10. juni 2016

Rødt jødehad: “Det handler vel bare om, ganske enkelt, at danske jøder må lægge afstand til… Israel”

Læserbrevet fra en far, der har to børn på Carolineskolen, er interessant nok i sig selv, men debatten om læserbrevet på Pelle Dragsteds Facebook-væg er skræmmende. Jødehaderne er ikke arabere, men danske venstreorienterede, Enhedslistens yderste venstrefløj. Fra Dagbladet Information – Jeg står her for at forsvare mine børns liv.

“Min datter på syv år peger stolt på mig.

‘Se, min far er vagt i dag,’ siger hun til sin veninde fra 1. klasse og banker på skjoldet i min skudsikre vest.

… tiden nærmer sig, hvor jeg bliver nødt til at forklare hende sagernes sammenhæng – hvorfor jeg fire gange om måneden er nødt til at sætte livet på spil for hendes skyld. En skæbne, jeg deler med en stor gruppe forældre på den jødiske Carolineskolen i København.

Vi er med i det frivillige vagtværn, der understøtter de professionelle vagters og politiets arbejde med dagligt at sikre, at vores børn overlever at gå i skole. For det er dét, det handler om: overlevelse. …

Eleverne på skolen har også øvelser. De handler om at træne, hvad man skal gøre i tilfælde af et angreb. Man skal ikke tage sine sko på, hvis man skal evakueres – man skal bare løbe. Sådan noget véd min lille pige på syv år. Nogle børn har svært ved at sove om natten, for vi er nødt til at lære dem, hvad de skal gøre, hvis de ser et menneske med et bombebælte, en pistol eller andet – hvilket desværre er et realistisk scenarie.

Følelsen af uretfærdighed er rystende, men det er ikke tid til at være rystet, når man er på vagt. Det gælder om at være opmærksom. Flere gange om måneden spottes mistænkelige personer i området. Nogle observerer vores rutiner. Nogle går rundt om vores indhegnede skole og tjekker låse og installationer. Andre tager billeder. Det er vores daglige kamp på gaden mod de mørke ideologier.”

(Troels Riis Jørgensen på Facebook, 10. juni 2016)

“Som jeg har skrevet andetsteds: Der sker uhyggelige ting i Europa lige nu. Vi befinder os i en periode, hvor nationalismen igen er i fremgang og de deraf følgende racistiske, xenofobiske og chauvinistiske holdninger. Anti-muslimske, anti-semitiske og anti-roma holdninger er ikke noget, der er forbeholdt få ekstreme, men derimod langt mere udbredt i befolkningerne.” (Esben Bøgh Sørensen)

“Man kan bare ikke sætte lighedstegn mellem en persons frygt og den objektive fare mod ham. Og jeg føler måske, at han planter vel meget frygt i børnene her.” (Peter Burhøi)

Det handler vel bare om, ganske enkelt, at danske jøder må lægge afstand til delstaten Israel i Palæstina og i stedet arbejde for en genforening af landet. Alternativt må de bare bryde alle forbindeler med den stat og nøjes med at være et dansk trossamfund. … Når de danske jøder er truet, så er det fordi deres organisationer ikke bryder alle bånd til den stat, der står bag forbrydelserne i Palæstina. Vil de helt slippe ud af den fælde, så kan de begynde med at melde sig ud af Mossaisk Trossamfund.” (Troels Riis Jørgensen)

“Hvad med antiislamismen den er 10 gange værre. Hvornår tager det jødiske samfund i danmark afstand fra Israels folkemord på palæstinenserne?” (Jack Rene Melchoir)

“… hidtil har det været en politisk vurdering og beslutning at alle jødiske institutioner skal bevogtes. Politiet beklager sig faktisk over omfanget af denne opgave, som tilsyneladende er rent politisk og ikke politimæssigt begrundet. Iøvrigt er der endnu ikke kommet en eneste jøde til skade.” (Henrik Nyholm)

“Hysteri. Vagter på Carolineskolen har alene til formål at manifestere en offerrolle som intet sagligt belæg har.” (Danny Jensen)

“Bare lige en reminder: Israel er 60 år gammel. Antisemitismen er to tusind år gammel.” (Pelle Dragsted)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74055/trackback

29 Comments »

 1. “I øvrigt er der endnu ikke kommet en eneste jøde til skade.” Har de nogensinde hørt om Dan Uzan? Et langt bedre menneske og samfundsborger end de røde svin.

  Kommentar by Odo — 10. juni 2016 @ 22:05

 2. En grundlovsændring med præcisering af, at religionsfriheden ikke gælder dødskulter om islam ville være det bedste. Indfør derefter dødsstraf for at være muslim, og flertallet af dem ville hurtigt flytte. Sparer udgifterne til deportation.

  Kommentar by Odo — 10. juni 2016 @ 22:07

 3. Hold da op, klanen Melchior, der aldrig har vidst, hvad der var bedst for den (tænk på Bent og Arne Melchior), har måske et familiemedlem, der er lige så blæst: “Hvad med antiislamismen den er 10 gange værre. Hvornår tager det jødiske samfund i danmark afstand fra Israels folkemord på palæstinenserne?” (Jack Rene Melchoir)”.

  Muligvis Melchoir ikke i familie med Melchior (kan jo også være en tyrkfjel), men navnet lyder jødisk, og at jøder, så tidligt som ca. 75-80 år efter Holocaust, nærmest igen søger egen undergang, er temmelig uforståeligt, sorry to say.

  De jødiske pionerer, der mod stor overmagt har vundet 4-5 krige, alt efter, hvordan man tæller, siden 1948, ville nok undre sig en del over denne apologetisme fra europæiske jøders side.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2016 @ 22:13

 4. “Ingen i Danmark skal leve i frygt for vold eller overgreb på grund af deres religiøse, politiske eller seksuelle orientering.” -skriver AFA fascisten pelle dragsted der jævnligt har overfaldet mennesker for deres politiske orientering..
  Men ok, godt at han i det mindste er blevet gammel nok til at indse det nu og forsvarer jøderne, det kræver trods alt lidt mod at gå imod flokken på den yderste venstrefløj.

  Jeg så forresten et klistermærke i går hvor der stod “muslimer vor tids jøder – stop hetzen!” Det fik mig til at google afsenderen “socialister.dk” og på deres hjemmeside fik jeg min mistanke bekræftet: Grunden til at de forsvarer muslimer imod kritik, selv de værste islamister fra grimhøjmoskeen og islamisk trossamfund osv, er at de forsøger at få dem over på deres side. Som der står på deres hjemmeside: “Muslimer kan vindes til socialisme og anti-imperialisme ligesom alle mulige andre. Og hvis venstrefløjen skal blive en stærkere kraft, skal den både kunne skabe fælles bevægelser sammen med muslimer, men også rekruttere mange af dem til socialistisk organisering.” Link: http://socialister.dk/avis/visartikel.asp?art=24704

  Det er altså baggrunden for at den yderste venstrefløj jævnligt står og forsvarer de værste jødehadere, homofober, racister, og antidemokrater i vor tid: Fordi de regner med at “vinde dem til socialisme”. Fy for helvede!

  Kommentar by per — 10. juni 2016 @ 22:26

 5. De danske jøders opbakning til hvilken som helst udemokratisk indvandring til Danmark har lige fra dag 1 ( fremmedarbejderne) været uforståelig og direkte landsforræderisk. — Fra folketingets talerstol,(Centrumsdemokraterne) fjernsyn, radio,aviser og demonstrationer. Prøv lige at konfronterer dem med hvad de har sagt rigeligt,provokatorisk hånende mod nationale danskere til fremme for ubegrænset indvandring. Nu fanger bordet, så klynker de og kræver en for det danske samfund særdeles udgiftskrævende særbehandling.

  Kommentar by dansker — 10. juni 2016 @ 22:41

 6. “Bare lige en reminder: Israel er 60 år gammel. Antisemitismen er to tusind år gammel.” (Pelle Dragsted)”.

  Måske fejlfortolker jeg det, men jeg håber naturligvis, at Dragsted er blevet klogere med alderen.
  Jeg har også set ham i DR2-debatten, hvor han virkede relativt fornuftig og sammenhængende, i det omfang det nu kan lade sig gøre for et enhedslistemedlem.

  Det semantiske, altså hvad eller hvem der er semitter, er en temmelig rodet diskussion, som jeg nødigt går ind i.

  Jeg nøjes med – som den bondeknold, jeg er – at tænke på det som Israel mod resten af den mellemøstlige og arabiske verden.

  Og der er min holdning helt klar: Israel er og forbliver Israel, araberne, herunder pestilenserne, har enorme landområder.

  >per 22:26
  Man skal nok ikke underestimere den yderste venstrefløj (hertil medregnet de radikale) deres behov for stemmekvæg.

  Det er simpelthen uacceptabelt, at danske familier i kommunale lejeboliger opsiges, ikke fordi de har misligeholdt kontrakten, men fordi der skal gøres plads til ‘flygtninge’, dvs. velfærdsmigranter.

  Imens står opvarmede teltlejre med alt tilbehør tomme adskillige steder i landet. Dét er fgm absurdistan.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2016 @ 22:57

 7. Pelle psykopatslyngel, Israel er ikke 60 år gammel, du må ganske givet gå folkeskolen om, eller måske skulle man sende dig i genopdragelseslejr et sted i Sibirien. Bliver jeg statsminister en dag, så skal jeg gøre alt for at få dig afsted, men uanset det så er Israel 4000 år gammel – eller deromkring :D

  (Wikipedia om Israel):
  “The earliest known archaeological artifact to mention the word “Israel” is the Merneptah Stele of ancient Egypt (dated to the late 13th century BCE)”

  Fuck dig Pelle dumpap, du er ikke værdig til at gå frit omkring i det danske samfund og alt derudover.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:06

 8. > per 22:26

  Du glemte i din i øvrigt glimrende opsummering at nævne, at venstrefløjen, der især består af kvinder, samtidig indirekte forsvarer den muslimske kvindeundertrykkelse.

  Dén kvindebevægelse/de feminister, der i 70’erne kæmpede for ligestilling og ligeberettigelse, er nu til fals for muslimsk stemmekvæg, der så ganske afgjort ikke ønsker kvinders ligestilling og ligeberettigelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2016 @ 23:09

 9. > Winston Churchill 23:06

  Omend jeg sjældent er enig i din retorik, kan jeg godt følge dine holdninger.
  For mig ville det være en befrielse, om Enhedslisten og de radikale kom på genopdragelseslejr i fx SaudiBarbarien. Blot et års tid. Især spændende, hvad kvinderne ville komme tilbage med af erfaring og åbenbaring.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2016 @ 23:15

 10. #7-2 Forøvrigt vedrørende de 2000 års pause, siden Masada faldt, der skal du så bruge en indretning som normale mennesker har, den kaldes så for en hjerne og den kan tænke. At mennesker kan tænke betyder jo at de kan opretholde forestillinger om grænser som ikke eksisterer og nationer som er ophørt med at eksistere, bare som en abstrakt ide, ligesom grænser jo er i udgangspunktet, især på venstrefløjen kan vi se. Men selve ideen om at der kunne eksistere et Israel igen, opretholdt af dets folk i den mellemliggende to tusindeårige periode, gør selvfølgelig at landet Israel har eksisteret uafbrudt som en ide hos det jødiske folk, siden de blev smidt ud af Egypten.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:17

 11. #9 Helt enig Henrik. Jeg er faktisk et meget høfligt menneske, men når det drejer sig om politik er ingen retorik hård nok til de situationer vi oplever netop nu i vores tid.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:21

 12. @8: Nåja, men hvis jeg skulle remse alt det op de forsvarer ved at forsvare islam ville det tage hele natten.. Så jeg nøjes med at konstatere at de er en flok hykleriske dobbeltmoralske landsforrædere der er villige til at gå på kompromis med alt hvad de ellers er imod når det begås af danskere, for at score billige stemmer fra muslimer og islamister. Herunder også kvindeundertrykkelse.

  Kommentar by per — 10. juni 2016 @ 23:32

 13. Den hjemmeside socialister.dk er iøvrigt værd at kigge nærmere på hvis man vil vide hvor fucked up de vitterligt er derude hvor den slags giver mening, jeg håber PET holder et vågent øje med dem.

  Kommentar by per — 10. juni 2016 @ 23:34

 14. #12 Ja, det er det som er så forstemmende, de lever (tilsyneladende) uforstyrrede videre med bevidstheden om, at de er hykleriske, dobbeltmoralske, amoralske og muligvis selv deciderede ondsindede, asociale og dybt samfundsundergravende.

  De støtter selv aktivt: folkemord – på den oprindelige etniske befolkning, gætter på de føler, det bare er hævn, fordi alle vi etniske er nazister.

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:38

 15. decideret, mente jeg :)

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:41

 16. Hey! Alle venner herinde, i skal få jer et godt grin, det giver styrke, denne her rammer sømmet på hovedet :D:

  https://youtu.be/M_4jHL8bBg8

  Kommentar by Winston Churchill — 10. juni 2016 @ 23:47

 17. Jødehadet har altid kommet fra venstrefløjen. Nationalsocialisterne tilhørte, som navnet siger, også venstrefløjen. De var en af mange socialistske bevægelser, men de var nationalistiske til forskel fra de traditionelle internationalistiske socialister.
  Det var et meget smart træk af venstrefløjen efter anden verdenskrig, da de placerede Hitlers Nationalsocialister på højrefløjen, sammen med deres fjender individualisterne, liberalisterne og kapitalisterne. Dette blev så gentaget så mange gange at det blevet til ”sandhed”.

  Kommentar by Mike E — 11. juni 2016 @ 00:26

 18. Dragsted tsk tsk

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2016 @ 01:33

 19. Uden at skulle tage Pelle alt for meget i forsvar, tror jeg faktisk at han (på en kluntet måde) forsøger at huske folk på at jødehad også fandtes før (gen)oprettelsen af staten Israel.

  Måske misforstår jeg hans indlæg, men som jeg læser det skrevne, får jeg den opfattelse at han (måske) mener at Israel/Palæstina konflikten er en dårlig undskyldning for nutidigt jødehad.

  Måske tager jeg fejl.

  Kommentar by Tiergarten — 11. juni 2016 @ 07:37

 20. Socialismens slægtskab med “National Socialismen” fornægter sig ikke… For de overbeviste, helligere målet, midlet… Selv her i det 21. århundrede, giver de gerne køb på jøder og demokratiet i jagten på deres fascistiske “paradis”..

  De burde have lært noget af Iran i 70’erne… MEN NEJ… SELV ikke med Venuzuela, som seneste fejlslagne Socialistiske paradis, kan der rokkes ved relegionen “socialisme”..

  Kommentar by ny kommentator — 11. juni 2016 @ 08:21

 21. #19 Du har sikkert ret, jeg tror også, det er det, han mener – eller det han gerne vil have os til at tro, at han mener.

  Ikke desto mindre bør man ikke give den mand noget, han giver heller ikke Israel ret til sin egen historie, og han kunne lige så godt tænkes at sige, at det er ikke Israel og deres “nazistiske” (kan per definition ikke eksistere for Israel) politik (som i virkeligheden blot er Israels forsøg på at fremtvinge jødernes ret til at bebo deres eget land), som har skabt jødehadet – Nej, han kan også tænkes at sige, at jødehadet fandtes til alle tider (og implicit giver han dermed muslimske apologeter alle muligheder for at konkludere, at det er fordi, det er berettiget at have jødehad).

  Kommentar by Winston Churchill — 11. juni 2016 @ 11:43

 22. Bare Troels Riis Jørgensen ville forklare hvorfor der ingen er der går rundt om Grimhøjmoskeen og tjekker dens sikkerhedsforanstaltninger, fotograferer osv? Selv om Grimhøjmoskeen ikke gør sig spor anstrengelser for at bryde alle forbindelser med Islamisk Stat (eller andre militante islamist-stater) og nøjes med at være et dansk trossamfund?

  Hvad er den ganske enkle forklaring på det?

  Kommentar by M — 11. juni 2016 @ 13:01

 23. Landsforræderiets årti i “fuldt flor” – du finder deltagerne i din familie, i din nabo, hos dine venner, i din forening – forræderiet og undergravelsen findes overalt i dag og du kan ikke stole på nogen mere – balkaniseringen er klar til at tage over – Gode venner med din nabo den ene dag – den næste dag kommer han ind og skærer din hals over!!!

  Kommentar by Black Watch — 11. juni 2016 @ 13:04

 24. Socialismen har altid været anti-semitisk. Fjenden er kapitalisten karikeret som jøde.
  Ikonisk også brugt af socialismen i Sovjet, som inspirerede den tyske revolution, der også brugte det og nu bruges det af Israels fjender, der er muhamedanere og socialister i vesten også i Danmark.
  Det er programmeret med hjernevask skoling ind i deres underbevidsthed og kommer derfor frem igen og igen og kan aldrig ikke fjernes.
  Jøde-ikonet: cigarrygende, krumnæset mand i høj hat og kjole og hvidt. Troende socialisters og muhamedaneres satan.
  http://www.berdichev.org/jewsinurss_b_5.htm

  Kommentar by A-mad — 11. juni 2016 @ 13:08

 25. Det er stadig de færreste socialister som vil forholde sig til islam og islams dagsorden. De er helt blinde og fornægtende når de konfronteres med argumenter og faktum. Socialisterne vil bare lægge afstand til alt deresten politiske modstandere har sagt…så er det bedre at sige noget modsat.

  Kommentar by jp — 11. juni 2016 @ 13:15

 26. http://arbejderen.dk/artikel/2009-08-08/svend-auken-s-t-mennesket-f-rst
  ”For 21 år siden holdt vi landskongres i mit parti under kampråbet ‘En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu’. Det er stadig sandt. Og venskab er en rigdom, vi kan øse af i det uendelige. De fremmede har skabt kultursammenstød i vort land. Men Danmark er også blevet et rigere, et mere spændende land med de farver og livskvaliteter, som indvandrere fra andre kulturer og trosfællesskaber har skabt med deres store indsats i vores samfund.” citat slut

  Vi ved godt hvem Auken var varm på. Vi ved også hvor Danmark er i dag.
  Muslimske ghettoer hvor dansk lov er ude af kraft. Muslimske kvinder, og danske konvertit-tøser der kræver at gå i niqab, bruge burkini i svømmehaller, kriminelle indvandrerbander der slagter hinanden på åben gade o.s.v. o.s.v.

  Jeg vil s…e på Aukens drømme om farver og livskvalitet fra de fremmede.

  Kommentar by k.m. — 11. juni 2016 @ 17:28

 27. Denne infantile men også livsfarlige fløj af Enhedslisten. Skal vi ikke bare kalde dem “den danske ISIS forbindelse”. Deres følelsesregister er stærkt begrænset. Had og aggression. Den tilsyneladende empati med andre er påtaget. De ejer den ikke. Psykopati er betegnelsen for denne personlighedsforstyrrelse. Jeg vil råde dem til at kigge sig tilbage over skulderen, når de er sammen med deres mellemøstlige våbenbrødre. Festen vil ikke vare ved. Ikke sjovt at opdage at man bare har været en naiv nyttig idiot, som ikke kun sagtens kan undværes, men måske ligefrem bliver til besvær. Men man kan naturligvis konvertere. For dem vil det være et meget lille overvindelse.

  Kommentar by EH — 12. juni 2016 @ 00:51

 28. Hej Kim
  Du slettede et indlæg. Skylden er min. Tastede forkert e-mail. Dette er den rigtige

  Kommentar by EH — 12. juni 2016 @ 01:32

 29. Måske folk på vores side også begyndte at se kritisk på Israel og zionistiske jøder !

  Der er sq nok alligevel en grund til at de er forhadt så mange steder , og sjovt nok har deres ødelæggelse af økonomien i nationalstaterne været fællesnævneren ?

  Der er så megen løgn og historieforfalskning og blå og røde smølfer klamrer sig til deres fløjs myter !

  Jeg er blevet særdeles mistænksom overfor hele denne jødemyte og det Holocaust propaganda , der er spyttet ud i stride strømme !
  Men igen når jøderne sidder tungt på alle medier , ligesom al kritik af dem altid er lig antisemitisme , ja så er det også svært at tale deres løgne imod !

  Det lorteland ville end ikke fungere uden de ” bodspenge” Tyskland er pålagt at betale for de allieredes krigspropaganda og løgne . Træt af denne åh vi stakkels jøder rolle !

  Kommentar by Jan Schiermacher — 13. juni 2016 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper