26. juni 2016

Folkefesten For Frihed, 25. juni 2016

Lørdagens Folkefest For Frihed blev afholdt i skønne omgivelser ved Roskilde. Hele fem traktørsteder hoppede fra i månederne forinden, men takket være Nicolai Sennels og Tania Groth lykkedes det alligevel at stable et forrygende arrangement på benene. Politiet havde bedt os om ikke at reklamere for festen, og derfor blev det desværre en lidt lukket affære. Godt 100 mødte op, og hørte taler fra Lars Hedegaard, Mogens Camre og Jeppe Juhl. Fra det store udland talte Tatjana Festerling (Pegida Tyskland), Edwin Wagensveld (Pegida Holland) og Hege Storhaug (Human Rights Service, Norge).

Politiopbuddet overgik klart den vante ved Mosbjerg Folkefest, og jeg vil tro det var 80 betjente tilstede under hele festen. Nogle cyklende, nogle med bombehunde, enkelte diskret på udkigsposter, og vel også et par stykker i helikopteren der hang over festpladsen. Vi blev scannet med metaldetektorer, bilen blev undersøgt med spejle og fremdeles. Surrealistisk, men også en varsel om den fremtid vi går i møde. Hvis fem-seks procent muslimer gør det ved et samfund – hvad gør så tyve procent?

Årets fest var lidt af en prøveballon, og jeg tør godt love, ikke bare at der også kommer en folkefest i 2017, men at den bliver offentligt annonceret inklusiv adresse. Politiet har meget at sige, men når alt kommer til alt skal de garantere sikkerheden, ikke besværliggøre afviklingen af politiske møder. Mere om arrangementet hos Snaphanen. Vel mødt i 2017.

(Publikum scannes af politiet ved indgangen)

(Politiets helikopter)

(Nicolai Sennels, primus motor)

(Tania Groth, ordstyrer)

(Høj sol, kolde fadøl og gode talere)

(Mogens Camre, Dansk Folkeparti)

(Tatjana Festerling, Pegida Tyskland)

(Edwin Wagensveld, Pegida Holland)

(Jeppe Juhl, Newspeek Networks)

(Tomas Kierstein, Den Danske Forening)

(Jan Sjunnesen, Avpixlat)

Oploadet Kl. 21:21 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74387/trackback

49 Comments »

 1. Dejligt at høre, at mødet kunne afvikles i god ro og orden. Desværre vil det ikke blive overskriften: Massivt politiopbud nødvendigt for at afvikle fredeligt møde omkring indvandringsspørgsmålet.

  Kommentar by Jakob — 26. juni 2016 @ 22:00

 2. “Højreorienterede xenophober koster millioner i politibeskyttelse, hvorfor ikke forbyde den slags arrangementer?”

  Kommentar by Træt — 26. juni 2016 @ 23:10

 3. Trist at I accepteede ikke at reklamere. Det burde I ikke været gået ind på, det er absolut et skråplan. Men godt at I gør det igen fra næste år.

  Kommentar by Odo — 27. juni 2016 @ 00:39

 4. Ja, det var en god fest, stor tak til Nicolai, Tania, DDF og de andre der fik stablet den på benene.

  Kommentar by Onkel M — 27. juni 2016 @ 01:04

 5. Enig med Odo.
  Og som Møller så rigtigt skriver, er det politiets opgave at sikre, ikke at vanskeliggøre politiske møder.
  Jeg håber dog, I havde en god fest! Kommer gerne næste år, såfremt det bliver på Sjælland.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. juni 2016 @ 06:41

 6. Dejligt at høre, at alt gik godt, men rosinen i pølseenden hørte vi desværre ikke om, fordi optagelsesinstrumenterne allerede var taget ned.
  Jan Høeg, som hører til de mennesker, der brænder for noget og aldrig giver op, sprang op og improviserede en dundertale som gav rungende klapsalver. Og det uden manuskript som en rigtig tale skal holdes. Og han er midt i 90`erne!
  Jeg har aldrig glemt, hvordan han fra et årsmøde hos FMI (Folkebevegelsen Mot Innvandring) oppe i bjergene kørte ned mod Oslo – en lang tur, men Herregud så mange gange vi stoppede for at fylde nogen postkasse med information om, hvad der foregik i Norge bag kulisserne. Den opgave var vigtigere end alt andet. Ikke noget med at tænke på sig selv…
  Jeg husker også en praktisk instruktion i hvordan man kan klare en nærkamp… og hvordan man kan møde de unge i samfundet….
  Jan Høeg er altid vågen.

  Kommentar by Gertrud — 27. juni 2016 @ 08:24

 7. Prominente talere.

  Kommentar by Liva — 27. juni 2016 @ 08:44

 8. Årsagen til, at vi ikke kunne offentliggøre adressen: For det første havde vi 5 restauratører i træk, som sprang fra. Størstedelen af tiden var vi altså slet ikke sikre på, hvor arrangementet skulle afholdes – og flere af arrangørerne var imod at adressen blev offentliggjort. Da vi endelig fandt et sted der rent faktisk kunne have os, var der færre end 30 dage til Folkefesten, og politiet har en deadline på 30 dages varsling ved offentlige arrangementer. Hvis vi gik ud og annoncerede adressen vidt og bredt, ville vi risikere, at politiet dermed ville kategorisere arrangementet som offentligt, hvorved vi ikke ville kunne få tilladelse. Derfor var det afgørende, at vi kunne holde det i et format, hvor vi overfor politiet kunne retfærdiggøre, at vi havde gjort vores bedste for at holde det privat. Og der var risikoen for, at vi ville skulle være blevet evakueret under festlighederne i tilfælde af angreb fra enten politiske eller religiøse modstander. Som nogen ved, lå arrangementet ikke langt fra en stor musikfestival med titusinder af fulde og skæve venstreorienterede, og havde bare en brøkdel af disse besluttet at forsøge at forstyrre vores fest, ville Folkefesten være ødelagt – til stor skade for ytrings- og forsamlingsfriheden, og som en stor sejr for politiske voldsmænd. Endelig havde politiet vist meget stor fleksibilitet ift. de mange skiftende adresse – både politiet og PET kommer på arbejde, hver gang de får en ny adresse. Denne fleksibilitet ville jeg gerne imødekomme ved at følge deres anbefalinger vedr. sikkerhed. Og så er der simpelthen det sikkerhedsmæssige aspekt ved at holde det hemmeligt.

  Kommentar by Nicolai Sennels — 27. juni 2016 @ 09:13

 9. “Trist at I accepteede ikke at reklamere. Det burde I ikke været gået ind på, det er absolut et skråplan.”

  Tja, alternativet var, at folkefesten slet ikke var blevet til noget.

  Kommentar by ABC — 27. juni 2016 @ 09:14

 10. -Titusinder af fulde og skæve venstreorienterede…

  Mon ikke der også er titusindvis af fulde og skæve højreorienterede på selvsamme festival? At Hedegaard betyder stort politiopbud og højt sikkerhedsniveau er jo desværre ikke nyt, og alment kendt, meen folkefest! Neej ik rigtigt vel, for offentlig eller ej vil organisationerne bag aldrig kunne stable en folkelig national forsamling på benene, der i antal og demokratisk indflydelsesmæssig betydning ville kunne komme bare i nærheden af antallet af fulde og skæve, indvandring og islamkritiske unge på den farlige festival i Roskilde!

  Ynk ynk og selvhøjtidelig forargelse passer desuden bedre i små forsamlinger, og man kan da sagtens være folkelig i det små, men folkefest kræver lidt storhed, og det er heldigvis masser af folkefest er med storhed i DK sådan en sommer, hvor der serveres store kolde fadøl og heltstegt svin.

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 09:54

 11. @Pedersen har du måske prøvet at komme ansigt til ansigt med de såkaldte antifascister? Sortklædte, højtråbende, voldsparate typer der gerne smider med brosten og hader alle der udfordrer deres verdensbillede som pesten.

  Det er jo meget nemt at sidde hjemme bag skærmen og være modig, så bliv du bare ved med det, så skal vi andre nok tage kampen mod de totalitære.

  Kommentar by Onkel M — 27. juni 2016 @ 10:24

 12. Pedersen skriver vist sine indlæg i en koger på Roskildefestivallen :)

  Kommentar by Kim Poulsen — 27. juni 2016 @ 10:31

 13. #12: Jeg tror snarere Pedersen aldrig har været til Roskilde festival, for der finder man bestemt ikke ret mange højreorienterede.

  Kommentar by Martin Kasler — 27. juni 2016 @ 11:27

 14. Roskilde Festival er venstreorienteret, det ved enhver idiot – næsten enhver.

  Kommentar by Johnson — 27. juni 2016 @ 12:19

 15. EU HAR SKABT MIGRANTKRISEN-

  Det må jeg sige, næsten lige så mange politifolk som deltagere! Det er godt, at der bliver passet på jer, sikke en service, men at I skulle være så specielt radikale og tapre i jeres synspunkter, kan jeg ikke få øje på.

  Det er ikke alene studentertid, det er også en tid, hvor man genser gamle skolekammerater og måske fejrer jubilæer. Vi var forleden en snes stykker, der mødtes, og jeg skal love for, at der blev talt og udvekslet meninger først under solen og siden under stjernerne. Det er jo det herlige, når man har kendt hinanden fra barns ben, at man kan springe nogle af de sædvanlige mellemregninger over.

  Der var ingen deltagere, der kunne se det rimelige i, at vi ikke mere må sige neger og skal ligge fladt for enhver idioti fra den avancerede del af regnbuefolket. Der var mange til stede, der har arbejdet i udlandet og ikke mindst i brændpunkterne i Mellemøsten, og som ser problemerne tårne sig op. De har tidligere oplevet, hvor lidt menneskeliv betyder i den region, og hvor ubarmhjertigt islam kan praktiseres.

  Jeg skal undlade at citere og også holde mig fra det med ligestillingsdebatten, som fik både “piger og drenge” til at vende det hvide ud af øjnene. Jeg tror ikke, at der var DF’ere til stede, men mange fra Venstre og en enkelt radikal, der var helt med på vognen. Ingen følte sig som et udsøgt og meget lille “band of brothers”, eller som de særligt tapre, ingen fedtede med deres meninger, og nogle løber egne politikere på dørene for at tæske dem på plads. En enkelt politiker var der også.

  Det er mit indtryk, at den slags selskaber og holdninger er helt almindelige i dagens Danmark. JP har også haft nogle meget ligefremme ledere i den senere tid. Nedenfor er et uddrag fra lederen i går og ellers vil jeg blot opfordre til at opgive at dyrke en særstatus, for I er IKKE alene, og jeg skriver om den del af befolkningen, der set med manges øjne er privilegeret en deletager brugte endda ordet eliten, som jeg ikke kan lide. Vi sover IKKE, og vi gør hver især vort for at trække i samme retning som jer! Nogle af os betaler endda for en avis, der skriver således:

  ”En nationalstat tilhører landets befolkning. Den er vundet ved generationers afsavn, opofrelse og mådehold. Brave mænd og kvinder har lidt unævnelige kvaler, for at vi kan leve i fred og frihed, og vi skylder dem en behørig respekt.

  Man arver sit fædreland, og man har det kun til låns. For enhver af os er det en sej pligt at overlade det i mindst lige så god forfatning til den næste generation, som vi modtog den. Den jordlod, der er blevet os til del, og den tilhørende skatkiste af nomos, kultur og sædvane, er en dyrebar gave, som vi skal tage vare på, indtil vi overdrager den til vore børn. Det ansvar ligger hos os alle, men for magthavere er ansvaret tifold større. Dét er politikerens eneste opgave: Tag vare på det, der er dig betroet på din befolknings vegne.

  Det var givetvis også, hvad de stiftende fædre og mødre havde for øje, da de på vort kontinents ruiner byggede et stærkt fællesskab mellem nationer. Europa skulle aldrig mere i indbyrdes krig, og arvefjender skulle knyttes sammen i gensidig afhængighed og samarbejde. Målt med den alen har EU været en enestående succes. Men undervejs tabte de eurocentriske frontløbere målet af syne og forvildede sig ind på en farlig kurs af forfængeligt blændværk og føderalisme.

  Det passer således ikke, når analytikere siger, at EU har været ”mangelfuldt” i sin tackling af migrantkrisen. Sagen er mere simpel: EU har skabt migrantkrisen. Det er ene og alene Schengen-samarbejdet, malplaceret idealisme og den manglende sikring af unionens ydre grænser, der har bragt os i den farlige og uholdbare situation, vi er havnet i.”

  http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8799787/briternes-valg-skyldes-ikke-uvidenhed-eller-xenofobi/

  Kommentar by denonde — 27. juni 2016 @ 12:23

 16. P.S.

  Mens I holdt folkemøde under intens politibeskyttelse, sad mine gamle venner og jeg på en stor terrasse på et af landets mest kendte hoteller, og tjenerne kunne ikke undgå at høre, hvad vi talte om. De fleste havde det, man kalder “mellemøstligt udseende”, så de har fået noget at tænke på, og er måske vant til den slags.

  Kommentar by denonde — 27. juni 2016 @ 12:32

 17. 15 & 16: Jeg skal ikke udelukke, at nogle deltagere i folkesfesten føler sig som en tapper lille skare. Men de fleste af os deltog, er mit indtryk, for at hygge sig med gamle og nye venner.

  Kommentar by Martin Kasler — 27. juni 2016 @ 13:08

 18. #17 Det er jer vel undt, men der er da noget galt, når I arrangerer jer, så at I skal have 80 politifolk til at sikre hyggen. Andre må passe på sig selv.

  Pedersen gav bolden op og har måske ligesom jeg tænkt sit efter Kathrine Winkel Holms, Hans Rustads og andres hyppige kredsen om “We few, we happy few, we band of brothers”. Forleden Rustad i det, der skulle forestille at være en tale til en virkelig modig mand, Lars Vilks, men hvor Vilks kun var en sporadisk “rekvisit” i en svada, der handlede om Rustads eget nordiske projekt, som ingen andre end nogle få nordmænd vist interesserer sig for.

  Danskerne nævnes i disse dage internationalt som dem, der gik forrest i et opbrud, da vi stemte nej til Maastricht traktaten, selv Jette Maressa Elbæk har skrevet om det og i det hele taget om stemningen her i landet. En folkelig stemning, der er vidt udbredt både blandt borgerlige og i Socialdemokratiet.

  Jeg undrer mig også over, at Lars Hedegaard stadig kører videre med konspirationsteorien om Eurabia. Mogens Camre sagde forresten meget fornuftigt til jeres møde, men man skal aldrig undervurdere sine politiske kolleger, og nok trænger Lars Løkke til at blive belært om nogle realiteter om “flygtninge”, der bør sendes hjem hurtigst muligt, men jeg er ret sikker på, at han godt ved, at konventionerne skal skrottes eller revideres. Jeg bryder mig ikke om ham, men kan heller ikke få øje på nogen, der vil være bedre, og DF ville jo ikke tage ansvar, da det var nødvendigt at dele det.

  Kommentar by denonde — 27. juni 2016 @ 14:42

 19. Jeg takker, som langvejs fra besøgende for et godt arrangement, det var som sagt min første deltagelse, så folk skulle nok lige se mig an!

  Iøvrigt har jeg kun mødt tilsvarende sikkerhed på grænsen imellem Mexico og Texas, El paso – Juarez! skræmmende..

  Kommentar by Hans01 — 27. juni 2016 @ 16:08

 20. Jeg vil kun sige at jeg under et foredrag i Vig med Hr. Kasler arrangeret af Danskernes Parti og med deltagelse af daværende DDL observerede en ganske udbredt og omfattende hang til hash og hårdere stoffer… meen igen stop ynken og forargelsen, den tjener jer ikke, ligesom i heller ikke får mere samkvem med jeres horeunger af og ynke på socialkontoret!

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 17:09

 21. Jeg ved godt, at journalisterne i mange år har plejet den store løgn om, at nazisterne, nynazisterne og det, der ligner, er højreekstreme, og at det samme gælder Danish Defense Leaque, men det behøver vi ikke at godtage. De bevægelser er i bund og grund børn af venstrefløjen. Vil ellers tilføje, at jeg synes, at Nicolai Sennels’ mange aftenvandringer i København har været et både modigt og sympatisk engagement. Hvad jeg skrev ovenfor var ikke møntet på ham, men alligevel et praj om, at det er alt rigeligt at arrangere sig med så stort et politiopbud.

  Kommentar by denonde — 27. juni 2016 @ 17:29

 22. @Den onde

  Der er sgu da noget du har misforstået! Politiet og PET er sgu da komplet ligeglade med sådan et arrangement, var det ikke for profilerede typer som Hedegaard !

  Du ynker iøvrigt også selv -Det er pressen, DDL og folkene omkring er hvide engle bla bla.

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 17:53

 23. @denonde

  Så ikke din kommentar nr. 18 og kan kun undskylde og give dig ret. Du har jo netop forstået, at sammenspist forargelse og narcissisme ikke flytter nogen opinion det mindste.

  Til alle hep nu på Island, det er vores egen kultur der skal styrkes, ikke andres der skal forhånes og latterliggøres. Se bare de stupide Polakker efter sejren over Svejts! Jubler og latterliggør foran modstanderens fans og glemmer sine egne ! Recepten på suicidal adfærd.

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 18:09

 24. @denonde. Du er helt på linje med Politikens Bettina Heltberg, der synes, at det var umandigt af Hedegaard at blive politibeskyttet. Du er opmærksom på, at AFA og co. med glæde ville slagte samtlige deltagere, hvis de fik lejlighed til det?

  Ang. Løkke, så ved jeg ikke, hvad du har røget, når du kan skrive, at han godt ved, at konventionerne skal skrottes. Han har aldrig gjort tegn i den retning, han ligger totalt under for Merkel.

  Det trækker op til et katastrofevalg for Venstre ved næste valg. Til gengæld brager Nye Borgerlige med statsgaranti ind. Det er også det eneste parti med en konsekvent politik på området.

  Kommentar by Jern Henrik — 27. juni 2016 @ 18:35

 25. Efter min skarpe men sobre kritik sidste år af at Dannebrog hverken bør hænges på højkant, eller blive slæbt hen af jorden af vinden, glæder det mig at se, at kritikken tilsyneladende er taget til efterretning i nationalkonservative kredse. Jeg hæver derfor årskarakteren fra 00 til 03.

  Den samme karakterfremgang fra 00 til 03 i historie, gælder i øvrigt også Dansk Samling, der efter min kritik ligefrem har ændret deres logo fra et “opretstående Dannebrog” til et Dannebrog-hjerte.

  Godt så!

  Kommentar by Jesper Hansen — 27. juni 2016 @ 18:45

 26. @24

  Psykosen Vermund er en døgnflue! Jeg siger ikke initiativet er, men hun er! Og det borger ikke for et stabilt modstykke til socialistiske DF.

  PS. Jeg har billeder af flere AFA folk og DDLere i skøn hashpsykose symbiose, at det går hen og bliver en politisk disputats skyldes nok nærmere fungiale påvirkninger end egentlige ideologiske uoverensstemmelser.

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 18:49

 27. 13

  PS jeg har været og boet i Jyderup og omegn, din isolation sletter ikke din historie selvhadene jødekage..

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 19:24

 28. Godt, Pedersen, undskyldning modtaget, og vi er enige om den nye distanceblænder på firmamentet. Hun holder ikke i virkeligheden, men man kan nemt fristes til at stemme på hende for at sætte fart i fejemøget – skønt velvidende om, at der ikke findes nemme løsninger.

  Jern Henrik, du har vist ikke læst, hvad jeg har skrevet. Lars Hedegaard skal naturligvis ikke kastes for løverne, og der er intet umandigt i at forsvare sit liv. Han bør heller ikke isoleres for at spare politiet for opgaven med at passe på ham, jeg efterspørger blot en mellemløsning. For alles skyld. Det kunne være interessant at høre Sennels’ holdning til det, jeg gætter på, at politiet under de mange gåture i København har fået et godt indtryk af ham?

  Kommentar by denonde — 27. juni 2016 @ 19:46

 29. Med nogen respekt: Er der nogle, der i stand til at fortolke Pedersens utallige rablerier?

  Personligt fatter jeg ikke, hvad skribenten rent faktisk mener, ud over, at Vermund nok ikke er den skarpeste kniv i skuffen.

  Hvorfor jeg da også har meldt mig som stiller for Dansk Samling. Morten Uhrskov er efter min opfattelse betydeligt mere intelligent end Nye Borgerlige tilsammen.

  Til emnet forstår jeg, at der var en række regler, der forhindrede annoncering af festen, det er der ikke så meget at gøre ved efterfølgende, men måske man kan tage ved lære af det til næste gang?

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. juni 2016 @ 20:54

 30. Deltagerne på Roskildefestivalen er et bredt udsnit af alle etniske danskere. -Rigtige mange er rigtig traditionsbundne hjemmefødinge. Og det bedste. De radigale er faktisk upopulære.– Lyder de unges tilbagemelding

  Kommentar by dansker — 27. juni 2016 @ 21:48

 31. Jeg tror ikke, hverken Nye Borgerlige eller Vermund er en døgnflue. Hun er en ny politisk stjerne, og jeg har meldt mig ind.
  Og så er min ultrahøjreorienterede datter i øvrigt på Roskilde.

  Kommentar by Nemo — 27. juni 2016 @ 21:52

 32. @denonde – “du har ikke læst, hvad jeg har skrevet” er et yndet retorisk trick – jo, det har jeg naturligvis.

  “…men der er da noget galt, når I arrangerer jer, så at I skal have 80 politifolk til at sikre hyggen. Andre må passe på sig selv.”

  Det kan dårligt tolkes anderledes, end at arrangørerne har et ansvar for, at det er nødvendigt med et stort politiopbud, og at de får særbehandling, hvor andre må klare sig selv.

  Kommentar by Jern Henrik — 27. juni 2016 @ 22:22

 33. Ok i aften er vi ligeglad med halvniggeren Kim Møller og Martin jødekage kasler vi smed Brecxit ud fra nord og i kan nyde jeres proforma sommerfester. Her er der nordisk fest for Island !Æd jeres hore koners overførselsindkomst.

  PS. Daniel du har revideret din ideologiske holdninger pga. dit ækle neger blod (Jeg har din stamtavle). Kiersteinn (forlad stavefejlen) du ku ik hamle på med vendelboer uden krudt! Du er og bliver en halvdårlig squatter!

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 22:27

 34. Og Ja jeg har gennemkneppet Vermund og hun er et alment psykiatrisk tilfælde af borderline. Journalen kan mailes til vedkommende med retsmæssig almen interesse; -)

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 22:34

 35. Brexit eller hva fanden i uægte nordboere kalder det! VENT REEL KAMP JØDE KREJLERE! Kim Møller er ik andet end en ulevedygtig lammehale i et palæo inficeret iltfrit hav. LEV MED DEt!

  Kommentar by Pedersen — 27. juni 2016 @ 22:42

 36. Pedersens udfald er tja, uhøviske og platte. De er velegnet til lette overspring – ind i det ene og ud af det andet. Men jeg giver 5 stjerner for kreativt sprogbrug – det er bedre end Cartago Jones. Sådan er det med poeter, man skal give dem lidt råderum. Jeg regner med at Kim Møller griner lige så højt som jeg gør når han læser Pedersens farverige karakteristik.

  Og til Pedersen – du kan have en pointe i, at de fleste af os ikke er perfekte mennesker, nationalister, frihedskæmpere, sandhedssøgere osv. Men sådan ligger landet nu en gang. Hvad skal vi gøre; selv tage initiativ til at udskifte befolkningen (og med hvem), eller har du en pille eller noget andet til os som vil kunne klare det?

  Kommentar by Balder — 28. juni 2016 @ 00:35

 37. Pedersen, inden du helt mister jordforbindelsen: Jeg har aldrig været i Vig.

  Kommentar by Martin Kasler — 28. juni 2016 @ 01:56

 38. Pedersen, er han meget, meget syg i hovedet eller meget dårligt begavet?

  Eller begge dele?

  Kommentar by Jern Henrik — 28. juni 2016 @ 04:54

 39. – Balder

  Jeg læser ikke Pedersens længere kommentarer.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juni 2016 @ 06:49

 40. […] Uriasposten har lavet et glimrende referat […]

  Pingback by Folkefest for frihed 2016 - Uretten - jørns blogUretten – jørns blog — 28. juni 2016 @ 08:54

 41. – Kim Møller

  det var en af de korte.

  Det var: “Kim Møller er ikke andet end en ulevedygtig lammehale i et palæo inficeret iltfrit hav.”

  Ja, undskyld for min dårlige barnlige smag og min billige fantasi, men jeg synes det var morsomt.

  Kommentar by Balder — 28. juni 2016 @ 09:08

 42. Det bekymrer mig at en der arrangerer demonstrationer weekend efter weekend og er medarrangør af en såkaldt “folkefest” kan være så uvidende og virkelighedsfjern at han tror deltagerne på Roskilde festivalen er overvejende venstreorienteret.

  Kommentar by Lillekren — 28. juni 2016 @ 09:22

 43. OK, jeg beklager, hvis det er mig, der har sat barnagtighederne i gang. Jeg synes ikke de er morsomme og kender flere, der har haft brug for politiets hjælp men ikke fik den. Jeg tror heller ikke, at de finder dette ordskifte og folkefestens politiopbud morsomt og bydende nødvendigt. Der er desuden mange i dette land, der allerede kæmper med trusler og heller ikke skal regne med offentligt betalt støtte. Det er en udvikling, som der er al mulig grund til at tro vil eskalere, så derom hører jeg som sagt meget gerne Nicolai Sennels mening, han er jo en fornuftig mand.

  Vedr. det urgamle trick med at kamuflerede jøder smæder jøder for at skabe sympati om sig selv, er det så fortærsket og misbrugt, at det falder tungt til jorden og bidrager til det modsatte af, hvad der var den egentlige mening. Som jeg ser det, er situationen alt for alvorlig til den slags, og skulle man være i tvivl, kan man jo blot undersøge, hvad det danske samfund allerede har investeret i at passe på det jødiske samfund i København. Desværre var det ikke godt nok, så om ikke andet burde man i respekt for dem, der har mistet, udvise større omtanke. Mener altså jeg, men jeg er jo heller fast inventar på stedet og har åbenbart forbrudt mig mod tonen.

  Kommentar by denonde — 28. juni 2016 @ 09:43

 44. Pedersen er blot en trold. Ingen grund til at fodre den.

  Vedkommendes indlæg virker generelt ikke som om de er skrevet for at udtrykke egne synspunkter, mere for at fremprovokere ‘brugbare’ responser.

  Kommentar by M — 28. juni 2016 @ 13:59

 45. Jeg håber virkelig meget på, at jeg kan deltage næste gang!! :-)

  Kommentar by Knud Madsen — 28. juni 2016 @ 16:50

 46. Jeg takker, som ‘kortvejs fra’ besøgende for et godt arrangement. Jeg var glad for at politiet passede på os. Tak til politiet for det og for deres venlighed i udførelsen af deres job en sommer lørdag eftermiddag og aften.
  Da jeg kom hjem i højt humør og faldt i dyb søvn, drømte jeg om, at det var vore modstanderes tur til at få samme så omfattende politibeskyttelse.
  Men så vågnede jeg og glædede mig over at sådan tænker vi ikke – os der støtter For Frihed, fordi vi vil bevare friheden i Danmark :-)

  Hvorfor skal man slå på tæven
  eller bruge tævevold?
  Jeg vil trykke folk på næven.
  Jeg er ingen Tævedor.
  Lad dem tæve på hinanden
  der har tæv behov endnu.
  Jeg vil ikke klinke kanden,
  før jeg ser den er itu!

  (Noget om helte af Halfdan Rasmussen)

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2016 @ 10:11

 47. Næste år må I finde en mindre ø uden færgeforbindelse og sejle derover…

  Kommentar by Odo — 29. juni 2016 @ 16:49

 48. […] blev Folkefest for frihed 2016 afholdt et sted på Midtsjælland. Uriasposten har lavet et glimrende referat Derudover ses en videoliste over talerne […]

  Pingback by Folkefest for frihed 2016 - Uretten - jørns blog — 29. juni 2016 @ 17:15

 49. “Næste år må I finde en mindre ø uden færgeforbindelse”

  Jeg kender faktisk sådan en, hvor man oven i købet til meget overkommelig pris kan leje festsale, sovefaciliteter og køkken til mange mennesker, med store udendørsarealer. Der er dog tæt til fastland. Jeg var der i anledning af en rund fødselsdag for 5/6 år siden(+-).

  Kommentar by Balder — 29. juni 2016 @ 20:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper