18. juli 2016

Populismen truer: Nice-angrebet var et resultat af ‘marginalisering og islamofobi’, ‘økonomisk ulighed’

Samme dag som som en Mohamed valgte at myrde tilfældige franskmænd, bragte Le Monde et interview med præsident Hollande. Her angreb han Front National, og understregede at populisme var den største trussel mod republikken. Folk der sprang fra livet på Promenade des Anglais, vil nok være en kende uenig.

Politikere forsøger naturligvis at definere en brugbar virkelig, men det er op ad bakke. Hans Jørgen Bonnichsen mener Nice-angrebet var et resultat af Vestens svigt, og er således på linje med Shabnam Bagheri-Niko der på Nyheter24.se postulerer, at terrorangrebet var et resultat af ‘økonomisk ulighed’ og ‘den udbredte racisme’.

Kun muslimer kan myrde og stadig være ofre. Dagbladet Information citerer en selvhadende sociolog – Den onde cirkel fortsætter.

“‘Der er risiko for borgerkrig i Frankrig.’ Sådan siger sociolog Alexandre Piettre fra universitetet École Pratique Des Hautes Études i Paris, og han er langt fra den eneste i Frankrig, som bruger store ord efter torsdagens massemord i Nice.

Chefen for den franske efterretningstjeneste har tidligere talt om faren for ‘affrontements intercommunautaires’, (sammenstød mellem befolkningsgrupper), og Front Nationals leder, Marine Le Pen, erklærede i går ‘krig’ imod ‘den islamistiske fundamentalismes plage’. …

Selvom motiverne for mordene endnu er uklare… På trods af at der endnu ikke forligger beviser for, at torsdagens angreb havde forbindelse til jihadistisk islam, kædes det sammen med de senere års mange islamistiske terrorangreb. Ifølge Alexandre Piettre bærer marginalisering og islamofobi den største del af skylden for de mange voldelige angreb, som har ramt Frankrig.

Det største problem er stigmatiseringen af det muslimske samfund, som politikerne bidrager til. De taler slet ikke om islamofobi og institutionaliseret diskrimination. For Manuel Valls (den franske premierminister, red.) eksisterer det ikke – men det gør det for muslimerne,’ siger Alexandre Piettre.

Han peger på politiets ransagninger af lejligheder i de parisiske forstæder og administrative lukninger af moskeer i forbindelse med undtagelsestilstanden, som har hvilet over landet siden angrebet på Paris’ natteliv den 13. november sidste år, som eksempler på, at staten puster til frygten for muslimer.

‘Det skaber grobund for jihadistiske afvigere,’ siger han og forudser en optrapning af konflikten mellem landets muslimske minoritet og den politiske højrefløj…”

(Promenade des Anglais, hårdt ramt af ‘islamofobi’)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74769/trackback

42 Comments »

 1. Rothchild, Kissinger og Soros skærer tingene ud for dig. Merkel Orlande og Lille lars danser efter deres piber.

  Kommentar by Nielsen — 18. juli 2016 @ 02:31

 2. Muslimer laver også utallige terror-anslag i andre muslimske lande, hvordan kan det forklares med Islamfobi ? det kan kun en venstrefløjser som Dhimmi Trads eller en Radigal tåbe, som feks. Zinke Stampe forklare …

  Kommentar by Christian — 18. juli 2016 @ 03:07

 3. Det kan ikke lade sig gøre at inkludere isislam i et vestligt samfund, fordi det ville svare til, at jeg skulle kunne rumme at inkludere mig i et isislamisk sanfund, dette ville være indiskutabelt ikke muligt, fordi, hvis jeg af afmagt for eu’s racisme paragraffer søger asyl fx i saudi-barbarien og skulle i deres integrations program med først at få smidt en sort affaldssæk over hoved, ville antænde mit selvstændigheds instinkt og højlydte protest imod at skulle indordne mig deres princip, om kvinder er andenrangs inventar til en muhammed mandsling, dernæst skulle jeg finde mig i, at mit kørekort blev inddraget, fordi kvinder ikke må køre bil, nej, så stor tolerance har jeg altså ikke for deres inklusion til deres isislamiske samfund, jeg tror ikke jeg ville overleve et isislamisk integrationsforløb, hvorfor i allah i helvede, tror så danske tolerante mangebetalte inkluderings konsulenter så, at muhammedanerne med så mange særkrav om isislamiske forhold, så kan eller vil integrere sig i vestlige forhold, når jeg absolut ikke vil integrere mig i isislamiske normer.
  Glem det, muhammedaner vil ikke vores værdier og jeg vil ikke islamiske nedværdigelser af kvinder eller i det hele taget islamiske menneskefjendske modbydeligheder.
  På ingen måde, skal vi imødekomme muhammedanernes modbydelige krav, om tilpasning til kvindeundertrykker ideologien isislam.
  Det er ikke os der skal imødekomme isislamisterne, det er muhammed slaverne der skal have en opgradering til version 2016.

  Kommentar by Anonym — 18. juli 2016 @ 03:20

 4. Sygt, sygt, sygt.

  Hvidt bliver sort og sort bliver hvidt.
  Ofre bliver skyldige og skyldige bliver ofre.

  Hvorfor gør vores ledere dette imod os..?
  Hvorfor insisterer de på at nedgøre og udslette de os..?

  Det forekommer ligeså irrationelt som forræderisk.

  Kommentar by Bror Lerbror — 18. juli 2016 @ 03:33

 5. Altså, når nu de vestlige værdier så klart strider imod de islamiske værdier, hvordan har så denne islamofob udråber det så med, at det ville være komplet umuligt for sådan én som mor li, at gennemfører et integrations program i fx saudi-barbarien, for forestil Jer, at jeg af racismeforfølgelse af eu domstolen søger asyl i fx saudi-barbarien, det første projekt ville være at indhylde mig i en sort affaldssæk, hvilket jeg ville kæmpe imod og dernæst aflevere mit kørekort, fordi kvinder ikke må køre bil i saudi-barbarien, det tror jeg heller ikke jeg ville integrere mig i, dernæst skulle jeg have en muhammed mandslinge værge, det ville jeg gå amok over, så hvordan tror integrations industrien i Danmark, at de kan integrere de værdi mæssige totalt hjernelammede islamister i Danmark, når jeg slet, slet ikke har vilje eller lyst til at integrere mig i muhammed værdier.
  Det er sgu dømt til fiasko!

  Kommentar by Anonym — 18. juli 2016 @ 03:36

 6. Tjah, de er nogle idiotiske vælgere som har valgt de sindssyge politikere. Apologien kender tilsyneladende ingen grænser. Tak Kim for et glimrende indlæg på en dybt tragisk og pervers historie.

  Kommentar by Sonny — 18. juli 2016 @ 04:15

 7. Hollande, Bonnichsen og Bennike går islamisternes ærinde.

  Kommentar by Liva — 18. juli 2016 @ 05:21

 8. Gad vide hvor mange der stadig køber de løgne?

  Kommentar by Phil — 18. juli 2016 @ 05:25

 9. 3 03:33 Fordi de har valgt side mellem befolkningen og deres herrer. Hærskarers herre ville rejse sig og aflive hele banden. Hvis befolkningen er så håbløs til at samle sig, så må vi jo vente på næste folketingsvalg, muuuuhahahaha

  Kommentar by Winston Churchill — 18. juli 2016 @ 05:50

 10. Apologi i Politiken….

  http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3301582/de-ensomme-ulve-er-oftest-helt-ensomme/

  Kommentar by BE — 18. juli 2016 @ 06:29

 11. Med denne seneste udvikling tror jeg, at vi kommer til at se gengældelsesaktioner imod den muslimske befolkningsgruppe i Frankrig. Såfremt noget sådant kommer til at ske, står vi de facto med en borgerkrig på hånden. I årtier har medier og politikere ellers foregivet folk, at vi efter den anden verdenskrigs afslutning, og som en konsekvens af overstatslige institutioners tilblivelse, nu levede i et særligt fremskredent civilisatorisk stadie hvor krig og ufred for altid var afskaffet til fordel for samhandel, demokrati og dialog. Alt imens dette stod på, lod de europæiske ledere USA sørge (og betale) for vores sikkerhed under den kolde krig, imens man i årtier så passivt til at millioner af ikke vestlige indvandrere strømmede til kontinentet og i mange tilfælde direkte påskynede denne udvikling. Og man må sige især i de sidste ti til femten år på trods af alle advarsler. Og ikke nok med det: indvandringen er bevidst brugt som samfundsomstyrtende redskab: Labour i UK importerede så mange som muligt for at “give de konservative en blodtud”. I Frankrig stemmer 90 pct. af de muslimske tilrejsende på Holland. I Sverige brugte Reihnefeldt masseindvandringen som et middel til at undergrave det svenske velfærdssamfund. Men også venstrefløjen generelt i Danmark (såvel som i de øvrige europæiske lande) har ønsket sig denne virkelighed, fordi man har kalkuleret, at en fortsat tilstrømning af uintegrerbare personer fra Mellemøsten og Afrika uværgeligt ville medføre et kollaps økonomisk og socialt for det (hvide) kapitalistiske samfund; og ud ad asken på dette kollaps for kapitalismen ville følge anarki og socialismens og proletariatets diktatur eller paradis om man vil. Masseindvandringen er således klassisk marxisme; men naturligvis har man forregnet sig, og det står nu også klart for mange på venstrefløjen, at kapitalismen måske trods alt er at foretrække frem for kalifatet. Desværre kommer denne erkendelse dog for sent, for vi er nået et point of No return hvorfra løsningen kun ser ud til at kunne komme fra brugen af vold (ikke en opfordring). Meget tyder derfor på, at Frankrig ender som de øvrige multikulturelle paradis på jorden (som politikerne må have haft som forbilleder) fx Libanon og Jugoslavien. Desværre helt, helt forudsigeligt, men dette til trods er det som om især politikerne nu mere indædt, ja nærmest desperat, holder fast i at lyve om det enhver kan se er forkert: gerningsmændene er ensomme ulve og psykisk syge. Gerninger har intet med islam at gøre. Vi er ikke i krig med islam.

  Lad dog blot politikere og journalister gøre som Søren Pind: sæt kikkerten for glasøjet og skue ind i en fremtid hvor islam er en tolerant religion og alle lever i peace and harmony, imens vi til tonerne af Imagine ser kvinder og børn mejet ned af islamister, der intet andet gør end hvad islam har gjort i 1400 år

  For herfra vil folket rejse sig og stemme nye politikere til tinge. Fx Le Pen i 2017 og Nye Borgerlige i Danmark. Denne paneuropæiske bevægelse mod højre bliver ende på den europæiske union og genfødselen af de europæsike nationalstater. Spørgsmålet er om det er nok til at undgå vold. Jeg tror det desværre ikke.

  Kommentar by Satan — 18. juli 2016 @ 06:29

 12. Den socioøkonomiske vinkel…..

  http://politiken.dk/udland/int_europa/ECE3302335/nice-forstaden-ariane-er-en-forstad-uden-haab-uden-fremtid/

  Kommentar by BE — 18. juli 2016 @ 06:32

 13. Trash og Zinke har jo ret! Ved nærmere eftersyn er det tydeligt at se, at vejen er overstrøet med islamofober – helt ned til 2 år gamle

  Kommentar by pseudonym — 18. juli 2016 @ 06:44

 14. Hvorfor ser vi ikke nordamerikanske indianere, tibetanere, australske aboriginees eller egyptiske koptere udføre den her slags aktioner?

  Tilbage i tiden var der kummerlige levevilkår for arbejdere i baggårdsslummen i København. Men førte det til selvmordsaktioner?

  Kommentar by BE — 18. juli 2016 @ 06:54

 15. Der bruges meget tid på at forsvare islamiseringen af Vest Europa, med undskyldninger som ensomme ulve, den indavlede, retarderede, kriminelle fætter/kusine frembragte terrorist der mejede en menneskemængde ned med en lastbil i Nice nåede at sende 750.000 kr. hjem til familien i Tunesien, hvor naiv har man lov til at være anno 2016, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. juli 2016 @ 07:02

 16. Nice angrebet var resultat af en(nok flere end én) muhammedaners adfærd, dikteret ham af imamer, i forening med uvidende politikeres laden stå til-politik. Lesses faire. Etablissementet er af den overbevisning, at muhammedanere er som os. Jp længere de fortsætter ad dem selvmorderiske vej, jo størrre er chancen for, at vi bliver ligesom dem.
  Jeg for mit vedkommende ser gerne muslimer forsvinde som dug for solen, hvordan det sker er jeg aldeles ligeglad med.

  Kommentar by Nielsen — 18. juli 2016 @ 07:07

 17. 8 06:29 Det synes lidt naivt af europæerne, at mene at være i et særligt fredfyldt scenarie, imens der føres krige rundt omkring i verden, nogen steder mere end andre. NATO er pt en forbryderorganisation og USAs geopolitik og Pentagons forfølgelse af dens mål er uforenlige med folkeligt demokrati.

  Kommentar by Winston Churchill — 18. juli 2016 @ 07:25

 18. Har tænkt over at det heller ikke er alle pædofile der direkte er i kontakt med børn, altså direkte. Nogle af dem er inderst inde nok fredelige og ønsker det samme som os. De ser kun billeder eller film. Kun.
  Man kan altså argumentere præcist over for pædofile eller en hvilken som helst uhyrlig gruppe hvis man ikke behøver at forholde sig til virkelige mennesker. Eller når man mener at alle mennesker er ens indendeni. Eller mennesker er født gode.

  Kommentar by River — 18. juli 2016 @ 07:34

 19. Nu har jeg heldigvis ikke været udsat for sådan en type i virkeligheden endnu, men jeg garanterer for at skulle jeg en dag stå overfor en person der kalder muslimske terrorister for ofre for “marginalisering og islamofobi” umiddelbart efter at de lige har dræbt x antal uskyldige mennesker inkl små børn som i nice, så får vedkommende sådan en på hovedet at det giver genlyd på zenia stampes facebookprofil!

  Jeg håber virkeligt at der snart er nogen der omgås de typer til dagligt der kommer mig i forkøbet, for hold kæft hvor har de efterhånden fortjent det sådan som de efterhånden dagligt pisser på ofrene og bagefter siger at de lugter!

  Kommentar by per — 18. juli 2016 @ 07:39

 20. Der er to muligheder.

  1) Vi kan på globalt plan til evig tid prøve på at sikre os, at ingen muslim er utilfreds med noget som helst her i tilværelsen. En uoverkommelig opgave.

  2) Vi kan begynde at straffe muslimer kollektivt, hver gang der er et angreb. Vi kunne eksempelvis deportere 3000 udenlandske muslimer fra europæisk jord. Hvis det fører til mere terror, så deporterer vi nogle flere.

  Kommentar by BE — 18. juli 2016 @ 07:51

 21. 07:51 Jeg stemmer for 2). Virkelig god plan. For hvert terrorangreb fordobler vi antallet af deportationer.

  Kommentar by Winston Churchill — 18. juli 2016 @ 07:54

 22. Den ensomme ulv var ikke alene, og dem der råber populist skal være forberedt på mere terror.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2016 @ 08:06

 23. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/egypt/nordmann-18-knivstukket-i-egypt-tilstanden-er-alvorlig/a/23742322/
  “Ifølge familien var mannen sammen med to familiemedlemmer da tre fremmede menn skal ha gjøvet løs på ham. I tillegg til å ha blitt stukket en rekke ganger med kniv, skal nordmannen ha blitt utsatt for flere spark og slag.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2016 @ 08:09

 24. Her er det mest klokkeklare bevis på hvorfor Islam ikke passer ind i vores samfund.

  http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Hvis-vi-vil-inkludere-muslimske-barn_-kan-vi-ikke-forby-burkini–Fatema-Al-Musawi-600195b.html

  “Hvis vi vil inkludere muslimske børn, må vi ikke forbyde burkini”

  FATEMA AL-MUSAWI er så frastødende som nogen kan være.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2016 @ 08:22

 25. Snaphanen har en god pointe her: http://snaphanen.dk/2016/07/18/stop-muslimsk-indvandring-helt-nu/

  “Vi kan ikke befinde os ret langt væk fra gengældesaktioner fra europæere, der ikke vil se passivt til på flere muslimske massemord – nuværende og tidligere soldater og politifolk, for eksempel. ..Hvor langt kan der i grunden være, til at nogen vil hævne sig på politikerne? Der er sparet op til noget grimt.. Det er ikke sikkert befolkningernes og politikernes smertegrænse falder sammen.”

  Jeg tror han har ret. Hvordan mon en tidligere soldat der er blevet trænet i at slå islamister ihjel i udlandet har det når han sidder derhjemme med posttraumatisk stress og selvmordstanker uden noget at miste, og kigger ud af vinduet på mennesker præcist som dem han i årevis har fået at vide er fjenden, mens de politikere der gav ham en medalje for at dræbe islamisk stats støtter i udlandet siger at hvis han gør noget ved det i sit eget land, så er han racist?

  Eller i århus, hvor de “geniale” århusianske politikere har besluttet at placere et hjem for veteraner i gellerup parken, 400 meter fra grimhøjmoskeen??? http://stiften.dk/aarhus/eks-soldater-advarer-mod-veteranhjem-naer-gellerup

  Det er nok kun et spørgsmål om tid før det går helt galt, til alles store overraskelse..

  Kommentar by per — 18. juli 2016 @ 08:31

 26. Angrebet er resultatet af, at vi lader det ske og sandsynligvis står CIA bag. Det er resultatet af at alle kommissærer i kommissionen er kommunister. Det er udtryk for at Obama er kommunist og muslim. Det er udtryk for at alle vores regeringer er socialistiske og dermed i bund og grund kommunistiske. Det er Obama som dræber politiet i USA og Europa snart. Han havde sendt BLM mennesker til Paris, som var ved at myrde politi. Han og BLM myrder politi i Frankrig. Muslimer forsøger at myrde politi alle vegne.

  Problemet er Google og FB. Google ejer alle rettigheder til militærrobotter og kunstig intelligens efterhånden. De ejer også en af verdens største pengetanke og nærmest ubegrænset omsætning og overskud. De er et NATOfirma. NATO er vores alle sammens fjende, de myrder et hvilket som helst lands befolkning, hvis de synes det er en god ide og fremmer deres magt.

  Google har allerede kunstig intelligens i deres netværksfunktioner. Tænk over dette: Hvis Google behandler min ytringsfrihed som almindelig bruger på denne måde: Censurerer den bedragerisk. Bilder mig ind at min stemme høres på deres netværk, men jeg sidder måske i månedsvis og spilder min tid med at skrive ud i et tomrum, hvis Google handler sådan på mikroplan, hvordan tror du så firmaet agerer på makroplan???

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 08:33

 27. #19
  Jeg tror heller ikke på, at han planlagde det alene, det var indstuderet til mindste detalje lang tid i forvejen til at passe med Bastilledagen, og han var også bevæbnet til tænderne med skydevåben, som man ikke bare sådan anskaffer.

  Kommentar by Zatopek — 18. juli 2016 @ 08:40

 28. 08:40 Han var ikke bevæbnet til tænderne, han havde våben med i bagagen til en hær.

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 08:42

 29. Alle ved jo at moskeerne er baser. Hvis du undersøger lokalområderne rundt om en moske, så finder du våben gemt af vejen i store lagre.

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 08:43

 30. Nå hvorfor er der ikke en eller anden, der påpeger sunni-islams shia-islamophobi – eller shia-islams-sunni-islamophobi. Det må da være et oplagt emne for et “videnskabeligt” stykke sociologisk arbejde?

  Kommentar by Limewoody — 18. juli 2016 @ 08:43

 31. https://www.jihadwatch.org/2016/07/france-another-truck-bomb-parked-near-nice-defused-muslim-suspect-arrested

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 08:45

 32. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/nice-terrorist-attack-cops-discover-8425658

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 08:49

 33. Marginalisering? Tjah – der er ingen tvivl om, at de tilrejsende fra menap ikke føler sig som en del af os. De føler sig uden tvivl udenfor, for de er jo ikke os – de har ikke vore evner og de har ikke vor baggrund, så deres taberrolle er indlysende.

  Og når så tilværelsen bliver for sur for dem, og de vil have hævn over os, så har de jo en udmærket manual til moralsk støtte, og så…

  Og hvad skal vi gøre ved det? Der er kun een mulighed: De må rejse hjem alle sammen. Det er klart, at et sådant projekt ikke kan gennemføres af vore politikere, der jo kun kan stjæle fra de, der har, og dele ud til de andre, og det betyder at før eller senere vil de, der ser hvad vej det går, tage fat på politikernes forsømmelser, med hvad det kan føre med sig.

  Kommentar by Svend — 18. juli 2016 @ 09:05

 34. Det er ret indlysende hvad den vestlige verdens befolkning skal gøre:

  De skal holde op med at hylde Chamberlain, og så skal de gå ud og protestere mod Obama

  , som har nægtet at lade loven gælde for Hillary Clinton og har ladet hende destruere amerikansk sikkerhedspolitik gennem hendes behandling af klassificerede oplysninger, udover alt det andet lort Obama har lavet.

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 09:15

 35. http://www.bild.de/regional/duesseldorf/isis/heimkehrer-fuehrte-frau-an-kette-spazieren-46862562.bild.html
  Wuppertal – Muhammed H. (20) posiert in einer Trainingsjacke und mit „Ordner“-Armbinde, schützt eine Salafisten-Kundgebung in Wuppertal. Acht Monate vor diesem Foto von März 2015 war er laut „Spiegel“ offenbar aus dem ISIS-Gebiet zurückgekehrt, wo er für die Terrororganisation gekämpft haben soll.
  Aufgefallen ist Muhammed H. laut dem Magazin den Behörden Anfang 2015: Er führte seine vollverschleierte Frau wie einen Hund an einer Kette durch Wuppertal spazieren.

  Grotesk – hjemvendt Tysk syrienkriger spadserer rundt i Wuppertal med sin tilhyllede kone bundet til en kæde som en hund.

  Kommentar by k.m. — 18. juli 2016 @ 10:03

 36. Linda Sarsour on the Execution of Muslim Teens in the West

  HagbardCeline

  https://youtu.be/IlvNBRdhtZ0

  Kommentar by Holger Danske — 18. juli 2016 @ 10:14

 37. Den franske præsident Chirac afskaffede det demokratiske franske valgsystem til fordel for det britiske. Så politisk modstand i deres folketing mod befolkningsudskiftningen i Frankrig kunne fjernes. Begivenheden i Nice er et succesfuldt resultat af Chiracs politik.

  Kommentar by dansker — 18. juli 2016 @ 17:27

 38. Maginalisering, islamofobi, populisme, segregation, institutionaliseret diskrimination, polarisering.
  Modeord uden erkendelse.

  Kommentar by Niels P — 18. juli 2016 @ 19:56

 39. Hjernedøde bortforklaringer. Man glemmer konstant, at muslimske terrorister ofte kommer fra meget velbjærgede familier, og de har rige terrororganisationer i ryggen. Husk på bin Laden, og husk på Daesh, for ikke at nævne storsponsoren af terror: Qatar.

  Hvis økonomi havde noget at sige, så skulle mange fattige danskere da også lave terrorangreb – pga. ‘økonomisk ulighed’. Mage til dumt vrøvl fra venstrefløjserne.

  Kommentar by Kuffar — 19. juli 2016 @ 09:48

 40. I øvrigt så står muslimske lande stadig for noget med 97 % af verdens igangværende krige, så den med stigmatisering holder jo ikke, for ergo må de stigmatisere sig selv i næsten alle muslimske lande. Faktum er, at muslimer elsker Døden, især andres død. Golda Meir sagde engang:

  “Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us”.

  Den dag kommer aldrig.

  Kommentar by Kuffar — 19. juli 2016 @ 10:27

 41. 13 Pseudonym

  Ja, du har gennemskuet det: ‘islamofob’ er et kodeord for ‘vantro’.

  Kommentar by M — 19. juli 2016 @ 13:10

 42. 40 Kuffar

  Jo, den dag kommer samtidig med at araberne dropper islam. Før de blev muslimer var de et meget rarere og mere dannet folkeslag med love som på mange områder var mere civiliserede end dem Muhammed indførte.

  Kvinder kunne uddanne sig, gøre forretning, blive digtere og være stammeledere. Man havde en fredhellig måned hvor alle kunne rejse rundt uden våben.

  Ind til Muhammed fandt på at vantro mennesker er værdiløse og at ingen hensyn skal tages til deres love. Han gjorde karriere ved at overfalde de våbenløse karavaner i den fredhellige periode.

  Araberne kan genvinde deres tidligere format hvis de tør slippe dyrkelsen af Muhammed og hans æreløse, svigefulde gud.

  Kommentar by M — 19. juli 2016 @ 13:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper