25. maj 2016

Frank Jensen (A): “Bryggen har altid været et fredeligt sted, men nu kan vi se, at der er forandringer.”

Københavns Politi hævder at det drejer sig om unge med både ‘etnisk oprindelse og af dansk oprindelse’, men Local Eyes har billeder der fortæller en lidt anden historie. Overborgmester Frank Jensen mener uanset hvad, at det er “uacceptabelt, når ballademagere ikke passer på København”, og så har han heller ikke denne gang sagt for meget.

Jeg har tidligere blogget om ‘La Familia fra Bryggen’, men Berlingske har mere – Ballademagere hærger Islands Brygge: ‘Det er uacceptabelt’. En territorialkamp uden danskere.

“Det var anden weekend i træk, at der var optøjer på Bryggen, som bydelen også kaldes. Balladen og den medfølgende utryghed for beboerne har nu fået Københavns Kommune til at gå ind i sagen. …

Bryggen har altid været et fredeligt sted, men nu kan vi se, at der er forandringer. Det er uacceptabelt, når ballademagere ikke passer på København,’ siger overborgmester Frank Jensen, der sammen med kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, Københavns Politi og SSP København derfor har indkaldt til borgermøde d. 30 maj.”

(Havnebadet, Islands Brygge; Foto: Youtube)

“I starten var det bare et sted, hvor folk kom for at slappe af og tage lidt sol. Nu kommer der store grupper af personer hertil i biler og fortæller de andre grupper på stedet, at det er deres græsplæne. Det kan de så komme op at toppes over til stor gene for alle andre, som bare gerne vil have lov til at slikke lidt sol eller gå en tur med hunden.” (Bryggeboer Jesper Schou Hansen til Berlingske, 24. maj 2016)

Oploadet Kl. 03:21 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73729/trackback

31 Comments »

 1. Århus er i gang med at bygge et lignende område, bare større. Er der nogen der vil vædde om at der kommer til at ske PRÆCIS det samme der? http://m.stiften.dk/aarhus/aarhus-oe-nu-i-version-2.0-med-masser-af-liv
  Nej heller ikke mig.. Det sted i århus ser virkeligt fedt ud, men man ved bare præcist hvordan det bliver når alle kulturberigerne rykker ind for at pisse territoriet af.
  Det er SÅ forbandet forudsigeligt det hele efterhånden. De eneste der konstant bliver overraskede når mellemøstlige mennesker medfører mellemøstlige tilstande, det er vores hjernedøde politikere!

  Alene den udtalelse der om “ballademagere der ikke passer på københavn” vidner om hvor langt væk fra virkeligheden han er, når han taler om kriminelle bander der jævnligt forsøger at slå folk ihjel som om de er utilpassede folkeskoleelever der har kastet med mælk i frikvarteret.

  Jeg tror efterhånden ikke på at danmark overlever på sigt, vi er en svag uddøende kultur og vi er ledet af komplet inkompetente idioter. Sæt det op imod en voldelig kultur uden moral hvor den stærkeste har ret, så er resultatet desværre ret forudsigeligt.

  Kommentar by Per — 25. maj 2016 @ 04:22

 2. Nej, Per – det gør det sikkert ikke, men der er dog en lille chance. Det kræver dog at danskeren rejser sig op fra sin komfortzone og går i generalstrejke indtil vi har fået et klart løfte om at alle muslimer får sat stolen for døren, indpas dig eller bliv effektivt udvist. Herunder naturligvis at regeringen tvinges til at opsige alle fjollede konventioner og trække sig helt ud af den europæiske menneskerettighedsdomstol, kræver det udmeldelse af EU, så må vi også det og herunder skal altså alle juristerne, politikerne og embedsmændene sættes så grundigt til vægs her i landet og gerne erstattes af en helt ny grundlov som overdrager den øverste politiske ledelse af landet til befolkningens direkte demokratiske afstemninger. Så, jo det virker ret usandsynligt at det nogen sinde skulle ske i betragtning af hvor mange forskellige holdninger dansken har til alting, men man skal jo aldrig sige aldrig.

  Kommentar by Winston Churchill — 25. maj 2016 @ 05:18

 3. Jesper Schou Hansen er ikke nogen tilfældig “Bryggeboer”. Han er journalist af uddannelse og tidligere københavnsk lokalpolitiker for V.

  At netop han bliver hevet frem som “beboer”, er mit gæt, ikke tilfældigt, men et resultat af en uhellig alliance mellem politikere, politi og MSM gående ud på, at vi jo ikke skal starte WWIII, situationen skal tales ned, ikke op osv.

  Den taktik er et resultat af en bevidst strategi fra parasit klassens side om at islamisere europa i småbidder.

  Det virker naturligvis ikke som sikring af lov og orden, men giver til gengæld god mening, hvis Frank Jensen og dem han er medsammensvoren med ønsker at føre lav intensiv krig mod egen befolkning ved stedfortrædder.

  Kommentar by Hans Und — 25. maj 2016 @ 05:40

 4. Hvorfor har vi ikke lært af historien. Hvordan store lande, kulturer er bukket under. Hele Middelhavets område med romer riget. Hvordan der blev arbejdet sammen med islam og imod. Og bekæmpet. Korstogene. Hvordan vi selv har udraderet et folk,indianere i USA. Og har præket kristendom i andre verdensdele og slået ihjel i dens navn
  Tror bare nemesis slår tilbage

  Kommentar by P — 25. maj 2016 @ 05:55

 5. Er “ballademagere” det nye udtryk for AEH’ere istedet for “Unge” ?

  Jeg synes at støde på begræbet mere og mere, måske er det bare mig men det kan jo være at man ikke evnede at opretholde “unge” som betegnelse for 25-30 årige etniske voldspsykopater.

  Så er “ballademagere” jo et mere neutralt og blødere udtryk, da “ballade” dækker jo over en masse handlinger som i bevidstheden er mindre alvorlige end de faktiske handlinger (vold, overfald, terror, trusler, osv osv.)

  Men måske er det baer mig der lægger mærke til Frank Jensen’s upassende brug af ordet i denne sammenhæng. Andre, mere markante ord ville være mere relevant at benytte end ballademagere.

  Kommentar by Vantroende — 25. maj 2016 @ 06:03

 6. Det bliver spændende at se, om hipsterne på længere sigt vælger multikultur eller personlig sikkerhed, når de fredelige lommer efterhånden bliver færre og færre.

  Principper er gode at have, når det er omkostningsfrit, men mon ikke en brat opvågnen venter forude? Det tager tid at indse, at ens verdensbillede er baseret på selvbedrag, men vi har nok desværre ikke noget andet valg end at give dem den tid, der skal til.

  Kommentar by Habakuk — 25. maj 2016 @ 06:14

 7. Kulturberigelse

  Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

  Kommentar by Limewoody — 25. maj 2016 @ 06:25

 8. Frank Jensen kan se forandringer, som han altså ikke kunne forudse.

  http://ekstrabladet.dk/112/flere-paasatte-brande-i-koebenhavn/6096483

  Visitationszoner er løsningen!!

  http://ekstrabladet.dk/112/voldelig-konflikt-ulmer-politi-opretter-nye-visitationszoner/6095901

  Flertallet af vælgerne har fået det, de har stemt for igennem 30 år.

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2016 @ 07:39

 9. Hele Danmark voldtages af den ukontrollerede skatteyder betalte indvandring af indavlede retarderede korandyrkende fætter/kusine gedehyrder fra Verdens største sandkasse, hjulpet ind af Danske politikere og EU pampere plus politiet og offentlig ansatte kommunister og socialister, et håb er at Danmark engang igen kan blive et normalt land, må ønsket være et nedbrud i velfærdssamfundet, og meget tyder på at det er på vej, Lars Uløkke vil hæve bundskatten det må betragtes som et skridt mod at dække de stigende sociale udgifter til velfærdshopperne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. maj 2016 @ 07:45

 10. Frank Jensen bor på Islands Brygge, sammen med en “bunke” af de mest indvandrer glade Københavnere…. De får nu den “kulturberigelse” de har agiteret og stemt for… Men desværre skal det gå MEGET MEGET værre, før disse utopister vågner… Skal vi gætte på Malmø/Gøteborg tilstande eller værre….

  I de år dette har været “hverdag” i Tingbjerg, Tåstrup, Nordvest mm, var der ikke en lyd fra parnasset. MEEEEEEEN NU KOMMER DET TÆTTERE PÅ…. :-)

  Kommentar by ny kommentator — 25. maj 2016 @ 07:59

 11. Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Byggemester — 25. maj 2016 @ 08:23

 12. I øvrigt er det kun godt, at muhammedanerne hæver indsatsen. Hver gang de gør det springer personager som Pind og Frank Jensen op med hårde ord. Uden der sker noget. Det tager jihad krigerne selvfølgelig som udtryk for der er fri bane for yderligere, hvilket jo også er tilfældet.

  Så kære jihadister: Fortsæt. Der sker jer intet. Det er beskeden fra Frank Jensen, Søren Pind og Merkels Rigsbefuldmægtigede.

  Kommentar by Hans Und — 25. maj 2016 @ 08:24

 13. Man må forstå hvorfor der skulle diktatorer til for at styrer disse vilde dyr. Jeg savner tiden med Sadam og Gadaffi. Hjul og stejle har virket før. Er der andre reaktioner der virker?

  Kommentar by River — 25. maj 2016 @ 08:36

 14. I øvrigt input til bloggen er, at Mary Fonden og Red Barnet er med på kampagnen mod lyshudede – også kaldet de hvide. Fra tv2 Nyheder:

  “Forskning viser, at jo før man sætter ind over for mobning, jo mindre bliver både de personlige og samfundsmæssige konsekvenser. Derfor er Mary Fonden og Red Barnet nu klar med en ny udgave af antimobbeprogrammet Fri for Mobberi målrettet de 0-3-årige.”

  De 0-3 årlige???? Specielt interessant er, at antimobbeprogrammet henvender sig til nyfødte 0-årige! Står de parat ved fodenden, når barnet kommer ud af maven og begynder at belære den nyankomne om det grimme mobning – eller hvordan?

  Men også 3-årige vil næppe fatte denne indforståede voksen-snak om mobning. Som forælder og med nogen erfaring med børn tvivler jeg stærkt på denne forskning. Kort sagt: Antimobbeprogrammet vil ikke virke over for 3 årige, men formodentlig mere skade dem ved at belaste dem med uforståelig og fremmedgørende voksen-rationalitet.

  Men det, der er mere interessant, er antimobbeprogrammets undervisningsbog, hvor man i tv-indslaget kunne se en hvidhudet dreng genere (mobbe?) en mørkhudet dreng. Den manipulation er til gengæld noget, som de helt små forstår og lærer ubevidst for livet: At hvide mennesker er onde og brune mennesker er deres stakkels ofre. Senere bliver denne manipulation af børn til hudfarve-had mod egne hvide og magtesløshed i problematikker som f.eks. den konflikt om Islands Brygge, og de mest manipulerede kan gøre karriere i hvidhedsstudier på universiteter.

  Kommentar by traveler — 25. maj 2016 @ 08:52

 15. Islams Brygge

  Kommentar by Olé — 25. maj 2016 @ 08:54

 16. 7. Ja det skal blive meget værre, før de “gode” på Bryggen begynder at bruge hovedet i stedet for kun hjertet. Eller foretrækker fejhed fremfor mod.

  Kommentar by britta due andersen — 25. maj 2016 @ 08:55

 17. Enig med Hans Und — 25. maj 2016 @ 05:40. Ja, det er en overflødig bemærkning af “beboer” Jesper Schou Hansen, at ‘vi jo ikke skal starte WWIII’ Den er allerede startet ved selvantændelse.

  Kommentar by A-mad — 25. maj 2016 @ 09:08

 18. I forlængelse af antimobbeprogrammet for 0-3 årige:

  En video om en flok unge, der ville klatre op i et tårn. Undervejs fik nogle dominerende dog efterhånden overbevist de andre om, at det var alt for svært, og det var for varmt, eller hvad det nu var, så de gav alle op. Men en af dem var døv, og havde ikke hørt de andres snak og var derfor fortsat med at kravle op og nåede toppen.

  Pointen kan overføres til andre situationer: De dominerende sætter spillereglerne/definitionsretten på, hvad man må og kan og ikke må og kan, og hele flokken følger mageligt med.

  Overborgmester Frank Jensen prædiker magtesløshed og flokken følger ham, selvom problemet nemt kan løses, hvis man vil.

  Antimobbeprogrammet lærer børnene at være mere fokuserede på at føle sig som ofre eller udnævne ofre for enhver lille episode, der ellers ville være totalt ligegyldig. Nogle fatter imidlertid ikke al den snak om ofre og mobning og søger i stedet løsninger på opgaver. De ender som outsidere.

  Kommentar by traveler — 25. maj 2016 @ 09:22

 19. Gør ligesom svømmehallerne. Adgang forbudt for vantro lørdag/søndag. Så er de værste problemer løst.

  Kommentar by Bastardo — 25. maj 2016 @ 09:23

 20. Har netop set på TV2, at den møderække, der har været afholdt partierne imellem vedr. vedtagelse af forslag om eventuelle sanktioner i kølvandet på udsendelserne “Moskeerne bag sløret”, er endt med… absolut intet.

  Det skortede ellers ikke på opflammende retorik da udsendelserne blev sendt.
  Hvor ynkeligt. Vi står i den grad til at tabe vores land – og det vil ske snart.

  Med hensyn til Københavnerne..? De ligger som de har redt. Hvor mange af de forulempede på Islams Brygge har mon stemt Radikalt, SF, Soc. Dem., alternativet eller Enhedslisten..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 25. maj 2016 @ 09:40

 21. Islands Brygge er et godt sted at cruise med BMW’en, og man har fra Langebro et glimrende udsyn, så man kan varsko hvis politiet skulle lette røven ovre på Politigården 100 meter væk, og flugtmulighederne er glimrende til alle sider.
  Om få år er der kun en isbod, en cafe uden øl, en halalkøbmand med vinduerne plastret til med Lycamobil, og affald over det hele.

  Kommentar by mb — 25. maj 2016 @ 10:29

 22. Hva’ rager det os, at Islams Brygge kulturberiges? – Ifølge Danmarks Statistik stemte 92% på ‘Bryggen’ på de islamofile partier ved sidste valg. – Men skal det endelig være, så lad os få lidt ‘live streaming’ fra overvågningskamaraer, så kan vi andre eventuelt finde øl og popcorn frem…

  Kommentar by Voldposten — 25. maj 2016 @ 12:20

 23. > Kommentar by Olé — 25. maj 2016 @ 08:54

  Du har fat i noget dér, Olé!

  Kommentar by Polka Charlie — 25. maj 2016 @ 13:15

 24. Hov! Til højre i billedet er der et par ledige græsplæner, hvor Islams Brygge kunne blive beriget med et par klubber til de unge.

  Kommentar by Hans Und — 25. maj 2016 @ 14:11

 25. Politiet pralede forleden med deres fangst af afklippede nummerplader efter ibrugtagningen af deres nye mobile nummerpladegenkendelsudstyr. Hvis de virkeligt ønskede fuld valuta af denne investering skulle de, i stedet for at chikanere almindelige borgere, køre forbi Bryggen. Her kunne de sikkert få god brug for brækjern og boltsaks. Hvis vi kende politiet ret har de nok andre opgaver som har langt højere prioritet.

  Kommentar by Nothingman — 25. maj 2016 @ 14:58

 26. Tilføjelse til 25. maj 2016 @ 07:39

  De skal nok undlade at få det hele med.

  http://sn.dk/Taastrup/Bandekonflikt-Politiet-opretter-visitationszoner/artikel/575456
  Det har nu fået politiet til at oprette såkaldte visitationszoner i både Høje-Taastrup og i Albertslund.

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2016 @ 15:40

 27. OK, de havde nævnt det langt nede i artiklen, og haft en tidligere
  http://ekstrabladet.dk/112/politiet-akut-risiko-for-skyderier-mellem-bander/6095686

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2016 @ 15:46

 28. b.dk/nationalt/politi-om-uro-paa-islands-brygge-ingen-grund-til-bekymring

  Den sædvanlige smøre. Man må tro at de ikke selv har familie på Bryggen. Eller slet ikke har nogen evne til at sætte sig i andres sted.

  Kommentar by Liva — 25. maj 2016 @ 17:59

 29. Liva 17:59
  Dialog politiet svigter aldrig.

  Kommentar by Frank Hagmann — 25. maj 2016 @ 18:44

 30. […] Fortiden får beboerne på Islams Brygge en velfortjent omgang kulturel berigelse af de muhammedanere beboerne ellers havde håbet ville føre jihad mod deres underborgere ved bl.a. at voldtage deres 10årige døtre. Ved seneste valg stemte 92% af beboerne på forskellige afarter af islamonazistiske partier. Det kan læse om på Uriasposten. […]

  Pingback by Nyt rum for kulturberigelse | Undskabens Hotel — 26. maj 2016 @ 06:04

 31. @1 – Per

  Glimrende kommentar…

  Kommentar by Jern Henrik — 26. maj 2016 @ 06:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper