6. juli 2016

Socialdemokratiske borgmestre lykønsker muslimer med militær sejr over ikke-muslimer, halshugning

“Jeg håber I fester igennem for det har I fortjent”, fortæller Århus-borgmester Jacob Bundsgaard i en EID-lykønskning, der kun overgås af Zenia Stampes “Eid Mubarak… Jeres viljestyrke imponererer”. Albertslund-borgmester Steen Christiansen er helt på linje – “… glædelig EID. EID Mubarak!”

EID-festen markerer Muhammeds militære sejr i Badr over ikke-muslimske stammer. Mere end 70 polyteister blev dræbt fordi de afviste Muhammeds Islam, og hærfører Muhammed fik retrospekt ‘åbenbaringen’, nedfældet i Koranen 8:7 (‘Byttet’): “Gud ville med sine ord lade sandheden ske fyldest og udrydde de vantro til sidste mand.”

Arabernes angreb på Israel i 1973 havde meget sigende kodenavnet ‘Operation Badr’. En religiøs kamp mod ikke-muslimer. Etnisk udrensning ville vi kalde det i dag, ikke mindst blanke Bundsgaard der for fire år siden stod i front for en demonstration mod anti-islamister i det der skulle være et forsvar for ‘religionsfrihed’.

(Albertslund-borgmester Steen Christiansen på Facebook, 5. juli 2016)

“The battle of Badr is a pivotal element in establishing early Islam… The Muslims had, at the Second pledge of Al-Aqabah, promised to wage war against all mankind, no matter how evil the circumstances or how many of them would be killed. … The expedition to Badr… took place during the holy month of Ramadan, and just at the time when Muhammad was breaking with the Jews and replaced the Ashura fasting with the Ramadan fasting. … The events at Badr were set in motion by Muhammad setting out to intercept a significant caravan, which… would have the value to make the Muslims rich. …

Muhammad and the Muslims… decided to fight the Meccans at Badr. … Muhammad and the Muslims won the battle. The leader of the rescue force, Abu Jahl, was found mortally wounded by Ibn Masud. He promptly cut off the head of Abu Jahl, took it to Muhammad, and said:

‘Oh Messenger of Allah, this is the head of the enemy of Allah, Abu Jahl. […] Then I threw down his head in the front of the Messenger of Allah. He said: ‘Praise be to Allah!’

The Sirat records that the first Eid al-Fitr was celebrated after this Ramadan. The successful fighting in the holy month and the booty taken by the Muslims probably made this a highly festive event. Here the significance of Ramadan and Eid were founded, and they remain intact to this day.” (Clausen, 2008)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74516/trackback

26 Comments »

 1. Absurd. Himmelråbende uvidenhed.

  Kommer til at tænke på Karen Blixen:

  ”Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre selvfølelse: Den rettroende står over alle vantro, én rettroendes sjæl er mere værd end hele verdens guld.”

  Hvornår lærer Sosserne dét? Formentlig aldrig. De fjolser slår deres eget samfundsprojekt ihjel.

  Kommentar by Odo — 6. juli 2016 @ 23:29

 2. Det lyder underligt, for jeg så nemlig tv avisen på DR1 her til aften der kunne fortælle at fejringen af EID var en glædelig begivenhed der udelukkende handlede om at spise med familien efter fasten. De interviewede endda en imam i korsgadehallen på nørrebro som dårligt kunne tælle de mange fremmødte der lå med røven i vejret, hvilket igen var til stor glæde for reporteren og værten.

  Man skulle da tro at en objektiv tv station som vi alle betaler licens til ville få den slags “detaljer” med..

  Kommentar by per — 6. juli 2016 @ 23:42

 3. Landsforræderiets årti….fra bund til top!

  Kommentar by Black Watch — 7. juli 2016 @ 00:12

 4. Sådan er det bare. I islam er drab en grund til fest og lykønskning: http://elderofziyon.blogspot.com/2016/07/dont-blame-us-for-honoring-terrorists.html

  Kommentar by Michael Jensen — 7. juli 2016 @ 01:17

 5. Totalt blanke,fakta resitente,og historieloese,og offentlige embedsmaend/kvinder paa toppen.

  Kommentar by Dunk — 7. juli 2016 @ 02:50

 6. “Jeg håber I fester igennem for det har I fortjent”, fortæller Århus-borgmester Jacob Bundsgaard i en EID-lykønskning, der kun overgås af Zenia Stampes “Eid Mubarak… Jeres viljestyrke imponererer”. Albertslund-borgmester Steen Christiansen er helt på linje – “… glædelig EID. EID Mubarak!” Føj! – Kastede lige lidt op i munden…

  Kommentar by Lightmann — 7. juli 2016 @ 05:12

 7. Abu Jahl hed oprindelig Abu al-Hakam og bør huskes positivt:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amr_ibn_Hishām

  Kommentar by Sigwar — 7. juli 2016 @ 06:24

 8. Kritikken hagler ned over Tony Blair, m.fl., for den måde man gik ind i Irak.
  Det udlægges som om det er vores skyld, at der hersker total kaos i Irak, mange år efter vi trak os ud.
  Jeg tror ikke Steen Christiansen og Zenia Stampe har tal på de selvmordsbomber der er sprængt, og hvor mange ofre det har krævet siden den sidste vestlige soldat forlod Irak.

  Et par Afrikanske borgmestre/høvdinge er lige dømt for krigsforbrydelser. Danske politikere burde også stilles for retten. De samarbejder med fjenden, og på sigt lægger de op til udryddelse af “ikke-troende”

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2016 @ 06:54

 9. Muslimers anmassende og usmagelige krigsreligion overdøver alt andet i medierne. Men journalisterne føler sig kaldede til at levere solskinhistorier ud over hele mediebilledet. Det i den grad, at andre mere kulturnære begivenheder omkring os selv overdøves og ignoreres.

  Hvis det skal være på den måde, burde man egentlig begynde at fejre Slaget ved Poitiers d. 10. oktober 732.

  Kommentar by traveler — 7. juli 2016 @ 06:54

 10. http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2016/07/how-american-politics-went-insane/485570/

  “In their various ways, Trump, Cruz, and Sanders are demonstrating a new principle: The political parties no longer have either intelligible boundaries or enforceable norms, and, as a result, renegade political behavior pays.”

  Kommentar by Holger Danske — 7. juli 2016 @ 07:00

 11. Det er ikke til at se hvad der foregår i hovedet på mange danske politikere. Vi ligger i top på levestandard, har lav korruption, o.s.v. – alligevel hylder mange danskere et folkefærd der myrder løs og undertrykker både deres egen og “vantro” kvinder.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2016 @ 07:27

 12. Der pleases ufortrødent videre med hidtil uset kraft.

  Mon disse mennesker regner med at opnå en særstatus i en fremtid med muslimsk dominans..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. juli 2016 @ 07:31

 13. Landsforræderi burde være en diagnose som kræver straks behandling.
  Hvis du får konstateret ondartet kræft er det på operationsbordet med det samme, landsforrædere kan uhindret sprede deres uhyggelige gift uden der gribes ind.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2016 @ 08:27

 14. Fingrene klør efter sådanne landsforrædere. Der må da snart til at ske noget. ?

  Kommentar by Sindsro — 7. juli 2016 @ 09:37

 15. Så godt som samtlige politikere og andre snyltere på offentlig støtte, er dumme dhimmier.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2016 @ 10:02

 16. Her ved Fodbold EM – har der flere gange været 1 minuts stilhed og sorte armbånd fordi der hver dag myrdes mange mennesker i terrorangreb/krig mod – En parodi, hyklerisk kvalmende osv. – fordi de samtidigt står med et armbind med teksten “Respekt”!!

  Nogle spillere løber rundt med overtrækstrøje hvor der med store bogstaver står: “Respekt”.

  Og “No to Racism” står alle steder og popper op på infoskærme m.v.

  Lallegalde ignoranter – De vil have vi skal respektere muslimerne og islam – det er det budskab man vil have udbredt – De muslimske penge er store i fodbold og andre sportsgrene, for at promovere og tvinge sportsfolk og deres organisationer/lande til at please islam og under tvang afholde store sportsbegivenheder i deres lande, sikkert ofte i det skjulte på deres betingelser.
  Reklamerne på Em-stadionerne er også ofte fra muslimske lande/firmaer – islamiseringen foregår på alle planer og kan ikke stoppes…væn jer til at være dhimmier, eller betal eller dø!

  Når man maler med den brede pensel ind over landet og ser på folket – uhyggeligt med alle de dhimmier, naive ignoranter, landsforrædere, redeskidere, tøsedrenge og feministisk vanvid osv. osv. over hele paletten.
  Det hele er nu så inficeret, at der intet håb er for oprør eller modstand – vi få kun mere af vanviddet og det stopper aldrig…

  Kommentar by Black Watch — 7. juli 2016 @ 10:52

 17. Hvis I virkelig gør jer forhåbning om at bo i Danmark, må I lære, at her i landet var een af de værste og mest foragtelige forbrydelser at være landevejsrøver, fordi man derved overfaldt uskyldige mennesker, der var i en særlig sårbar situation.

  Sig med mig i kor:”Vi fordømmer landevejsrøveren Muhamed. Vi fordømmer Allah, da han understøtter Muhamed”.

  Kommentar by Bastardo — 7. juli 2016 @ 11:39

 18. Muslimer skal naturligvis fejre deres helligdage og nationale minder ligesom vi gør, det bør dog være i privat regi, ligesom man ikke flager med et fremmed flag i sin have.
  Hovedproblemet er selve antallet af muslimer i Europa.

  Kommentar by Zatopek — 7. juli 2016 @ 12:28

 19. #18 zatopek
  “Muslimer skal naturligvis fejre deres helligdage og nationale minder ligesom vi gør, det bør dog være i privat regi”

  Tror du helt ærligt det nogensinde bliver sådan ?
  Hvis du har en plan for hvordan det skal gøres hører vi gerne fra dig.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2016 @ 13:21

 20. Lars Løkke Rasmussen kan også være med:

  https://twitter.com/larsloekke/status/750651292767444992?lang=da

  Og fine folk som Stine Bosse og Asmaa Abdol Hamid takker begejstret.
  Fy for Satan (det er jo trods alt ham, det handler om)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 7. juli 2016 @ 14:35

 21. Politisk korrekthed som den ignorante Stampe og de bøvede sosser udviser, er nok det dummeste der overhovedet findes. Dette forræderi bliver jo landets undergang, hvordan kan man være så ligeglad med fremtiden, det er dybt rystende.

  Kommentar by LarsB — 7. juli 2016 @ 16:32

 22. ” Og fine folk som ” Stine Bosse inviterer sunnisyrere til sin private julefest og finanserer forretningskøb for dem.– Manglen på døde NYHIPOER er virkelig EKSTREM.– De nævnte borgmestre er socialdemokrater af navn og RADIGALE af GAVN.

  Kommentar by dansker — 7. juli 2016 @ 16:46

 23. Islamiserende ULøkke ønsker god Eid. Venstre ved du ikke hvor du har.

  nyheder.tv2.dk/politik/2016-07-07-df-angriber-loekke-upassende-at-du-oensker-glaedelig-ramadan-afslutning

  Kommentar by Liva — 7. juli 2016 @ 17:43

 24. 20 Hr. Naturli
  Fadbumsen er allerede gået på stemmefiskeri.

  Kommentar by Sindsro — 7. juli 2016 @ 20:52

 25. Godt, at Møller sætter sådan en artikel på, for mange danskere er ikke klar over dette. Tænk sig, at man for første gang i sit liv kunne tænke sig en socialdemokrat, Mette F., som statsminister…! Jeg ønsker en klogere statsminister, og jeg må sige, at jeg tror ikke, at socialdemokraterne ville gøre det så dårligt som blå blok. Fatter næsten ikke, at jeg skriver det her, men sådan oplever jeg frustrationen over den nok dummeste statsminister, vi har haft.

  Kommentar by Kuffar — 8. juli 2016 @ 12:11

 26. Zenia “Triumph des Willens” Stampe ønsker muslimerne “Kraft durch Eid” – intet nyt fra den front.

  Kommentar by M — 19. juli 2016 @ 15:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper