15. juli 2016

Terrorangreb i Nice: 31-årig tuneser torpederer Bastilledag-fejrende franskmænd med lastbil, 84 døde

Onsdag skulle min snart voksne teenagedatter flyve sydpå, og vanen tro små-stalkede jeg flyveturen via Flighttracker. Hun skulle skifte fly i Brussels, lufthavnen der for fire måneder blev bombet af Islamisk Stat-sympatisører, og herfra videre til Nice i Sydfrankrig. Den kystnære lufthavn grænser op til Promenade des Anglais, der 30 timer senere blev centrum for endnu et modbydeligt terrorangreb. Hun er vel ankommet til Norditalien.

Umiddelbart er der ingen overraskelser. En 31-årig lokalt bosat tuneser, kører en større lastbil gennem afspærringen under fejringen af Bastilledagen, og torpederer over en distance på to kilometer målrettet fodgængere. Han skyder fra førerhuset, og har angiveligt tungere våben i lasten. Flere medier fortæller, at han råbte ‘Allahu Akbar’ til politiet kort før han blev skudt. 84 døde.

(Promenade des Anglais, Nice, Frankrig, 14. juli 2016; Foto: Jester)

Blodet på de mange ofre var ikke størknet, da den svenske terrorforsker Hans Brun på SVT spekulerede om et højreekstremistisk terrorangreb, men nej – heller ikke denne gang. Et Koran-initieret terrorangreb helt efter Islamisk Stats håndbog.

“Ideen er at bruge en lastbil som en græsslåmaskine. Ikke til at slå græs, men til at slå Allahs fjender.” (Islamisk Stat, 2014)

Muhammed-faktoren var tårnhøj, og fredag middag kom så navnet: Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

(Foto: Facebook)

For få dage siden kunne Le Figaro afsløre, at chefen for den franske sikkerhedstjeneste DGSI (bag lukkede døre) har orienteret parlamentet om at Frankrig står på ‘randen af en borgerkrig’. Ingenting kan udelukkes. Alt kan eksplodere, “… hvis der bliver gennemført flere blodige attentater”. Så galt går det formentligt ikke sådan lige, men scenen er ved at være sat. På et tidspunkt – ikke nødvendigvis langt ude i fremtiden, slår franskmænd igen på samme måde. Det kræver ikke 84 døde muslimer for at gøre Koran-tro vrede. Mindre vil gøre det.

Marine Le Pen kandiderer til præsidentvalget næste år, og Frankrigs 6 mio. muslimer vil næppe acceptere flertallets beslutning om at minimere Islams indflydelse. Skal udviklingen vendes skal der drastiske midler til, og det kommer næppe til at gå stille af sig. Alt er dog bedre end slowboiling, og oddsene er bedre i dag end i morgen.

Oploadet Kl. 10:00 af Kim Møller — Direkte link81 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74699/trackback

81 Comments »

 1. Rolig nu! – EU, Hollande og Søren Pind vil gribe om nældens rod og pr. omgående indføre et forbud mod hvide lastbiler…

  Kommentar by Voldposten — 15. juli 2016 @ 10:10

 2. …blev bombet af Islamisk Stat-sympatisører… hva ba? Er hotten tot bloggeren blevet kulturradikal eller socialist (same same!), siden han ikke bare konstatere Islam og muslimernes uniformitet og hegemoniske fællesskab. Men hvad kan man forvente af en post middelalder negerblod i årene andet end arvelig lav intelligens…

  Kommentar by Pedersen — 15. juli 2016 @ 10:33

 3. Søren Pind har allerede været ude at sige, hvad der skal siges i denne sag. I ved selv hvad.

  Ja, nummer 1! Fremover vil kontrollen med lastbilschaufførers førerbevis blive øget, og kravene til at bestå blive strengere. Vi har et åbenlyst lastbilproblem. I den obligatoriske EU-prøve til erhvervsbeviset, vil der desuden fremover indgå spørgsmål til, til hvilke formål, det under ingen omstændigheder er tilladt at anvende lastbiler, for at øge lastbilschaufførers bevidsthed om risikoen for at begå terror.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juli 2016 @ 10:33

 4. Sært, 84 døde i islamisk terrorangreb og det er ligesom ikke længere “breaking news”. Nuvel, sådan går det når islam vinder indpas.

  Kommentar by Johnson — 15. juli 2016 @ 10:38

 5. Det kræver ikke 84 døde muslimer for at gøre Koran-tro vrede. Mindre vil gøre det.

  F.eks en tegning eller en vandrehistorie om et afrevet tærklæde. Og så får vi jo bare som fortjent, hvilket en horde af eksperter vil være parat til at bekræfte. Ja, det er vel kun et spørgsmål om tid før der er nogle der reagerer. Husk så bare, til den tid, at det jo ikke er franskmænd der begår ugerninger, de vil i så fald bare være unge radikaliserede …

  Kommentar by davidk — 15. juli 2016 @ 10:44

 6. Det er ikke engang sjovt længere. Det er utroligt, jeg kan stå og råbe til folk ude på gaden, at hvem regner de med skal myrdes af muslimerne i dag, og hvornår har i tænkt jer at skyde igen? Men der er ingen svar, og folk vandrer videre i deres egen verden, de fleste er halvt forrykte, og aner intet om deres egen verden, eller at de kan forme den via deres egen indsats.

  Kommentar by Holger Danske — 15. juli 2016 @ 10:46

 7. Jeg vil mene det er på tide at alle danskere tager et møde med alle muslimer, og hvis muslimerne ikke siger noget fornuftigt, så ryger de ud.

  Kommentar by Holger Danske — 15. juli 2016 @ 10:49

 8. ” Muhammed er blevet gangbanget og fistfucket af ekstremister. Det har intet at gøre med islam”
  – Lars Løkke Rasmussen

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 15. juli 2016 @ 10:55

 9. Hva faen Twitter, Facebook og webannoncørene jubler og klapper i takt med liberalisterne og kapitalismens bærme. Det bliver næsten ikke bedre for Rothschild og co. ….

  PS. Jeg ved mine kommentarer kan virke stødende for den nationalkonservative komité for udpegning af antizionistiske sølvpapir hætte. Og jeg undskylder selvfølgelig, men problemet kan løses med ordinær xenofobi og overspringshandlinger.

  Kommentar by Pedersen — 15. juli 2016 @ 10:56

 10. Man bliver ikke overrasket mere, men venter blot på næste angreb. Det vil også ramme her i landet. Spørgsmålet er blot hvornår og hvor slemt. At man udstationerer danske politifolk ved grænser til ingen verdens nytte og ved jødiske bygninger gør ingen forskel, udover at nedbryde i forvejen stressede betjente.Politikerleden har aldrig været større, og den vokser i takt med skyklapperne på de etablerede politikere. Derfor ser vi de nye partier storme frem og de etablerede famle mere og mere. Ser frem til nye tider, med partier som Nye Borgerlige og forhåbentligt også Dansk Samling.
  Tak for en god blok i øvrigt

  Kommentar by Nick — 15. juli 2016 @ 10:59

 11. #notalltrucks

  Kommentar by Helmuth Kohl — 15. juli 2016 @ 11:03

 12. Ham gud, han er eddermame svær at få smidt ud.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2016 @ 11:05

 13. #illridewithyou

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 15. juli 2016 @ 11:07

 14. Ja. så er der tid til blomster og hælden vand ud af ørene.
  INGEN HANDLINGER.

  Fadbumsen har allerede været ude med en melding.
  Intetsigende som sædvanlig:

  Sitat fra Jydepotten.
  “Lars Løkke Rasmussen (V) er fyldt af vrede, væmmelse og sorg, efter at en mand natten til fredag udførte et angreb i Nice i Frankrig.

  – I nat har had og kynisme atter ramt Europa. Mens sårene fra angrebet i november stadig var ved at hele, er Frankrig igen blevet ramt. Vi er alle blevet ramt, siger Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse.”

  11. Bastardo
  “Ham gud, han er eddermame svær at få smidt ud.”
  Du mener vel SATAN .? For Allah er satan

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2016 @ 11:23

 15. Pedersen
  En del problemer kunne løses ved at du knytter sylten, eller nøjes med at skrive på sites der passer i dit verdensbillede.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 11:25

 16. Welt.de skriver :Attentäter war mutmaßlich der 31-jährige Mohamed Lahouaiej Bouhlel

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 11:29

 17. Stort set ingen vestlige politiske ledere eller journalister nævner at det er en islamist, der har udført terror udåden. Hverken Merkel, Obama, Boris Johnson, Hollande eller Løkke Rasmussen. Det er stort set kun Kennet Kristensen Berth (DF) og journalist fra Berlingske Tidende Allan Sørensen der til TV2 nyhederne har omtalt islamisme. Endelig nævner den franske ambassadør Francois Zamary islamisme i forbindelse med terrorangrebet. Socialdemokraten Mette Frederiksen bruger meget belejligt eufemismen at det er “mørke kræfter” der har udført terrorgerningen.

  Der gøres så meget for at skjule sandheden for de europæiske befolkninger. Påfaldende meget. Udenrigsminister Kristian Jensen har travlt med at sige at vi skal huske at blive ved med at rejse ud som turister. Det siger han samtidig med at hverken han eller andre politikere i Europa kan finde ud af at beskyttes sine befolkninger. Dermed er politikere og MSM medskyldige i at der bliver ved med at være islamister der dræber vesterlændinge.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 11:32

 18. Yderst relevant indledning. Sagen er nemlig den at de færreste har haft direkte berøring med terror og derfor ikke kan forholde sig til det på et personligt plan. Tiderne skifter og det skal nok komme til at ramme alle, før eller senere.

  Hvis Vi startede hjemsendelser af kriminelle og ekstremister i dag kan vi måske undgå det helt store blodbad. Det sker selvfølgelig ikke og derfor kommer vi til at kæmpe for livet på grund af vores politikeres efterladenhed.

  Kommentar by Santor — 15. juli 2016 @ 11:41

 19. Der er vel 6 millioner muslimer i Frankrig med fransk statsborgerskab, hvordan man vil kunne føre borgerkrig mod dem, ved jeg ikke. Det ville også være en disproportional kollektiv afstraffelse. Hvis Marine Le Pen kommer til magten vil hun sikkert forsøge at chikanere muslimer, men det er ikke sikkert det fører til noget godt.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 11:47

 20. @Zatopek, det handler jo ikke om at “føre borgerkrig” mod nogen, det handler helt enkelt om at besvare ilden mod dem der allerede har erklæret krig. Det er naturligvis “vand på islamisternes mølle”, som alle velmenerne vil hævde, men sådan må det jo nu engang blive. Vi kan tydeligvis ikke ignorere problemet, vi kan ikke tie det ihjel, det holder ikke op, bare fordi vi gør ingenting. Og mon ikke det er bedre at tage action nu, hvor der kun er 6 mio muslimer i Frankrig, og ikke når der er 10 mio? Der er et tipping point i indvandingsproblematikken, der efterhånden er nået. En dag, meget snart, er det for sent at gøre noget som helst. Så vil vi ikke engang kunne stemme os til politikere, der trods alt ønsker at gøre noget ved problemet.

  Kommentar by davidk — 15. juli 2016 @ 11:58

 21. 15 KM

  Måske jeg knytter sylten, men heldigvis er der markant flere end det råddenskab du repræsenterer, som ikke gør! Det fysiske guld jeg har købt for de 560.000 jeg har i overskud på Brexit og Englands nederlag til Island knytter heller ik sylten, og er ikke bundet på hænder og fødder af zionistiske demagoger.

  Kommentar by Pedersen — 15. juli 2016 @ 11:58

 22. Fint, jeg lokkede Pedersen ud af busken, og han afslører hvad han mener om mig. Så er banen kridtet op og yderligere kommentar er unødvendig.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 12:15

 23. Så TV2 News i morges, hvor de gudhjælpemig diskuterede om det var terror. De hæftede sig ved at hverken A Quaida eller ISIS havde taget ansvaret på deres sædvanlige kanaler. De bliver mere og mere surrealistiske i deres nyhedsdækning, fordi de aldrig må nævne Mo.
  Så USA præsident Obama, der udtrykte sig om ‘hændelsen’ uden hverken at nævne ord eller kombinationer af ord, hvor ordene islam eller terror indgik. Helt syret.
  Så var der én der samtidig sendte mig link til
  http://snaphanen.dk/
  Og så var jeg pludselig top informeret.
  Jeg tror MSM langsomt er ved at afskaffe sig selv og er ved at blive nogen som ingen overhovedet tror på?
  Som Neues Deutschland i DDR i sin tid:-)

  Kommentar by A-mad — 15. juli 2016 @ 12:25

 24. Banlieue 13 viser hvordan det kan løses, bare ikke med den triste slutning filmen har.

  http://www.uriasposten.net/archives/19204

  Kommentar by Træt — 15. juli 2016 @ 12:26

 25. Nu venter jeg på at oplysninger kommer frem om gerningsmanden.

  Ligesom de foregående gerningsmænd har han nok været kendt af politiet som ekstremist og farlig kriminel.

  Jeg spørger mig selv hvad al den overvågning er godt for, hvis den ikke er aktivt præventiv overfor sådanne profiler.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 12:41

 26. Sørgelig dag for Touren. Og det er Guds skyld.
  Nå vi må videre, der døde flere i 2. Verdenskrig.

  Løsning er at det kun er folk der producere der må stemme, alt andet er ustabilt.

  Kommentar by River — 15. juli 2016 @ 12:50

 27. Udvis gerningsmandens familie og alle fremmede i den boligblok han boede i. De kan ikke have været uvidende om hans tanker og sikkert hjulpet med planlægningen.

  Gør det samme ved næste terrorangreb og det næste igen…. og så holder de pludselig op, de gamle i klanen vil jo hellere ryge vandpipe i vesten og kan pludselig se en ide i at holde de yngre i kort snor

  Kommentar by redneck — 15. juli 2016 @ 13:02

 28. Jeg ved ikke hvor mange lonely wolf’s vores politikere vil tolerere
  før der gøres noget.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 13:06

 29. 23/A-mad

  Tak for link. På Snaphanen kan man se hvor grufuldt terroristen har kørt uskyldige vesterlændinge ihjel. Det viser MSM ikke. Og politiske ledere nævner intet om at manden er islamist. Og terroristens navn nævnes slet ikke. MSM’s og politiske lederes virkelighedsforagtende ‘nyheder’ holder hånden over islamist terroristen og gør os vesterlændinge til grin. Godt at internettet findes, så vi kan få ordentlig besked.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 13:11

 30. Endnu en gang vil jeg tillade mig at spørge: Hvornår mon det går op for humanisterne, at muhammedanere er noget skidt?

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2016 @ 13:24

 31. Nielsen, jeg tror ikke det sker, “humanisterne” VIL simpelthen ikke fatte det. De har på en eller anden måde lavet en kontrakt med sig selv, og intet, ingen hændelser eller fakta kan nogensinde ændre på det.

  Kommentar by Johnson — 15. juli 2016 @ 13:51

 32. Efterhånden er mediernes eneste funktion at agere propagandaplatform og ukritisk talerør for den herskende klasse. INTET af det, det kommer igennem – måske bortset fra vejrudsigten – kan længere tages for gode varer. Der glattes ud, relativeres og lyves indtil det absurde.

  Imens stiller de svampede og svage politikerne op med det sædvanlig intetsigende, emotionelle ævl om tragedie, sammenhold, værdighed, etc. – og absolut INTET om den reelle trussel.
  Og bag den franske Præsident Hollande, hænger EU-flaget side om side med Tricoloren. Hvilken skændsel.

  Magtesløse lader vi os sætte til vægs uden de store protester – og inden længe vil vores eksistens som vi kender den, være et overstået kapitel. Men hvorfor..? Er vores svaghed og forsvundne selvopholdelsesdrift dirigeret af en eller anden naturlov..?
  Findes der historiske fortilfælde på den grad af manglende forsvarsvilje og -evne..?

  It does not compute.

  Kommentar by Bror Lerbror — 15. juli 2016 @ 13:51

 33. Altså jeg kan ikke klandre nogen for at de gerne vil vente før de har fundet ud af PRÆCIS hvad der er foregået, og hvad motiverne er.
  Hvis det så viser sig at være en muslim, og han feks handler på egen hånd, skal vi nok ikke forvente os at myndighederne i Frankrig og resten af Europa kan og vil handle for alvor. Lidt mere overvågning, fakkeltoge og blomsterlægning, osv osv. Flere soldater i gaderne. Men hvordan skal man hindre denne her slags angreb? Det sker ugentligt i de krigshærgede muslimske lande i mellemøsten, og mig bekendt forsøger de hele tiden at dæmme op for angrebene fra fanatikerne.

  Det er UMULIGT 100% at gardere sig imod sådanne her angreb, med mindre vi skal overvåge ALLE borgere med gps-chips, tanke-læsere, og armbånd og fodlænker så man ved hvor alle befinder sig konstant. Glem det. Man har lukket millioner af fjender af vores vestlige systemer ind igennem årtier, og held og lykke med at sortere alle terrorister fra i den multi-millionstore mængde. Det kan man ikke.

  Man kan muligvis dæmpe deres agressive fremfærd ved at trække sig 100% af alle muslimske borgerkrige, men før eller siden vil de udvide kamppladsen til Europa. De stopper IKKE før alle lande er muslimske. Hvem de er og hvor mange de er ja det kan jeg så ikke svare på. Fidusen var jo at holde dem i deres hjemlande, og holde dem homogene og etnisk “rene”. Alle muslimske lande der fungerer har som grundlag en meget lidt blandet befolkning der sikrer at der ikke er nogle der undertrykker andre, og en god økonomi.Demokrati betyder intet for dem i sidste ende, det er hvad demokratiet kan producere af sikkerhed og økonomi der betyder noget.

  Men jo jeg tror at hvis alle tunesere, tyrkere, lebansere, irakere osv(selvom man ikke helt kan fastlægge deres identitet på den måde, der er andre aspekter af deres etnicitet som også betyder en del udover hvilket land de kommer fra) boede i deres egne lande, ville det være klart den bedste løsning. For alle.

  At de så har indbyrdes krige og konflikter er og bliver uundgåeligt pga Islams historie og ideologiske grundlag.
  Det kan vi ikke stoppe, men der kan lægges en kraftig dæmper på det, når folk opdager at de har meget mere at miste ved at støtte en borgerkrig end ved ikke.
  Diktaturer i mellemøsten er nok eneste gangbare løsning for at holde styr på alle de krigsgale muslimer. Men en vedvarende og permanent løsning får man nok aldrig med den ideologi, det tror jeg næppe.

  Kommentar by Danskeren1 — 15. juli 2016 @ 14:03

 34. Islamisk terrorisme sker i samfund, hvor man enten lukker muslimer ind, eller hvor de bor i forvejen. Så enkelt er det. Østeuropa har ikke islamisk terrorisme, Sydkorea og Japan har ikke islamisk terrorisme, Peru har ikke islamisk terrorisme.
  Frankrig er i modsætning til Danmark stærkt nok til at gennemføre massedeportationer under flådeeskorte. Man må håbe Le Pen vinder i 2017 og har mod til at tømme les banlieues og påbegynde deportationerne. Det er nok trods alt det eneste større vesteuropæiske land, hvor der er en chance for, at det sker, og kan tjene til inspiration. Selvfølgelig kan man deportere millioner. Det er et spørgsmål om organisation og vilje.

  Kommentar by Odo — 15. juli 2016 @ 14:08

 35. @ Zatopek

  Man ved nu om ham, at han er fraskilt, og tidligere har begået desperate ting såsom hustruvold. Ja, det er sandelig utroligt, hvad fortvivlelse kan føre folk ud i …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juli 2016 @ 14:19

 36. Pind og co. ønsker at undgå krigen. Men den er forlængst gået i gang. Kan Pind huske noget, der hedder “9 / 11”?

  Opgaven er nu at slå fjenden ned. Der er behov for psykologisk krigsførelse = systematisk ydmygelse, frygt og demoralisering af ritualmorderne og deres sympatisører. Læs om afslutningen på det islamiske oprør – los juramentados – på Filippinerne fra 1899 til 1913:

  Donald Trump har kolporteret en historie om henrettelse af terrorister med patroner, indsmurt i svineblod, men den er ikke dokumenteret. Det er derimod en anden effektiv modforholdsregel: http://spectator.org/articles/60500/defeating-isis-world-war-one-way og http://www.frontpagemag.com/fpm/261954/how-american-soldiers-used-pigs-blood-and-corpses-daniel-greenfield

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 15. juli 2016 @ 14:20

 37. Rolig nu… herhjemme har vi fuldstændig styr på tingene:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/pind-forsikrer-efter-nice-angreb-danmark-er-beredt/6190885

  Kommentar by Bror Lerbror — 15. juli 2016 @ 14:27

 38. TV2 har netop fortalt at de bevidst har valgt ikke at fortælle hvad terroristen hedder. Måske fordi han hedder Muhammed..

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 14:56

 39. Bror Lerbror 13:51

  Der er nok noget der kan føres tilbage til ungdomsoprøret(68’erne)
  hvor alting pludselig skulle være frit og flydende, ingen grænser, ingen regler o.s.v., alt det vi også ser i dag i visse kredse.
  Venstrefløjen begyndte at sætte sig på centrale poster, og især skolen blev et vigtigt redskab hvor røde lærere snedigt manipulerer børn i en bestemt retning. Man hjernevasker børn til at omfavne hele verden, hvor de i mangel på viden, ikke kan overskue konsekvensen og de fremmedes hensigter. Det mener jeg er et kæmpe svigt over for flere generationer af skolebørn, også Én af grundene til at mange unge i dag handler som lemminger der farer ud over kanten fordi den første springer ud.

  http://spydet.blogspot.dk/2016/07/jeres-brn-er-ikke-jeres.html

  http://spydet.blogspot.dk/2016/07/vesten-gider-ikke.html

  http://spydet.blogspot.dk/2016/03/femte-kolonne-virksomhed-for-fyrre-ar.html

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 15:06

 40. Den der siger, at det ikke har noget med Islam at gøre har et moralsk medansvar!

  Kommentar by Sigwar — 15. juli 2016 @ 15:36

 41. Gutter vent nu lige 2 sekunder. Enhver forbrydelse kræver opklaring, undersøgelse, beviser osv. Alt andet end lige så tyder det nu på en muslim der har begået en terrorhandling i Allahs navn. Men jeg forstår slet ikke logikken i at 20-30 minutter efter nyheden tjekkede ind i går aftes, af folk allerede klogede sig PRÆCIS på hvad der var op og ned.
  Slå lige kold vand i blodet, og lad os finde ud af det før vi drager alverdens konklusioner. Jo man kan godt gætte i øst og vest men lad nu være med at gør jeg for kloge på PRÆCIS hvad der er sket.
  Den fejl ser jeg desværre rigtigt mange begå.
  I stedet for at afvente detaljer og konkrete beviser, og overvågning osv.

  Kommentar by Danskeren1 — 15. juli 2016 @ 15:52

 42. Det er efterhånden svært at holde styr på alle de terrorangreb, der finder sted i Frankrig.. Hvor mange flere angreb i Europæiske lande skal der til, før vores retarderede politikere vil lukke den grænse for bestandig?

  Kommentar by Byggemester — 15. juli 2016 @ 15:52

 43. Business as usual.
  Ikke et ord fra MSM eller førende politikere eller ministre.
  Det hemmelige ord er: Islam og muhammedaner.

  Og ellers:

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 15. juli 2016 @ 16:08

 44. @36 Kommentar by Torben Snarup Hansen — 15. juli 2016 @ 14:20

  Med Winstons ord: De havde valget imellem fred og krig. De valgte freden, men fik krigen.

  Kommentar by Neuhammer — 15. juli 2016 @ 16:12

 45. Det er grinagtigt at TV2 ikke vil fortælle terroristens navn. Både DR2 og Ekstrabladet fortæller nu at han hedder Mohamed Bouhlel.

  ekstrabladet.dk/nyheder/terror/nu-er-han-identificeret-han-stod-bag-angrebet-i-nice/6190626

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 16:32

 46. Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på. Her nogle eksempler (ufuldstændig), mange flere kan nævnes:
  “The Shoe Bomber” var muslim
  “The underwear Bomber” var muslim
  “The Fort Hood Shooter” var muslim
  “The Beltway Snipers” var muslimerDet Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer
  De første World Trade Center bombemænd var muslimer
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Kenya blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Beirut blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassade i Iran blev overfaldet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Libyen blev angrebet af muslimer
  U.S.S. Cole blev bombet af muslimer
  Natklubben på Bali blev bombet af muslimer
  Air France Entebbe-kaprerne var muslimer
  Lajpat Nagar/New Delhi (maj 1996), 13 dræbt af muslim fra Kashmir.
  Terroristerne ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 dræbt.
  Orient Airlines/synagogen i Krystalgade/El Al (22.7.1985) af muslimer.
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  Dubrovka-Teatret i Moskva (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Bali/Indonesien (2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Togbombe mændene i Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004, 191 dræbt af muslimer.
  Skolebørnene i Beslan (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  London Underground (2005) blev bombet af muslimer (1.900 kvæstet/192 dræbt).
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Charlie Hebdo i Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  Universitetet i Garissa/Kenya (april 2015), 152 dræbt.
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Beirut/Libanon (okt.2015), 44 dræbt ved en terrorbombe (IS).
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2025).
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim dræber 50 og sårer 53 på en bar.
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (14.7.2016), 84 dræbt + 12 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”

  De første World Trade Center bombemænd var muslimer
  Den amerikanske ambassede i Kenya blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Beirut blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassade i Iran blev overfaldet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Libyen blev angrebet af muslimer

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke.Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimer/islam. Måske kan nogle af sidens dygtige indsendere hjælpe?
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler og komsekvens, når horder af velfærdsflygtninge søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre!

  Der er ikke plads til sentimentalitet, når man står over for den verdensomspændende fare som de fleste muslimerne udgør. En fuldstændig uddrivelse af muslimerne fra Europa er ikke et spørgsmål om moral, men et spørgsmål om landenes indre sikkerhed. Muslimens væsen og såkaldte religion vil altid bestemme hans handlinger. På samme måde som Coloradibillen ødelægger kartoffelmarken, ja er nød til at ødelægge den, sådan ødelægger muslimen landene og de etniske befolkninger, og de kan henholde sig til koranen og de tilhørende hadither.”
  De mest kriminelle i Danmark lyder navne som: Abdi, Alaa, Ali, Amir, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Jamil, Milad, Muhammed, Nazar, Omar, Rachid, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer.

  Danmarks stabilitet og homoginitet er de sidste 40 år kastet i grams af en forkælet generation, som nødvendigheden aldrig havde tvunget til at tænke i konsekvenser, men som hyldede det nemme, det smarte, det hurtige. Den forkælede generation, er efterbyrden fra 1968. Det har afstedkommet, at også Danmark bliver erobret og eroderer indefra, af denne fremmedartede, orientalske magt, under hvilken nationaliteten gradvis har mistet sit indhold og gjort den nordiske ånd hjemløs i sit fædreland. For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må stække vingerne ved lovindgreb, eventuelt love med tilbagevirkende kraft, det er jo set før i Danmark. Når det gælder Danmarks overlevelse, så hjælper det ikke at være sart. Som tidligere FN-soldat må jeg sige, at tilværelsen ved fronten kræver handling. Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private iniativ, for tilværelsen ved en frontlinie kræver aktiv handling, hvis man ikke selv vil gå under.

  I dag er det 917 år siden (15. juli 1099), at de kristne korsfarere indtog Jerusalem, og smed islams syge religion ud. Burde vi ikke tage ved lære, og følge i vore forfædres spor?

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 15. juli 2016 @ 16:58

 47. B.T. ude med søforklaring, han var slet ikke religiøs…

  http://www.bt.dk/udland/terroristen-er-identificeret-han-gik-aldrig-i-moske-var-ligeglad-med-ramadan-spiste

  Kommentar by M.P. — 15. juli 2016 @ 17:10

 48. 16:58 og Hamza .. muslimerne bliver mere og mere berusede af deres egen dødsdrift.

  Kommentar by Holger Danske — 15. juli 2016 @ 17:33

 49. Jeg forventer, at Obama går på og siger, at der var tale om en trafikulykke.
  Herefter forventer jeg, at Trump bliver valgt til november og Le Pen i 2017. Spørgsmålet er bare, om det er nok.

  Kommentar by Satan — 15. juli 2016 @ 17:44

 50. Netop nu siger dansk Statsminister Løkke Rasmussen (V) på DR1 at en religion (islam) “gidsles”. Endnu engang siger dansk statsminister at islam misbruges. Ét kan man dog sige, at mange af de terrorangreb, der har været begået mod vesterlændinge i de seneste år, har været begået af muslimer. Muslimer angriber i stigende grad ikke-muslimer. Som der Adler da også beskriver her på siden.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 17:53

 51. Interessant publikation fra kulten i 2010:

  https://azelin.files.wordpress.com/2010/10/inspire-magazine-2.pdf

  Slå op på side 54.

  http://pamelageller.com/2016/07/islamic-posters-warn-of-nice-and-berlin-terror-attacks-niceattack.html/

  Kommentar by Holger Danske — 15. juli 2016 @ 18:01

 52. Så endelig satte langmodige TV2 navn på islamisk terrorist.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 18:03

 53. En motivanalyse:
  https://theintercept.com/2015/11/17/islamic-states-goal-eliminating-the-grayzone-of-coexistence-between-muslims-and-the-west/

  Det er kun tre første afsnit som er interessante. Artiklen er skrevet kort efter Bataclan angrebet, ikke nu, men det virker jo som præcis samme skabelon.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 18:04

 54. Hørte jeg rigtig da jeg på DR TVavisen så den franske ambassadør i Danmark udtale, frit efter hukommelsen : “nogen ikke respekterer krigens love”

  Jeg ved ikke af, at Frankrig har erklæret krig mod nogen, men det må måske helst ikke komme ud at Frankrig anser sig selv som værende i krig med en fremmed magt.

  Lars Løkke og journalister i Frankrig kobler konsekvent gerningsmænd til “mørkets magter” det er umuligt at få dem til at sige Islam eller bare muslim om chaufføren i den hvide lastbil.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 18:10

 55. Uden et opgør med nyhipoer,værnemagerarbejdsgivere og feltmadrasser er alt andet irrelevant. Fakta: Døde nyhipoer er FØRSTEPRIORITET.- — Frankrig ligger som de selv har redt.–Massiv indvandring i 1920 og 30erne skabte en fattig defaitistisk,forsvarsløs etnisk fransk befolkning uden kampvilje.. Det franske kolonistfodboldhold til Em var udtryk for det samme.

  Kommentar by dansker — 15. juli 2016 @ 18:20

 56. “Motivanalyse”

  Gu’ er det ej. Det er rendyrket Islam propaganda, et spil kort med 52 offerkort plus 4 jokere.

  Muslimer har dannet parallelsamfund, utallige no-go-zoner hvor franskmænd ikke må komme. De bliver fornærmede når de ikke får deres vilje, så synes de samfundet er imod dem. Nu påstår de så at de enten må tilpasse sig eller flytte hjem til IS kalifatet.

  Sagen er at de ikke VIL tilpasse sig.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2016 @ 18:21

 57. BT skriver, at naboerne siger, at manden ikke gik i moskéen, at han drak og spiste svinekød.
  Mon dette var en bodshandling?
  Eller var han bare sur over en P-bøde?

  Præsidenter og regeringsledere har fordømt og beklaget, så nu sker der nok ikke mere.

  Før næste gang.

  Kommentar by mb — 15. juli 2016 @ 18:27

 58. Islamisten i lastbilen gjorde præcis som Islamisk Stat anbefalede. De vantro (ifølge islamisterne vesterlændinge) havde ikke en chance.

  nyheder.tv2.dk/udland/2016-07-15-han-gjorde-som-is-anbefalede-de-havde-ikke-en-chance

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 18:28

 59. “Jeg spørger mig selv hvad al den overvågning er godt for, hvis den ikke er aktivt præventiv overfor sådanne profiler.
  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 12:41”

  Overvågning er til for at finde ud af hvem de var bagefter, og dermed kunne få fat i deres evt netværk, samt at drage erfaringer, og samle beviser. Eksempelvis blev en del af ham svinet fra krudttøndens venner sigtet bagefter da de havde mødtes med ham efter angrebet på en netcafe, hvilket de nok ikke var blevet hvis ikke de var blevet filmet på overvågningskameraerne.

  Betragt det som et værktøj til opklaring fremfor noget præventivt.

  Kommentar by per — 15. juli 2016 @ 18:31

 60. Daniel Pipes: Three possibilities for Europe’s future as Islamization grows

  THE RISE OF THE RESISTANCE

  https://youtu.be/lki0NPKd3H0

  Kommentar by Holger Danske — 15. juli 2016 @ 18:38

 61. Lars Løkke udtaler i TVA. Jeg kan og vil ikke sætte mig ind i, hvordan en mand kan sætte sig ind i en lastbil og kører igennem en menneskemængde.

  Ja, det kan jeg jo hjælpe med. Svaret er Islam. Lars. Det er en politisk ideologi som stammer fra Mellemøsten. Den er ca 1500 år gammel og det er egentlig meget simpelt. Det drejer sig om, at omvende hele verden til Islam. Det vil sige verdensherredømmet.
  Metoden de bruger er at tvinge alle andre mennesker til, at konvetere til islam eller dræbe dem. De følger en gammel bog de kalder for koranen. Læs den Lars eller find en der kan læse den højt for dig.

  Den danner grundlaget for de okkultiske mørke kræfter, du vrøvler om.
  Vi kunne lige så godt have en guldfisk, som statsminister.

  Kommentar by XXXXX — 15. juli 2016 @ 19:34

 62. Lars Løkke Rasmussen er et skvat.

  Det gik op for mig allerede da det for alvor begyndte at vælte ind over grænserne sidste år.

  For i stedet for at stå frem som Commander in Chief i vindjakke på udposten nede i Sønderjylland, og med bister mine forsikre Danskerne om, at indtrængningen selvfølgelig ville blive bragt til standsning, stod han, Pind og Kristiansen og serverede det sædvanlige floromvundne ævl inde på Borgen. Glemt var alt om straksopbremsning og stramninger.

  Hvilken katastrofe.

  Kommentar by Bror Lerbror — 15. juli 2016 @ 20:06

 63. ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/myndighederne-bekraefter-terrorist-tilknyttet-radikal-islamisme/6191751

  Kommentar by Liva — 15. juli 2016 @ 20:07

 64. #62 Lige mine følelser. Da de vandrede i kæmpe flokke ud af motorvejen og medierne ligefrem fik forbud mod at fotografere det af politiet, følte jeg mig også forrådt. Al hykleriet mod Victor Orban, som jo bare gjorde sin pligt – og snarere for sent end for tidligt.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 20:13

 65. Pind advare: “Bliver det til en krig mod islam, slutter den aldrig.”

  Hvordan kan Søren Pinis sige det, alle siger jo at det kun er en meget ikke flok der har voldtaget den fine “religion”, så må de jo være nemme at bekæmpe !

  Kommentar by HMAK — 15. juli 2016 @ 20:14

 66. Denne mand kan simpelthen ikke være helt rask:

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-07-15-soeren-pind-vi-er-i-krig-med-en-doedskult-ikke-islam

  Islam ER en dødskult..!

  Hvilket ulideligt skvat. Man har hørt på hans løfter om stramninger og hårdere kurs i årevis – og nu bruger han så sine kræfter på at appease islam og slette politiske modstanderes og islamkritikeres opslag fra fra sine facebook-opslag.

  Hvis der er nogen retfærdighed til, bliver Venstre reduceret til en parentes ved næste valg – og forhåbentlig sendes den rablende Hr. Pind og hans lige, langt ud i det politiske mørke.

  Kommentar by Bror Lerbror — 15. juli 2016 @ 20:20

 67. Underligt at fransk politi vælger at dræbe terroristerne. Måske er politiet lige så uvidende som danske medieofre og forstår ikke at det er terroristens største ønske selv at blive dræbt under terroraktionen. Allerede i 1994 beskrev Glistrup de djihadkæmpende terroristers motivation ret tydeligt:

  “almindelige afdøde må vente til den yderste dag på Allahs
  dom. Helt anderledes, når den rettroende dør i strid, efter at have dræbt
  mange
  ikke-muhamedanere eller iøvrigt i kamp efter Muhameds direktiver. Så er han
  Martyr. Som sådan er han med hjemmel i 3. Sura, vers 169 øjeblikkeligt
  sikret
  plads i Al-Jannah (Paradis). Her vil han leve til evig tid ved Allahs side i
  den skyggefuldeste oase med lækker mad, masser af vand og et utal af
  villige,
  skønne, jævnaldrende jomfruer med store, strålende sorte øjne.
  Vinder man denne Bingo, er det ligegyldigt, om det koster en alle goder i
  det korte jordeliv.”

  Kommentar by perhag — 15. juli 2016 @ 20:32

 68. Hvad har gerningsmændene til de mange dødelige terrorangreb til fælles?

  Jeg kan ikke, hvor meget jeg end anstrenger mig, få øje på andet, end at de alle er muslimer.

  Alligevel er standardsvaret fra vore politikere, at terrorangrebene ikke har noget med islam at gøre.

  WW3 er brudt ud, for længst. Det blev ikke helt den krig, vi havde regnet med…

  Kommentar by Jern Henrik — 15. juli 2016 @ 20:35

 69. #67 måske skulle man virkelig begrave døde terrorister sammen med svin så de ikke kommer i paradis?

  Men dengang Osama Bin Laden blev kastet i havet, udtalte US Navy:
  “Traditional procedures for Islamic burial was followed,” the May 2 email from Rear Adm. Charles Gaouette reads. “The deceased’s body was washed (ablution) then placed in a white sheet. The body was placed in a weighted bag. A military officer read prepared religious remarks, which were translated into Arabic by a native speaker. After the words were complete, the body was placed on a prepared flat board, tipped up, whereupon the deceased’s body slid into the sea.”

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 20:40

 70. “BT skriver, at naboerne siger, at manden ikke gik i moskéen, at han drak og spiste svinekød.
  Mon dette var en bodshandling?”

  Ikke en bodshandling, men en udvej for at komme direkte i paradiset uden at få sine gerninger gennem livet vejet på dommedag. Har man ikke fulgt reglerne, så kan det være klogt for den troende at dø i djihad for at komme i paradis uden at skulle have sine gerninger gennem livet vejet af Allah. Som imam Ahmed Abu Laban December 1992 bekender han til
  Exil: »Vi kan finde svar på alle vore spørgsmål i Koranen. Der er aldrig
  noget at være i tvivl om. Der er kun det evige liv, og vi må alle stå til
  ansvar på
  dommens dag.«

  Kommentar by perhag — 15. juli 2016 @ 21:14

 71. Husk på at lastbilen var _HVID_!

  Há det brunt.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 15. juli 2016 @ 22:07

 72. Sikke en dag. Militærkup i gang i Tyrkiet, det ser umiddelbart meget slagkraftigt ud. Det er ikke godt for demokratiet i Tyrkiet, men det er Erdogan i praksis heller ikke. Gid det må forløbe uden tab af menneskeliv og at et evt. nyt regime bliver bedre end Erdogan.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 22:08

 73. Militæret har ikke Erdogan, de har tabt.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 15. juli 2016 @ 22:35

 74. @ der Adler kommentar 46:

  Dit skriv er det bedste og mest dybtgående og seriøse der længe er set og jeg takker dig for dit store arbejde og indsigt!

  Må jeg have lov at gengive din mulimske oplistning på andre medier og eventuelt hele dit skriv med eller uden dit “nick name” ?

  Det fortjener at komme ud i bredere kredse!

  Kommentar by Carstens — 15. juli 2016 @ 22:40

 75. Det ville være ganske passende og have en afskrækkende virkning, hvis møgdyret blev brændt og asken drysset i en svinekrop inden den blev begravet.

  Så kommer man ikke i himlen som muslim, og de 72 jomfruer bevarer uskylden.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 15. juli 2016 @ 23:46

 76. #73 Erdogan kan ikke komme hjem fra ferie, hans fly kunne ikke lande i Ankara, han søger nu asyl i EU. Hvor ironisk.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2016 @ 23:54

 77. @75 Kommentar by For_Mangfoldighed — 15. juli 2016 @ 23:46

  Muslimen skulle ikke kremeres (brændes). Han skulle bare smides ind i en svinesti, så skulle svinene nok få spist ham. Tænk hvilken ydmygelse det må være for en muslim, at blive spist af en gris, så tror jeg sgutte der er noget paradis eller jomfruer til ham.

  Og ellers:

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringer.

  PS. Jeg siger det venligt med “repatrieringer”. Egentligt mener jeg: Smid lortet ud, uanset om de har været her i 30 år eller mere.

  Kommentar by Neuhammer — 16. juli 2016 @ 02:11

 78. @ 74 Carstens

  Mange tak for ordene. Du skal være velkommen.

  Kommentar by der Adler — 16. juli 2016 @ 06:25

 79. Tak for det Adler. Det vil jeg gøre.

  Kommentar by Carstens — 16. juli 2016 @ 13:18

 80. Der er flere angreb der er oplistet mindst 2 gange i der Adlers liste

  Kommentar by Træt — 16. juli 2016 @ 20:24

 81. Træt

  Var du ikke så træt kunne jo du redigere listen.

  Kommentar by Peter Buch — 17. juli 2016 @ 00:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper