25. april 2004

En umulig opgave at stille oppositionen tilfreds – hvorfor overhovedet forsøge?

Fra TV2 Online – et lille citat, som siger en hel del om oppositionens manglende selvkritik i Irak-spørgsmål.

“Forsvarsminister Svend Aage Jensbys (V) afgang er ikke nok for oppositio­nen. Ganske vist risikerer Jensby fortsat, at politiet rejser sag mod ham for at referere fra de fortrolige møder i Kontroludvalget. Men det, der udløste Jensby-balladen, vil S, R og SF stadig til bunds i: Løj regeringen, da den tog efterretningstjenesten til indtægt for, at Irak havde masseødelæggelses­våben? ‘Det er vi ikke færdige med. Vi har ik­ke fået ordentlig besked,’ siger fors­varsordfører Morten Helveg Petersen (R).”

Oploadet Kl. 12:47 af — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper