31. maj 2016

Afghansk flygtning voldtog tysk ‘venligbo’ – mødte hinanden gennem ‘Flüchtlinge Wilkommen’

Visse mennesker skal lære alting på den hårde måde. En historie fra Køln i Ekstra Bladet – Tysk ‘venligboer’ voldtaget af afghaner.

“En 26-årig blev torsdag i sidste uge idømt to et halvt års fængsel for voldtægt. Dommen blev afsagt ved retten i Köln, det skriver det lokale medie Kölner Rundschau. Mediet beskriver, hvordan offeret var en 20-årig kvinde, der havde ladet afghaneren bo hos sig.

Afghaneren kom til Tyskland for to år siden, og kontakten til kvinden skete igennem internetplatformen ‘Flüchtlinge Wilkommen’.”

(Foto: Fluechtlinge-willkommen.de)

Oploadet Kl. 02:51 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73861/trackback

16 Comments »

 1. Selvfølge fortjener ingen at blive voldtaget… Men der er “poetisk” retfærdighed i at fortalerne for at importerer mellemøstlig kultur til vesten, smager bagsiden af medaljen. ( som dem de hader har advaret om i årtier )…

  Kommentar by ny kommentator — 31. maj 2016 @ 04:52

 2. Jeg har helt seriøst mere ondt af den edderkop jeg lige har slået ihjel ude på badeværelset, den havde i modsætning til hende ikke inviteret nogen voldtægtsforbrydere ind i landet eller skreget racist af enhver der forsøgte at advare imod det.

  Kommentar by Per — 31. maj 2016 @ 05:00

 3. Hun får som fortjent. Spørgsmålet er bare, om hun vågner op til dåd eller giver samfundet skylden.

  Kommentar by kratos — 31. maj 2016 @ 05:41

 4. Muslimerne voldtager jo. Jeg foretrækker helt klart at voldtægterne så går ud over dem, der vil have dem hertil.

  Kommentar by Phil — 31. maj 2016 @ 06:11

 5. Jeg tror, at hun trøster sig ved det hjernedøde motto, at sådan er de ikke alle sammen.

  Kommentar by Menig 442 — 31. maj 2016 @ 07:38

 6. @ 1.
  Meget enig.
  Jeg erindrer stadig, også en yngre tysk kvinde, direkte undskyldte at hendes køn hhv. skønhed, afstedkom at en kulturberiger så sig nødsaget til at berige hende.
  Oven i købet afgav kvinden en undskyldning på skrift, jeg mener at denne sag blev omtalt her på Uriasposten.
  Utroligt med så megen dumhed, det må give bagslag at invitere en beriger indenfor, det er som med politikere, disse venlige kvinder skal smage berigelsen inden det MOSKE går op for vedkommende venlige at disse er på gale veje.
  Og dog, det er nok egen skyld hun blev beriget, MOSKE hun skulle have iklædt sig en sort sæk.
  En anden tråd omtaler en 40 årig kvinde der bader topløs, hun fik fortalt at VI støder deres moral, derfor angriber DE vor.
  Vedkommende skal ikke regne med støtte/sympati fra kønsfællerne, det er MOSKE DF og lign. der er årsag til dagens Danmark.

  Kommentar by AK JA — 31. maj 2016 @ 07:48

 7. Der var også en svensk kvinde der for ca. et år siden fik medlidenhed med 3 sigøjnske tiggere (mænd). De var så beskidte, så hun inviterede dem med hjem til et bad. Gæt selv hvad der skete…

  Kommentar by Al Piastow — 31. maj 2016 @ 08:07

 8. Rygtet om vore villige blondiner er vidt udbredt i den muslimske verden. Grooming ’systemet’, hvor pakistanske mænd i England holdt hundredevis af engelske teenagepiger som sexslaver til fri afbenyttelse, turde de sociale myndigheder ikke melde til politiet for ikke at blive anklaget for religiøs ‘racisme’

  Og voldtægtsbølgen, der er fulgt med den seneste invasion af mest unge muslimske mænd er også systematisk forsøgt holdt udenfor befolkningens kendskab – hvilket dog ikke helt er lykkedes mest på grund af ihærdige bloggere, der ikke ville tie, mens MSM deltog i fortielsen, der helt åbenlyst er politisk dikteret både af landenes regerende lag og af diverse EU organer.

  Det er derfor næppe ‘Breaking News’ at muslimske indvandrede mænd voldtager svenske kvinder i utroligt omfang. Det er jo deres ret som muslimer.

  Men det er ikke noget MSM tager op andet end sporadisk, selvom det reelt er både en kriminologisk og religions historisk sensation.

  Her en dejlig svensk blondine, Ingrid Carlquist, ovenikøbet skånsk!, der ikke vil tie:

  https://www.youtube.com/watch?v=8DYkLbfS5UI

  Kommentar by A-mad — 31. maj 2016 @ 08:43

 9. Jamen mon ikke det var det hun ønskede inderst inde, en gang kebab rulle.
  Der er immer væk stadig nogle, der tager sydpå i arbejds og feriens navn for og prøve en farvet. Idag kan de blive hjemme og spare.

  Kommentar by P — 31. maj 2016 @ 10:26

 10. Karma is a bitch 😆😆

  Kommentar by BørgE — 31. maj 2016 @ 13:37

 11. @9
  prøv engang at læse og se hvad A-mad henviser til i stedet for at læse halvdelen af sidste linie,(her er en dejlig svensk blondine) og læs så det sidste af linien(der ikke vil tie), så vil du finde ud af at Ingrid Carlquist ikke er en blondine der rejser sydpå for at få kebabrulle.
  Her inde kan du få lov til at sige næsten hvad som helst , men det ville klæde mange/dig at læse det hele , i stedet for at lukke deres/dine indestængte fordomme ud på rygraden.
  din holdning til blondiner ligner til forveksling kebabrullernes og det var vel forhåbentlig ikke din mening

  Kommentar by Father — 31. maj 2016 @ 14:20

 12. […] Taget herfra og herfra […]

  Pingback by Når man ikke vil høre, må man føle … | Hodjanernes Blog — 31. maj 2016 @ 15:43

 13. HAHAHA! Hvor dum har man også lov til at være, uden at blive sat fast!?

  Kommentar by Andersine — 31. maj 2016 @ 18:05

 14. @ 11 Det er jo ikke sikkert, at 9 har kommenteret på Ingrid Carlquist. Sådan læste jeg ihvertfald ikke hans kommentar.

  Kommentar by Andersine — 31. maj 2016 @ 18:08

 15. Kvindelig værnepligt er vejen frem. At selve værnepligten så er blevet forsømt i flere år efterhånden, er en helt anden sag. Men et bevis på vor kulturs dårligdomme.

  Kommentar by Michael Jensen — 31. maj 2016 @ 22:53

 16. ->14@ 11@9. Ingrid Carlquists kommentar er jo ikke til at misforstå. Der er en epidemi af voldtægter af etniske svenske kvinder begået af muslimske, mandlige indvandrere som siger SPARTO til noget man NOGENSINDE har set noget sted – måske bortset den systematiske voldtægt af kvinder som muslimske erobrende tropper altid har foretaget, når de erobrede nye områder og lande igennem islams 1400 års historie. Idag udført af Boko Haram (bøger forbudt) og ISIS.
  Og MSMs lader som ingenting. Det samme gør de statsansatte kriminologer og samfunds’forskere’. Der er en krig og en revolution i gang med islam som motor og næsten alle kristne kigger den anden vej og trækker på skulderen, hvis de da ikke tyer til (seksuel masochistisk?) eskapisme som hos jubelidioterne i Alternativet, der mest består af frustrerede kvinder, såvidt jeg lige kan se?:-)

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper