1. juni 2016

Venstreradigal ‘Slutwalk’-talskvinde mener ikke der bør være ‘en øvre grænse’ for islamisk indvandring

I torsdags kom jeg for skade, at høre Mikrofonholder på Radio24syv. Queeraktivisten ‘Ravn’ fortalte hvordan hun brugte journalistikken til at ændre vilkårene for LGBT-segmentet, og påpegede undervejs, at køn i virkeligheden var en social konstruktion. Venstreradikal og gal. Det ene udelukker ikke det andet.

Lørdag i næste uge afholdes Copenhagen Slutwalk 2016, og selvom medierne kalder initiativtagerne for ‘aktivister’, så er det naturligvis et venstreradikalt stunt. Vagtværn under arrangementet er meget sigende AGITA, en militant feministisk gruppe der blandt andet kæmper mod “undertrykkelse af mennesker på baggrund af… kulturel baggrund“. Kognitiv dissonans som livsstil.

Talskvinde for arrangementet er Maia Kahlke-Lorentzen, og hun er næsten en parodi på venstreorienterethed. Hun er aktiv i klimakampen og klassekampen, og associerer sig med alt fra Amnesty International, over fantasterne i Refugees Welcome og Velkomstkomitéen, til ‘Renegade Runners’ – feministisk redigering af Wikipedia.

“Jeg bliver tit kaldt naiv når jeg kritiserer vores asylpolitik. Argumentet er noget i stil med at ‘der MÅ jo bare være en øvre grænse, vi KAN ikke tage imod alle de mennesker’… Til det siger jeg bare: Tag at se denne her video. (Maia Kahlke-Lorentzen på Facebook, 29. januar 2016)

Hun er også aktiv anti-racist, og kæmper hårdt mod vestlig kulturchauvinisme. Paradoksalt, når nu ’slutwalk’ som koncept er et frontalangreb mod islamisk kultur og de mange islamiske flygtninge, hun mener vi skulle have flere af.

Fra EB.dk – Danske kvinder demonstrerer for retten til at være en tøjte.

“‘Vi vil tage ordet ’slut’ tilbage! Gå med i Slutwalk og giv en glimmerindsmurt finger til victimblaming, slutshaming og sexistisk dobbeltmoral! SlutWalk er en fejring af retten til vores egen krop: Ingen skal fortælle os hvordan vi skal klæde os eller opføre os for at ‘fortjene’ respekt for vores egne grænser!

Sådan lyder det fra arrangørerne af Copenhagen Slutwalk 2016, der foregår 11. juni i København. …

‘Voldtægt og seksuelle overgreb. Vores påklædning, alkoholindtag, seksuelle præferencer og adfærd er aldrig en undskyldning! … Det er undertrykkende, indskrænket og krænkende at udskamme og nedgøre folk for deres udtryk, sexpartnere, identitet eller seksuelle praksis.

Maia Kahlke-Lorentzen, fra gruppen bag SlutWalk København, udtaler i en pressemeddelelse:

SlutWalk er en fejring af retten til vores egen krop og dermed et opgør med ideen om, at vores påklædning eller seksuelle præferencer på nogen måde kan undskylde eller retfærdiggøre voldtægt eller andre krænkelser. Vi vil tage ordet ’slut’ tilbage og gøre op med luder-stigmaet. … En fejring af vores ret til selv at bestemme over vores kroppe, vores udtryk, hvem vi knalder med og hvordan – uden at skulle frygte at blive stemplet eller straffet for vores valg.‘ …

SlutWalk er organiseret af en blandet gruppe af aktivister, feminister, queers og sluts fra København.”

(Fotos: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/73882/trackback

21 Comments »

 1. Dalai Lama advarer Europa og siger at flygtningene skal sendes hjem for at genopbygge deres land!

  Kommentar by de Hemmer — 1. juni 2016 @ 11:26

 2. Bare du ikke bliver syg en dag, af at inhalere så meget bullshit.

  Kommentar by BB — 1. juni 2016 @ 11:38

 3. “Vi starter på Christiansborg Slutsplads kl 12, går over Rådhuspladsen og slutter med picnic og musik i Ørstedsparken.”
  http://killjoy.dk/da/Event/slutwalk-2016

  Hvorfor ikke picnic og musik i Mjølnerparken?

  Kommentar by BE — 1. juni 2016 @ 11:44

 4. #2 Ja, det kan man godt frygte ;-) Det her er sgu slemt.. Seksuel frihed og muslimsk indvandring kan ikke forenes, det burde enhver kunne se.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 11:49

 5. kan man ikke politianmelde Slutwalk for at “pisse på muslimsk kultur”
  jfr. din post “Indvandrer til topløs kvinde på Bellevue: “… tag dog en bluse på! … Du pisser på vores kultur…” eller bare videresende informationen om Slutwalk til diverse muslimske foreninger og gør dem opmærksomme på dette racistiske optog der nedværdiger islam?

  Kommentar by JS — 1. juni 2016 @ 11:55

 6. Q møder Peter Brixtofte.
  Selv Peter Brixtofte kan ikke få nok fremmede ind i landet. I aftes på DK4 luftede han sin store anstændighed og proklamerede, at han vil stemme på de Radigale. Hold da kæft hvor venstrevikinger kan desillusionere deres omgivelser.
  Ak ja, de hopper på de moderne tider med indbygget udløbsdato.

  Kommentar by Menig 442 — 1. juni 2016 @ 11:57

 7. Jeg tillader mig lige at sætte det her skriv ind, selvom jeg har postet den på OT.

  http://denkorteavis.dk/2016/en-politisk-korrekt-indvandringen-vil-forandre-vores-samfund-totalt-og-det-er-jeg-kun-glad-for/

  Som jeg mener og siger – Det 2100 århundrede – landsforrædernes århundrede – de bliver flere og flere, de er overalt, de organiserer sig i partier, foreninger, i institutioner og virksomheder og ikke mindst i medierne – Et selvhad og en selvdestruktiv adfærd ud over al forstand….

  Dette forræderi er nu så omfattende, at det ikke er til at stoppe og retfærdigheden vil ikke ske, når og efter hele Vestens kollaps.

  Denne nye norm og forståelse, sammenfattet under betegnelsen landsforræderi, er nu almindelig hverdag fra bund til top i det danske samfund – en helt naturlig opfattelse og “godkendt” blandt folket – man vil ikke erkende det og tør ikke modsætte sig, selv hvis man kan se det – det er der kun et fåtal der tør og praktiserer…

  Vi vil aldrig kunne argumentere og demokratisere os til betydende ændringer….det vil kun ske fordi den brutale virkelighed betinger og udløser det….og så er alting for sent og ustyrligt!

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2016 @ 11:58

 8. Det var en hel del mere bovlamt, at høre Lars Hedeslag og Pernille Varmluft på henholdsvis 24/7 Morgen og Rushys roulette i dag på samme radio kanal. På trods af fri taletid og liden opinion, lod de sig, eller snarere rundbarberede de sig hver især, i en lang talestrøm af halen i land på egne udtalelser og “standpunkter”.

  Kommentar by Pedersen — 1. juni 2016 @ 12:17

 9. #8 Nok trods alt bedste bud (selvom jeg foretrækker DS). Politikeres udtalelser betyder ikke så meget. Det handler mere om, hvad det er sandsynligt, at de kunne udrette, hvis de fik magt.

  Hvis man bare vil have nogen, der siger tingene meget bastant og bruger store armbevægelser, kan man jo stemme på DP, som de øvrige partier så vil isolere som pariaer. NB har en chance for reel indflydelse og gode muligheder for at komme ind. LH i folketingsgruppen ville være garant for en hård linje.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 12:50

 10. #8 Hørte godt Pernille Vermund i Rashit… Og synes egentlig at hun taktisk gjorde det godt.. DET ER SVÆRT er diskutere med 3-4 modstandere, som ÅBENT benægter statestik… Det kræver tålmodighed.. ( som at forklare en 4 årig at de ikke må spise mere slik inden aftensmaden )…. PV appelerer til de fornuftige lyttere og udstiller sine modstandere som idioter…

  Kommentar by ny kommentator — 1. juni 2016 @ 15:03

 11. Kvalmende menneske. Hun er – som de fleste røde- ude af stand til at se sammenhænge.
  Lidt sjovt at hun i januar påstod at vi ikke kan stoppe “flygtninge” (migrant) strømmen. Det har det jo vist sig at vi kan. Vi behøver ikke engang aftaler med Tyrkiet. Pigtrådshegn (som i Ungarn og Makedonien) og grænsebetjente, der venligt, men bestemt fortæller dem at de ikke er velkomne, gør virkeligt underværker.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 1. juni 2016 @ 15:43

 12. Enhedslisten lufter tanken om en regering sammensat af dem, Alternativet og SF. Et sådan hold vil få cykelløbet Paris-Rubaix (en forårsdag i helvede)til at ligne en søndags udflugt i en Amerikaner flyder.

  Nr. 3 fra højre er ikke ansat i Jem og Fix, der har de nemlig sparet H’et væk. Mon han nogensinde lærer at det hedder Vis anstændighed ?

  Stave kan de sgu heller ikke.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2016 @ 16:42

 13. Hvis de afholdt det der på blågårds plads var flere af dem blevet voldtaget eller det der var værre, og det ved de inderst inde udemærket godt! Det siger alt om deres dobbeltmoral at de går i en stor bue uden om nørrebro selvom det netop er muslimerne på nørrebro der trænger mest til et kursus i SAMTLIGE af de paroler de opfordrer til.
  Kujoner.

  Kommentar by Per — 1. juni 2016 @ 16:56

 14. http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/19254723
  Matas ændrer reklame af skræk for shitstorm. Nogen ser racister alle steder.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2016 @ 16:59

 15. Sluts for refugees ?

  Kommentar by wilty — 1. juni 2016 @ 17:11

 16. #14
  Matas betyder på spansk: Du slår ihjel/dræber

  Yo mato
  tu (du) matas
  el/ella/usted mata

  Det tror jeg kunne blive en stor sag. Det følger jeg op på og sender dem en forespørgsel, om de selv mener det kunne tydes i retning, at være en potentiel opfordring til drab.

  Kommentar by Men dog ! — 1. juni 2016 @ 17:53

 17. Men dog
  Der er ingen grund til at jagte Matas for deres firmanavn, når det er et af deres produkter sagen drejer sig om.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2016 @ 18:23

 18. Når der kan optræde grupperinger som “Queers for Palestine”, kan intet længere overraske.

  Kommentar by Bror Lerbror — 1. juni 2016 @ 19:44

 19. Er vestlige kvinder bare dumme som snot?

  Kommentar by Frank Hagmann — 2. juni 2016 @ 07:39

 20. #19 Kun nogen af dem.

  Kommentar by Odo — 2. juni 2016 @ 11:20

 21. Så mangler vi bare en parade for pædofile…

  Kommentar by Lisbeth — 3. juni 2016 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper