17. juli 2016

Herboende tyrkere demonstrerede for fred, demokrati og Erdogan med islamistiske paroler, håndtegn

Lørdag aften demonstrerede herboende tyrkere til fordel for Recef Erdogan på Rådhuspladsen i København. Demonstrationen var arrangeret af ‘Unionen af Europæiske Tyrkiske Demokrater’, hvis talsmand Seyit Ahmet Öskan også er socialdemokratisk byrådsmedlem i Ishøj. TV2 Livecenter kalder det for en ‘fredsdemonstration’, men selvom der står demokratiske slagord på uddelte skilte, så var det religiøse aspekt lige under overfladen.

“- Det har været et mareridt. Vi er faktisk meget rystede og meget forfærdede. Der er mange af os, der har pårørende, og vi har folk, der er på ferie, og vi har familie, der er på ferie. Så vi er rystede, og vi er meget, meget kede af det, fortæller Seyit Ahmet Öskan, socialdemokratisk byrådsmedlem i Ishøj og talsmand for Unionen af Europæiske Tyrkiske Demokrater, der stod bag arrangementet, til TV 2. …

For Seyit Ahmet Öskan er håbet, at begivenhederne trods alt kan være med til at skubbe landet i den retning, mange europæiske tyrkere håber på.

– Jeg vil håbe, at vi kommer tættere på Europa, for Tyrkiet har jo længe søgt om at være en del af Europa. Jeg håber, at man får forståelse til at tage Tyrkiet ind i varmen. (TV2 Online, 16. juli 2016)

Det var ikke en demonstration for fred eller en hyldest til demokratiet, men et broget arrangement til fordel for islamiseringen af Tyrkiet. Adskillige havde medbragt bannere for præsident Erdogan, og blandt de mange røde tyrkiske flag sås flere lyseblå Adalet ve Kalkınma Partisi-flag. I TV2-indslaget ses både Det Islamiske Broderskabs rabia-håndtegn (fire fingre, skjult tommel; 44 sek., ses også på TV2 Livecenter-foto) og den velkendte tawheed-finger (strakt pegefinger, 42 sek.) og ser man lidt efter, kan man blandt flere islamister finde Islamisk Trossamfunds Kasem Said Ahmad (1.07 min.)

en video lagt online af talsmanden høres der både ‘Allahu-akbar’ og ‘takbir’-råb. På en anden video fra samme ses tre tyrkere ivrigt fejrende demokratiet med pro-demokratiske budskaber, hvad den ene supplerer med håndtegnet for De Grå Ulve. Terrorgruppen er politisk tilknyttet Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), hvis banner med tre halvmåner ses på en tredje video.

Blandt talerne var Gülay Kocbay, tidligere bestyrelsesmedlem for Muslimer i Dialog, der i 2009 røg i uføre efter hun demonstrerede mod Israel-støttere sammen med heilende palæstinenser, der med megafon talte om at dræbe jøder.

(Mindre gruppe demonstrerende kvinder, alle med hijab)

(Tawheed-finger, lidt til venstre for Islamisk Trossamfunds Kasem Said Ahmad)

(Håndtegn for terrorgruppen De Grå Ulve. I midten ses pizzariaejer Vedat Durmaz)

(Tyrkiske flag, og et enkelt for Milliyetçi Hareket Partisi, De Grå Ulves politiske gren)

“Minareterne er vore bajonetter, kuplerne vore hjelme, moskeerne vore barakker, de troende vore soldater. Denne hellige hær beskytter min religion. Allah-u-Akbar (Allah er stor).” (Erdogan i tale, 1998)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74748/trackback

52 Comments »

 1. Kristian Jensen? Han sidder moske allerede i Islambul og drikker te med diktatoren og lover flere skattekroner til allahs barbarer?

  Føj for en bunke besættere i København – den røde højborg.

  Kommentar by Iznogut — 17. juli 2016 @ 00:28

 2. På det nederste billede ses et “skilt”: “Nej til militærkup – Ja til demokrati”.
  Her i landet er det lige før man ønsker “Ja til militærkup – Ja til et nyt demokrati”.
  Ud med de siddende politikere, intet kan blive værre.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juli 2016 @ 01:38

 3. UETD
  m.dw.com/en/the-lobby-behind-turkeys-prime-minister/a-17652516

  Kommentar by anno — 17. juli 2016 @ 01:44

 4. De skilte der siger alt om hvor dumme de tror danskerne er, og desværre tror jeg at de for størstedelens vedkommende har ret. Hr og fru danmark der ser det skilt med “længe leve demokratiet” og et lille nuttet dannebrogsflag vil ikke bruge så meget som et sekund på at sætte sig ind i hvad de håndtegn betyder, de har fået “beviset” for hvor fredelige de er. Det står jo lige der på det skilt de selv har lavet!

  Kommentar by Per — 17. juli 2016 @ 02:51

 5. Hatten af for deres mobiliseringspotentiale – det kræver både effektiv organisation og ikke mindst PENGE. Det gælder også i selve Tyrkiet, hvilket vi jo så resultatet af i går. Der ryger nogle fede procenter af fra det tidligere årtis økonomiske udvikling til netop islamisk mobilisering, også gennem diverse NGO’er (læs: udenlandske ‘agenter’, femte kolonne o.l.) i udlandet. Smart.

  I går var det dog for øvrigt mest mænd i alderen 20-40. Jf. bl.a. Tyrkiets befolknings medianalder – som er radikalt anderledes end Europa (langt yngre befolkning).
  Men sådanne massearrangementer er kun mulige ved at betale folk, eller ved at blande religion og politik. Selvom det første ikke er usandsynligt, så er det klart, hvordan Erdogan benytter sig af religion til at mobilisere folk politisk.

  Bare mærkeligt at “demonstranterne” tror at de narrer nogen (eller jo, desværre ret mange) med deres åbenlyse dobbeltspil. Kupforsøget i går – hvis det altså ikke var iscenesat af Erdogan for at få “carte blanche” til udrensninger inden overgangen til autokratisk præsidentrepublik – understreger de enorme spændinger i et samfund opbygget på kemalistiske, verdslige principper, hvor islamistiske politikere forfører folk med en relativ god økonomisk politik under dække af at være kemalister. Den relative velstand de senere år har helt klart medvirket til at legitimere den autokratiske islamisering. Det er blevet gjort til noget “sexet”, en identitet som folk finder stolthed i, især så længe det går godt og der er økonomisk stabilitet.

  Og så længe USA, EU og NATO støtter fuldt ud op om deres kære allierede Erdogan (hvilket de alle tre i går åbent erklærede, endda ret tidligt), præcis lige så længe holder Erdogan sig også ved magten.

  Kommentar by Søren V — 17. juli 2016 @ 03:31

 6. Uhyggeligt, ufatteligt, uvirkeligt.

  Det er som om sort er blevet hvidt, og hvidt er blevet sort.
  Skiltene, der lovpriser demokrati, giver ordet malplaceret en hel ny kant.

  Vesten er under afvikling, og nu går det stærkt.
  Kaos og utryghed er dagens orden, og de politikere der burde beskytte deres eget folk, giver intet andet end floromvunden, højstemt ævl at stå i mod med.
  Intet svar, ingen handling, ingen fremtid.

  Kommentar by Bror Lerbror — 17. juli 2016 @ 03:58

 7. Ja de demostrede vel ikke imod muslimsk terror alle Paris og Nice? alle de de såkaldte moderate muslimer, man hører så meget om, som ingen har set, da de er socialtkonstueret af RUC lektorer..

  Kommentar by Hans01 — 17. juli 2016 @ 06:45

 8. Satans muhammedanere, de skulle allesammen smides ud af Danmark.
  Syng at det ikke lykkedes militæret at slippe af med islamisten Erdogan.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2016 @ 06:54

 9. Hvorfor er alle de fremmedarbejder stadigvæk her i landet, vi har ikke mere arbejde til dem.

  Kommentar by HMAK — 17. juli 2016 @ 07:22

 10. Det er kun et spørgsmål om tid før der kommer voldelige episoder mellem Erdogan-tro og Gülen-tilhængere (virkelige eller indbildte) her i landet. Violence is the first impulse of the totalitarian mind.

  Kommentar by Hertz — 17. juli 2016 @ 07:26

 11. Det er bare den sædvanlige tagen demokratiets navn forfængeligt i opportunistisk øjemed. Men den er jo også god nok. Det skal nok blive labbet op (uf!).

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juli 2016 @ 07:31

 12. Hvor er det trist at se så meget affald flyde på Rådhuspladsen.

  Kommentar by pseudonym — 17. juli 2016 @ 08:29

 13. Det er godt at se nogle danske verdensborgere med et internationalt udsyn og udenrigspolitisk engagement. Ikke nogen klam dansk nationalisme – men noget med at gå i demonstration og eksempelvis kysse noget så eksotisk som et tyrkisk flag.

  Fantastisk…..

  Kommentar by BE — 17. juli 2016 @ 08:29

 14. Erdogan arbejder hårdt på et komme med i EU, samtidig med han gør landet mere religiøs dikteret.
  Kuppet kommer meget belejliget for ham, nu kan han sætte endnu hårdere ind mod oppositionen.
  Jeg stiller mig tvivlende over for at Erdogan er demokratisk valgt. Det lader til mange tyrkere står bag ham, selv om han ikke overholder menneskerettigheder og ytringsfrihed i landet.
  Muslimer kender selvfølgelig opskriften, det ligger i Koranen at de ikke er til demokrati og frihed, men at det gælder om at erobre ny territorium så hele verden styres af Islam.

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 08:36

 15. http://vafo.dk/article/20160717/ARTIKLER/160719415

  “Fest i Alanya”

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 08:39

 16. Tyrkisk nationalisme er godt. Dansk nationalisme er skidt. Tak hr og fru Danmark, i er lort.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 17. juli 2016 @ 08:41

 17. Kristian “Chamberlein” Jensen: “Peace in our time”.

  Kommentar by Neuhammer — 17. juli 2016 @ 09:00

 18. Erdogan fik sin “rigsdagsbrand” og man kan spørge sig selv hvorfor parlamentet skulle sættes i brand af denne mand:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Fethullah_Gülen

  Det giver ingen mening og derfor har Erdogan selv iscenesat kuppet.

  Kommentar by Sigwar — 17. juli 2016 @ 09:20

 19. Det næste vi kommer til at se er en “Ermächtigungsgesetz” i Tyrkiet:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Enabling_Act_of_1933

  Kommentar by Sigwar — 17. juli 2016 @ 09:23

 20. Hvordan skal et folk med begrænset skolegang og en del analfabetisme forstå, at ordet demokrati (folkestyre) opfattes helt forskelligt, ja direkte modsat i forskellige lande: der er fanden til forskel på demokrati i Nordkorea og her i Danmark – for ikke at tale om Schweiz.

  Kommentar by Gertrud — 17. juli 2016 @ 09:50

 21. Had har Danmark egentlig at gøre med nogle interne stridigheder muhamedanere imellem i Tyrkiet??

  De der friske unge fyre samt affaldssækkene burde demonstrere i Tyrkiet, hvor konflikten hører til, ikke i Danmark.

  Men tak for, at I viser danskerne, hvor lavintelligente, I er. Moské som følge af lidt for mange fætter-/kusineægteskaber?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juli 2016 @ 10:10

 22. Hvor er der en hvid lastbil, når man skal bruge en?

  Kommentar by Træt — 17. juli 2016 @ 10:15

 23. Tysk medie skriver Erdogan må have haft et hemmeligt register, ellers ser det mærkelig ud, at han i løbet af få timer kan sætte navn på 2700
  dommere som så fyres et splitsekund efter kuppet.

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 10:33

 24. Alle europæiske ledere og forsvarsalliancen NATO står i kø, for at bakke op om “Den Store Leder” i Tyrkiet, der tiltager sig mere og mere magt, og gør landet mere muslimsk, på bekostning af demokrati + ytringsfrihed.
  Samtidig har diverse hjernedøde politikere fra EU deponeret deres handlefrihed hos samme despot, og poster milliarder af Euro til samme person. Hvordan kan man prise demokrati + ytringsfrihed, og så samtidig gøre sig afhængig af denne nærtagende lille mandsling?

  De politikere der sidder med deres brede bag i EU-parlamentet og klør bagdel, gør alt for at undergrave Europas national stater, og midlet er, at hive millioner af hjernedøde daddeltrampende muslimer til landene, så infrastrukturen kollapser. Derefter tror idioterne i Europa, at de kan lave Europas Forenede Stater, men herefter tager islam magten, og vi ser bare passivt til! Utroligt.

  Var det ikke snart på tide at vække Holger Danske under Kronborgs kasematter, og så håbe på, at der i nødens stund vil dukke en nutidens Skipper Klement frem på banen!
  Hvor er Danmarks stålsatte fædrelandsvenner?

  At vente og forgå – eller
  at handle og bestå.
  Derom drejer det sig. Alt andet er mundsvejr.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 17. juli 2016 @ 10:42

 25. Gud ske lov, at det kun blev til et par dage, hvor fru og hr. Danmark blev forhindret i at spendere deres penge i Tyrkiet.
  Tag ned og nyd solen og blæs på om pengene går til den fortsatte islamisering af landet.

  Kommentar by Menig 442 — 17. juli 2016 @ 11:02

 26. I øvrigt plejer man vist at skulle anmelde en demonstration til politiet senest 24 timer før afholdelse. Det kan jo ikke have ladet sig gøre, da kuppet begyndte meget sent fredag aften og demoen blev afholdt i fuldt dagslys??

  Men naturligvis, det danske politi er altid klar med positiv særbehandling over for muhamedanere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juli 2016 @ 11:24

 27. “Malmø virker som en magnet på indvandrere, men økonomisk er byen i bund.”

  Snart er Danmarks økonomi også i bund. Lad os få tal på hvor mange af de viste demonstranter som er i job(sort arbejde i pizzaria tæller ikke)

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 11:26

 28. Der burde have været lukket for statsborgerskab til folk, der ikke er født i DK eller har mindst en forælder født i DK – for 40 år siden.

  Kommentar by Zatopek — 17. juli 2016 @ 11:58

 29. DDRers serie Danske egnsretter med brødrene Price slutter på Vesterbro i København hvor de får serveret en 30 til 40 år gammel eksisterende egnsret, en kebabrulle lavet i en Tyrkisk shawarmabar serveret af Tyrkere, så bliver det ikke mere Dansk udtaler brødrene, så bliver det ikke mere politisk korrekt i DDR regi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. juli 2016 @ 12:17

 30. welt.de : POLITIK TÜRKEN IN DEUTSCHLAND “Solange Erdogan lebt, wird ihn niemand stürzen”

  Tyrkere i Tyskland: Sålænge Erdogan lever, vil ingen kunne fjerne ham

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 12:48

 31. JULIAN ASSANGE:

  Google is working directly with the Hillary Clinton campaign

  Pentagon.

  Chairman of Google is also the chairman of the Pentagon innovation board. Google has a secret partnership with Al-Jazeera. Google is not what it seems, the front page of Google were used to promote John Kerry’s call to bomb Assad in 2013, at an institutional level, Google decided to buy into that project.

  Listen to all the chocking facts of Google partnerships from Assange’s own explanation of the Hillary cables.

  Published on 7 Jun 2016

  Julius Assange from Wiki-leaks was at an international forum in which he divulged that Google and Hillary Clinton are working side by side for this election.

  https://youtu.be/33saYOmwaUE

  Kommentar by Holger Danske — 17. juli 2016 @ 13:37

 32. http://nordjyske.dk/nyheder/danske-dommere-er-bestyrtede-over-tyrkisk-udrensning/601b4402-d4ed-481c-8c1d-19379ccdb1c4/4/1513
  “- Dermed svækker man den tredje statsmagt, der skal holde øje med den udøvende og den lovgivende magt. Så kan indgreb mod forsamlingsfriheden og ytringsfriheden nemmere lade sig gøre. Så er der frit spil, siger han.

  Anslaget mod de uafhængige dommere har dog stået på i et stykke tid.

  – Når vi mødes internationalt, bruger vi meget tid på Tyrkiet, fordi vi kan konstatere, at forholdet mellem Erdogan og domstolene bliver mere og mere anspændt.

  For eksempel er Mikael Sjöbergs kollega i den tyrkiske dommerforening blevet forflyttet fra sin post i Ankara til et fjerntliggende embede nær den syriske grænse.”

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 14:38

 33. http://nordjyske.dk/nyheder/domstol-i-bahrain-oploeser-landets-stoerste-oppositionsparti/1acd55af-444f-43d0-b705-d88ed5c1e3d0/4/1513

  “Bahrains befolkning er overvejende shiamuslimsk, mens regeringen er sunnimuslimsk. De fleste regeringsmedlemmer er hentet fra landets regerende al-Khalifa-familie.”

  Kommentar by k..m. — 17. juli 2016 @ 14:44

 34. ->31: CNN er en af de største bidragsydere til Hillarys kampagne.
  Heraf navnet: Clinton News Network.

  Kommentar by Hodja — 17. juli 2016 @ 16:46

 35. Gülay Kocbay, der har en ikke offentligt tilgængelig WordPress blog, var i 2010 også medarrangør af et kvindemøde med Sheikh Khalid Yasin:

  “In July 2005, Yasin gave a speech at Bankstown Town Hall in Sydney, Australia and a televised interview. In these addresses, stated that “There’s no such thing as a Muslim having a non-Muslim friend, so a non-Muslim could be your associate but they can’t be a friend. They’re not your friend because they don’t understand your religious principles and they cannot because they don’t understand your faith.” He also discouraged muslims from attending university, stating that “University is a gateway for deviation. You forget your Islamic direction. Now you have become compromised through some kind of intellectuality.” He also stated that the Koran justifies the beating of wives by their husbands if they disobeyed them. He also stated that homosexuals should be killed, arguing that “We don’t make any excuses about that, it’s not our law, it’s the Koran.”[7][8]

  Regarding the AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome), virus, Yasin stated that “An AIDS virus, that is a classic disease that was created in Fort McKinley, United States. Fort McKinley, the AIDS virus,, 63,000 gallons. Missionaries from the World Health Organisation and Christian groups went into Africa and inoculated people for diphtheria, malaria, yellow fever and they put in the medicine the AIDS virus… I don’t say [that AIDS was created] by the US Government. I say there were at least five governments that acted in complicity.”

  Kommentar by Hodja — 17. juli 2016 @ 16:51

 36. ->35: http://www.uriasposten.net/archives/12265

  Kommentar by Hodja — 17. juli 2016 @ 16:52

 37. 4-finger tegnet: https://www.youtube.com/watch?v=el1MAo8NdDs

  Kommentar by Hodja — 17. juli 2016 @ 16:53

 38. 16:46 Hele MSM lader det til. Al etableret magt synes at være imod os: borgerne i landene.

  Ex-Muslim Says “Islam is Fake and Evil”

  https://youtu.be/ZkP5L2oTOSw

  Kommentar by Holger Danske — 17. juli 2016 @ 17:01

 39. Muslim Student Challenges Jewish Professor, He Shuts Her Up On The Spot

  David Horowitz on UCSD

  https://youtu.be/a3e4hmxmITE

  Muslim campus anti Jew campaigner try to slander Horowitz, but are effectively only slandering herself.

  Kommentar by Holger Danske — 17. juli 2016 @ 17:12

 40. Dette tal må rumme en stor del af de såkaldt “moderate” muslimer:

  http://ekstrabladet.dk/folkets-roest/folkevalgt/77-af-danske-muslimer-mener-at-koranen-skal-foelges-fuldt-ud-koranen-opfordrer-til-drab-paa-vantro/6192974

  Spændende – ikke..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 17. juli 2016 @ 18:15

 41. Att. Kim Møller. Du burde opfordre til mobilepay donationer i hver af dine artikler.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 17. juli 2016 @ 20:37

 42. Erdogan kan også det muslimske broderskabs rabia-tegn med de 4 fingre:
  http://www.bt.dk/udland/erdogan-efter-kupforsoeg-vi-kan-ikke-ignorere-folkets-krav-om-doedsstraf. Google Billeder viser at han endda behersker tegnet med begge hænder på en gang.
  Erdogan bruger selvfølgelig også hyppigt at stritte med en eller to pegefingre – tawheed-fingeren.

  Hvad skal man mene om det? Jeg ved det knap, for ingen med indflydelse tager alligevel det alvorligt, hvad Tyrkiet er blevet til.

  Kommentar by Niels P. — 17. juli 2016 @ 20:42

 43. Tyrkia anklager USA for å ha vært en del av kupplanene. Det får amerikanerne til å se rødt

  http://www.dagbladet.no/nyheter/tyrkia-anklager-usa-for-a-ha-vaert-en-del-av-kupplanene-det-far-amerikanerne-til-a-se-rodt/60326903

  Nu mangler vi bare at det også er jødernes skyld og at Erdogan roder sig ind i Syrien.

  Kommentar by mb — 17. juli 2016 @ 20:56

 44. Der burde have været lukket for statsborgerskab til folk, der ikke er født i DK eller har mindst en forælder født i DK – for 40 år siden.

  Kommentar by Zatopek — 17. juli 2016

  Ingen, som ikke er direkte efterkommer (incl. adoption)af en person som havde dansk statsborgerskab før 1960, er efter min mening berettiget til statsborgerskab.
  Tilflyttere skal aldrig kunne opnå statsborgerskab, og deres børn kun hvis den anden forælder er dansker, dvs, efterkommer af en person, som havde dansk statsborgerskab før 1960.

  Hvis der ikke er dansk blod i slægten,er det blot herboende udlændinge.

  Kommentar by Træt — 17. juli 2016 @ 21:04

 45. Jeg synes de skulle tage hjem til deres elskede Erdogan allesammen, og de må gerne lukke døren efter sig !

  Kommentar by For mangfoldighed — 17. juli 2016 @ 21:21

 46. 9 HMAK: De Radigale og værnemagerarbejdsgiverne ( DI) blokerede for hjemsendelse i 1973. Fremmedarbejdernes ” forsøgelseskontrakter” ( Skattefrihed) blev ikke afskaffet på trods af ,de fik tilladelse til at hente kone og børn til Dk. Forældrene blev jo hjemme.Systemet blev først afskaffet i 1996.– Dk røg ellers ind i massearbejdsløshed efter oliekrisen i 1973.

  Kommentar by dansker — 17. juli 2016 @ 22:09

 47. Sublim reklame for Socialdemokratiet, at et af deres tyrkiske byrådsmedlemmer støtter Erdogan. -Mange i ” de små stuer” har bemærket det.- Liste A““ c 20% ved næste valg

  Kommentar by dansker — 17. juli 2016 @ 22:14

 48. Kommentar by dansker — 17. juli 2016 @ 22:14

  Desværre er der også mange muslimer, der efterhånden har fået stemmeret og de stemmer på deres egne landsmænd. Så det går nok cirka lige op for sosserne. – Også selv om deres (muslimernes) valgdeltagelse er lavere end danskernes.

  Kommentar by Polka Charlie — 17. juli 2016 @ 22:49

 49. http://www.lefigaro.fr/politique/le-scan/citations/2016/07/17/25002-20160717ARTFIG00199-sarkozy-la-guerre-est-totale-ca-sera-eux-ou-nous.php

  Så er der sagt alt om den sag. Endelig et fornuftigt synspunkt.

  Kommentar by "skyggen" — 17. juli 2016 @ 22:50

 50. Her er en lille rundbordssamtale, specielt til dig k.m.
  https://www.youtube.com/watch?v=umqbBHq2Uzs
  Snarup er velkommen til at lægge øre til.

  Kommentar by Nielsen — 18. juli 2016 @ 01:34

 51. -> Helmuth Kohl

  Det er tanken at Uriasposten skal spredes lidt via Facebook, og det er tanken at jeg fremover vil ‘booste’ for at nå længere ud. Det koster lidt, og jeg håber naturligvis folk vil hjælpe lidt til. Mobilepay-links under artikler synes jeg er lidt overkill, men det er da med i overvejelserne.

  Kommentar by Kim Møller — 18. juli 2016 @ 01:48

 52. Hold da op hvor er det pinligt at have samme statsborgerskab med så mange fordomsfulde og endda racistiske holdninger om et tema, som slet ikke rager os. Manden har fået 42 millioner stemmer i Tyrkiet, samt han har fået 60% af de tyrkiske stemmer herhjemme. Vi kan simpelthen ikke tillade os at kalde alle disse mennesker for tyran-elskere, diktator-elskere, islamisme-elskere eller terror-elskere, som næsten alle kommentarerne hentyder til.

  Kommentar by E. — 1. august 2016 @ 21:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper