12. juni 2016

Anti-racist til Khader: Du er en forrædderisk Uncle Tom, der aldrig vil blive medlem af ‘den hvide klub’

For mange år siden var Naser Khader Politikens darling. Radikal politiker af muslimsk oprindelse, og en god demokrat. Jeg husker stadig aggressive debatter, hvor undertegnede blev konfronteret med kommentarer i stilen: ‘Naser Khader er Jeres værste fjende – en velintegreret muslim’. Med et førstehåndskendskab til Islam, har Khader forlængst undsagt islamiske dogmer, og alle har forstået at han repræsenterer meget få muslimer. Hermed kan Politiken ikke bruge ham mere. Ej heller den yderste venstrefløj. Ja, de sidste hader ham ligefrem.

Herunder en kommentar fra revolutionære Mille Stockner, der er aktiv i Enhedslisten, og blandt andet kendt fra demonstrationerne mod For frihed under ‘Racismefri by’-parolen: Naser Khader er en nederen racistisk islamofobisk forrædderisk Uncle Tom, der aldrig vil blive accepteret af ‘den hvide klub’.

(Mille Stockner, revolutionær ‘antifascist’, tidligere byrådskandidat for Enhedslisten)

“I Italien, har fascisterne delt sig i to kategorier: facister og antifascister.” (Ennio Flaiano, italiensk forfatter, d. 1972)

Oploadet Kl. 15:19 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74098/trackback

35 Comments »

 1. Spørgsmålet er vel ikke her hvornår hun bliver blokeret, men hvornår hun bliver politianmeldt.

  Den sag burde selv dansk politi kunne se skal resultere i en dom.

  Kommentar by Nomini — 12. juni 2016 @ 15:23

 2. Pille, Mille – tag en pille, du bliver nok aldrig blåket, fåck , da du er sådan et fint eksempel på indholdet af enhedslistens intelligentsia, lol

  Kommentar by Winston Churchill — 12. juni 2016 @ 15:34

 3. Ha-ha, funny one Winston, den redder lige dagen. Synes hun skulle tage et års tid hos IS eller i Gaza, så bliver hun måske en anelse klogere.

  Ikke at jeg for alvor tror, det kan lade sig gøre for et Enhedslistemedlem, hvis danskkundskaber kan ligge på en meget gammeldags bøjet 5-øre.

  Jeg er langt fra altid enig med Khader, men han hører dog til de få begavede muslimer i Danmark, der kan udtrykke sig klart, selv om hans bias for Syrien spærrer noget for hans udsyn.

  Syrien er som Libyen, Irak, Afghanistan failed states. Det bedste, vi kan gøre mod disse lande er at stoppe al bistand til dem, lukke af for migranter fra disse lande, og så må de klare deres interne muslimkrige selv, tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. juni 2016 @ 15:48

 4. Hmm de konservative repræsenterer i det hele taget meget få mennesker…

  Kommentar by Pedersen — 12. juni 2016 @ 15:59

 5. Mille Stockner‎ to MØ
  March 6, 2015 · Hedehusene ·

  Kære MØ – jeg har fødselsdag idag og du kan opfylde et stort ønske, hvis du meget kraftigt genovervejer at spille koncert i Israel. Som kunstner er man desværre med til at legitimere de umenneskelige overgreb staten Israel udøver på befolkningen i Palæstina, hvis man takker ja til at optræde for apartheidregimet der.
  Jeg håber meget på, at du siger nej tak og vælger at boykotte Israel som koncertsted.
  På forhånd tak.
  Kh Mille

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. juni 2016 @ 16:00

 6. @ 2 “interne muslimkrige”? Jeg tror ikke, du så lige tænker på, at Daesh er i ret mange lande, og at de udgør en fare for hele Europa og USA – og at de begår folkedrab på kristne og yazidier. Vi kan da ikke bare overlade dem til en ond skæbne og så gå ned og drikke latte og blot bekymre os om os selv. Tjek http://www.thereligionofpeace.com og se, at muslimer har udført terrorangreb i 31 lande i maj måned, så man kan ikke bare sige, at ‘det dér vedkommer ikke os’.

  Mht. Khader, så er han en bedre dansker end hende ADHD’eren/Enhedslisteren, der udspyr sin galde i ovenstående artikel. Han er en del af Danmark, og han bidrager positivt. Vi ka’ godt li’ ham, ja vi ka’ så (selvom han burde frasige sig islam)!

  Theodore Roosevelt sagde disse bevingede ord om Immigranter i 1907, og de er endog meget gældende i vor tid:

  “In the first place, we should insist that if the immigrant who comes here in good faith becomes an American and assimilates himself to us, he shall be treated on an exact equality with everyone else, for it is an outrage to discriminate against any such man because of creed, or birthplace, or origin. But this is predicated upon the person’s becoming in every facet an American, and NOTHING BUT an American…There can be no divided allegiance here. Any man who says he is an American, but something else also, isn’t an American at all. We have room for but one flag, the American flag… We have room for but one language here, and that is the English language.. And we have room for but one sole loyalty and that is a loyalty to the American people.”
  Theodore Roosevelt – 1907

  Kommentar by Andersine — 12. juni 2016 @ 16:01

 7. Sådan kan det jo gå for selv den bedste iøvrigt!

  Som nyslået sejrherre over nazismem troede Churchill han repræsenterede det britiske folk når han advokerede for genoprettelse af kolonitiden og flæbede bandbuller over kommunister og socialister, men han tog fejl og blev vraget som den mest upopulære og mindst tilsluttede statsleder i Europa efter krigen…

  Kommentar by Pedersen — 12. juni 2016 @ 16:10

 8. @ 4 tak for info om Enhedslisteren, som igen bekræfter, at hadet mod jøder/Israel altid følges hånd i hånd med islamofili og deraf følgende ønske om uhæmmet muslimsk indvandring. Jeg skammer mig over en sådan medborger, og jeg vil gladeligt proklamere, at jeg Altid vil støtte Israel!

  Kommentar by Andersine — 12. juni 2016 @ 16:11

 9. >#5 Andersine

  Jeg kan sagtens følge din tankegang, jeg kan dog ikke se, at vestens uendelige indgriben i de primært muslimske lande har løst noget som helst.

  Tag Libyen, Syrien, Irak som eksempler på ‘Det arabiske forår’. De mennesker ønsker ganske simpelt ikke fred og demokrati.

  Jeg er helt med på en yderst begrænset indsats i forhold til kristne og yazidier. Det har kurderne i øvrigt klaret ganske udmærket.

  Med hensyn til truslerne mod vesten fra svagt begavede muslimer tvivler jeg på, at bomber en masse i Syrien og Irak har den store effekt.
  Terroristerne kommer altid ind, se blot på massakren i Orlando (ja, jeg har læst om din holdning til homoseksuelle og er uenig) og ham der Omar, der også lige fik myrdet nogle mennesker.

  Fordi det danske forsvar eller rettere FT finder det mere fornuftigt at bombe løs i de varme lande frem for at forsvare landets grænser mod muslimer og så vidt muligt udvise de, der kan udvises.

  Opsig konventionerne og forbyd islam i Danmark. Sverige kan få hele flokken for min skyld.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. juni 2016 @ 16:16

 10. Hvad der gør Fru Stockners “saglige og seriøse budskab” en tand hæsligere er at hun ifølge Naser Khaders indlæg er en pædagog der forsvarer (muslimske) mænds ret til børneægteskab…

  Er det derfor hun farer så hidsigt i Khaders flæsk? Fordi han vil forsvare et civiliseret syn på børns rettigheder?

  Jeg er bekymret for de børn fru Stockner passer.

  Kommentar by M — 12. juni 2016 @ 16:34

 11. Det er jo Mille Stockner som er racist – af værste skuffe.

  Hun tillader ikke at Naser Khader har sine egne meninger, han skal pga sin etniske baggrund (race?)have et bestemt sæt meninger.

  Hvilke farve klub er hun forresten medlem af ?

  Jeg har haft denne diskussion med mange på venstrefløjen. De fatter det ikke. Der mangler simpelthen en brik i deres hjerne.

  Kommentar by mb — 12. juni 2016 @ 16:35

 12. @ 8 Ja, Petersen, vi er enige et langt stykke henad vejen, men dog mener jeg, at Vesten en dag inden længe kommer til at begræde, at man ikke udslettede hele byer og områder under Daesh’ kontrol i Syrien og nordirak for 2 år siden. Man har ladet Daesh fordrive millioner siden 2012, uden at gribe ind med stor styrke (militær styrke), og de eneste, der vil kunne gøre noget ved situationen dernede, rent militært, mener jeg er Rusland (og Israel, som nok ikke blander sig).

  Ja, om blot nogen havde modet til at forbyde islam i den demokratiske verden, men desværre kan vi ikke tænke på én leder (måske Putin og Orban), som har dén slags mod… Konventionerne burde opsiges, helt enig, og grænserne lukkes hermetisk.

  Kommentar by Andersine — 12. juni 2016 @ 16:36

 13. Jeg er stødt på Mille Stockner, i ny og næ i kommentarspor, på internettet, hun virker ekstrem.

  Kommentar by Johnson — 12. juni 2016 @ 16:56

 14. Var det ikke Johanne Schmidt-Nielsen der hylede over grove kommentarer på de sociale medier ?

  Her burde hendes efterfølger Pernille Skipper træde i karakter og sætte partiets folk på plads.

  Svinske kommentarer gælder åbenbart kun når de sendes fra venstrefløjen.

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2016 @ 17:17

 15. Gad vide om det er hende her :

  https://www.youtube.com/watch?v=jPlYBjPnPNw

  Kommentar by A Andersen — 12. juni 2016 @ 17:19

 16. Bag det sukkersøde smil hos Mille finder man åbenbart en dybt usympatisk, primitiv og racistisk person. Hun burde nok hurtigst muligt søge professionel hjælp hos en psykiater, men når alt kommer til alt er hun så ikke bare arketypen på et medlem af Enhedslisten? Glat, sød og naiv tolerant på overfladen men kynisk og ekstremistisk i kernen. Jeg ville i øvrigt aldrig overlade mit barn til en person som hende.

  Kommentar by Nothingman — 12. juni 2016 @ 17:45

 17. Hun er vel bare vred over at naser khader ikke vil være lige netop HENDES “housenigger” og sige alle de ting som HUN mener er rigtigt. Som de skriver på socialister.dk:
  “Muslimer kan vindes til socialisme og anti-imperialisme ligesom alle mulige andre. Og hvis venstrefløjen skal blive en stærkere kraft, skal den både kunne skabe fælles bevægelser sammen med muslimer, men også rekruttere mange af dem til socialistisk organisering.” Link:
  http://socialister.dk/avis/visartikel.asp?art=24704

  Når naser khader kritiserer islamisterne og bandeperkerne så hårdt som han gør, (og stor respekt for det) så skubber han samtidig en stor del af dem væk fra politik, og det gør det sværere for venstrefløjsfascisterne at rekruttere dem som de ønsker!

  jeg tror det er det hun i virkeligheden er vred over, selvom hun naturligvis aldrig vil indrømme det.

  Kommentar by per — 12. juni 2016 @ 18:18

 18. Hvilken usympatisk kælling.
  Hun har helt åbenlyst grænsepsykotiske træk.

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. juni 2016 @ 18:45

 19. Taget fra Mille Stockners facebook(Hun er gal)

  Mille Stockner

  4. juni kl. 12:04 · Taastrup ·

  ..

  Skal en tur på Bakken idag!

  Håber ikke at se grupperinger af islamofobiske racister, der lusker rundt og ser olmt på mennesker, der ikke er kridhvide. Og deres unuancerede og menneskefjendske aura ødelægger altså bare stemningen så meget.
  Så nazi Sennels stay the h*ll away!

  Del
  .

  4545
  .
  Kommentarer

  Vis 1 kommentar mere
  .

  Jens Andersen

  Jens Andersen Kan du ikke se om Martin Henriksen er kommet i logoet ?

  2 · 4. juni kl. 13:33

  ..

  Lisa Jacobsen

  Lisa Jacobsen Han er så klam, forstår ikke hvordan han kan få lov at bestride et offentligt embede, hvor han dagligt omgås børn herunder vel også af af anden etnisk oprindelse.

  1 · 4. juni kl. 13:39

  Kommentar by jrp — 12. juni 2016 @ 19:48

 20. Paulus havde vist fat i noget af det rigtige.

  Kommentar by Bastardo — 12. juni 2016 @ 20:13

 21. Nu havde Naser Khader jo ikke selv behøvet at skrive “vildt så mange pædofili-tilhængere Annelise Marstrand kan levere…”, og bagefter brokke sig over tonen. Det er jo hykleri!

  Hvad man end måtte mene om Erik Storrud, så er hans kommentar om den sag ikke urimelig:

  http://modkraft.dk/blog/erik-storrud/naser-khader-og-den-gode-tone

  Kommentar by Jesper Hansen — 12. juni 2016 @ 20:15

 22. Mille Stockner, revolutionær ‘antifascist’ må være stolt i dag.

  Kommentar by tavsen — 12. juni 2016 @ 20:27

 23. Hun har også allerede liket et billede på facebook, Dont you dare use LGBT to justify your islamophobia. Det er ikke svært at se hos hvem hendes sympati og omtanke er.

  Kommentar by Geert — 12. juni 2016 @ 20:43

 24. Og hendes kur mod fattigdom er “tryk flere penge”.

  Hun er hovedrystende uintelligent.

  Kommentar by Tiergarten — 12. juni 2016 @ 21:16

 25. @23: Om jeg fatter hvorfor LGBT folkene lader de galninge forsvare dem, som jeg linkede til tidligere er de åbenlyst kun ude på at score muslimske stemmer, selv på bekostning af homoseksuelles liv!!! Hun siger faktisk direkte at det er forkert at kritisere gerningsmanden og den ideologi der drev ham! Havde jeg mistet en ven i det angreb havde jeg pandet hende sådan en på hovedet at hun ikke engang ville kunne stave til LGBT bagefter! Sindssyge kælling.

  Kommentar by Per — 13. juni 2016 @ 02:36

 26. Naser burde melde hende for racisme – at kalde en farvet mand for “Uncle Tom” er da ekstremt racistisk.

  Kommentar by A Andersen — 13. juni 2016 @ 03:51

 27. A.Andersen .26. ikke naar de goer det free speech you know

  Kommentar by dunk — 13. juni 2016 @ 05:49

 28. Khader blev allerede kaldt en onkel Tom i “Faklen” for længe siden, og hvis man holder hovedet koldt og går tæt på hans mange skift og de af hans handlinger, pressen netop af racistiske grunde har undladt at kommentere, kan jeg ikke med min bedste vilje se andet i ham. Hold kæft hvor har han sagt og skrevet meget vrøvl og ført folk på vildspor ved i mange år at underdrive den fare islam er for os.Tag ikke fejl, han elsker islam, og han og hans familie hørte i mange år til salafisten Abu Labans menighed. Khader har hele tiden været kraftigt udskældt i konservative kredse, som rasede, da han blev opstillet, og selv den venlige Søren Pape lægger ikke mere skjul på overfor pressen, at det var en kæmpe brøler at køre Khader-kampagnen om “islamnazisme”. Ikke fordi den ikke havde fat i noget rigtigt, men fordi den var alt for primitiv og fik ægte konservative af den gamle skole til at forlade partiet i en vis fart. Det har ikke noget med Khaders udenlandske baggrund at gøre men med hans sociale, det er hans væsen og primitivitet. Denne rædsomme Mille har jo ret i, at Khader ikke er lykkedes med at blive et rigtigt medlem af de konservatives inderkredse og derunder dem, der spytter godt i kassen. De melder sig i stedet ud af partiet, og tror I, at der kommer et nyt konservativt parti på Christiansborg?

  Kommentar by denonde — 13. juni 2016 @ 06:41

 29. Mon ikke nye borgerlige tager deres plads, og forhåbentligt mange andres. Gad vide om ikke naser khader ville passe ind i det parti egentlig, det er altid godt at have en af de sjældne ægte demokratiske muslimer med sig. De er kryptonit for “anti” racisterne som hende tossen så fint demonstrerer her.

  Kommentar by Per — 13. juni 2016 @ 06:57

 30. “Gad vide om ikke naser khader ville passe ind i det parti egentlig”.

  Ork jo, han vil tilpasse sig alle partier, hvis det kan holde ham svævende i offentlighedens søgelys; det er derfor de kalder ham en onkel Tom. Jeg er nu ikke sikker på, at de nye borgerlige vil have ham, hans løben medierne på dørene er jo blevet en belastning for alle de partier, han har været medlem af.

  Kommentar by denonde — 13. juni 2016 @ 07:06

 31. Endnu et eksemplar af hippiernes yngel der tydeligt viser hvad massiv hashrygning gør ved et (mis) foster. En generation af ansvarsløse overforkælede kollektivistiske evighedstudenter har belemret os med dette bundskrab af verdensfjerne unyttige voldspsykopater. Fandme synd vi ikke fik udryddet det venstresocialistiske rakkerpak da vi havde chancen………

  Kommentar by Dane — 13. juni 2016 @ 07:25

 32. Så meget sygeligt had, og så lader man hende være pædagog! Hun er psykisk syg!

  Kommentar by Jette — 13. juni 2016 @ 15:21

 33. Mille, du er en lille “Hvid klub”, der håner Naser Khader.

  Kommentar by Liva — 13. juni 2016 @ 17:55

 34. Underligt at Mille har den holdning til Naser Khader. Hun har ellers gjort et stort stykke arbejde for at hjælpe arbejdsløse og socialt udsatte mennesker i organisationen Bekæmp Fattigdom. At hun er modstander af Naser Khader er helt forkert. Han kritiserer bare islam for det den religion er, nemlig en autoritær hadsreligion.

  Kommentar by bella — 14. juni 2016 @ 10:10

 35. […] Billede fra Uriasposten […]

  Pingback by Einheilslistemedlem anmeldte DF’er for fremmedhad: Svinede selv Naser Khader | Hodjanernes Blog — 22. september 2016 @ 07:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper