26. maj 2016

Sharia-aktivister antastet foran Odense-café, Net-debat: “Beskidte kaffirs, de skal bar ha på munden”

Selvom alt indikerer at Nada Musse og Ayaan Ahmed er sharia-aktivister, så skal de selvfølgelig kunne gå i fred. Episoden fandt sted lørdag aften, og beskrives som racistisk motiveret angreb fra ‘en mand og to kvinder med dansk baggrund’. Politiets døgnrapport er mere afdæmpet, men bekræfter dog, at der har fundet en hændelse sted: “Sigtede udviste en aggressiv adfærd i beruset tilstand idet han forsøgte at hive et tørklæde af en muslimsk kvinde”.

(Nada Musse & Ayaan Ahmed på Facebook, 22. maj 2016; Via Metroxpress)

Der er i skrivende stund 356 kommentarer, og alle segmenter er repræsenteret. Islamister der bebrejder kvinderne at de ikke var i selskab med muslimske mænd, og muslimske mænd der betragter sagen som en forbrydelse på niveau med folkedrab. Ingen debat med muslimer uden trusler om vold, og dem & os-tænkning er integreret i hver eneste sætning. Ikke bare mellem linjerne, men også direkte via sms-kæde (dansker-alarm?), ved serie-tagging og lignende.

Enkelte røde går all in på hændelsen, men der er alligevel også nogle stykker der qua egne oplevelser pointerer, at racismen går begge veje. Eksempelvis en Lis Sørensen der fortæller, at hun har været udsat for flere episoder, selvom hun i hele sit voksenliv efter eget udsagn har ‘arbejdet politisk for antiracisme’.

Herunder et udvalg. Hovedsageligt sakset fra de tidligere kommentarer, før sagen gik viral og blev en del af tastaturkrigen.

Islamisterne.

“Subhanallah det synd men når Allah swt siger at piger ikke skal være væk fra deres hjem sene tidpunkt er det måske for at beskytte os mod alt det dårlige der går det tidspunkt.” (Kifah A. Shimbirolays)

“Søster .. Det var et grim uheld .. Men jeg vil anbefale dig at i skal ikke går i byen lørdag aften , du ved hvad der foregår sådan om lørdag ,man kan ikke undgå en fuld og dum mennesker så lad være med at der så nogen steder om aftenen og hellere være hjemme med din veninder eller kusiner stedfor..” (Yasser CH)

“Lad det være et wake up Call til alle brødrene derude. Pas på jeres søstre, og ikke lad dem færdes alene om aften. Wallah vi har med usle kujoner at gøre, der intet kender til sharaf☝🏼️” (Adam Faour)

“Desværre er det tilfældet, at de kujoner, der gør den slags, almindeligvis går efter såkaldt ‘nemme ofre’, og vi må derfor tage nogle forholdsregler. Jeg vil eksempelvis stærkt anbefale især søstre at undgå at færdes på steder, hvor der er mange berusede mennesker – særligt hvis de går med tørklæde. Det er på ingen måde deres egen skyld, at de bliver overfaldet. Men vi må bare forholde os til virkeligheden. …” (Ismail Mohamed)

Dem & os-tænkning.

“… Subhanalah! Hvor er det dog utroligt med lille Danmark og vold her på det sidste!” (Fowzia Zubeir

“Er simpelthen målløs!! Hvad sker dog Danmark?! Håber I er okay.” (Faisa H. Farah)

“Er dybt dybt chokeret!! Kan ikke tro Danmark er blevet til det her!! Håber de får hvad de fortjener! …” (Faduma H. Farah)

“Det desværre blevet en tendens i Danmark…” (Ifrah Abdullahi Shacir)

“Denmark is disgustingly racist” (Shamsa Ali Hassan)

“Kaos, muslimerne bliver bekriget fra alle punkter..” (Abdi Junior)

Ja typisk danskere 🔫 (Princess Iraqii)

“Kære ven .. vi lever på et landet hvor der er fuldhad af muslimsk folk når man er en pige og med tørklæder helst undgår et sted hvor der er nogen folk påvirket Alcohol og så kan de ikke får hjælp hvis det bliver et problem …” (Yasser CH)

“kære venner, sådan som episoden beskrives var det direkte rettet mod pigernes religion. Det var et racistisk angreb som ikke bør tages let på. Det er medierne og politikerne der er at bebrejde, som år efter år indgyder had i den danske befolkning imod islam og muslimer. Dette er et faktum.” (Rofdo Hemd)

“Syntes ikke det virker konstrueret overhovedet! Danmark er desværre blevet sådan. Jeg får racistiske kommentarer og onde blikke dagligt, så det er ikke noget unormalt…” (Laila Belhaj)

“Danskere er de værste kujoner, skam over dem. Hvor lille og ynkelig er man ikke lige når man angriber et par søstre i flok. InshaAllah i har optjent kæmpe hasanat for de dårligdomme der har ramt jer. Må Allah beskytte jer og enhver muslima.” (Teddi Elias Norrbohm)

“Det er min frygt at dette bliver mere og mere almindeligt i dagens Danmark, takket være mediernes og politikernes kæmpe fokus på at sætte islam og muslimer i et negativt perspektiv hele tiden. Jeg håber ikke at det en dag bliver mig der får sådan en tur pga mit tørklæde…” (Umm Yassin Ali)

Trusler.

“Jag hoppas dom DÖR en smärtsam död. Äckliga svin!!” (Shamsa Ali Hassan)

“Man burde tag sig en kammeratligesamtale med ejeren af cafeen. Hvis han ikke kan finde ud af fortælle sine dyr som han har på besøg, hvordan man opføre sig, så skal vi nok gøre det” (Rafat Mohammad)

“Kan du eventuelt find personerne som var med” (Hassan Al-Hilali)

“Beskidte kaffirs, de skal bar ha på munden (Nas Nas)

“Den café skal jeg på. Føler med dig og ved der intet at skulle gøre af ondt der vil retfærdiggøre det i blev udsatte for. Men skulle der mon ikke komme en besøge af nogen til den café og hvem ved hvad der vil udvikle sig til ??? Alle racister tid er snart forbi gået ny tid er på vej. …” (Z Isnard Baka)

“Jo fordi vagten i viggos tog ikk fat han kiggede på . Normalt er vagter nærmeste som politiet end til politiet kommer . Hermed skal den brænde ned til grund eller skal den skide vagt blive fyret end det slår weekend igen .” (Omar Asheto)

“Vi var nogle fyre på besøg i Odense, og vi fik af vide af nogle piger, at der var chikane af 2 søstre længere nede af gaden. Da vi nåede ud så vi politi bilen ankomme ved jer, så vi valgte at gå videre igen. Havde dog ingen ide om, at episoden var SÅ voldsom! Men du har helt ret i, at det er tilgrint hvordan folk sagtens kan stå glo uden at røre en finger. Synes ikke du skal lade den ligge her. Kør den hele vejen og ødelæg de racisters liv..” (Armo Fadi)

Røde.

“Dette er set tidligere i Tyskland i 30erne … Umiddelbart før Naziregimet fik magten. Vi står på tærskelen til ragnarok og “heksejagter”. Racismen, Fascisme og Nazismen HAR fået magten i dette land … vi har blot ikke set de helt store tegn derpå endnu …. Men de kommer. Vi må kænpe imod dette med alt hvad vi har lært.” (Stefan Lennart Wandel)

“Dumme hjernedøde danskere bliver utilregnelige når de drikker alkohol” (Jesper Grubach)

“Det gør mig virkelig ondt, at I har været udsat for det her, Nada Musse & Ayaan Ahmed. Højreekstremisterne har det alt for let i Danmark… Jeg har fået dødstrusler i mine diskussioner med højreekstremister på nettet, så nu lever jeg med dem. Det er der andre, der også har. Min oplevelse er, at de er så agressive, som de er, fordi de er bange for det ukendte og ubevidste – ikke klar over, at deres angst er ubegrundet. Der er så meget angst- og hadpropaganda på nettet, der bliver delt i det skjulte. Folk bilder sig ind, at den propaganda er sandheden, at der er en hær af muslimer på vej, som vil tvinge alle kvinder til at gå i niqab, sprænge Netto i luften hver anden dag og indføre sharia, så alle bliver stenet til døde, når de har drukket sig fulde lørdag aften. Rigtigt mange danskere har ovenikøbet en ikke-erkendt og derfor ubehandlet depression, hvilket gør dem endnu mere angste og agressive – parat til at dræbe. Desuden er 3. verdenskrig igang. Det gør ondt i hjertet at skrive det, men hvad der sker i Syrien er ikke til at overse, og den vestlige landes regeringer leder efter legitimering. De gør derfor intet for at vise Islam respekt, for troen på, at muslimer er farlige køber bomber.” (Maria Kammerer)

Vice versa.

“Det er ikke OK. Selvfølgelig ikke. Ligesom det heller ikke er ok når en flok drenge af ‘anden etnisk herkomst’ sviner mig til i toget og kalder mig luder fordi jeg beder om at se deres billetter (ligesom jeg beder om at se alle ANDRES billetter, det er lissom mit job…) Så nej, racisme er ALDRIG i orden, men det gælder begge veje!” (Lisbeth Hviid Jakobsen)

“Det er en fuldkommen urimelig handling. Men måske skulle du overveje seriøst, hvormeget du vil lade det fylde i dit liv. Jeg er blevet råbt af og chikaneret i hele mit liv, fordi jeg er tyk, og unge mænd fra Mellemøsten holder sig bestemt ikke tilbage…” (Mai-Britt Schultz)

“Jeg er selv fra venstre fløjen… Racisme går ikke kun en vej, men begge veje..Mange fra Mellemøsten af er ligeså racistiske her, som den danske mand er…Men når man pisker stemninger op på de sociale medier, kan det få konsekvenser for et samfund..” (Christina Nielsen)

“Vil du så også tage afstand for den chikane mine små børn og jeg var udsat for i Vollsmose. Racismen, tilråbene min datter på 6 fik.
Uanset hvem der gør det er det aldrig okay, men er træt af det ikke er racisme når det den anden vej.”
(Krista Wickmann Hauberg)

“Jeg kender en far, som har to døtre. De bor i et område kun med indvandrere. Døtrene går ikke med tørklæde. De går meget nødigt uden for en dør. Da der bliver råbt ludere og andre skældsord fra unge mænd ikke danskere. Hvis han havde råd ville han flytte. …” (Gert Lund)

“Jeg og andre kørte med bussen. Chaufføren vil se billetter. En mand bliver rasende- rykker i rattet osv. Vi er nogle , der står af- stille og uden ord. Han bor i samme bebyggelse som jeg. Pludselig løber han efter mig- skubber så jeg falder. Venter til jeg kommer op på øverste trappe. Skubber så jeg falder ned ad alle trapper- får hjernerystelse og slår mig meget. Jeg har diskusprolaps og opereret i knæene 15 gange. Har knæ protese. … Den voldelige mand siger :” Du ikke kender mig, det bliver værre”! En gang senere kom jeg i kælderen. Han stak hovedet frem. Jeg listede ud af en anden dør- ud på fortovet og ind med mit tøj. Jeg har kun hjulpet ham med vask, da han var ny her. Han sagde :” Må jeg komme og sove hos dig ?!”. Jeg var målløs og sagde intet. Er det RACISME ?! … Hele mit voksenliv har jeg arbejdet politisk for antiracisme. (Lis Sørensen)

Oploadet Kl. 21:02 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73785/trackback

28 Comments »

 1. Muslimernes ekstreme voldsparathed er det, der altid skinner i øjnene. Hver eneste lille krænkelse skal hævnes med fysisk vold. Civiliserede omgangsformer og fredelig konfliktløsning ligger dem fjernt. Hvilket på glimrende vis illustrerer, at de ikke hører hjemme i et civiliseret samfund.

  Kommentar by Odo — 26. maj 2016 @ 21:18

 2. Og i resten af politirapporten kan man læse hvad muslimerne har hygget sig med samme aften.

  Kommentar by Phil — 26. maj 2016 @ 21:38

 3. Og muslimer er aldrig voldelige eller direkte provokerende, altid uskyldige ofre… Seneste eksempel er ham her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/daham-mine-20-boern-skal-ikke-giftes-med-danskere/6098944

  Kommentar by Per — 26. maj 2016 @ 21:44

 4. Det er sigende, at et nærmest harmløst angreb mod en muhammedaner forårsager så stort et ramaskrig blandt de underudviklede ikke-danskere og venstreorienterede, mens chikane, vold og trusler mod de onde hvide danskere for længst er hverdag, og det har vi vænnet os til. Racisme går kun en vej..

  Kommentar by Byggemester — 26. maj 2016 @ 21:51

 5. Sådan rationelt: Muslimer, der hader Danmark og danskerne så ekstremt, hvorfor rejser de så ikke hjem igen? Problem solved. For alle.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2016 @ 22:42

 6. Altid offerrollen.
  Muslimer kan ikke stave til selvransagelse men det indebærer sandsynligvis en iq over 85.
  Ubegavede, aggressive og nemme at indoktrinere, så forstår man bedre hvorfor de røde har en særlig forkærlighed for islam.

  Kommentar by Frank Hagmann — 26. maj 2016 @ 22:52

 7. Vi lever i sandhed i historiske tider – aldrig har så mange på så kort tid ødelagt en europæisk kulturnation – Dette århundrede vil gå hen i historien, som det århundrede hvor omfattende bevidst landsforræderi, svig og løgn blev sat i system – det landsforræderiske århundrede!

  Kommentar by Black Watch — 26. maj 2016 @ 23:25

 8. Denne taabelige handling mod haettemaagen,kan den maaske vaere foraarsaget af dette segments,generelt taabelige og antisociale opfoersel igen igedn igen,jeg mener saadan noget som afbankning med baseball bat,cykel kaeder,knive spark i ansigtet,tyverier,vild koersel igen igenigen

  Kommentar by dunk — 26. maj 2016 @ 23:28

 9. Hov! Var der ikke et par danskere der blev tiltalt for dødstrusler mod Zenia Stampe, fordi de anvendte et pistol-piktogram i en hel- eller halvhovedløs kritik af hende… Det virker som om, at politiets fremmeste opgave er, at fremme islams interesser og bekæmpe danskernes, så der er ikke lighed for loven dér. Den ‘irakiske prinsesse’ kan – rent visuelt og imaginært – henrette alle os danskere med pistolskud.

  Kommentar by Polka Charlie — 26. maj 2016 @ 23:47

 10. VÆLG TRYGHED STEM PÅ ANGST.
  Som der står på en side hos Landsbytossen:
  http://landsbytossen.dk/?p=2650

  Personlig hart jeg svært ved at have angst overfor en flok nudister.
  I mødet med beklædte er det unægtelig en anden sag. Hver har vel sit.

  Kommentar by Peter Buch — 27. maj 2016 @ 00:39

 11. -> Peter Buch

  Landsbytossen bruger ordet ’sejrslussinger’. Så smukt.

  Kommentar by Kim Møller — 27. maj 2016 @ 01:15

 12. Min konvertit-alarm gik af da jeg læste det opslag her: “Danskere er de værste kujoner, skam over dem. Hvor lille og ynkelig er man ikke lige når man angriber et par søstre i flok. InshaAllah i har optjent kæmpe hasanat for de dårligdomme der har ramt jer. Må Allah beskytte jer og enhver muslima.” (Teddi Elias Norrbohm)”

  Hans facebook profil siger at han er fra københavn men bor i århus nu, og stortset alle hans venner på facebook har langt skæg og laver V tegnet. Han skriver selv i en kommentar at han er dansker, men skulle jeg komme med et gæt bor han i århus V og render rundt i miljøet omkring grimhøjmoskeen. Måske tager jeg fejl, men hvis jeg arbejdede hos PET og læste med her ville jeg nok lige undersøge det..

  Kommentar by per — 27. maj 2016 @ 01:21

 13. Der er noget der tyder på at politiet er omtrent lige så sart som Muslimerne. De gider lave en sag ud af at “en mand holder en mobiltelefon op i en betjents ansigt og taler højrøstet”, to andre “sager” er en mand som giver en fuckfinger til en politipatrulje. Begrebet “den offentlige orden” er tydeligvis anderledes dimensioneret når det gælder politiets personlige æresbegreber / lange tæer, end når Muslimer i flok går amok og invaderer f.eks. et sygehus. Jeg kan hellere ikke få det billede af nethinden, hvor provokunstneren Uwe Max Jensen bliver slæbt væk af to undercover betjente…

  Kommentar by Balder — 27. maj 2016 @ 03:36

 14. Oh hvor har det lille stykke stof kaldet et tørklæde skabt store problemer.
  Et yndet stykke til og passe på sit hår fra Morten korch filmene.
  Idag en kamp hjelm, der ikke beskytter.
  Et symbol på overmagt, renhed.
  Men dog stadig en lille klud.
  Der findes endda beklædning, der er endnu mindr, som andre kvinder dækker sig med. Og det endda offentligt.
  Nu kommer der nok igen, hvor vi ser dette stykke stof blive luftet i folketinget.

  Kommentar by P — 27. maj 2016 @ 04:44

 15. I 2020 vil 10 % i Danmark have ikke-vestlig baggrund. Mon dog dette skøn holder? Der vil sikkert være flere.

  nyheder.tv2.dk/samfund/2016-05-26-ny-prognose-flygtningestroem-giver-hop-i-befolkningstallet

  Kommentar by Liva — 27. maj 2016 @ 06:05

 16. Borgerkrigen nærmer sig. Det samme i USA, hvor tilslutningen til millitsgrupper forståeligt nok er stigende (Zerohedge). Det eneste der kan holde borgerkrigen i ave er valg af nationalkonservative politikere i Vesten.

  Dette er ikke bare et Vestligt fænomen. Se på Indien. Hvis ikke Modi var blevet valgt til PM havde der været flere konflikter mellem hinduer og muslimer.

  Kommentar by Sigwar — 27. maj 2016 @ 06:16

 17. En sag der kun drejer sig om 30 gram stof?

  Fanebærer:

  Fænomenet består i at bærere af tørklædet bevidst eller ubevidst bliver fanebærere for islam (citat: Sabine Kebir; Freitag).
  Fane (banner): Viser placeringen af egne tropper med henblik på orientering på slagmarken. I overført betydning: bærer af ideologi.

  Tawfik Hamid, a former aspiring jihadist and acquaintance of al-Qaeda leader Ayman Zawahiri, accurately observes that “the proliferation of the hijab is strongly correlated with increased terrorism…. Terrorism became much more frequent in such societies as Indonesia, Egypt, Algeria, and the U.K. after the hijab became prevalent among Muslim women living in those communities.”

  Kommentar by Hodja — 27. maj 2016 @ 06:36

 18. Hold da HELT kæft, de staver dårligt de perkere… Og det er sandsynligvis både 2. og 3. generations perkere, så det tegner jo rigtig godt for fremtiden… :-)

  Kommentar by ny kommentator — 27. maj 2016 @ 08:57

 19. #18 Derfor vil Alternativet og Enhedslisten også have fri adgang til gymnasiet uden karakterkrav, så vi kan få gjort alle semi-analfabeterne til “studenter”.

  Kommentar by Odo — 27. maj 2016 @ 09:55

 20. Stemdansk.dk

  Kommentar by Jens — 27. maj 2016 @ 10:08

 21. Prøv at google, overfaldet bytur odense

  Uhyggeligt mange der ingen interesse har. Alle danskere må overveje at gå med tørklæde.

  https://www.google.dk/search?num=30&newwindow=1&site=&source=hp&q=overfaldet+bytur+odense&oq=overfaldet+bytur+odense&gs_l=hp.3…3291.13888.0.14126.23.22.0.1.1.0.118.1414.21j1.22.0….0…1c.1.64.hp..0.13.755…0j0i131j0i3j0i10j0i30j0i22i30j33i21.k-AwtopDHQM

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2016 @ 17:35

 22. Lis Sørensen sætter sit kryds ud for liste Ø, og kommenterer jævnligt på Patrick Sandberg og Michael Engelsted Zimmernanns Facebook. Begge kandiderer til titlen som værende den mest virkelighedsfjerne person i Danmark.

  Kommentar by Lillekren — 28. maj 2016 @ 08:21

 23. 5. Henrik Petersen

  Det spørgsmål har været stille over 1000 gange. Det ser ud til at ingen kan besvare det.

  Hvis Danskerne selv skal løse problemet, er lovbrud en nødvendighed.
  For mig at se: Gør politikerne, politi og domstolene IKKE en hudende fis.
  Hele dette styrelsesapparat lader hånt om grundloven. Og så spørger jeg: Hvorfor skal danskerne overholde grundloven, når politikerne, politi og domstolene IKKE gør det.

  Alt hvad der bare lugter af Islam kan forbydes og fjernes vha. Grundloven.
  Denne lov må vi danskere så åbenbart tage i hånden og få Islam fjernet.

  21. tavsen.
  Jo flere tørklæder der kommer, des nemmere er de at se.
  Og så kan der jo selvfølgelig spekuleres i, hvad sætningen betyder.

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2016 @ 09:57

 24. […] de stakkels ‘Sharia-aktivister‘ ikke var fra Politiet. Men jeg modstår fristelser om at nævne moskeer, koraner, Muhammeds […]

  Pingback by Monokultur » Love is in the air — 29. maj 2016 @ 01:49

 25. Det er sååååå synd muslingerne, al den vold og racisme.
  Det er tilfældigvis bare sådan at Danmark og danskerne er rasister,
  vi vil beskytte os selv! Så muslinger, væn jer til det eller skrid.
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. maj 2016 @ 08:43

 26. Når man læser de velformulerede kommentarer fra diverse muhammedanere i ovenstående artikel, så kan man jo sagtens forstå, at danske arbejdsgivere er ivrige efter at give job til alle disse højtuddannede ingeniører, læger, biokemikere og rumforskere… Desuden viser de jo, hvor fredelige, tilgivende og næstekærlige de alle er!

  Et tørklæde, der bliver revet lidt i, ja, det er selvsagt langt, langt ondere og mere djævelsk end de sølle 2 Millioner sjæle, der har måttet lade livet siden 9/11, for at mohammedanere kunne komme op og pule ‘jomfruer’ (dæmoner), og det er da også langt værre end de sølle 270.000.000 styks stinkende Kuffar, som mohammedanerne har dræbt siden den onde ideologis opståen. Klart-klart! http://www.thereligionofpeace.com

  Kommentar by Kuffar — 29. maj 2016 @ 23:33

 27. @ 15 – jeg har lige været så uheldig at måtte køre med s-tog i Købehavn, og jeg følte mig hensat til Kabul! Jeg vil mene, at 50 % i toget var arabere eller afrikanere. Politikerne og MSM lyver da for danskerne.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. maj 2016 @ 23:35

 28. Hændelsen er aldrig sket, i hvertfald ikke som den her er skruet op. Det har vidner samt politiet også givet udtryk for.
  Det virker som om disse muslimaer har en klar intention om, at puste til en ild og skabe en stemning.

  Kommentar by Jacob Andersen — 1. juni 2016 @ 13:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper