14. juni 2016

Politiske journalister: Anti-muslimske Donald Trump har medansvar for dræbende muslim…

Det er svært ikke at føle afsky for de danske medier. I skrivende stund leder TV-avisens Oliver Routhe Skov stadig efter et motiv for Orlando-massakren. At gerningsmanden er opdraget af Taliban-støttende afghaner, og ligefrem sværgede troskab til Islamisk Stat under terrorangrebet, er blot en parentes. Kompleksitetskortet.

Herunder et par journalistiske ytringer om Donald Trump. Han er ikke bare en fæl anti-muslim. Han har også et medansvar for muslimske terrordrab, og i øvrigt sammenfaldende interesser med Islamisk Stat. Man græmmes.

Borgerlige Berlingske giver Donald Trump et medansvar for islamistisk terrordrab. Via Morten Uhrskov Jensen.

“Uden for natklubben ‘Pulse’ er der både raseri og resignation… Der er raseri over, at 49 mennesker blev skudt og dræbt på klubben for homoseksuelle, og endnu flere såret af en mand med automat­våben, mens resignationen skyldes to ting: Dels at terroraktionen viser, at homoseksuelle stadig lever særdeles udsat, selv om homoseksuelle ifølge loven har vundet anerkendelse som ligestillede i USA. Dels kan mordene vise sig også at være tegn på, at latinoer er lagt for had ikke alene i det hvide samfund, men også blandt muslimer og sorte i USA.

Latinoer føler sig som en udsat klasse. Det er ikke blevet mindre, efter at Republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, har beskyldt ‘mexicanere’ for at være voldtægtforbrydere og narkohandlere og truer med at ville opføre en mur for at holde ulovlige indvandrere ude af USA, hvis han bliver valgt. … Rafael Martinez står uden for diskoteket…

‘Jeg siger ikke, at Donald Trump er skyld i det her. Men han har lagt grunden til et had. Han splitter folk, og han får os til at vende os mod hinanden’, siger han.'” (Kristian Mouritzen, 13. juni 2016)

(DR’s Uffe Tang på Twitter, 12. juni 2016)

Mikael Jalving på JP.dk.

“Det hedder straks, at Obamas mulige afløser, Donald Trump, overdriver, at han slår politisk plat på terrorismen. Politisk redaktør ved Danmarks Radio Uffe Tang mener i et tweet ligefrem, at Trump har sammenfaldende interesser med Islamisk Stat. Det tager alligevel prisen i smart dumhed.

Men hvorfor underdrive? Hvad er meningen med det?

Meningen er naturligvis at kappe sammenhængen mellem mord på jøder, homoseksuelle og frafaldne – og de islamiske motiver herfor – over. Fordi det ikke må handle om religion. Fordi det ikke må handle om islam. Fordi det er for farligt, hvis folk først ser eller tror på, hvad både deres instinkter, erfaringer og refleksion fortæller dem. … Så vidt er det kommet i dag. Det er sådan, vi anskuer forholdet mellem ord og virkelighed. H

… Det handler ikke om islam, fordi det ikke må handle om islam, færdig, slut, prut, forbudt.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74139/trackback

18 Comments »

 1. Altså – Uffe Tang er enten gennemført ond (vender ting 180 grader), eller også er han uintelligent og tweeter i håb om, at nogle anser ham for at klog, eller også ISIS under cover – måske endda komiske Ali?

  Kommentar by Perp747 — 14. juni 2016 @ 21:28

 2. Uffe Tang gør det Liberale gør bedst…. Når virkeligheden “kolliderer” med den vedtagne utopi… Så trækker man en “imaginær” kanin op af hatten…. Og giver den skylden… Altså beskylder alle, der ikke tror på løgnen, for at være årsagen til at løgnene ikke “holder vand”….

  Kommentar by ny kommentator — 14. juni 2016 @ 21:47

 3. Var det mon også Trump der var den udløsende faktor i forhold til de nylige terror attentater i Paris og Bruxelles, Det bliver mere og mere svært for DR’s propagandamedarbejdere at finde på nye bortforklarende historier, samt finde idioter der tror på,dem.

  Kommentar by Nothingman — 14. juni 2016 @ 21:54

 4. Uffe Tang
  Jow Han er nok taget med Tang, og jordmødrene har nok klemt lidt for hårt. Manden er nok hjerneskadet. !!

  Kommentar by Sindsro — 14. juni 2016 @ 22:01

 5. [twitter url=”https://twitter.com/realdonaldtrump/status/742771576039460864″]

  Kommentar by Odo — 14. juni 2016 @ 22:08

 6. https://twitter.com/realdonaldtrump/status/742771576039460864

  Kommentar by Odo — 14. juni 2016 @ 22:08

 7. Lügenpresse

  Omtalte stats-tv journalist Oliver Routhe Skov er gift med Enhedslistens leder Pernille Skipper..

  Kommentar by Geert — 14. juni 2016 @ 22:09

 8. “Dels kan mordene vise sig også at være tegn på, at latinoer er lagt for had ikke alene i det hvide samfund, men også blandt muslimer og sorte i USA.”

  (Mon logikken om muslimers had også passer på de overvejende hvide i Bataclan?)

  Er det mere sandsynligt at motivet for drabene i Orlando er had mod latinoer, end at det er had mod homoseksuelle?

  Dette kaldes for fokusforskydning … næh, der har intet været fremme om , at morderen havde noget specielt mod latinoer, men derimod mod homoer. Intet fokus på latino-forklaringen. Den forklaring synes at være opstået på skribentens egen foranledning. Hvorfor mon?

  Trump er ond. Og når han er ond og ekstrem, så giver følgende sætning:

  “Trump har sammenfaldende interesser med Islamisk Stat”

  ét billede: Trump er lige så slem som Islamisk Stat.

  Kristian Mouritzen: “Han splitter folk, og han får os til at vende os mod hinanden’, siger han.”

  Os? Altså os danskere, eller os mennesker? I hele Verden?
  Lad os (i den gængse betydning) antage, at det handler om den amerikanske befolkning.

  Hvem er det der gennem fysisk konfrontation og voldelig adfærd forsøger at sabotere andres politiske møder? Er det Trumps tilhængere?
  Næh, men Kristian Mouritzen har lige placeret skylden for ekstremistiske idioters fascistiske adfærd på … dem som bliver ofre for denne adfærd.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juni 2016 @ 22:27

 9. Trump Getting 26% Of Black Vote – More Than Any Republican Since 1960

  Based on big data analysis of digital discussions and opinion over the last 30 days as of June 1st, Trump reports 37 percent of positive opinion among Hispanics versus 41 percent for Clinton. Surprisingly, the candidates tie in negative sentiment across Hispanics at 38 percent.

  http://linkis.com/downstreampolitics.com/UR5Tw

  Kommentar by Hodja — 14. juni 2016 @ 22:46

 10. Betaler nogen af Uriaspostens læsere stadig licens?

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2016 @ 23:11

 11. Har aldrig gjort det :-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juni 2016 @ 23:16

 12. Altså betalt licens, hehe.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juni 2016 @ 23:17

 13. Tja… selvhadende muslimsk bøsse med “jihad i låget” skyder 50 overvejende puertoricanske bøsser (fra en ø der har været amerikansk i 100 år – ikke indvandrere), og så er det Trumps skyld, fordi han er imod illegal indvandring. Ikke homofobi, ikke IS (som svinet beundrede), ikke hans afghanske forældres islamisk funderede ekstreme bøssehad, men den gamle, rige, hvide mand, der understår sig i ikke at gå ind for masseindvandring. Selvfølgelig. Sådan er det jo..

  Kommentar by Odo — 14. juni 2016 @ 23:19

 14. Gentager lige linket til Trumps twitterfeed (det bliver så tredje gang.. men jeg frygter det drukner i tråden, og det er det for godt til). Han vil føre kampagne blandt homoseksuelle på at være bedre til at beskytte dem end Hillary. Og han har selvfølgelig ret. Respekt for at turde still det så klart op. DF kunne lære noget.
  https://twitter.com/realdonaldtrump/status/742771576039460864“

  Kommentar by Odo — 14. juni 2016 @ 23:23

 15. https://twitter.com/realdonaldtrump/status/742771576039460864

  Kommentar by Odo — 14. juni 2016 @ 23:26

 16. Martin A. Hansens roman “Løgneren” er en god indgang til at forstå løgnemediernes moralsk fordærvede journalist Johannes Vig.

  Det er interessant at iagttage hvordan løgnerne i medierne får vredet sig ud af de løgne, der bliver afsløret – med nye kunstfærdigt konstruerede løgne og bortforklaringer.

  Det er et meget identificerbart venstrefløjs syndrom, der kan skrives romaner om.

  Meget rammende i den forbindelse er Henrik Ibsens: »Tager man livsløgnen fra et gennemsnitsmenneske,så tager man lykken fra ham med det samme.«

  Kommentar by A-mad — 15. juni 2016 @ 07:55

 17. #2

  Kan ikke siges mere præcist…Beskylder alle der ikke tror på løgnen for at være medansvarlig.

  Kommentar by jp — 15. juni 2016 @ 08:53

 18. 5 personer involveret i Orlando angrebet:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-15/new-orlando-shooter-eyewitness-emergestestifies-5-people-were-involved-pulse-attack

  Kommentar by Sigwar — 15. juni 2016 @ 18:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper