26. juni 2016

Lars Aslan Rasmussen (A): Man skal tage truslen fra højreorienterede Uriasposten meget mere alvorligt

Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen er blevet folketingsmedlem, men det borger ikke for analytiske evner. I et indlæg på kurdiske Nudem.dk associerer han nærværende blog med en tilfældig kommentar skrevet af en ‘Carl’ for syv år siden. Der er i skrivende stund 308.277 kommentarer her på siden, og hvis jeg som blogger skal stå til ansvar for alt hvad der skrives i kommentarsporet, så ville jeg hurtigt blive ideologisk skizofren.

Fra Nudem.dk – Man skal tage truslen fra det yderste højre meget mere alvorligt.

“Vi, der som politikere har prøvet at være skydeskive for det yderste højres vrede, kender udmærket til deres trusler og vulgære sprogbrug i mail, telefonen og især på deres mange sider og blogs på internettet. De holdninger, der udtrykkes på nettet, er grundlæggende de samme som dem, Anders Breivik gav udtryk for i sit syge manifest på YouTube.

Lad mig give nogle eksempler, så det bliver klart, hvad der er tale om. Da vi socialdemokrater foreslog at gøre arabisk til et valgfag i folkeskolen, stod der blandt andet sådan her på den højreorienterede blog Uriasposten: ”Aslan’ i navnet kunne tyde på, at han enten er konvertit eller én eller anden form for gadekryds/mulat mellem en venstreorienteret dansk benspreder og en specialimporteret bistandsmodtager’.

… Jeg tror, det er meget vigtigt, at vi som politikere ikke kun bekæmper en slags fanatisme, men alle former for fanatisme. Og her udgør den yderste højrefløj et stort problem.”

(Lars Aslan Rasmussen på Facebook, 22. september 2015; Se evt. # 1 af ‘Carl’, 2009)

“Jeg godkender pr definition alle indlæg her på sitet, ofte ulæst, men altid helt uden hensyntagen til det skrevne. Derfor vil der forekomme indlæg jeg personligt finder absurde, barnlige, racistiske, tåbelige, ubehagelige og en hel del blandingsformer.” (Uriasposten)

“Kommentarer står for skribenternes egen regning. Vi deler ikke automatisk alle meninger, der fremkommer i kommentarfelterne her på bloggen.” (Hodjas blog)

“Forfatteren er selv ansvarlig for sine holdninger, som ikke nødvendigvis repræsenterer redaktionens synspunkter.” (Nudem.dk)

Oploadet Kl. 19:56 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74383/trackback

47 Comments »

 1. https://hodja.wordpress.com/2016/06/22/socialdemokraten-lars-aslan-rasmussen-tager-kun-udokumenterede-trusler-fra-hoejrefloejen-alvorligt/

  Kommentar by Hodja — 26. juni 2016 @ 20:17

 2. En stemme fra forrige århundrede.

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2016 @ 20:22

 3. Hvis Uriasposten er det yderste højre, så må hr Arslan nok have sine skolepenge tilbage.
  Det synes ikke at være gået op for det ærede socialistiske folketingsmedlem, at socialisterne ikke ejer sandheden, tværtimod har socialismen ansvaret for de uhyrligste folkedrab og unødig fattigdom og nød for milliarder af mennesker.

  Kommentar by T. Snorrason — 26. juni 2016 @ 20:22

 4. Hvor mange fra Pet, passer på dig Aslan, Eller på Zinke Stampe for den sags skyld, Du jeg ikke forventer et svar fra dig, så jeg vil gøre det for dig. INGEN, for der er ingen fysisk trussel mod dem på venstrefløjen er Islam, den fysiske trussel her i Danmark kommer i 99% af tilfældende, fra Islam og den yderste venstrefløj, og ikke fra højrefløjen, det er fakta, som ikke kan bestrides.

  Det er Pia K, Naser K, Kurt W, osv. osv, alle personer der har kritiseret Islam og den yderste venstrefløj, som bliver passet på af Pet, mig bekendt er der ingen fra venstrefløjen, som er under beskyttelse fra Pet.

  Kommentar by Christian — 26. juni 2016 @ 20:30

 5. I det mindste er man da ikke i tvivl om, at Lars Aslan Rasmussen er en vaskeægte dansk socialist med stort D. Uhæderlig, fordomsfuld og småt begavet lige som alle andre danske socialister.

  Skal man grine eller græde? Hurra for Danmark.

  Kommentar by Mackety — 26. juni 2016 @ 20:36

 6. Tænk om frugten af mødet mellem bensprederen og den specialimporterede vidste, at der på uriasposten var skrevet mere positivt om denne – nu rådne frugt – end der er skrevet negativt.

  Kommentar by Polka Charlie — 26. juni 2016 @ 20:45

 7. han er jo dybt uhæderlig siden han lader det fremstå som om det er Uriasposten der har skrevet det og ikke blot en kommentar.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 26. juni 2016 @ 20:52

 8. Er han ikke en vaskeægte tyrker som har taget sig et dansk navn?

  Som Isminur Lone Yalsinkaya

  Kommentar by Træt — 26. juni 2016 @ 21:11

 9. Aslan er vaskeægte nazifascistkommunist, dem kender vi jo.

  Kommentar by Winston Churchill — 26. juni 2016 @ 22:14

 10. Aslan lyder bare som resten af narhovederne rundt omkring i samfundet, men vi kommer nu til at tage en direkte konfrontation meget snart og aslan og hans venstrefløj har for længst placeret sig på den forkerte side af alt som er sandt og godt, det er vi en del som godt kan se uden at være politisk engagerede, det kræver blot sund fornuft og at åbne øjnene.

  I dag kom en mand uopfordret hen til mig og berettede om hvordan alt er på hovedet i dag fordi illuminati har overtaget samfundsledelsen, og vi ved jo alle at der er mere end et gran af sandhed i dette. Vi ledes sådan set af mennesker med en satanisk indstilling til deres erhverv.

  Vi er et par stykker som har fået nok af vores lederes stjernenykker og stjernernes nykker har vi også fået nok af. Vi kan se at der er åbnet for korruptionsanklagerne de senere dage her i landet, hvad mon der foregår? Var der nogen som lyttede til hvad Trump egentlige sagde i de forløbne døgn? Hvordan synes venstrefløjen selv de klarer sig og hvordan tror de det går når alle får øjnene op for den større sammenhæng?

  http://pamelageller.com/2016/06/devout-muslim-guns-down-cop-in-delaware-county.html/

  Hvad fanden laver de?

  https://youtu.be/32QmyfMhxOg

  Kommentar by Winston Churchill — 26. juni 2016 @ 22:25

 11. Sagen er at Lars Aslan Rasmussen har en kurdisk far og en dansk mor. Derfor må han også være født som muhamedaner, men det virker ikke som om han er rettroende.

  Forud for valget i 2001 skulle han have været i debatduel mod Mogens Glistrup med mulighed for at få afklaret om Lars Rasmussen dengang fra SF spillede dobbeltspil og brugte taqija, noget som Glistrup var god til at gennemskue. Debatten blev dog ikke til noget, fordi Petter Sommerfelt regelstridigt (af politiske årsager) aflyste mødet i Nørre Allé Beboerhus.

  Kommentar by perhag — 26. juni 2016 @ 23:12

 12. Uriasposten, en stor trussel mod alle der er bange for bramfrit sprog. Vi må hellere tale noget mere om tonen i debatten.

  Kommentar by Onkel M — 27. juni 2016 @ 01:01

 13. Det er ikke venstrefløjen der må have politibeskyttelse. Det er bl.a. journalist Lars Hedegaard, tegner Kurt Westergaard, politiker Pia K. og politiker Naser Khader. Det er mennesker der tillader sig at kritisere islam.

  Og det er ikke kun islamkritikere, som trusler og overfald går ud over. Det går også ud over studenter i lastbiler. Det går ud over homoseksuelle. Det går ud over mennesker der deltager i foredrag om ytringsfrihed og det går ud over jøder. Og det går ud over muslimer der ikke vil tvangsgiftes og ikke vil tage tørklæde på og det går ud over muslimer der ikke vil på genopdragelsesrejse og det går ud over muslimske islamkritikere og det går ud over muslimer, der ønsker at forlade islam. Det fortæller det faktum at der laves flere og flere krisecentre om. Krisecentrene må have hemmelig adresse for at beskytte muslimer, der bliver truet af familien og andre.

  Det er ikke den danske højrefløj der står for de mange trusler og overfald. Uriasposten bruger på demokratisk vis sproget til at vise uenighed og kritik, når der er brug for det. Men det lader ikke til at den sarte socialdemokrat Aslan kan klare kritik. Slet ikke kritik af islamiske trusler og overfald.

  Kommentar by Liva — 27. juni 2016 @ 08:29

 14. Aslan for President in Kurdistan 2016!

  Kommentar by Balder — 27. juni 2016 @ 08:30

 15. Jeg vil ikke forsvare Aslans hjerneblødninger, men han er generelt på den rigtige side hvad angår islam og mellemøstlig kultur.

  Han bor på Nørrebro. Jeg tror han prøver at “fiske stemmer” hos enhedslisten …

  Kommentar by mb — 27. juni 2016 @ 09:50

 16. Er han i virkeligheden løven i Narnia!

  Kommentar by de Hemmer — 27. juni 2016 @ 10:18

 17. Der ligger da iKke nogen som helst trussel i det indlæg.
  Det spekuleres jo blot omkring hans oprindelse, ikke andet.

  Kommentar by For mangfoldighed — 27. juni 2016 @ 11:17

 18. Arthur Wellington erkendte følgende kendsgerning: “Publish and be damned!” En redaktør — d.v.s. Kim – burde gøre det vanskeligere for folk som Aslan – “Løven” – at smide grus i maskinen med det evindelige pladder om en trussel fra en påstået højrefløj. Det er irriterende og tidkrævende, men nødvendigt: Rediger og censurer de mange kommentarer her på Uriasposten! Venstrefløjen er i dag truet af fakta og er løbet tør for argumenter. Den lever af at udsprede “shaming&blaming”, afledningsmanøvrer, udenomssnak og løgn. Men uvidende personer tror stadig på denne retorik.

  Citat: “Sagen er at Lars Aslan Rasmussen har en kurdisk far og en dansk mor. Derfor må han også være født som muhamedaner, men det virker ikke som om han er rettroende.” Mn konklusionen er falsk. Langt fra alle kurdere er muhamedanere. Mange er yezidier og kristne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 27. juni 2016 @ 11:23

 19. Lad os diskutere en smule ideologi igen. Lars Aslan “kommunist” tRadsmussen.

  Hvad er fascisme, set fra et simpelt økonomisk perspektiv, ingen indblanding af ydre fjender, kun ideologi?

  AFA (politiske terrorister og statsprovokatører == ødelæg retten til at samles og demonstrere gennem voldelig adfærd ved enhver forsamling organiseret af enhver organisation udenfor den statslige kontrol, som tillader sig at sige sin mening)

  https://youtu.be/IEyBaBEQLM4

  “This is a insult to fascists. They are not ‘fascists’ any more then you are. Fascists don’t support opening the fucking flood gates to immigration like these Antifa Commies do. Fascists don’t support ethnic replacement of their kind. Fascists don’t redistribute peoples wealth. etc etc etc. You sound like a uneducated Neo-Con when you say things like that. Call them for what they are Communist scum.”

  “What do you think is the better option for Britain? Getting Jews, Muslims, and non-whites the fuck out, and hanging traitors in the Tower of London, or continuing to chatter with simpletons in the “marketplace of ideas” while London goes from its current demographic of 44% British to 0% British? Force is completely justified when Jews are using the entire world, and your own women, to destroy you and take all that your ancestors built. They don’t care about your debate, their money doesn’t care about your chattering, and they won’t even be allowing that soon. Do you think Hungarians “debating” Bela Kun would have had much success? The sailors in the Kronstadt Uprising used civil disobedience to issue some demands for better treatment from the Bolsheviks. How did that work out? You don’t debate a parasite or a disease, you treat it by removing it, without discussion.”

  “Sergeant Schultz is an anarcho-communist pretending to be “right” winger.The moment you blame the Jews and the rich you are a commie.We all knowwho presecutes the Jews and they are always “liberals”.Hitler was a national SOCIALIST.”

  “Fascist do try to silence voices of dissent, fuck nutt!! Don’t try and defend their actions.”

  “Mussolini’s blackshirts were literally no different to these people. So yeah, they are fascists.”

  “Antifa are violent thugs and fascists.They are also anarchists who fight in favor of a bigger authoriterian government and big banks.Like how many oxymorons can you pull?”

  “Fascism is the merge of the State and Corporate world, where everything is controlled by the state and nothing is allowed to function without the state supervision. That is what Fascism means. Therefor Communism is Fascism in every meaning of the word, as much as Nazism is.”

  “How can Antifa be anarchist if they fight in favor of a bigger authoritarian government? Its a contradiction. Anarchists oppose any kind of Government or Authority. Anarchy literally means – WITHOUT RULERS. And if Antifa fights for B.Gov that means they are not Anarchists, but Red Fascist – aka Communists.”

  “They are not communists either because they are pro-religion (Islam) while communists hated any religion.They are neither anti-nationalists because they are fighting for others to retain their national identity.Talk about oxymorons :D”

  “Yeah! But what they do have in common? They are all anti-Latin-Christian civilization. So maybe we could call them Anti-Christ? xDAntifa supports Islam because it destroys Christianity and Latin order of things. Antifa supports minorities because they destabilize nations from within, not because they care about their national affiliations.”

  “They are retarded that is what they all have in common.”

  “A divided nation looses its cohesion and is prone to attack. That is the role of Islam and minorities in Leftist arsenal.”

  “Regardless we who believe in the Republic will defend it against any form of tyranny.”

  “What Is Fascism?Political radicals often shout, “Fascist!”, “Fascist!” at anyone who doesn’t agree with their views. The term is especially popular among college students. But do such people actually know what Fascism is? Have they studied it?Unfortunately, Fascism has an undeserved bad reputation. Regardless of this reputation, Fascism is a very sensible economic and social ideology. There are a few different “flavors” of Fascism, but basically they all come down to the following.First and foremost, Fascism is an economic system in which a nation’s government plays a central role in monitoring all banking, trade, production, and labor activity which takes place within the nation. Such monitoring is done for the sole purpose of safeguarding & advancing the nation and its people. Under Fascism, the government will not approve of any business activity unless that business has a positive impact on the nation as a whole and the people of the nation – this is the axiom which determines everything within the economic aspect of Fascism.”

  “What you described is pure dictatorship hidden behind a noble cause, like any other genocide. Who will decide what is good or bad for the nation? A dictator who is as corrupt as much power he wields. Fascism is Evil because it forces loyalty and destroys freedom and brotherhood. A forced brotherhood is not a brotherhood. You can’t force people to be noble or act morally by breaking their freedom which is immoral in itself. And a government is meant to serve the people, not the other way around. There is no moral argument for supporting fascism. All evil is about destroying freedom.”

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 13:12

 20. Som der også skrives i tråden er fascisme per definition == italiensk politisk bevægelse/regime i perioden 1922-43.

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 13:34

 21. Aslan er politiker og tænker politisk. Jeg tror at han har det yderst svært med Uriasposten, fordi det er en meget stor database over en masse eksempler på at multikultur ikke er godt for borgere i Danmark. Ikke godt for Danmark i det hele taget. Der er tusindvis af eksempler på tilflyttere og efterkommere der krænker danskere og gør danskere utrygge i eget land. Der er masser af eksempler på at tilflyttere og efterkommere ønsker at nedbryde den kultur vi har. Nedbryde de skikke og traditioner vi har i Danmark. Uriasposten viser hvor mega meget bl.a. socialdemokratere har fejlet ved at kræve multikultur. Og de bliver ved med at fejle. Aslan er en af de til stadighed fejlende socialdemokrater.

  Kommentar by Liva — 27. juni 2016 @ 16:12

 22. 15/mb

  Aslan behøver jo ikke at dæmonisere debattører på Uriasposten for at få vælgere.

  Kommentar by Liva — 27. juni 2016 @ 16:28

 23. Antifa attack

  https://youtu.be/eujkj6xHreI

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 17:18

 24. Løven Aslan har sikkert opdaget, at de var højreradikale der angreb glade ny-bagte studenter, der kørte i festlig stemning og do pyntet lastbil ved at kaste rådne æg og andre ting efter dem, så enkelte studiner efter sigende begyndte at græde. Typisk udslag af den udbredte højrefløjs terror, der griber mere og mere om sig ! :-)

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2016 @ 18:23

 25. Antifa er antinationale, undtagen når det drejer sig om nazi-pestilensere eller lignende, så er det ok, at være nationalist.

  https://youtu.be/AMm8EWnH3Xg

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 18:52

 26. Nürnberg i går:

  https://youtu.be/q72WbLQeQ5c

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 19:27

 27. Meningen om de tyske socialister er ikke til at tage fejl af, det er jo dem, som står på den anden side af statsunderstøttende antifa

  https://youtu.be/Pdc9YfgdmPI

  Kommentar by Winston Churchill — 27. juni 2016 @ 19:34

 28. Torben Snarup Hansen ser ikke ud til at forstå hvorfor Uriasposten er unik, og er ikke tilhænger af fri og bramfri ytringer.

  Der skal censureres, for vi skal afpasse vores sprogbrug efter vore modstanderes behov.

  Du har ikke fattet en klap af det hele Torben Snarup Hansen.

  Den mistanke havde jeg tidligere, men her fik jeg det bekræftet.

  Atter en klaphat / politiker-wannabee som man skal huske ikke at stemme på.

  Torben Snarup Hansen: “Det er irriterende og tidkrævende, men nødvendigt: Rediger og censurer de mange kommentarer her på Uriasposten!”

  Vi lader den lige stå!

  Kommentar by Balder — 28. juni 2016 @ 08:51

 29. 22@
  Nej da. Det var heller ikke et forsvar, mere et forsøg på en forklaring af det mystiske. Urias er jo klart i bad standing på venstrefløjen, og de læser den nok heller ikke, så det er jo let at lave en stråmand der for at score lidt billige points.

  Kommentar by mb — 28. juni 2016 @ 11:12

 30. Utvivlsomt fatter de fleste læsere af Uriasposten, at her er der noget unikt og faktuelt. Bemærk Kims egen sprogbrug! Den er bramfri og klar, men uden vulgaritet, trusler eller forbandelser, som automatisk virker frastødende på de fleste borgere – uanset politisk orientering. Det er muligt, at hidsige gemytter har gavn af at lukke skældsord ud på nettet. En sådan adfærd følger ofte med svag eller manglende argumentation.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. juni 2016 @ 12:12

 31. 30 Had er en følelse, som beskriver det ubevidste indhold i sindet, den beskriver noget man frastødes af på baggrund af en umiddelbar stor mængde af gemte data, som direkte kan forbindes til indholdet. Følelser generelt beskriver ubevidste områder af sindet. Da det ubevidste indhold er størst, er følelserne vigtigst, og viser sig derfor også som regel at holde på den lange bane rent logisk. Når mennesker udtrykker sig i følelser, som had og kærlighed, så komprimerer de sådan set bare information, og hvis du ikke censurerer men spørger ind til og afdækker lagene, så vil du også finde rigelige grunde for deres følelser.

  Kommentar by Winston Churchill — 28. juni 2016 @ 16:41

 32. @Winston Churchill

  Tak for din citatsamling omkring fascisme. Der er sikker meget mere som er diskutabelt i disse udsagn, men jeg faldt over et enkelt eksempel:

  “Fascism is the merge of the State and Corporate world, where everything is controlled by the state and nothing is allowed to function without the state supervision. That is what Fascism means. Therefor Communism is Fascism in every meaning of the word, as much as Nazism is.”

  Jeg ville mene at Kommunisme ikke er Fascisme, fordi i et klassisk kommunistisk samfund er det staten og partiet som ejer det hele. Der er ikke nogen besidder-klasse (andet end partifunktionærerne som kan sammenlignes med EU-ansatte). Under Nationalsocialismen forblev private virksomheder også ved med at være private, så meget at ejerstrukturerne og den overordnede bedrift kunne fortsætte uden rigtig afbræk før, under og efter krigen. Ingen ville slagte eller risikere at ødelægge disse bedrifter – som kommunisterne nok ville have gjort.

  Kommunister ville have fyret alle folk med fagkundskab og have ansat nok partikammerater til at gøre en stjernevirksomhed til en underskudsforretning i rekordfart.

  Konklusionen må være at Kommunisme ikke er Fascisme, mens Nationalsocialismen, i hvert faldt i praktik godt vil kunne sammenlignes med Fascismen.

  På den anden side ser det ud til at nutidens kommunister som i Enhedslisten måske vha. eksempler fra Kina og andre kommunistlande nu også fundet ud af at det er bedre at lade erhvervslivet/pengemafiaen styre virksomhederne og skumme fløden bagefter. De tror at de kan få kapitalen i deres tjeneste, et samarbejde med djævlen, så at sige mens kapitalen faktisk har vist at den har overtaget styringen ved at spænde de fleste kommunister for sine globale dagsordener, EU, FN, Verdensregering.

  Analyserer vi forholdene i dag, så vil jeg mene at det nuværende danske samfund og EU repræsenterer den mest rendyrkede form for Fascisme, hvad angår det tætte samarbejde mellem den herskende politiske klasse (regeringen), industri og bankfolk, og det som måske er det vigtigste; medierne.

  Kun i lande hvor dissens kunne betyde en kugle i hovedet eller en lang skueproces har man kunne se så tæt et samarbejde mellem den politiske klasse, pressen og erhvervslivet/pengemændene som vi ser det i de fleste europæiske samfund i dag. EU sætter så trumf på med total ekstrem afskaffelse af de “demokratiske processer” som trods alt stadig væk mere af navn end af gavn skulle være på plads.

  Danske socialister, liberalister og konservative er alle sammen tro og hengivne tjenere af det overordnede system som dikteres af bankerne og deres bagmænd, og disse bagmænds underliggende politiske og ideologiske dagsordener.

  Verdens grundlæggende magtforhold er ikke opstået på et øjeblik ved hjælp af noget tilsvarende de amerikanske kristnes nyopfundne “kreativt design” model. Disse forhold har været på plads meget længe, og kan kun beskrives meningsfuld i et historisk perspektiv.

  Et oprigtigt nationalt orienteret parti, kan ikke undlade at tage stilling til den globale politik og de føromtalte gamle globale dagsordener. Man kan ikke samtidigt være i lommen på Goldman Sachs, eller slikke US/Israel i røven, hvilket i den praktisk verden kommer ud på det samme, samtidigt med at man skal forestille at være et ægte nationalsindet parti.

  Kommentar by Balder — 29. juni 2016 @ 02:47

 33. @Torben Snarup Hansen

  “Det er muligt, at hidsige gemytter har gavn af at lukke skældsord ud på nettet. En sådan adfærd følger ofte med svag eller manglende argumentation.”

  Dit oprindelige indlæg lød ikke som om det kun drejede sig om at censurere ukvemsord, skældsord eller hele eller halvkriminelle ytringer. Men også her har man problemet, hvor går grænsen. Når jeg skal bedømme Uriaspostens kommentarspor i sin helhed synes jeg at der er et meget højt niveau i sammenligning med mange andre kommentarsider. Jeg går ikke ind for skældsord og groft sprogbrug. På den anden side generer det mig ikke ret meget at der er nogen som har det behov – og det repræsenterer også en del af virkeligheden, og for nogle er det måske deres eneste mulighed for at give deres mening til kende. Jeg læser bare hen over det eller skipper. “Rummelighed” er i dag et meget misbrugt ord, men i denne sammenhæng synes jeg at det er på plads til at opfordre til det.

  Skulle man indføre en sådan “sprogbrugs-censur” kun møntet på helt tydelige tilfælde, fuldemandssnak etc. så ville det teoretisk set ikke genere mig. Men i praksis ville det vise sig at det ikke er så ligetil. For det ville være en enorm arbejdsbyrde, hvorefter der ikke længere er tid til de finere granskninger, og tryk sletteknappen bliver samlebåndsarbejde. Censur og sletning praktiseres tilsyneladende tilfældigt på dagbladet Information, hvor skribenter fra alle sider inklusiv bladets kernelæsere har protesteret over forholdene i årevis.

  Nej, så er det trods alt bedre at der er nogle lidt mindre fine udtalelser som bliver stående, i stedet for at indrette sig efter hvad vore modstandere måtte mene er sømmeligt, og “for at undgå angreb”. Den politik har bl.a. DF (og andre) ført i årevis, og nu er partiet så stueren at deres praktiske politik ikke skiller sig væsentligt ud fra de andre partiers. Men selv dette har ikke betydet noget for de angreb der kommer fra folkemordslobbyen.

  Danske nationale af enhver støbning, også de mere ekstreme, har i årtier udmærket sig ved at være uvoldelige og lovlydige under demonstrationer og ved andre begivenheder. Alligevel fortsætter kommunisternes overfald, pressens angreb og løgnehistorier og vender magthavernes instrument politiet, det blinde øje til.

  Nej, vis skal ikke længere indrette os efter hvad vore modstandere måtte synes, eller efter hvad pressen kunne finde på at skrive, det har ikke virket de sidste fyrre år. Tværtimod skulle man blive mere kontant, og ikke forsøge på at efterligne den eksisterede elite ved at være elitære overfor vore egne. Der kan man måske finde et eksempel i Enhedslisten, som tilsyneladende har et tættere forhold til f.eks. deres aktivister og uorganiserede støtter i stedet for DFs nålestribede berøringsangst og hysteriske eksklusionspolitik.

  Ingen tilbagetrækning,
  Intet tilbagetog,
  Ingen undskyldninger
  Ingen berøringsangst
  Ingen tonemestre
  Ingen censur

  Kommentar by Balder — 29. juni 2016 @ 03:56

 34. #32 Først og fremmest er staten i lommen på finanserne og produktionen, eller rettere, de er de samme mennesker. Hele embedsvældet skal skiftes fra top til bund og alle funktionaliteter i staten skal efterses i sømmene. Alle statslige og partipolkitiske/ideologiske folkefjendtlige agendaer må afdækkes og statens hidtidige virke må gøres 100% transparent og i fremtiden 100% ansvarlig ifølge med de strengeste straffe der kan dømmes i samfundet for at undergrave vores grundlov. Alle overnationale relationer må genvurderes og al lovlighed af religiøse organisationer må genvurderes. Alle aftaler vedrørende virksomhed, al lovgivning udstedt af EU, alle internationale handelssamarbejder, alle aftaler med muslimske lande må gennemgås og eventuelt opsiges eller genforhandles. Alle muslimske migranter må repatrieres.

  Kommentar by Winston Churchill — 29. juni 2016 @ 13:50

 35. #33 Indlysende sandt, hvad du skriver. Censur virker ikke, fordi man ikke kan definere ægte, sande grænser.

  Kommentar by Winston Churchill — 29. juni 2016 @ 13:54

 36. https://theintercept.com/2016/04/28/new-study-shows-mass-surveillance-breeds-meekness-fear-and-self-censorship/

  Kommentar by Winston Churchill — 29. juni 2016 @ 14:05

 37. Torben Snarup Hansen angreb mit indlæg for ikke at tage højde for at kurdere kan være andet end muhamedanere, men hvorfor det skal bruges til et forslag om at censurere debatten er totalt uforståeligt.

  Den rent saglige diskussion handler i dette tilfælde om min generalisering er rimelig eller ej. Andre vil måske mene at ikke alle personer med en muhamedansk far som Barack Obama er født som muhamedanere, men det gav TSH mig øjensynlig ret i.

  Selv kender jeg ikke den nøjagtige sandsynlighed for at en kurder fra Tyrkiet er muhamedaner, men jeg vurderede sandsynligheden for så høj, mindst 99 %, at der kunne generaliseres. Tyrkiet sørgede nemlig for at udrydde stort set alle fra de vantro minoriteter allerede da ungtyrkerne kom til.

  Kommentar by perhag — 29. juni 2016 @ 17:49

 38. Det er positivt, at det indtil videre er tilladt at have en fri debat om alt – også med en grov “tone”. Trusler og vulgariteter generer ikke undertegnede, og der er slet ikke tale om en anbefaling af at tage hensyn til dem, der prøver at udslette frihed og demokrati ved at lade ikke-vestlige immigranter strømme ind i Danmark og Europa. Det handler om noget andet: nemlig, at en meget stor del af befolkningen ikke følger med i debatten om disse emner. Det gør derimod multi-kulti-venstrefløjserne og journalisterne. De læser Urias og snaphanen på lokummet, og de fisker grovhederne frem og formidler deres sædvanlige anklager til den offentlighed, der burde betjene med saglig nyhedsdækning. Hvorfor forære dem ammunition? Er det vigtigste i denne verden, at rasende mennesker får lejlighed til at hælde skidt ud?

  I øvrigt har ovenstående emne intet at gøre med min bemærkning om div. trosretninger blandt kurderne. Det er sandt at den tyrkiske militærjunta under Første Verdenskrig udslettede et stort antal ikke-muslimer. Men bemærk venligst, at yezidierne stadig findes og stadig slås mod ritualmorderne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 30. juni 2016 @ 00:37

 39. #38 Enhver på venstrefløjen har en tendens til at anse sin medbefolkning og sine modstandere på ikke-venstrefløjen for at være idioter som ikke selv kan danne sig et kohærent billede af virkeligheden ud fra de fakta som tilflyder vedkommende i en lind strøm.

  Det kan de godt. Der er intet forsvar for tonen, der er ingen grund til ikke at markere sine vendinger i de stærkeste termer, når man MENER DE STÆRKESTE TERMER. Der er en grund til at der eksisterer eder og forbandelser og det er, AT DER EKSISTERER TING SOM FORTJENER EDER OG FORBANDELSER, tror du, du kan gennemskue det? Og tror du, at dem som læser venstrefløjens angreb på tonen er helt tonedøve, så de ikke kan gennemskue, hvad tonen egentlig drejer sig om??

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juli 2016 @ 15:23

 40. Citat: “Der er en grund til at der eksisterer eder og forbandelser og det er, AT DER EKSISTERER TING SOM FORTJENER EDER OG FORBANDELSER…”

  Dette er ganske gennemskueligt. Staten styres – i det mindste indirekte – af venstrefløjen, som ødelægger samfundet, d.v.s. nationen. Sådan spiller klaveret.

  Så kommer spørgsmålet: Hvordan hindres eller bremses de røde nihilisters ødelæggelse? Det skal her tages i betragtning, at en meget stor del af den danske befolkning tager afstand fra eder, forbandelser og skældsord – uanset årsagen til en sådan sprogbrug. Sådan spiller klaveret OGSÅ. Er det så svært at gennemskue?

  Kan man i en ansættelsessamtale tillade sig at udslynge trusler, vulgariteter, eder og forbandelser? Kan man betjene kunder i en butik, patienter på et sygehus, passagerer i en bus eller elever i en skole med et sådant sprog – og regne med at beholde sit arbejde? I praksis er der en standard for det acceptable i behandlingen af sproget. Det hører med til kulturen. De mest degenererede og ukultiverede voldstosser fungerer under grænsen og deres afstumpede terminologi fremkalder kun hovedrysten i resten af samfundet: Grynt, gok, fuck, hærg, luk røven, fedt, svin, død.

  Endnu engang: De følelsesbetonede udladninger har øjensynligt en gavnlig funktion i afsenderens hoved. Erfaringen viser, at det afstumpede sprog ikke kan benyttes i den politiske kamp mod nihilisterne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. juli 2016 @ 17:16

 41. Torben 17:16 Du er jo helt blæst mand, virkelig et sølle intellekt, der vil prøve at afgrænse sproget fra det selv. Tænk dig nu om, inden jeg begynder at skrive dig ned, hvor er grænserne for hvilke grænser som skal sættes? Når nu vi forbyder, at man skriver; “satan i helvede”, hvad vil du foreslå at erstatte det med, og hvorfor skal vi så ikke erstatte det erstattende med et *bip*, når det nu betyder det samme?

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juli 2016 @ 18:15

 42. Distraction and lies, hiding the truth and talking about something else

  Hillary Is Scared Of This Trump Speech

  3 billion dollar fraud: BLOCKBUSTER FACTS

  https://youtu.be/GLWvZ6K6UAQ

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juli 2016 @ 18:22

 43. tORBEN 17:16 Der er overhovedet INGEN som tager afstand fra skældsord, NÅR DE BARE KOMMER FRA EN SELV.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juli 2016 @ 18:26

 44. Torben 17:16

  Lad os prøve at presse alle de skældsord ud af din tekst som du rettede mod andre:

  venstrefløjen, som ødelægger samfundet, d.v.s. nationen. Sådan spiller klaveret.

  de røde nihilisters ødelæggelse

  De mest degenererede og ukultiverede voldstosser fungerer under grænsen

  og deres afstumpede terminologi fremkalder kun hovedrysten i resten af samfundet: Grynt, gok, fuck, hærg, luk røven, fedt, svin, død.

  det afstumpede sprog ikke kan benyttes

  den politiske kamp mod nihilisterne.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juli 2016 @ 19:12

 45. Den rigtige W. Churchill vandt Anden Verdenskrig ved sin forstand, sit grundige kendskab til fjenden og en skarp retorik, som var OVERBEVISENDE. De latrinære bøvs har intet med argumentation at gøre (nogle af dem blev CITERET i dette spor for at fremme forståelsen). Undertegnede vil til hver en tid – i givet fald fra Folketingets talerstol eller i Højesteret – fastholde den formulering, at rødfascisternes tæskehold er afstumpede stakler. Det er der empirisk belæg for. Det er SAGLIGT begrundet.

  I oldtidens Rom blev politikerne opfordret til at præstere “stærk sagkundskab og smidig stil” (fortiter in re, suaviter in modo”. Konfucius påviste, at “spottegloser rammer kun deres ophavsmand”.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. juli 2016 @ 22:12

 46. #45 Nu behøver jeg jo ikke skrive mere, da du selv underbygger min pointe, men jeg vil godt sige, at jeg giver dig ret i, at AFAtæskeholdene skal destrueres fuldstændigt.

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juli 2016 @ 15:34

 47. Lars Aslan Rasmussens og resten af de rød/radikales holdning er, at sparker man naboens hysteriske hund, så giver man også sin egen velopdragne en omgang prygl. Altsammen i selvretfærdighedens navn.

  Kommentar by Kim Serritslev — 3. juli 2016 @ 16:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper