22. juni 2016

Henrik Dahl: “Konklusionen er også temmelig klar: problemet er en bestemt arabisk mentalitet…”

Ingen kan skære det ud i pap som Henrik Dahl. Her en kommentar til ‘Mobning på arabisk’-historien sakset fra Berlingske – Intet godt nyt fra ghettoen.

“Er jeg overrasket? Selvfølgelig ikke. Thi erfaringen – og læsning af for eksempel Ahmad Mahmouds erindringer ‘Sort land’ og Ahmed Akkaris ditto ‘Min afsked med islamismen’ – har lært mig, at der ikke findes nogen gode nyheder fra ghettoerne.

Og med ingen mener jeg virkelig ingen. Som i: nul og niks og ingenting. Uanset hvilket udsnit af verden, man betragter, er ghettoerne forfærdelige. Arnesteder for patriarkalsk vold, social kontrol, kriminalitet, socialbedrageri, religiøs intolerance og fanatisme. Samt sidst, men bestemt ikke mindst: den samme slags terrorfantasier, som rundt omkring i verden hele tiden bliver til virkelighed.

Konklusionen er også temmelig klar: problemet er en bestemt arabisk mentalitet, der møder for lidt modstand fra alle andre.

Og hvorfor kan jeg sige det så sikkert? Det kan jeg, fordi uanset om man møder denne mentalitet med svensk venlighed eller fransk hårdhed eller dansk velfærds-bureaukratisme eller på fjerde og femte måder, ender man med præcis de samme problemer.

Mangfoldigheden i tilgangene til at løse problemerne kombineret med deres nedslående og syndromagtige ensartethed anser jeg for det endegyldige bevis på, at det er den arabiske ghettomentalitet, der er årsagen til problemerne – og intet som helst andet.”

Oploadet Kl. 23:14 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74271/trackback

12 Comments »

 1. http://www.meforum.org/1813/the-middle-easts-tribal-dna

  Conflicts within the Middle East cannot be separated from its peoples’ culture. Seventh-century Arab tribal culture influenced Islam and its adherents’ attitudes toward non-Muslims. Today, the embodiment of Arab culture and tribalism within Islam impacts everything from family relations, to governance, to conflict. While many diplomats and analysts view the Arab-Israeli dispute and conflicts between Muslim and non-Muslim communities through the prism of political grievance, the roots of such conflicts lie as much in culture and Arab tribalism.

  Kommentar by Henrik Sass på hash — 22. juni 2016 @ 23:25

 2. Citatet over er af, Carl Philipe Salzman og hans bog “Culture and Conflict in the middle east” kan varmt anbefales. Muslimerne har grundet tribalisme intet civilsamfund med tillid og association til andre. De er altså ikke integreret med hinanden. Deres retsfølser er knyttet til klanen og de anser statens love som illegitime, der vil opløse klanen. De har et ingen autoritet bortset fra islam, som sidder på retsbogen for klanen med Sharia. Hele og lykke med integrationen!

  Kommentar by Thorsted — 23. juni 2016 @ 00:17

 3. Fantastisk kommentar fra Hentik Dahl…

  Kommentar by Jern Henrik — 23. juni 2016 @ 06:04

 4. En muslim er en fjende du endnu ikke har mødt.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2016 @ 06:27

 5. Hele elendigheden kan forklares med et ord, nemlig islam og derfor skal islam forbydes i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. juni 2016 @ 06:47

 6. Henrik Dahl er en af de få ‘rigtige’ sociologer, der har undgået den marxistiske skoling i interneringslejren, hvor alle, der meldte sig på faget, blev ført hen og hjernevasket af den marxistiske junta, der havde taget magten bl.a ved at den kommunistiske rektor på KU, Mogens Fog, ulovligt ansatte studenter på sociologi fra revolutionsgarden. Han ansatte dem ulovligt som lektorer uden bedømmelse og uden andre ansøgere – ja, der var slet ikke nogen stillingsopslag.

  Mogens Fogs ugerninger i kommunismens navn er aldrig blevet ‘afsløret’. Han kunne som en anden Albert Speer charmere de fleste og undgik hele livet at blive nærmere undersøgt for sine ugerninger under studenteroprøret, som han i høj grad i det skjulte medvirkede til, fordi han havde fælles sag med studentermarxisterne: kommunismens sejr i hele verden.

  Kommentar by A-mad — 23. juni 2016 @ 09:53

 7. https://youtu.be/CatQrnjcZRA

  Kommentar by Winston Churchill — 23. juni 2016 @ 11:04

 8. Tja, Henrik Dahl sidder og harcelerer gratis og konsekvensfrit, som han altid har gjort, nu blot som MF’er for et parti uden nævneværdig indflydelse; et parti der vil bruge alt sit krudt på topskattelettelser, når og hvis det får indflydelse. Bare lige for at minde om hvor Henrik Dahls eget parti prioriteter i værdidebatten.

  Henrik Dahl “skærer ud i pap”, at “Skolemiljøet” må “erkende” at ikke alting er “danskernes skyld”, og så formaner Henrik Dahl dem ellers til at yde “hård og konsekvent modstand” (altså nogle andre skal gøre noget, og erkende noget) …Hvad skal vi egentlig bruge hans skriv til? Hvorfor sidder han i Folketinget? Er han ikke bare ligegyldig?

  Naturligvis er ingen med lidt indsigt i virkeligheden overraskede over PhD’ens konklusioner. Og ingen med kendskab til Henrik Dahl (og LA) er overraskede over, at “svaret” er en indholdsløs gratis omgang tomgangssnak.

  Kommentar by davidk — 23. juni 2016 @ 11:38

 9. Helt fint, men hvad vil han og hans parti så foreslå?

  Kommentar by mb — 23. juni 2016 @ 12:17

 10. 8/9 Svaret er ret indlysende, men i har ret, nogen skal jo sige det først. Når man begynder at konfiskere de ulovligt uddelte statsborgerskaber, så ligger løsningen lige for, og hvis de ikke vil tage dem, så er det ud i internationalt farvand på vej til UNs flygtningepulje. Ærgerligt at svensken ikke kan tage dem længere, med verdens strammeste asyllov (for dem som har en sådan), men de kan jo sejle over kanalen, og se om ikke der skulle være plads i England.

  Kommentar by Winston Churchill — 23. juni 2016 @ 13:42

 11. Liberal Alliance er udgået fra det radikale venstre og havde oprindelig de samme ubekymrede synspunkter på indvandringen.
  Det er faktisk gået meget anderledes og bedre end jeg havde frygtet siden regeringsskiftet mht. muligheden for at få vedtaget stramninger i indvandringspolitikken. Henrik Dahls kritiske synspunkter styrker bestemt blå bloks muligheder for at bremse de radikales politik.

  Tænk på den situation vi ville have haft, hvis rød blok havde beholdt flertallet ved valget. Kun et mandat skilte. Socialdemokraterne ville have fortsat deres hidtidige politik i regering sammen med de radikale og støttet af venstrefløjen. Hvordan havde situationen været i dag med en radikal integrations-minister og en Helle Thorning-Schmidt som statsminister?

  Kommentar by Niels P. — 23. juni 2016 @ 17:39

 12. Der er nogle, der har analyseret problemet, men beslutningstagerne vil ikke høre efter.

  Kommentar by Søren — 23. juni 2016 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper