed bliver racismen vigtig at tænke igennem også. Den har altid fungeret som en afleder fra effektiv klassekamp og den er derfor dobbelt farlig.” (Birgit Brander Rasmussen)

“… man har en fri vilje. Man har en fri vilje, til at være et svin overfor andre, eller til at opføre sig ordentligt. Uanset hvor trange kår man selv har, kan man dog altid opføre sig ordentligt og anstændigt. Det er i min verden en dårlig undskyldning, hvis man gemmer sig bag globaliseringen og bruger den som årsag til at man må hade andre mennesker.” (Anne Kirstine Gram Hovmann)

“Det er så meget sværere at se og angribe globalisering og de reelle magthavere, end det er at angribe fx flygtninge. Men det er vigtigt at forstå arbejderklassens frygt og afmagt for den kan jo få katastrofale konsekvenser hvis vi ikke kan få det vendt…” (Birgit Brander Rasmussen)

“Og behandlingen skal rettes ikke mod at mildne symptomerne, men mod at fjerne den dybdeliggende årsag (for at slå over i de medicinske metaforer)” (Amina Djondjorova)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73679/trackback

31 Comments »

 1. Jamen skrig det endelig ud over hele den Mellemøstlige og Afrikanske verden, at vi er så mange, der er så onde og racistiske….
  Dejligt hvis vi blev fravalgt i jagten på et bedre liv!

  Kommentar by britta due andersen — 22. maj 2016 @ 10:32

 2. Ret skægt.

  Hele præmissen for deres argumentation er jo at de flere hundrede millioner arabere, 80 millioner iranere, 80 millioner tyrkere eller millioner af afrikanere hverken KAN eller VIL hjælpe deres mulismske brødre i nærområderne. Ja, endda et skridt videre; de forfølger dem også.

  Med andre ord; alle muslimer fratages altså enhver form for menneskelighed, hjælpsomhed m.m., og KUN hvide europæere har evnen til at tage sig af de mange muslimer flere tusinde kilometer fra deres hjemlande.

  Sådan er det angiveligt bare.
  Men hvis nogen af vi andre drister os til at hævde, at de problemer, som de åbenbart selv konstaterer er udbredt uden undtagelser i alle muslimske samfund, nok følger med hertil i takt med at muslimer søger hertil, så er det pludseligt racisme.

  DER FINDES INGEN LØSNINGER UDOVER AT FLYTTE ALLE ARABERE TIL EUROPA – det må være den mest racistiske analyse og konklusion der findes på debatmarkedet, men den er voldsomt udbredt.

  Kommentar by Superman — 22. maj 2016 @ 10:38

 3. Sindssyge kvindemennesker, de tænker med hjertet og ikke hovedet, de bør aldrig have fået stemmeret.

  Kommentar by Byggemester — 22. maj 2016 @ 10:41

 4. Hvornaar holdt man op i skolerne med at undervise i verdenshistorie,de naevnte damer synes at have tabt nogle klasser, anbefalet laesning kunne ogsaa vaere Danmarks statistik.Foroeverigt Bygmester of Supermand fuldstaendigt enig.

  Kommentar by dunk — 22. maj 2016 @ 10:57

 5. Anne Kirstine Gram Hovmann skrev:

  “… man har en fri vilje. Man har en fri vilje, til at være et svin overfor andre, eller til at opføre sig ordentligt. Uanset hvor trange kår man selv har, kan man dog altid opføre sig ordentligt og anstændigt. Det er i min verden en dårlig undskyldning, hvis man gemmer sig bag globaliseringen og bruger den som årsag til at man må hade andre mennesker.”

  Perfekt kritik af muslimerne.

  Kommentar by Sigwar — 22. maj 2016 @ 11:38

 6. “det undergraver fællesskabet og splitter os”

  Jeg har endog særdeles svært ved at se, at der nogensinde har været noget fællesskab mellem danskere og muslimer. Der kommer heller ikke til at være det.

  Kommentar by Johnson — 22. maj 2016 @ 11:56

 7. Det er mærkeligt, at venstrefløjen ikke kan indse, at import af muslimer og de konflikter det medfører gør det umuligt at gennemføre deres mærksager. Det underminerer velfærdsstaten og ligestillingen ml. kønnene, øger diskriminationen mod homoseksuelle, gør det nødvendigt med en langt hårdere lov & orden linje (og i sidste ende et militariseret politi), øger behovet for overvågning & kontrol, sluger de penge, der kunne være brugt på grøn omstilling + giver stemmer til anti-grønne partier, og gør skolerne til kamppladser, hvor eneste udvej på længere sigt er kæft-trit og retning (el. fortsætte det nuværende kaos og nivellering..).

  Samtidig underminerer import af østeuropæere underminerer fagbevægelsen.

  Hele den kulturelle kapital, der gjorde det muligt at køre de nordiske samfund som “bløde samfund” eroderer, hvilket umuliggør venstrefløjens projekt(er). De satser alt på en multikulturel utopi, som i sidste ende bare fører til et fragmenteret samfund med enorme sociale forskelle, høj kriminalitet og privat finansiering af velfærd & sikkerhed for dem, der har råd.

  Kommentar by Odo — 22. maj 2016 @ 12:00

 8. Allerede for mange år siden konstaterede jeg, at der ingen relation er mellem den rabiate venstrefløjs beskrivelse af højrefløjen og den virkelighed der rent faktisk forefindes på højrefløjen. Det næste jeg konstaterede, for vel cirka et par år siden, var at når den rabiate venstrefløj omtaler “højrefløjen”, så er det i virkeligheden slet ikke højrefløjen men derimod dem selv de snakker om. Og tænk bare, pludselig gav deres kritik mening igen. Siden da har jeg systematisk læst den rabiate venstrefløjs kritik som værende et utryk for tilstanden i deres egne rækker, og det passer forbløffende godt hver evig eneste gang.

  Når deres retorik bliver mere og mere skinger og absurd som i ovenstående eksempel, skal man blot huske, at det ikke er os men derimod dem selv de taler om. Det er psykologi for begyndere.

  Vi har adskillige helt lavpraktiske eksempler på det, som f.ex. racister der kalder sig selv “antiracister”, fascister der kalder sig selv “antifascister”, intolerance der forklæder sig som “tolerance” og forlanger censur, multikulturister der vil have plads til alle kulturer undtagen lige den ene de selv kommer ud af, osv, osv, osv,.

  På venstrefløjen er INTET hvad det udgiver sig for, og først når man forstår at livsløgnen er en helt central del af det at være venstreorienteret og gennemsyrer den venstreorienteredes hverdag fra morgen til aften, først da giver noget som helst de siger mening.

  Kunstnere er generelt i øvrigt de aller værste, for hvis først man kan bilde sig selv ind at tilfældigt placerede klatter og streger på et lærred er kunst, ja så kan man bilde sig selv hvad som helst ind.

  Kommentar by Mackety — 22. maj 2016 @ 12:11

 9. Når en hijabklædt madamme siger, at ‘ukrudtet skal renses ud’, så kunne man godt få den tanke, at ‘ukrudt’ i hendes optik er det samme som ‘kuffar’. Derfor ryger alle de dumme venstrefløjsere også med. Muslimer skelner ikke.

  Jeg synes, at Marstrand skulle tage at læse http://www.thereligionofpeace.com et par gange om dagen fra nu af, så hun kan følge med i, hvor mange uskyldige mennesker (heraf mange børn), muhammedanere tager af dage – hver eneste dag! Den seneste UGE er 374 uskyldige blevet massakreret af muhammedanske djævle, og 457 er blevet lemlæstet!

  Kommentar by Andersine — 22. maj 2016 @ 12:17

 10. @ 7 supergod kommentar, Odo!

  Kommentar by Andersine — 22. maj 2016 @ 12:18

 11. Den radigale Samira Nawa Amini født af Afghanske forældre bosat i Danmark, er bekymret for at sende sin snart tre årige datter i en Dansk børnehave pga. af normeringen der er påvirket af besparelser, der igen bunder i den ukontrollerede indvandring af uintegrerbare stenkastende velfærdshoppere fra Afghanistan, det er ikke rart at kaste med sten når man selv bor i et glashus, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. maj 2016 @ 12:25

 12. Marstrand går terroristernes ærinde, når hun på den måde lefler for islam, for muslimerne er evigt-fornærmede og altid på udkig efter ‘undskyldninger’ for at dræbe vantro. En Wassim tager jo straks tråden op og taler om at ‘gøre skade på folk med dé tanker’ – altså folk, der elsker sit gamle land og kultur!!! Marstrand er med til at skabe had til en bestemt, indfødt befolkningsgruppe.

  At gøre indrømmelser over for islam er det samme som at underkaste sig islam, og vi kan se, at Vestens misforståede undskyldninger over for den muslimske verden efter muhammedtegningerne har haft en totalt ond effekt; man nærede muslimernes had mod Vesten ved at undskylde. Man skulle tværtimod have sagt til de uslinge, at brændte de flere ambassader og andet af, så ville de få nogle ordentlige bomber i hovedet, og Saudi ville være blevet afskåret fra al handel med Vesten!

  Folk tænker jo ikke på, at Saudi godt nok sælger olie til os, men de importerer stort set ALT – og alle fødevarer – fra andre lande. Det vil ikke tage lang tid at skabe kaos i Saudi, som så ville sprede sig til Qatar, Yemen, Kuwait osv, alene hvis man beordrede alle udenlandske direktører og ledere ud af landet. Det hele ville falde sammen i løbet af 2 uger, for sauderne kan (stadig) intet, men kan takke olien for deres luksuseksistens.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 22. maj 2016 @ 12:31

 13. Ih guder, hvor de piger kan snakke. Især udenom problemet.

  Kommentar by jdm — 22. maj 2016 @ 12:41

 14. 3 Byggemester

  To ting.

  1. Essensen af det du siger er: “Jeg tror ikke på demokrati.” Hvilken statsform foretrækker du i stedet?

  2. Hvor ser du et eksempel på “hjerte” i de citerede kommentarer? Jeg ser noget ganske andet.

  a. Henvisninger til marxistisk teori. (Birgit Brander Rasmussen.) Det angives at en hovedårsag til de aktuelle problemer er “globalisering”… hvilket her må forstås i betydningen: internationale selskabers overtagelse af ressourcerne, en konspiration mellem banker og andre storkapitalister… og en manglende bevidsthed om den fortsatte nødvendighed af klassekamp.

  Den videre implikation af den påstand må være at hvis blot de unge mænd fra Afrika og Mellemøsten var mere klassebevidste, ville de tage kampen op mod deres egne korrupte regeringer i stedet for at rejse til Europa for at blive passive forbrugere. BBR kan med fordel henvise til kurderne som er en af de mest stædige grupper i kampen mod Islamisk Stat, og som sandelig slutter op om marxismen.

  Hvor uenig man end er med marxismen, så er den en rationelt baseret filosofisk teori som kan imødegås rationelt.

  Fun fact: Ved siden af dyrkes marxisme også som en substitutreligion, hvis særkende præcis er at “hjerte” absolut ingen plads har i den. Hvilket er en af grundene til at kommunisme som livssyn er usund for sjælen.

  b. Psykologisering af politiske modstandere. (Anne Kirstine Gram Hovmann) “…må bero på en psykologisk projektion…” Det er et retorisk trick der i en pseudovidenskabelig jargon søger at objektificere modstanderen. Hvis man endelig skal vurdere AKGHs udsagn på en ‘hjerteskala’ er det ikke for blødt, men for groft.

  c. Et kald efter anvendelse af totalitære magtmidler. (Også AKGH.) “Nu kan jeg desværre ikke tvinge myndige folk på antiracismekurser…” (Underforstået: men jeg ville gerne.) Hvor er hjertet evident i det ønske?

  d. AKGH har dog også en liberal side og appellerer samtidig til personligt ansvar: “… man har en fri vilje. Man har en fri vilje, til at være et svin overfor andre, eller til at opføre sig ordentligt. Uanset hvor trange kår man selv har, kan man dog altid opføre sig ordentligt og anstændigt.”
  Det er jo ganske sandt, men igen er der ikke tale om en appel til eller fra hjertet. Der henvises til et alment etisk princip. Ud fra det kan man så diskutere hvordan man vil definere anstændig adfærd. (Er det fx anstændigt at ansætte folk i børnehaver uden at forlange børneattest?)

  Kort sagt er der masser af steder hvor man kunne tage fat på en saglig debat i stedet for blot (som du gør) at levere et følelsesudbrud uden nogen henvisning til teori eller argumenter.

  En fælles erkendelse af at der er et problem + forskellige identifikationer af årsager til problemet er objektivt set en udmærket forudsætning for en diskussion.

  Min egen holdning er den at der ikke er for meget hjerte i vores åndsliv aktuelt, men for lidt. En kultur med hjertet på rette sted ville aldrig tolerere at farlige kriminelle kunne gå frit omkring og fortsætte deres voldsorgier… en kultur med hjertet på rette sted ville ikke håne voldsofre… den ville heller ikke ofre sine egne børn til kaos.

  Politisk korrekthed kræver netop at folk kvæler hjertets stemme og skammer sig over den som noget underlødigt.

  Kommentar by M — 22. maj 2016 @ 13:02

 15. OT – og så dog: Dette foto er et tydeligt eksempel på en venligbo, der ‘giver en hånd’ til en flugtning …. (det må være noget for venligboen Marstrand): http://www.barenakedislam.com/2016/05/22/muslim-outreach/ – BNI er for sjov!

  (hav brækspanden klar ved siden af!)

  Kommentar by Andersine — 22. maj 2016 @ 13:04

 16. […] following comes from a post at Uriasposten in which a lefty, a “leftess” (heh), goes on a typical rhetorical rant having nothing […]

  Pingback by Facts Don’t Matter, Igen | Things to Remember, Things to Cherish — 22. maj 2016 @ 13:39

 17. Jeg er glad for at vaere “hoejre ekstrimist jeg holder meget af” I alle de riger og lande” og er gernerelt modstander af Takiyya-Tawriya-Kitman-Muruna.Og det har jeg det godt med

  Kommentar by dunk — 22. maj 2016 @ 14:33

 18. Annelise Jørgensen vil ikke fatte en brik, om så hun kommer til at leve under Sharia resten af sit liv. Hjernen har taget skade.

  Kommentar by k.m. — 22. maj 2016 @ 15:41

 19. AnneLise Marstrand-Jørgensen skriver: “Højredrejning, racisme, intolerance, diskrimination udgør vores største samfundsmæssige problem. Det undergraver fællesskabet og splitter os ad.”

  Hvis vi tager et kig på TV2 dokumentationen “Moskeerne bag sløret”, kan oven viste citat så ikke sætte fokus på at imamer og koranen og islamister udgør en del af problemet? Overfald og trusler udført af indvandrere det samme.

  Hvad mener AnneLise Marstrand-Jørgensen om TV2’s dokumentar om moskeer og imamer og islamister?

  TV2 viste at nogle imamer opfordrer muslimer til at holde sig væk fra danskere. Danskere kaldes for vantro og kuffar. Kvinder må ifølge nogle imamer ikke arbejde, hvis der er mænd på arbejdspladsen. Kvinder skal tildækkes. Forældre opfordres i følge TV2 dokumentaren til at slå sine børn, hvis de ikke beder bøn. Mænd opfordres af nogle imamer til at slå sin kone/koner, hvis hun/de ikke makker ret, og der opfordres til flerkoneri og stening af utro kvinder osv. Islamister hader vores frihedsrettigheder og demokrati. Og modarbejder det ihærdigt. Hvad mener AnneLise Marstrand-Jørgensen om det?

  Kommentar by Liva — 22. maj 2016 @ 16:17

 20. Jeg tror Marstrand har en idealforestilling om at Danmark kunne blive et harmonisk multikulturelt drømmesamfund. Et tilsvarende ideal som de fanatiske kommunister havde for sovjetunionen. Nu begynder selv hun at erkende hvilket rædselsfuldt og trist samfund vi i virkeligheden er på vej imod. Men i stedet for at indrømme hvorledes hun selv har taget fejl, giver hun kritikerne skylden for at drømmen ikke er gået opfyldelse på den rigtige måde. Nøjagtigt som Sovjeunionen ikke blev et paradis for arbejderen, tværtimod. Mon ikke marstrand skulle holde sig til slankekure, palæo, boligindretning, digtsamling, must-haves, dameblade og iphones.

  Kommentar by Nothingman — 22. maj 2016 @ 16:25

 21. Hvad siger AnneLise Marstrand-Jørgensen til det?

  bt.dk/udland/islamisk-stat-truer-europa-og-usa-vi-angriber-jer-under-ramadanen

  Kommentar by Liva — 22. maj 2016 @ 16:34

 22. Nu kan jeg ikke kommentere hendes indlæg på facebook da jeg “desværre” ikke er ven med hende, men ellers havde jeg nok spurgt hende om hun mente at det ville være irrationelt eller måske endda racistisk hvis den 10 årige pige der blev voldtaget analt af en 19 årig somalier på en legeplads i gullestrup stemte for mindre ikke-vestlig indvandring når hun blev voksen.

  Kommentar by per — 22. maj 2016 @ 16:40

 23. Her har vi et godt eksempel på et par selvgode medie- statsinstitutionelt neddummede redeskiderkællinger og hvad der nok er en enkelt fissefiskende beta-han der ikke kan konkludere om virkeligheden på nogen anden måde end det, der er doktrinært accepteret inde i den marxistiske mentalboble. Kun årsagsforklaringer der er forhåndsaccepteret inde i denne kan nogensinde være et udtryk for virkelighedens sande forhold, alt andet afvises konsekvent som andres vrangforestillinger og dermed uvirkelighed. Det er psykisk sygt og rent faktisk behandlingskrævende, men den syge vil here kurere den raske som vi også så det i hvad der må være gimpens egen idealstat, DDR. Det er det klassiske religiøse problem og giver mindelser om Amish samfund, Jehovas vidner, Jonestown og andet. De er med andre ord at betragte som en middelalderreligiøs (kællinge)sekt totalt ude af svingning med virkelighedens dynamikker. De fatter eksempelvis slet ikke, at islamiseringen når fuldbragt af de overnationale interesser der gør det imod os og som de selv er dansende nytteidioter for, ender præcis med alt det, som de selv påstår de er imod og som “onde danske højreorienterede” netop ønsker at beskytte sig selv, dem selv og alle fra, men de er simpelthen for ideologisk hjernevaskede til at fatte det. De er et perfekt eksempel på, hvad der sker, når højre hjernehalvdel får lov til at gå utøjlet løs på samfundet uden restriktioner: Virkelighedsbefriet patologisk selvmordsaltruisme med hovedet langt toppe i røven! Glemt er Köln, Hamborg, Stuttgart og Helsinki. Anbefaler iøvrigt stærkt Stephan Molyneauxs’ videoer om fænomenet hvor man virkelig får filosofisk/psykologisk indsigt i, hvor selvmorderisk bindegale disse narcissistisk selvhævdende personager er. De er selv “de særligt rene” (klar herrefolkstankegang der giver mindelser om både den islamiske og den nationalsocialistiske selvforståelse!) der “desværre” ikke kan medicinere folk der ikke deler deres egen åndelige galskab. Det et er ikke noget tilfælde, at de røde har kastet deres kærlighed på islam som nazisterne også gjorde det, de er nemlig narcisstisk megalomane trillinger i ånden! Når de forsvarer islam er det i virkeligheden selvforsvar ved proxy af islam. Jeg kender selv hardcore nationalsocialister der lever undercover som “normale” socialister, nazisterne holder bare alle holdninger der relaterer sig til race og nationalstat tilbage, så kan socialister ikke gennemskue dem, fordi nazisterne fremstår 100% som dem selv til forveksling. Klassisk- og national socialisme og islam, patologien matcher lige over!

  Kommentar by jacques d'biann — 22. maj 2016 @ 18:24

 24. Lygenpresse findes overalt i Europa. RTl2 nyhedsoplæser kalder konsekvent den Østrigske præsidentkandidat for højrepopulist. Hans modspiller kaldes ved partinavn.

  Kommentar by k.m — 22. maj 2016 @ 20:06

 25. Modstand mod indvandring er bl.a. noget med danskernes ejendomsret. Socialister synes jo ikke om ejendomsret. Kun hvis det er deres egen. “Dem og os” begrebet er ikke er ikke nonsens, som nogle vil lave det til, men sagligt.

  Kommentar by Søren — 22. maj 2016 @ 20:10

 26. Det morsomme ved aftalen med Tyrkiet er, at de selv beholder de højtuddannede syrier og overlader de syge og analfabeter til afhentning af EU.

  Kommentar by Menig 442 — 22. maj 2016 @ 20:54

 27. Ritualmorderne har været i gang i Vestens storbyer MEGET LÆNGE. På et tidspunkt besluttede Enhedslisten, at “islamisme” er skadelig. Men derudover lider venstrefløjen af virkelighedstab. At der i den danske hverdag foregår knivstikkeri, voldtægt og røveriske overfald fortrænges eller forties – i bedste fald fordrejes. I stedet rakker disse halvhjerner ned på en fiktiv højrenational sammensværgelse.

  De psykotiske psykopater, der myrder tilfældige kuffaar for at komme til al jannat – “haven” med de 72 omfruer – er kun et lille stykke længere ude i formørkelsen end de danske akademikere, som ved Venstres valgsejr i 2001 fortalte deres børn, at nu kom fascismen til Danmark (fra yderst pålidelig kilde).

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 22. maj 2016 @ 20:57

 28. Som at sige: problemet med sovjetunionen var at folk kritiserede det… klassisk socialist tankegang

  Kommentar by Kristoffer — 22. maj 2016 @ 22:31

 29. Der er for mange AnneLise Marstrand-Jørgensen’er på offentlig forsørgelse. Få dog standstet den udbytning af danskere, af de arbejdssky politikere, som ikke bedriver andet, end nepotisme og korruption. Lad dem selv betale.

  Kommentar by Nielsen — 23. maj 2016 @ 01:41

 30. Måske ønsker mange kvinder ubevidst den tryghed som Islam tilbyder kvinden, da Islam ikke som vestlig kulturradikal tankegang stiller forventninger til kvinder som flertallet af kvinderne ikke vil kunne opfylde, på grund af biologiske og arvelige (bio)psykologiske årsager. Islam (og gammel stammekultur) er på nogle aspekter mere i harmoni med kvindens biologi og psykologi [Se Harald Eia videoerne om kulturradikale forskere, køn, intelligens etc.]. Jeg tænker at Nationalsocialismen med sin Kinder, Küche und Kirche dermed også forsøgte at tage hensyn til kvindens natur. Den kulturradikale “vestlige” filosofi , som regerer vores verdensdel, har formentlig den tvivlsomme ære af at være mere afskåret fra menneskenaturen og fra evolutionen naturens orden generelt end selv mange primitive religioner og samfundssystemer. Kulturradikalisme er simpelthen en kræftcelle som er ud på at slå værten ihjel. Og den bruger kvinder til at videreføre og udbrede smitten; denne gang dog med skyldig hensyntagen/udnyttelse af kvindens psykologi, som ikke er gearet til at varetage andre interesser end de nærmeste; sin egen og andres børns direkte overlevelse.

  Det har biologisk set været de allervigtigste funktioner for artens og racens / slægtens overlevelse. Kvinden er derfor stærkt bundet af sine følelser og styret af hormoner og månefaser. Det har altid været mandens opgave at forsvare afkommet og slægten på længere sigt. Kvinden vil altid vælge freden på kort sigt, opfostring af sit afkom er hendes eneste bekymring, derfor har kvinder så godt som altid overgivet sig til nye herskere uden meget ballade. Kvinden er tydeligvis ikke “lige” med manden. Kvinden har intet selv uden manden og hendes afkom, og vil derfor tilfalde Islams krigere, medmindre der udvikler sig et hensynsløst blodigt antiislamisk og antikulturradikal offensiv, som skaber et samfundsmæssigt kaos hvor en eventuel sejrherre står mindre mejslet ud i sten end han står i dag, hvor den “fredelige” islamisering kun peger i én retning. Islamisterne vil få overhånd, og desværre vil mange kvinder bevidst eller ubevidst retter sig efter det kriterie og ubevidst holde med vinderen eller forsøge at bevare “freden”, så der ikke opstår farlige situationer for hendes børn. Om de skal vokse op som slaver under Islam, tager kvindens reproduktive biologi ikke hensyn til. Hvis man overvejer hvor de moralske grænser går, så er det nyttigt at tænke på at hvis dette aspekt spiller en rolle for kvindens opførsel, så er det formentlig til den værre side; m.a.o. jo mere grusomt gerningerne, jo mere modtagelig vil kvinderne være for disse potentielle nye herskeres regime.

  Jøderne er så vidt mig bekendt de eneste som fra gammel tid har indrulleret kvinderne i deres kamptropper og bruger dem bevidst som våben for at styrke det etnisk/religiøse fællesskab. Se f.eks. Esters bog, eller bøger skrevet af nutidige rabbinere som beskriver hvordan kvinder kan udnyttes som dobbeltagenter / spioner (som i Esters bog og andre bibelhistorier), og hvori der argumenteres med skriftsteder som legitimerer jødiske kvinders utugtige opførsel med fremmede fjender når det er til gavn for den jødiske nation. Dette må have haft en effekt på jødiske kvinders identitet; det er velkendt at utrolig mange ikke jødiske mænd straks efter ægteskabet med en jødinde bliver tro tjenere for jødiske interesser (gerne uden at konvertere religiøst), og enten glemmer deres eget ophav eller lader det stå i skyggen af den stærkere jødiske identitet.

  Kommentar by Balder — 23. maj 2016 @ 02:12

 31. Balder, biologi uha, det er et fy ord, ligesom N-ordet, inden for moderne samfundsvidenskaber.

  Kommentar by Menig 442 — 23. maj 2016 @ 07:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper