14. juli 2016

Indgravering i LTF-leders celle før skud mod betjent: “Vi rammer dem, I elsker, når I mindst venter det”

Den omtalte LTF-leder Shuaib ‘Shabbi’ Khan, (dømt for dødsvold), er søn af den tidligere Venstre-politiker Wallait Khan. Politiet arbejder med den teori at Black Army og United Tribuns Forever har indgået en alliance med Loyal To Familia for at sikre ‘deres fynske territorium’. Asmaa Abdol-Hamid er på lønningslisten hos Fyns Politi, så hvorfor skulle de tro anderledes. Analyse set på Fyens.dk – Analyse: Konfrontation forud for skud på fængselsbetjent

“Forud for den dramatiske skudepisode har der været adskillige konfrontationer mellem medlemmer af LTF og fængselspersonalet, fordi bandegrupperingen ikke mener, den har ordentlige forhold inden for murene.

Utilfredsheden står tydeligt skrevet i den celle, hvor lederen af Loyal To Familia, Shuaib Khan, sad indtil i fredags, da han blev flyttet fra Nyborg Fængsel til et andet sted for at skabe ro på afdelingen. For efter at Shuaib Khan var blevet flyttet, fandt fængselsbetjentene en hilsen ridset dybt ind i træbeklædningen på væggen. En hilsen, som ikke er til at misforstå.

‘Vi rammer dem, I elsker, når I mindst venter det’ efterfulgt af fire udråbstegn, og nedenunder ‘never forgets – never forgives’.

Det var næppe møntet på den 35-årige fængselsbetjent, som tirsdag aften var på vej til arbejde og endte med at blive skudt i benet som et klart signal og budskab fra en bandegruppering.

Den 35-årige er nemlig ikke blandt det faste personale i Nyborg Fængsel, men udlånt fra Vridsløselille, og derfor er han mere at betragte som et tilfældigt offer. Var det ikke ham, havde det været en anden af de ansatte, de maskerede gerningsmænd havde skudt i benet.”

Oploadet Kl. 13:32 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74662/trackback

6 Comments »

 1. ..slå hele lortet ihjel

  Kommentar by jrp — 14. juli 2016 @ 15:45

 2. Ja, ærlig talt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juli 2016 @ 15:56

 3. If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.

  – Sun Tzu

  Know your enemy

  Admit You Got Conned, And Vote For Trump!

  https://youtu.be/1vaP6ajs0M0

  Kommentar by Holger Danske — 14. juli 2016 @ 16:11

 4. Britiske Thomas Mair har vist den logiske vej.- Uden et effektivt opgør med de danske nyhipoer er det molboernes storkejagt om igen.

  Kommentar by dansker — 14. juli 2016 @ 17:16

 5. 17:16 Hvis du kalder dig selv dansker og henviser til den gennemført radikalsocialistiske kanal “Vice”, som udtryk for andet end hul løgnagtig propaganda, så er du enten vildledt eller selv en proxy for socialismen.

  Cox var et komplot mod Brexit, det kan enhver se. Fakta beviser det.

  Why 70% Of Americans Hate The Gov’t

  https://youtu.be/cvAsQALf7ag

  Kommentar by Holger Danske — 14. juli 2016 @ 18:14

 6. De skabninger fortjener ikke et dansk fængsels husly. Det forekommer mig, at Wallait Khan ikke kun har metastaseret dig med den ene søn men også med en anden søn, som for nogle år siden var politisk aktiv.

  Kommentar by Kraka — 14. juli 2016 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper