22. juni 2016

Venstreradikal Radio24syv-ansat fotograferede demokrater til Redox’ arkiv under Folkemødet i Allinge

Flere venstreorienterede har beklaget at der på Folkemødet i Allinge, også er deltagelse af den danske højrefløj. Det har en naturlig forklaring. Bornholms særlige beliggenhed gør det umuligt at mobilisere sortklædte autonome i store tal, og hermed giver Folkemødet en slags helle for den yderste venstrefløjs politiske modstandere. Her er der ytringsfrihed, selv for Danskernes Parti.

Folkemødet var end ikke begyndt, da jeg hørte at Rasmus Preston lavede en scene på Ystad-Rønne færgen.

(Rasmus Preston på Ystad-Rønne overfarten, 18. juni 2016; Foto: Tilsendt)

Han skule angiveligt have råbt ‘Nazisvin’ efter den svenske kunstner Dan Park. Preston rejste sammen med Radio24syv-holdet, og hermed talte jungletrommerne sandt – altid aggressive Rasmus fra AFA/Redox, var i praktik som fotograf for Radio24syv. Fotograf for en radiokanal.

(Rasmus Preston på Linkedin, 2016)

Min politikerkæreste havde et tætpakket program under hele Folkemødet, og jeg var en slags kombineret chauffør og hundepasser. Fredag var en våd fornøjelse, og først lørdag havde jeg tid og lyst til at se nærmere på arrangementet. Kort efter ankomsten blev jeg råbt an, vendte mig om – og klik, her stod Rasmus Preston, der fotograferede mig fra klods hold, og i øvrigt ikke gad tage en dialog. Jeg poserede venligt, men til min store overraskelse gad han ikke engang fotografere min hund, selvom jeg pointeree at den var tysk.

Han ville ikke vente på at jeg fik min telefon frem, så jeg fulgte ham fra afstand, og fik det obligatoriske dokumentationsfoto.

(Havnegade, Allinge, 18. juni 2016)

Nuvel. Lidt senere mødtes jeg med Pernille i Dansk Folkeparti-standen, og da vi sad der, kom han forbi igen. En masse hurtige billeder, og så videre. Nogle minutter senere smuttede jeg over til Nye borgerlige, og talte lidt med Kasper Mejlhede og Peter Seier Christensen. Så stod han der igen, uden for teltet – med linsen i vores retning. Mere grinagtigt end intimiderende. På Folkemødet er der ingen sortklædt backup.

Senere på dagen havde Pernille et hul i kalenderen, og vi ville finde noget at spise. Jeg hentede et menukort på et restaurant, og da jeg kom ud var hun svært ophidset. Rasmus Preston havde atter været der med kameraet, havde forsøgt at intimidere, hvad medførte en mindre scene. Da hun ville tage mod-billedet søgte han skjul på et nærliggende restaurant. Gennem ruden kunne jeg se han havde travlt med mobiltelefonen. Måske i kontakt med venstreradikale Alexander Zehnter, der også havde taget turen til Bornholm. Pernille tog disse billeder.

(Rasmus Preston på flugt fra min politikerkæreste, Havnegade, Allinge, 18. juni 2016)

(Rasmus Preston tjekker om faren er overstået, Havnegade, Allinge, 18. juni 2016)

Efterspil.

Det rører mig ikke (som i slet ikke), at blive fotograferet til Redox’ arkiv over politiske modstandere, men det er nu alligevel vanvittigt, at det licensfinansierede alternativ til røde P1, sender kendt venstreradikal til Bornholm for at jage demokrater.

Jeg kontaktede Jørgen Ramskov (tidl. maoist, centralkomité-medlem af Kommunistisk Arbejderparti), adminstrerende direktør for Radio24syv, og stillede ham to spørgsmål i punktform.

Kan du bekræfte. at han er ansat af Radio24syv?

At han er på Folkemødet som fotograf for Radio24syv?

Han svarede venligt, men lidt vævende:

“Preston er ansat som fotograflærling og det er min klare grundholdning at hans anti- og sympatier skal holdes helt og aldeles adskilt fra hans arbejde for radioen. …

Jeg vil igen understrege at han fotografering af dig og dine bekendte intet har med Radio24syv at gøre og at han deltog på folkemødet som fotograf for at tage billeder af radioens aktiviteter i forbindelse med vores udsendelser.

Hans fotografering i sin fritid har intet med radioen at gøre… (Jørgen Ramskov i email til undertegnede, 20. juni 2016)

Pernille klagede også, og fik en lidt mere uddybende forklaring. Radio24syv blander sig ikke i hvad ansatte gør i deres fritid, men dømmekraften hos den pågældende fotograf ser ud til at være svigtet, og han vil derfor tage et møde med medarbejderen. Såfremt billederne er taget med Radio24syvs udstyr ville optagelserne ‘blive destrueret’. Noget der umiddelbart ikke ser ud til at være tilfældet.

Oploadet Kl. 03:10 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74231/trackback

33 Comments »

 1. Jørgen Ramskov er på lige fod med alle de andre statsstøttede medieredaktører gennemkorrupte kommunister, han lirer en tyk løgn af når han forsvarer ansættelsen af voldskommunisten Rasmus Preston, DR er styret af en kommunistisk Generaldirektør der blev ansat pga. hendes økonomiske realitetssans, alligevel overskred monopolet regnskabet med 20 millioner i 2015, den Danske medieverden er styret af kommunistiske løgnere, den sidste er Lidegaard fra Politiken der er dømt for løgn, politikerne i Danmark og resten af EU parlamentet beder selv om at blive destrueret pga. deres løgne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. juni 2016 @ 03:44

 2. Sjov og skrækkelig uklædelig frisure. Oser da af manglende selvværd. Passer da fortrinligt ind i resten af den venstreekstreme tvangsindkrævede financierede og underfrankerede sammenspiste medie-mastodont.

  Kommentar by Jette — 22. juni 2016 @ 06:25

 3. Er der en ny radio jeg ikke har været opmærksom på. Den med billeder ? hvad skal en radio med foto ? Når man søger de forskellige værter på Google, kommer langt de fleste frem som medlemmer af Enhedslisten, SF eller et andet “ekstrem”parti / bevægelse. Trist at vi har disse tvangs betalte, politiske medier.
  Mest ekstrem er dog Rushy Roulette – Alt er til debat, intet er helligt. Bare der er for Islam. det bliver et mere og mere ekstrem program. Specielt kendis Imamen og DR yngling Waseem Husain, kan sige de mest ekstreme ting, uden på noget tidspunkt at blive stoppet.
  Håber virkelig ikke de får lov at fortsætte, for endnu flere tvangs inddrevne licens penge.

  Kommentar by Anders Nielsen — 22. juni 2016 @ 06:25

 4. Inviter ham en tur på fisketur og lad hamsvømme med fiskene.

  Kommentar by Træt — 22. juni 2016 @ 06:29

 5. Jeg havde nok smidt ham i havnen inkl kamera, selvom jeg godt ved at det er det han håber på så han kan blive “martyr” i sit forskruede miljø. De får generelt ALT for lang snor når de generer folk, han burde som minimum være blevet arresteret for chikane og have tilbragt sin lille ferie i detentionen på bornholm. Folkemødet er vel snart det eneste tidspunkt hvor der ikke er mangel på politi i danmark..
  Ang radio 24/7 håber jeg du husker at nævne dem hver eneste gang redox kommer op fremover, det er simpelthen for klamt. Det burde være medierne der tog billeder af redox fascisterne, ikke dem der tog billeder for medierne!!! Jeg troede faktisk ikke at deres troværdighed kunne blive lavere, men selvfølgelig overrasker de negativt, igen.

  Kommentar by Per — 22. juni 2016 @ 07:22

 6. Spørgsmålet om privatlivet`s fred.

  Spørgsmålet er, om du Kim, ikke bør melde dig ind i et parti og prøve at blive valgt ind i folketinget. For det er nærmest den eneste mulighed, at et enkelt individ kan opnå beskyttelse fra statsmagten. Politiet giver “journalister” meget lang line, og som andre her på tråden har påpeget er en stor del af journalist korpset venstreorienteret. Hvis du og Pernille skal få fred og en smule privat liv er det måske nødvendigt at i begge nyder folketingets beskyttende mure, de fysiske, såvel som de mentale. Venstrefløjen vil jage dig, på grund af denne blog, da den har frataget dem fortolknings monopolet. Vi lever desværre i en tid hvor specifikke holdninger og specifikke mennesker har nemmere ved at opnå statsmagetens beskyttelse end andre.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 22. juni 2016 @ 07:27

 7. Med en chef som ham Ramskov, især med Ramskov´s baggrund, er alt muligt. Fotograflærlingen minder om en forvokset skoledreng med svære identitetsproblemer hvad angår sin kønsidentitet. At Ramskov overhovedet svarer på Kim´s spørgsmål synes at vise Ramskov selv har problemer med at skille tingene ad. Det er direkte rystende at så mange tidligere DKP´ere og lign. er ansat i DR, oven i købet på ledende poster.

  Kommentar by AK JA — 22. juni 2016 @ 08:07

 8. Manden er jo psykisk syg.

  Kommentar by NulTolerance — 22. juni 2016 @ 08:31

 9. Fotograf på en radiostation?
  Tager han “lydbilleder”?

  Kommentar by Erik — 22. juni 2016 @ 09:19

 10. Hvorfor ikke spørge Jørgen Ramskov om en kalender der viser hvilke tidspunkter han havde afregnet betaling for? Så kan du jo samkøre med de tidspunkter du ved, og se om det var “fritid” eller “skatteyderbetalt chikane i arbejdstiden”.

  Kommentar by Liberté — 22. juni 2016 @ 09:45

 11. Skat og licens samt alle andre tiltag fra statens side, til at stjæle borgernes penge, er skyld i Danmarks undergang.

  Kommentar by Nielsen — 22. juni 2016 @ 10:05

 12. At Jørgen Ramskov (tidl. maoist, centralkomité-medlem af Kommunistisk Arbejderparti), adminstrerende direktør for Radio24syv forsvarer og har ansat Rasmus Preston (der lavede en scene på Ystad-Rønne færgen. Han skule angiveligt have råbt ‘Nazisvin’ efter den svenske kunstner Dan Park. Han rejste sammen med Radio24syv-holdet)
  Alte Kammeraden:
  Jørgen Ramskov, Bente Sorgenfrey og flere andre røde kjendisser er tidligere KAP’er.
  En anden af de overlevende røde KAP’er er Rigshospitalets chefpsykolog, Svend Aage Madsen, der var medlem af Kommunistisk Arbejderparti(KAP) som rejste til Cambodia og mødte sit idol, Pol Pot, der på den tid gjorde Killing Fields til revolutionær virkelighed dér. Der er mange flere overlevende, men det er svært at have tillid til dem?
  http://www.uriasposten.net/archives/65277

  Kommentar by A-mad — 22. juni 2016 @ 11:01

 13. Jep, der er fri cirkulation mellem voldelige, revolutionære socialister og alle statens organer. Kriminalitet er ikke en hindring for ansættelse, så længe ofrene er politiske modstandere.

  Kommentar by Onkel M — 22. juni 2016 @ 11:27

 14. Jeg er også Træt.

  Kommentar by Nielsen — 22. juni 2016 @ 12:16

 15. Mon pressenævnet vil tage den? nå, nej …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 22. juni 2016 @ 13:00

 16. Hør nu lige her:

  http://vladtepesblog.com/2016/06/20/nrw-arsenal-of-weapons-with-heavy-war-weaponry-excavated-near-mosque/

  An original translation by Nash Montana with much thanks

  “An arsenal of weapons of radical islamists was excavated in NRW, North Rhine Westphalia. The “Top secret assignment” took one week and brought heavy war arsenal to the surface. This is what Hessian delegate Ismail Tipi (CDU) says.

  According to information of the hessian CDU delegate Ismail Tipi a “top secret assignment” of the SEK in North Rhine Westphalia took place. In the cooler room of a vegetable vendor near a mosque, weapons were found and seized. “According to my information at this particular operation, an arsenal with heavy war weaponry was found.

  The danger of arming of the fundamentalists and willing to resort to violence salafists in Germany is very high. This was shown clearly by this secret operation”, said Tipi on Friday at a press conference.

  The Extremism expert also assumes that more weapons stocking took place in other cities. For instance the Hamburg intelligence service for constitutional protection also speaks of a heightened number of supporters of armed jihad.

  In the meantime more than 300 people in Hamburg have been identified as supporters of armed jihad. The fear is that salafist sleepers, jihadists and IS terrorists in Germany find support through foreign intelligence services, that aren’t friendly to German interests. Through these weapons arsenals militant jihadists and sleepers will be equipped with weapons in their preparations for attacks”, the turkish born delegate says.

  Politicians have to speak straight talk”

  Tipi warns: “If these worries prove to be true, we can expect that these secret weapons arsenals will be used for terrorist attacks not only in Germany but in entire of Europe. It would be extremely negligent if we do not address this danger and do everything to find these arsenals.” One problem is that many battle seasoned young salafists come back to Germany from combat zones and implanted themselves among the stream of migrants, the press briefing further mentions. ..”

  Alle blokke skal til at indse at krigen allerede synes uundgåelig og nu må man lige nå frem til et kvalificeret syn på hvad Islam og Muslimer og dermed venstreorienterede er for nogle størrelser.

  Kommentar by Winston Churchill — 22. juni 2016 @ 13:24

 17. Hvis vi også får en radio der kan gengive dufte, skal man holde sig for næsen når Preston er i nærheden. Han burde samles op som en hundelort og smides i affaldsspanden

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2016 @ 15:00

 18. Frisuren er model Reinhard Heydrich, sjovt nok

  Kommentar by BB — 22. juni 2016 @ 15:41

 19. Det sjove er, at hvis Rasmus kom her ud til min getto, så ville han få så mange tæsk af de lokale “Durka Durka Mohammed Jihad-Unge” fordi han ligner en bøssekarl.

  Kommentar by Dave — 22. juni 2016 @ 15:52

 20. Simon Bünger blev også set på Folkemødet.

  Kommentar by Arne Torp — 22. juni 2016 @ 16:29

 21. Ja, Simon Bunger hang ud ved Danskernes Partis møder for at gennemfotografere alle deltagere, så intet nyt der

  Kommentar by Jens — 22. juni 2016 @ 16:50

 22. Flere kommenterer Rasmus Prestons valg af fremtoning som de tolker forskelligt. Jeg ser på det sidste billede en tro kopi af islamistuniformen i bandemiljøerne: sort træningstøj og nazifrisure.

  Her er lidt at sammenligne med:

  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/26866751

  https://www.jihadwatch.org/wp-content/uploads/2014/10/BlackArmyDenmark.png

  Kommentar by M — 22. juni 2016 @ 16:56

 23. @22: Du kan jo sammenligne med dette:
  https://www.instagram.com/p/vHHJKvC5J1/?taken-by=rasmuspreston

  Kommentar by Liberté — 22. juni 2016 @ 17:22

 24. Det skal have konsekvenser for Radio24Syv, utroligt de ikke er klar over hvilket ubehageligt menneske de har ansat.

  Kommentar by Lillekren — 22. juni 2016 @ 17:58

 25. Alligevel utroligt, at en mand der nærmest har det some levevej at dirigere tæskehold mod politiske modstandere, til demonstrationer, så nemt finder ansættelse.

  Kommentar by Johnson — 22. juni 2016 @ 18:16

 26. Ansættelsen af denne vanvittige fantiker siger jo alt om den manglende seriøsitet hos DR. En uduelig praktikant som statsmonopolet åbenbart frit lader rende rundt som paparazzi og knipse billeder af politiske modstandere med stationens dyre fotudstyr. Der mangler da i den grad ledelsesmæssig integritet hos de ansvarlige. Man må antage at Ramskov har bypasset HR afdelingen. I normale virksomheder var ansøgninger fra typer som ham røget direkte i skraldspanden.

  Har i øvrigt en rykker fra DR i min inbox. Hader at betale penge til denne ulækre og fedtede organisation, men der er vel ingen vej udenom, den bliver inddrevet via skatten hvis jeg ikke retter ind.

  Kommentar by Nothingman — 22. juni 2016 @ 19:22

 27. @ Johnson

  Havde han været voldelig f a s c i s t med jernrør og brosten (bruger fascisterne ikke det?) havde alle døre naturligvis været lukket. Men det er han jo heller ikke!

  Næ, han er, han er … a n t i f a s c i s t … Og det er noget ganske andet!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. juni 2016 @ 19:23

 28. Det er da fantastisk at Simon og venner på 24.7 bruger uorganiserede fotografer føj for satan.

  Kommentar by mogens laier — 23. juni 2016 @ 10:49

 29. Det skulle være ægte pistoler på en rigtig skydebane på det tidligere omtalte billede: https://www.instagram.com/p/vHHJKvC5J1/

  Hvor ville det være fryd at lokke Rasmus Preston til at bære pistolen skudklar i det offentlige rum, så han kunne rygeen tur i spjældet, men på den anden side fårhans type jo særbehandling af dommerstanden.

  Kommentar by Træt — 23. juni 2016 @ 11:49

 30. HP laptops har dårlige mellemrumstaster

  Kommentar by Træt — 23. juni 2016 @ 11:50

 31. Billedet af Preston med to pistoler er taget på en fynsk skydebane.

  Hvis Daniel Carlsen fik taget et lignende billede ville det køre som breaking news i den samlede løgnepresse

  Kommentar by Træt — 23. juni 2016 @ 14:30

 32. Jørgen Ramskov vil r e s o c i a l i s e r e Rasmus … Ved at tage ham med til nogle politiske debatter, hvor han kan fotografere på stationens regning. Og det er jo godt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. juni 2016 @ 15:55

 33. Jeg skal huske det fjæs. Så skide træt af at høre om disse udemokratiske elementer, vil være en fornøjelse at sørge for at han skal operere sit kamera med tunge og armstumper for fremtiden.

  Kommentar by E.T — 25. juni 2016 @ 08:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper